VIDEOTHEEK HOLLYWOOD PMR VISION

Contactgegevens VIDEOTHEEK HOLLYWOOD PMR VISION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VIDEOTHEEK HOLLYWOOD PMR VISION: address, phone, fax, email, website, opening hours

VIDEOTHEEK HOLLYWOOD PMR VISION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUGSESTEENWEG 227; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56356253 (+32-56356253) 56356253 (+32-56356253)

Fax (fax): +32 (56) 230-18-13 +32 (56) 230-18-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VIDEOTHEEK HOLLYWOOD PMR VISION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VIDEOTHEEK HOLLYWOOD PMR VISION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VIDEOTHEEK HOLLYWOOD PMR VISION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VIDEOTHEEK HOLLYWOOD PMR VISION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VIDEOTHEEK HOLLYWOOD PMR VISION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VIDEOTHEEK HOLLYWOOD PMR VISION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VIDEOTHEEK HOLLYWOOD PMR VISION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VIDEOTHEEK HOLLYWOOD PMR VISION
Products information VIDEOTHEEK HOLLYWOOD PMR VISION

BTW identificatienummer (tax): BE09651458740
Ondernemingsnummer: 6263000488
Hoofdstad (capital): 104,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 481,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in VIDEOTHEEK HOLLYWOOD PMR VISION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verhuur video and audio

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VIDEOTHEEK HOLLYWOOD PMR VISION
(Get full report from official database of BE for VIDEOTHEEK HOLLYWOOD PMR VISION)

Aanvulling soorten activiteiten voor VIDEOTHEEK HOLLYWOOD PMR VISION
Addition kinds of activities for VIDEOTHEEK HOLLYWOOD PMR VISION

329501. Mineralen, gemalen of anderszins behandeld | Minerals, ground or otherwise treated
874802. Stedelijke planning en adviesdiensten | Urban planning and consulting services
01719902. Bosbessenboerderij | Blueberry farm
27520901. Kranten, alleen gelithografeerd | Newspapers, lithographed only
28190903. Calciumverbindingen en zouten, anorganisch, nec | Calcium compounds and salts, inorganic, nec
28420404. Sanitaire voorbereidingen | Sanitation preparations
36339902. Wringers, binnenlandse industrie | Wringers, domestic industry
38510201. Glazen, zon of blik | Glasses, sun or glare

Werken bij VIDEOTHEEK HOLLYWOOD PMR VISION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VIDEOTHEEK HOLLYWOOD PMR VISION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VIDEOTHEEK HOLLYWOOD PMR VISION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VIDEOTHEEK HOLLYWOOD PMR VISION. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker classificatie (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FUNCTIE: - Je noteert het gewicht op het geslachte varken en wijst ze toe aan de leverancier. - Je assisteert de varkensklasseerder met het ingeven van de gegevens betreffende het klassement en de klant op het juiste moment in het systeem. - Na een interne en externe opleiding leer je hoe je werkt met het prikpistool om het vleespercentage te meten van elk varken, teneinde het varken officieel te kunnen indelen conform de wetgeving.

  • Mechanieker (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Tongeren zijn wij op zoek naar een mechanieker (m/v): Je voert onderhoud en herstellingen uit aan opleggers, verreikers en heftrucks Na verloop van tijd ga je ook  dépannages verrichten 

  • Procurement Officer regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als Procurement Officer ? Dan heb je zeker volgende taken uitgevoerd : Doel : Efficiënt en tijdig omzetten van aankoopaanvragen in orders met het in acht nemen van het aankoopbeleid en geldende procedures met support van de verantwoordelijke aankopers. 1. Orderverwerking : Toezien op het gebruik van juiste materiaalgroepen betalingscondities incoterms...bij opmaak van de aanvragen. Leveranciers contacteren ivm forecasts leveringstermijnen prijzen incoterms.. indien van toepassing. Zeker stellen van OTIF levering van materialen/diensten/projecten binnen de verantwoordelijke domeinen en hiervoor de nodige afstemmingen doen met interne klanten en leveranciers. Ondersteuning bij de selectie van de juiste leveranciers. Communiceren van richtlijnen (best practices) aan de interne klanten met betrekking tot prijsafspraken contracten bestelaanvragen... Spot buy voor beperkte spend / voorgedefinieerde zaken De bestellingen verder opvolgen : orderbevestigingen nakijken daar waar er afwijkingen zijn (prijs leveringsdatum..) de interne klanten op de hoogte brengen facturen controleren... 2. drijvende kracht voor het behalen van de vooropgestelde KPI's binnen de aankooporganisatie en hiervoor de nodige acties nemen binnen de dagelijkse verwerking van aanvragen.4 3. Helpdesk functie en support voor de processen en systemen binnen aankoop (Rectiquest P2P proces...) 4. Master databeheer (leveranciers catalogen artikelen inforecords contracten aankoopdatabase...) 5. Operationele rapportering /dataverwerking (analyses volumes opvolgen check/controle van richtlijnen jaarbonus..) 6. Category purchasers support geven en bijdragen tot optimalisatieprojecten.

  • HUISHOUDHULPEN GALMAARDEN (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Meulebeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MARIAKERKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • POETSHULP Herentals - Noordewijk (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meldert – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Tandtechnisch adviseur m/v (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: ELYSEE DENTAL BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je werkt nauw samen met de andere collegae tandtechniek en orderproces. Je begeleidt (complexe) werkstukken en communiceert hierover telefonisch met de tandartsen, alsook schriftelijk met de productie in het Engels. je bent nauwkeurig en flexibel ingesteld.

  • Magazijnier/Chauffeur rijbewijs C (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HUYS CONCEPT

    Type: Vaste Job

    Voor onze houthandel zoeken we een enthousiaste werknemer met rijbewijs C. Zowel voor werk in magazijn als transport met vrachtwagen en kooiaap. Pluspunten zijn kennis van hout, heftruck-attest. Je komt terecht in een klein gemotiveerd team.

  • Gentis - Functional Analyst (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client is a great multinational consultancy, that is operating within different sectors and for this position we are looking for a Functional Analyst that can join the company internally. Some of your responsibilities As a Functional Analyst you will interact with suppliers, internal stakeholders and business representatives. Thanks to strong analytical skills, you swiftly gain understanding of the business needs and clarify potential routes, anticipating on defined timelines and hurdles along the way You analyse and assess the impact of business and non-functional requirements you apply a structured business and functional analysis methodology You gather and centralize information and create the business, functional and process documentation where required You participate in the creation and/or execution of end-user trainings. Your experience 5 to 8 years professional experience in a similar role, analysing complex projects in parallel You are at least bilingual with a good understanding of the 3rd language (EN Fluent + NL/FR) and have the necessary business insight Thanks to your proven track record, you have a clear understanding of how to approach both business and functional analysis Proven track in implementation and integration projects Familiar with business modelling tools like, UML, BPM, .. Affinity with general technology concepts like API, SQL/Oracle, ... You combine your abstract reasoning skills & analytical capabilities with common sense. Details Location: Brussels area Duration: 6 months (extension possible)

Zoek naar antwoorden van VIDEOTHEEK HOLLYWOOD PMR VISION in sociale netwerken
Look for responds of VIDEOTHEEK HOLLYWOOD PMR VISION in social networks

Lees alle opmerkingen voor VIDEOTHEEK HOLLYWOOD PMR VISION. Laat een reactie achter voor VIDEOTHEEK HOLLYWOOD PMR VISION. VIDEOTHEEK HOLLYWOOD PMR VISION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VIDEOTHEEK HOLLYWOOD PMR VISION. Leave a respond for VIDEOTHEEK HOLLYWOOD PMR VISION. VIDEOTHEEK HOLLYWOOD PMR VISION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VIDEOTHEEK HOLLYWOOD PMR VISION op de google maps. Adres en contacten VIDEOTHEEK HOLLYWOOD PMR VISION
Location of VIDEOTHEEK HOLLYWOOD PMR VISION on the google maps. Address and contacts of VIDEOTHEEK HOLLYWOOD PMR VISION

Andere gerelateerde bedrijven als come VIDEOTHEEK HOLLYWOOD PMR VISION VIDEOTHEEK HOLLYWOOD PMR VISION: HUIS ARTISJOK AUBERGINE | JEAN BORRAS | G. VAN LONDERSELE | SLAGERIJ JOثL & SOFIE | TOM COETSIER

Other related companies as VIDEOTHEEK HOLLYWOOD PMR VISION: HUIS ARTISJOK AUBERGINE | JEAN BORRAS | G. VAN LONDERSELE | SLAGERIJ JOثL & SOFIE | TOM COETSIER

VIDEOTHEEK HOLLYWOOD PMR VISION is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VIDEOTHEEK HOLLYWOOD PMR VISION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09651458740. Het bedrijf VIDEOTHEEK HOLLYWOOD PMR VISION bevindt zich op het adres: BRUGSESTEENWEG 227; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 104,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 481,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Verhuur video and audio. Producten gemaakt in VIDEOTHEEK HOLLYWOOD PMR VISION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VIDEOTHEEK HOLLYWOOD PMR VISION is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VIDEOTHEEK HOLLYWOOD PMR VISION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VIDEOTHEEK HOLLYWOOD PMR VISION, openstaande posities, locatie van VIDEOTHEEK HOLLYWOOD PMR VISION op de kaart.

VIDEOTHEEK HOLLYWOOD PMR VISION is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is VIDEOTHEEK HOLLYWOOD PMR VISION, company assigned to the tax number BE09651458740. The company VIDEOTHEEK HOLLYWOOD PMR VISION is located at the address: BRUGSESTEENWEG 227; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 104,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 481,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Verhuur video and audio. Products created in VIDEOTHEEK HOLLYWOOD PMR VISION were not found.
The main activity of VIDEOTHEEK HOLLYWOOD PMR VISION is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VIDEOTHEEK HOLLYWOOD PMR VISION is not available. You also can look at reviews of VIDEOTHEEK HOLLYWOOD PMR VISION, open positions, location of VIDEOTHEEK HOLLYWOOD PMR VISION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VIDEOTHEEK HOLLYWOOD PMR VISION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VIDEOTHEEK HOLLYWOOD PMR VISION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VIDEOTHEEK HOLLYWOOD PMR VISION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VIDEOTHEEK HOLLYWOOD PMR VISION, employees, financial statistics.