CERENOMIEKLEDING MY LADY

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • CERENOMIEKLEDING MY LADY
Private companiesHealth Services • CERENOMIEKLEDING MY LADY

Contactgegevens CERENOMIEKLEDING MY LADY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CERENOMIEKLEDING MY LADY: address, phone, fax, email, website, opening hours

CERENOMIEKLEDING MY LADY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TORHOUTSESTEENWEG 193; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59501303 (+32-59501303) 59501303 (+32-59501303)

Fax (fax): +32 (67) 738-51-92 +32 (67) 738-51-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CERENOMIEKLEDING MY LADY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CERENOMIEKLEDING MY LADY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CERENOMIEKLEDING MY LADY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CERENOMIEKLEDING MY LADY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CERENOMIEKLEDING MY LADY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CERENOMIEKLEDING MY LADY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CERENOMIEKLEDING MY LADY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CERENOMIEKLEDING MY LADY
Products information CERENOMIEKLEDING MY LADY

BTW identificatienummer (tax): BE08727233886
Ondernemingsnummer: 3549102783
Hoofdstad (capital): 935,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 115,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in CERENOMIEKLEDING MY LADY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verhuur textielartikelen and schoenen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CERENOMIEKLEDING MY LADY
(Get full report from official database of BE for CERENOMIEKLEDING MY LADY)

Aanvulling soorten activiteiten voor CERENOMIEKLEDING MY LADY
Addition kinds of activities for CERENOMIEKLEDING MY LADY

3537. Industriële vrachtwagens en trekkers | Industrial trucks and tractors
27820203. plakboeken | Scrapbooks
28690401. Raketmotor brandstof, organisch | Rocket engine fuel, organic
38239902. Buoyancy instrumenten, industrieel proces type | Buoyancy instruments, industrial process type
39990709. Kransen, kunstmatig | Wreaths, artificial
96410400. Regulering van de landbouwmarketing, niveau van overheid | Regulation of agricultural marketing, level of government

Werken bij CERENOMIEKLEDING MY LADY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CERENOMIEKLEDING MY LADY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CERENOMIEKLEDING MY LADY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CERENOMIEKLEDING MY LADY. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator - veevoedersector - 2 ploegen - Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in veevoeders, in Grobbendonk zijn wij op zoek naar een procesoperator. Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van het productieproces Zorgen dat de machines efficiënt blijven draaien Controleren van geautomatiseerde processen en oplossen van kleine storingen Aandacht voor onderhoud van de machines Je werkt ook zelf fysiek mee aan de producten

  • Polyvalente arbeider/sorteerder vaste nacht, voormiddag of namiddag (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als sorteerder sta je in voor de goeie werking in het atelier. Je zorgt dat alle paketten aan de juiste laadkaai staan zodat het laden van de bestelwagens zonder problemen verloopt.

  • Junior internationaal sales coordinator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Roeselare zijn we op zoek naar een internationaal sales coordinator die:  Sales meetings en trainingen in België, Nederland en Duitsland organiseert. Een cruciale rol vervult binnen de verkooporganisatie. Meehelpt om de vooropgestelde targets te realiseren. Waakt dat de afdelingen conform de procedures werken en verschillende sales - methodieken coördineert en implementeert. Rapporteert aan de sales manager en de nodige actieplannen bepaalt en opvolgd. Op regelmatige basis aanwezig is in de 3 landen.

  • Handlanger volcontinu (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Start People Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een goed betaalde job met werkzekerheid? Dan is dit de ideale job voor jou! Voor onze klant te regio Zelzate-Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde inpakkers van staalproducten. Jouw taken bestaan uit het inpakken van grote rollen staal (coils genaamd) of vlakplaten. Dit doe je met hulp van staalband, hardboard en papier volgens de eigen veiligheidsvoorschriften

  • Huishoudhulp regio HASSELT - onmiddellijke opstart! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Jobstudent (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • PROJECTCOORDINATOR (BE758094) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: OLSTE BV

    Type: Vaste Job

    Olste nv is een groeiende onderneming die reeds 17 jaar actief is als projectontwikkelaar, waarvan het overgrote deel van de realisaties zich in Knokke bevinden. Olste nv zorgt voor hoogwaardige projecten op zeer gunstige liggingen, wat zij waarmaakt door zich te omringen met professionele medewerkers en betrouwbare onderaannemers. Gezien de sterke groei, zijn we momenteel voor hen op zoek naar een (m/v): PROJECTCOORDINATOR GEDREVEN PROJECTBEGELEIDER VOOR INTERIEURAFWERKING VAN HIGH-END RESIDENTIELE BOUWWERKEN Functie Als projectbegeleider ben je verantwoordelijk voor een optimale oplevering van de toegewezen projecten. Dit maak je waar door de organisatie en coördinatie van de verschillende diensten en aannemers, met een focus op de afwerkingsfase. Als spilfiguur weet je de verschillende stakeholders aan te sturen en op die manier hoogkwalitatief top design af te leveren. Vanaf de verkoop tot de oplevering van het project ben je het aanspreekpunt voor de klant. Je vertaalt de noden en behoeften van de klant naar een eerste voorontwerp en begeleidt hen in diens keuzes. Je bent hun adviseur op vlak van interieurvormgeving. Je organiseert en plant de activiteiten op de werf en volgt ter plaatse ook de uitvoering hiervan op. Omdat je steeds oog hebt voor kwaliteit en kostenefficiëntie, verzeker je optimale resultaten. Je stuurt de onderaannemers aan om dit te bereiken. Je waakt over de naleving van de wettelijke voorschriften inzake kwaliteit, veiligheid en milieu. Je organiseert werfvergaderingen om op een vlotte manier met de medewerkers te communiceren en hen te informeren. Je rapporteert aan de directie.

  • Internaatsopvoeder (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: vzw KSO Tielt-Ruiselede

    Type: Vaste Job

    U staat in teamverband in voor: de opvoeding van de internen; de studiebegeleiding van de internen; het organiseren en begeleiden van activiteiten; de praktische organisatie van het internaat; de communicatie met ouders en externe begeleiders.

  • Commercieel Medewerker (Binnendienst) (Hoogerheide)

    Regio: Hoogerheide

    Bedrijf: BRIDGE TECHNIEK PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Gezocht: Commercieel Medewerker Binnendienst. Voor onze openstaande vacature in Hoogerheide NL (NB) zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst met beheersing van de Franse Taal. Ben jij klant- en servicegerichtheid en heb jij veel commerciële inzicht? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wat ga je doen? Als commercieel medewerker binnendienst ga je werken in een klein maar gezellig team van 3 collega´s. Na een inwerkperiode ondersteun je het buitendienst team en zorg je voor het hele traject van telefonische verkoop en orderstroom, vanaf de aanvraag en orderverwerking tot en met de nazorg. Als adviseur help je jouw klanten bij vragen en verdiep jij je in het oplossen van technische vraagstukken, waarbij optimale klant en service gerichtheid zeer belangrijk is. De vragen hebben betrekking op onder andere tandwielkasten, transmissies, elektromotoren, reductoren en overbrengingen. Geen dag is hetzelfde en je komt te werken met een ervaren team van aandrijfspecialisten. Door het uitstekende contact en de opgebouwde know-how ben jij in staat alert in te spelen op hun specifieke vragen.

  • Assistent-Plaatser Rolluiken per direct (GELEEN)

    Regio: GELEEN

    Bedrijf: INDUSTRIËLE DIENSTVERLENENDE BEDRIJVEN

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in Sittard zijn we op zoek naar iemand die zo snel mogelijk kan starten als assistent plaatser van rolluiken en horren. Je dient hiervoor geen bepaald diploma te hebben maar wel handig zijn en enig inzicht hebben! Je bent verantwoordelijk voor het monteren, repareren en onderhouden van alle soorten rolluiken en horren! Lijkt dit je wat? Solliciteer dan nu met je CV en dan bellen wij je zo spoedig mogelijk op!

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

Zoek naar antwoorden van CERENOMIEKLEDING MY LADY in sociale netwerken
Look for responds of CERENOMIEKLEDING MY LADY in social networks

Lees alle opmerkingen voor CERENOMIEKLEDING MY LADY. Laat een reactie achter voor CERENOMIEKLEDING MY LADY. CERENOMIEKLEDING MY LADY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CERENOMIEKLEDING MY LADY. Leave a respond for CERENOMIEKLEDING MY LADY. CERENOMIEKLEDING MY LADY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CERENOMIEKLEDING MY LADY op de google maps. Adres en contacten CERENOMIEKLEDING MY LADY
Location of CERENOMIEKLEDING MY LADY on the google maps. Address and contacts of CERENOMIEKLEDING MY LADY

Andere gerelateerde bedrijven als come CERENOMIEKLEDING MY LADY CERENOMIEKLEDING MY LADY: BBL | PIERRE VERPLANCKEN | Agrima SPRL | FRANK JORDENS | R. VERCAMER

Other related companies as CERENOMIEKLEDING MY LADY: BBL | PIERRE VERPLANCKEN | Agrima SPRL | FRANK JORDENS | R. VERCAMER

CERENOMIEKLEDING MY LADY is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CERENOMIEKLEDING MY LADY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08727233886. Het bedrijf CERENOMIEKLEDING MY LADY bevindt zich op het adres: TORHOUTSESTEENWEG 193; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 935,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 115,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Verhuur textielartikelen and schoenen. Producten gemaakt in CERENOMIEKLEDING MY LADY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CERENOMIEKLEDING MY LADY is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CERENOMIEKLEDING MY LADY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CERENOMIEKLEDING MY LADY, openstaande posities, locatie van CERENOMIEKLEDING MY LADY op de kaart.

CERENOMIEKLEDING MY LADY is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is CERENOMIEKLEDING MY LADY, company assigned to the tax number BE08727233886. The company CERENOMIEKLEDING MY LADY is located at the address: TORHOUTSESTEENWEG 193; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 935,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 115,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Verhuur textielartikelen and schoenen. Products created in CERENOMIEKLEDING MY LADY were not found.
The main activity of CERENOMIEKLEDING MY LADY is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CERENOMIEKLEDING MY LADY is not available. You also can look at reviews of CERENOMIEKLEDING MY LADY, open positions, location of CERENOMIEKLEDING MY LADY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CERENOMIEKLEDING MY LADY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CERENOMIEKLEDING MY LADY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CERENOMIEKLEDING MY LADY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CERENOMIEKLEDING MY LADY, employees, financial statistics.