RIBA TRAILERS

Contactgegevens RIBA TRAILERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RIBA TRAILERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

RIBA TRAILERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE ROBIANOSTRAAT 76-78; 2150; BORSBEEK, België

Telefoon (phone): 33217004 (+32-33217004) 33217004 (+32-33217004)

Fax (fax): +32 (71) 341-55-95 +32 (71) 341-55-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RIBA TRAILERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RIBA TRAILERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RIBA TRAILERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RIBA TRAILERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RIBA TRAILERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RIBA TRAILERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RIBA TRAILERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RIBA TRAILERS
Products information RIBA TRAILERS

BTW identificatienummer (tax): BE03868255615
Ondernemingsnummer: 2659484863
Hoofdstad (capital): 826,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 141,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in RIBA TRAILERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verhuur voertuigen behalve auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RIBA TRAILERS
(Get full report from official database of BE for RIBA TRAILERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor RIBA TRAILERS
Addition kinds of activities for RIBA TRAILERS

24480102. Ladingcontainers, hout- en metaalcombinatie | Cargo containers, wood and metal combination
33150300. Draad en gefabriceerde draadproducten | Wire and fabricated wire products
38260108. Polarigrafische apparatuur | Polarigraphic equipment
50729908. Plank of lichte hardware | Shelf or light hardware
50830000. Boerderij- en tuinmachines | Farm and garden machinery
51999909. Houtskool | Charcoal
70419900. Lidmaatschap-basisorganisatie hotels, nec | Membership-basis organization hotels, nec
73590500. Verhuur van zakelijke machines en elektronische apparatuur | Business machine and electronic equipment rental services

Werken bij RIBA TRAILERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RIBA TRAILERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RIBA TRAILERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RIBA TRAILERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Etiketteerder/orderpicker dagwerk (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag als etiketteerder bij een verdeelcenter van niet-elektrisch huishoudmateriaal. Aan de hand van een lijst ga je in het magazijn de gevraagde voorwerpen gaan voorzien van de juiste labels. Je werkt van 6u15 tot 15u en op vrijdag van 6u tot 14u. Dit betreft een tijdelijke functie, daarna kan je optie vast aan de slag als orderpicker binnen het magazijn.

  • Tijdelijke gemotiveerde schoonmaker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Start People Veurne

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Poetsen van bureaus, toiletten, ook deels in productie

  • Inpakmedewerker 2 ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar medewerkers in de productie en op de inpakafdeling. Je hebt geen probleem met repetitief en fijn werk aan een hoog tempo. Men verwacht kandidaten met een gelijkaardige ervaring, die geen fysieke klachten hebben (rug, polsen) en willen werken in een 2-ploegensysteem. Je hebt oog voor kwaliteit. Je start in een flexibele dagplanning. De opdracht kan lopen tot ca. begin april.

  • Projectmanager industrie M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    SPIE Belgium helpt zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties. Voor onze afdeling SPIE Industry Grobbendonk afdeling E&I zoeken wij ter versterking een Project Manager. Als Project Manager binnen deze afdeling organiseer en coördineer je de werkzaamheden op vlak van Elektriciteit en Instrumentatie in het kader van onderhoudscontracten en projecten bij onze klanten. Je organisatorisch talent, inzicht in contractbeheer en leidinggevende capaciteiten zorgen ervoor dat je een goede uitvoering van de werkzaamheden garandeert, rekening houdend met de begroting, oplevertermijnen en kwaliteitseisen. Tot je pakket van taken en verantwoordelijkheden behoort o.a.: -Verantwoordelijkheid voor een economische, efficiënte en veilige uitvoering van de werken -Algemene organisatie van de werkzaamheden -Coördinatie van de werken van eigen personeel en subcontractors, gericht op een kwaliteitsvolle uitvoering van de werken -Communicatie en commerciële contacten onderhouden met de klant -Aansturen en motiveren van de operationele teams on-site In deze functie rapporteer je aan de Department Manager en geef je leiding aan een aantal werfleiders / supervisors, die op hun beurt een team van elektriciens, elektromonteurs en instrumentatietechniekers aansturen.

  • Hulpkok (HEIST-AAN-ZEE)

    Regio: HEIST-AAN-ZEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Hulpkok: Voer je voorbereidende werkzaamheden in functie van warme en koude keukenbereidingen uit. Verwerk je ingrediënten door het toepassen van basis kooktechnieken tot warme en koude keukenbereidingen. Bestel en ontvang je voedingsmiddelen binnen de keuken. Organiseer en volg je keukenprocessen op en geef je instructies aan keukenmedewerker. Je bereidt gerechten en maaltijden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens een technische fiche. Je werkt de gerechten af en controleert hun kwaliteit. Je werkt onder de verantwoordelijkheid van een kok. Je werkt in een instelling die over een keuken beschikt: restaurant traiteur industriële- en grootkeuken en dit alleen of in een team. Je werkt rechtstaand en je staat voortdurend bloot aan uiteenlopende temperaturen van koud tot warm. Je past de hygiëne en veiligheidsregels voor de behandeling van levensmiddelen strikt toe en je draagt de gepaste uitrusting. Je hebt een goede geur- en smaakgeheugen en dit om smaken en aroma's waar te nemen en te kunnen onderscheiden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Waltwilder – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WALTWILDER)

    Regio: WALTWILDER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Stagiair(e) bij Manpower Onsite in Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Studentenjob

    Om ons onsite-team te versterken, zijn we op zoek naar stagiairs om enkele dagen per week of volledige weken te werken. Tijdens je stage proberen we je zoveel mogelijk taken van de onsite consultant aan te leren, steeds onder begeleiding van een ervaren consultant. Op die manier krijg je een goed beeld van de service die we elke dag opnieuw aan onze klanten bieden en kan je je hier in verdiepen. Taken: Mee ondersteunen in: * infosessies geven (waarbij job, bedrijf, voorwaarden worden toegelicht aan een groep kandidaten) + aansluitend korte interviews * dossiers verwerken en inputten * mee zoeken naar kandidaten * administratie * klassement * ...

  • Medewerker boekhouding-fiscaliteit (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: THESORAFISC

    Type: Vaste Job

    Thesora is een polyvalent accountantskantoor gelegen in de rand rond Brussel met vestigingen te Dilbeek en Roosdaal . Je bent verantwoordelijk voor: - Een gevarieerde klantenportefeuille; - het inboeken van aankoop-, verkoop-, financiële en diverse verrichtingen; - het boeken van loondocumenten; - Opstartformaliteiten startende ondernemers, - het voorbereiden van de btw aangiften en andere periodiek verplichte aangiften (ic, intrastat, btw listing, …); - hulp bij de voorbereiding van de aangiften in de vennootschaps-en personenbelasting; - controle van de boekhouding en onvolledigheden communiceren met de klant en dossierverantwoordelijke; - het consequent bijhouden van het jaar-en permanent dossier;

  • Pizzakoeriers (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: PIZZA LOUNGE

    Type: Vaste Job

    Je levert pizza's af bij onze klanten.

  • zelfstandig vertegenwoordigers geschenken -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gronico trading bvba zoekt zelfstandig vertegenwoordigers -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis wij verdelen alle huishoudartikelen en geschenkartikelen door exclusieve agenturen voor Belgie, Nederland en Luxemburg. Daarenboven verdelen wij nog een exclusieve collectie weerstations, barometers, thermometers, reiswekkers... wij zijn actief in : electrowinkels geschenkenwinkels huishoudwinkels doe het zelf zaken bloemisten en tuincentra juweliers optiekers momenteel zijn zoeken wij zelfstandige vertegenwoordigers, al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies van belgie en voor alle bovenvermelde segmenten. Een goede verloning op basis van commissie is voorzien. Interesse neem contact BVBA GRONICO TRADING Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36

  • FLEXIJOBBER DONDERDAG- EN VRIJDAGNAMIDDAG (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: DUBRUL

    Type: Flexijob

    Voor onze traiteurszaak gelegen in Rollegem zijn we op zoek naar een ervaren keukenmedewerker die onder het regime van een flexijob kan werken. Je werkt op donderdag en vrijdag van 14u30 tot 19u30. Je helpt bij het bereiden van de koude en warme schotels, wraps...

  • Bijverdienste/FLEXI HOTELRECEPTIONIST (E) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een hotelreceptionist/e die ons team kan aanvullen op een aantal uren/dagen per week. Ervaring in de hotelreceptie is een voordeel. In deze functie is het noodzakelijk om minimum 4 talen te kunnen begrijpen en zich kunnen uitdrukken. Vanuit uw persoonlijkheid gaat u graag vriendelijk om met gasten. Ook comerciële inzicht en vlotte computerkennis zijn voor deze taak vereist. Ook werk je al als receptionist/e kom je in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van RIBA TRAILERS in sociale netwerken
Look for responds of RIBA TRAILERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor RIBA TRAILERS. Laat een reactie achter voor RIBA TRAILERS. RIBA TRAILERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RIBA TRAILERS. Leave a respond for RIBA TRAILERS. RIBA TRAILERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RIBA TRAILERS op de google maps. Adres en contacten RIBA TRAILERS
Location of RIBA TRAILERS on the google maps. Address and contacts of RIBA TRAILERS

Andere gerelateerde bedrijven als come RIBA TRAILERS RIBA TRAILERS: JEAN-PASCAL GREGOIRE | BONAVENTURE BVBA | Merchez SPRL | ZILYAS | FLJEAN GOLDSCHMIDT INTERNATIONAL SA

Other related companies as RIBA TRAILERS: JEAN-PASCAL GREGOIRE | BONAVENTURE BVBA | Merchez SPRL | ZILYAS | FLJEAN GOLDSCHMIDT INTERNATIONAL SA

RIBA TRAILERS is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RIBA TRAILERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03868255615. Het bedrijf RIBA TRAILERS bevindt zich op het adres: DE ROBIANOSTRAAT 76-78; 2150; BORSBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 826,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 141,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Verhuur voertuigen behalve auto's. Producten gemaakt in RIBA TRAILERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RIBA TRAILERS is Papier en geallieerde producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RIBA TRAILERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RIBA TRAILERS, openstaande posities, locatie van RIBA TRAILERS op de kaart.

RIBA TRAILERS is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is RIBA TRAILERS, company assigned to the tax number BE03868255615. The company RIBA TRAILERS is located at the address: DE ROBIANOSTRAAT 76-78; 2150; BORSBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 826,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 141,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Verhuur voertuigen behalve auto's. Products created in RIBA TRAILERS were not found.
The main activity of RIBA TRAILERS is Paper and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of RIBA TRAILERS is not available. You also can look at reviews of RIBA TRAILERS, open positions, location of RIBA TRAILERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RIBA TRAILERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RIBA TRAILERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RIBA TRAILERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RIBA TRAILERS, employees, financial statistics.