VIDEOTHEEK FOR YOU

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • VIDEOTHEEK FOR YOU
Private companiesReal Estate • VIDEOTHEEK FOR YOU

Contactgegevens VIDEOTHEEK FOR YOU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VIDEOTHEEK FOR YOU: address, phone, fax, email, website, opening hours

VIDEOTHEEK FOR YOU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ONZE-LIEVE-VROUWSTRAAT 51; 9280; LEBBEKE, België

Telefoon (phone): 52413333 (+32-52413333) 52413333 (+32-52413333)

Fax (fax): +32 (58) 366-82-98 +32 (58) 366-82-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VIDEOTHEEK FOR YOU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VIDEOTHEEK FOR YOU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VIDEOTHEEK FOR YOU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VIDEOTHEEK FOR YOU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VIDEOTHEEK FOR YOU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VIDEOTHEEK FOR YOU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VIDEOTHEEK FOR YOU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VIDEOTHEEK FOR YOU
Products information VIDEOTHEEK FOR YOU

BTW identificatienummer (tax): BE09625366210
Ondernemingsnummer: 8901092529
Hoofdstad (capital): 451,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 235,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in VIDEOTHEEK FOR YOU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verhuur televisie- and audiovisuele apparatuur; Verhuur video and audio

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VIDEOTHEEK FOR YOU
(Get full report from official database of BE for VIDEOTHEEK FOR YOU)

Aanvulling soorten activiteiten voor VIDEOTHEEK FOR YOU
Addition kinds of activities for VIDEOTHEEK FOR YOU

225100. Vrouwenschoenen, behalve sokken | Women's hosiery, except socks
367500. Elektronische condensatoren | Electronic capacitors
20630104. Invertsuiker, van suikerbietjes | Invert sugar, from sugar beets
24260106. Rondes of rungs, meubels: hardhout | Rounds or rungs, furniture: hardwood
32550401. Kiln meubels, klei | Kiln furniture, clay
36610106. Schakelapparatuur, telefoon | Switching equipment, telephone
83220400. Rehabilitatiediensten | Rehabilitation services

Werken bij VIDEOTHEEK FOR YOU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VIDEOTHEEK FOR YOU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VIDEOTHEEK FOR YOU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VIDEOTHEEK FOR YOU. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser van natuursteen M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het plaatsen van natuursteen bij de mensen thuis. Dit zijn heel zware bladen dus je fysiek moet zeker in orde zijn.

  • Technieker rollend materieel (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als monteur binnen deze gespecialiseerde en op en top professionele onderneming sta je in voor het inrichten en bekleden van bedrijfswagens. Op maat van de klant zal je de voertuigen voorzien van vloeren, wanden, kasten, stellingen, ... Je zorgt ervoor dat alle toebehoren correct geïnstalleerd en aangesloten worden. Vb. compressoren, verwarming, signalisatie,...

  • Chauffeur CE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start 's morgens tussen 7u en 8u en zal ongeveer vier leveringen per dag doen. Daardoor eindigt je werkdag ten laatste om 17u, maar dit kan natuurlijk ook vroeger zijn. Naast het afleveren van de afgewerkte producten, sta je in voor het laden en lossen van de vrachtwagens door middel van een rolbrug. Een eerste ervaring met een rolbrug is een pluspunt, maar zeker geen must, je wordt namelijk opgeleid ter plaatse. Bedrijfsprofiel: Voor een metaalbedrijf in de regio Ninove, zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met een CE-rijbewijs.

  • Lasser/ijzervlechter (m/v) (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een lasser/ijzervlechter voor onze klant te Putte. Uw taken omvatten het vlechten van wapeningsbalken, het bedienen van een plooimachine, het voorbereiden van wapeningstaal. Verder komen er ook nog de volgende zaken bij zoals gaten frezen, kopplaten lassen en allerlei laswerk aan stalen balken. Er wordt ook verwacht dat u de klanten op een snelle en vriendelijke manier verderhelpt.

  • Bijstandsverlener bij autopech (parttime ook mogelijk) (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze opdrachtgever is een nationale speler inzake mobiliteit. We zijn voor hen op zoek naar collega's voor de alarmcentrale binnenland. Welke taken mag je verwachten in deze functie? Als bijstandsverlener beantwoord je telefonische oproepen van klanten die problemen hebben met de wagen/moto/fiets. Je doet een duidelijke analyse van het probleem en geeft deze info correct en volledig door aan de dispatching. Je zorgt ervoor dat jouw collega's van de dispatching en de wegenwacht over kwalitatieve informatie beschikken om de best mogelijk interventie te doen. Je bent bereid te werken in een 2-ploegensysteem, waarbij je ook regelmatig in het weekend werkt.

  • Metaalbewerker (M/V) (ZEPPEREN)

    Regio: ZEPPEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metaalbewerker werk je in het bedrijf zelf en sta je in voor diverse metaalbewerkingen: - plooien - zowel CNC als conventioneel, maar dit kan aangeleerd worden - Zagen - Snijden - Assembleren Bijkomend eventueel halfautomaatlassen

  • STUDENT WINKELBEDIENDE m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en op zoek naar weekendwerk? Voor een bakkerij te Waregem zoeken we een STUDENT voor in de weekends! Bedienen van klanten Hulp in bakkerij waar nodig

  • STAGE REKRUTERING EN SELECTIE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ARGON SELECTIE

    Type: Studentenjob

    Argon Selectie ontstond in 2001 op initiatief van de uitzendgroep Forum Jobs. Als Selectiekantoor bieden wij professionele ondersteuning bij de zoektocht naar gekwalificeerde bedienden en kaderleden. Onze opdrachtgevers komen uit diverse sectoren en bevinden zich voornamelijk in West- en Oost-Vlaanderen. FUNCTIE Stapsgewijs word je ondergedompeld in het bedrijfsleven en leer je de volwaardige rekruteringscyclus kennen. Begeleiding krijg je van een ervaren consultant, jouw mentor doorheen dit avontuur. Afhankelijk van je interesseveld kies je voor de divisie - HR & Finance- , -Technics-of -Sales, Marketing, Logistiek en Administratie-.Jouw takenpakket is tweedelig: Rekrutering: 1. Klantenbezoek: Na een leerrijke rondleiding leer je de openstaande vacature(s) kennen, die je actief zal beheren. 2. Vacature lancering: Je schrijft een creatieve vacature op aan de hand van de verworven informatie. Deze lanceer je via diverse kanalen om instroom te garanderen. 3. Zoekopdrachten: Je gaat gericht op zoek via deze kanalen naar de ideale match en vindtgeschikte kandidaten die je laat kennismaken met de vacature. 4. Prescreenings: je selecteert CV’s op basis het vooropgestelde profiel, de gewenste competenties en ervaringen. 5. Interviews: Tijdens een diepte-interview ga je na waar de ervaring en ambities van de kandidaat liggen en in hoeverre deze matchen met de vacatures in jouw portefeuille. 6. Assessment Center: Je stelt samen met de klant een testbatterij opdie je zal afnemen met de kandidaat. Na de test bespreek je de testresultaten grondig met de kandidaat. Hierover maak je een testrapport op die je voorlegt aan de klant. 7. Opvolging: Als tussenschakel van de kandidaat en klant volg je de samenwerking nauwgezet op. Je gaat na bij de starter hoe ze hun nieuwe uitdaging ervaren. Daarnaast luister je ook bij de klant hoe hun nieuwe werknemer het doet. Je krijgt de kans ons Marketingbeleid te optimaliseren door een plan te schrijven en dit uit te voeren: 1. Marketing plan: Na een grondige marktanalyse stel je een plan op hoe Argon Selectie beter in de picture komt off en online. Dit volg je dan ook actief op via Google Analytics. 2. POS materiaal: Je krijgt de kans creatieve ontwerpen te maken via onze grafische tools. 3. Mailing: Je organiseert mailingsacties en creëert hiervoor de nodige content. 4. Beurzen: Je staat in voor de planning en organisatie van komende jobbeurzen en samen met de collega’s trek je naar dit event.

  • HR - Planning Officer Hostessenbureau (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

    Type: Studentenjob

    BC Hospitality Servicesis een belangrijke speler in de dienstverlenende sector. De dienstverlening bestaat uit het inschakelen van onder andere volgende medewerkers: hosts/hostesses, promopeople, parkingmedewerkers, event crew en stagehands. Om ons team te versterken zoeken we een pro-actieve, enthousiaste, adminstratieve duizendpoot om ermee voor te zorgen dat elke klant, elke opdracht ingevuld wordt met het perfecte team! Takenpakket binnen BC Hospitality Services: · Het gehele rekruteringsproces opvolgen o Vacatures opstellen en online plaatsen o CV’s screenen o Kandidaten telefonisch screenen o Kandidaten uitnodigen voor een kennismakingsgesprek o Kennismakingsgesprekken afnemem o Kandidaten opbellen en inplannen op de juiste opdrachten (= 80% van de job!) o De gehele administratie doorheen het proces opvolgen · Sociale zekerheidsadministratie o Nauwe samenwerking met het sociaal secretariaat (JustWork) o Vragen mbt lonen oplossen o Contracten aanvragen/annuleren/wijzigen · Algemene taken o De infomails opstellen en controleren o De telefoon beantwoorden o Documenten afdrukken en klasseren · Taken on the field o Controleren van het team ter plaatse (zowel tijdens de week als het weekend) o Contact opdrachtgever o Meehelpen indien nodig

  • Bijlesgever fysica (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Inbound customer care agent regio Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    Als Inbound customer Care Agent zal je deel uitmaken van het customer service team Je zal instaan voor het dagelijks behandelen van de inkomende vragen via chat/fax/telefoon/mail/social media/etc… van de eindgebruikers en zal nauw samenwerken met onze back office en RFP medewerkers. Je rapporteert in eerste instantie aan de Team Coach die instaat voor de dagdagelijkse opvolging Maandelijks rapporteer je ook aan het hoofd van de klantendienst in de vorm van evaluatiegesprekken en functioneringsgesprekken Avond- en weekendwerk schrikt je niet af en je bent bereid in shiften te werken.

  • Java Backend Developers (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ABANO

    Type: Vaste Job

    Als onze Java Backend-ontwikkelaar krijg je de kans om te helpen bij het ontwerpen, ontwikkelen en publiceren van de nieuwste Java backend toepassingen voor al onze klanten. Solliciteer nu om deel uit te maken van ons team en bereid je voor op enkele innoverende uitdagingen!

Zoek naar antwoorden van VIDEOTHEEK FOR YOU in sociale netwerken
Look for responds of VIDEOTHEEK FOR YOU in social networks

Lees alle opmerkingen voor VIDEOTHEEK FOR YOU. Laat een reactie achter voor VIDEOTHEEK FOR YOU. VIDEOTHEEK FOR YOU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VIDEOTHEEK FOR YOU. Leave a respond for VIDEOTHEEK FOR YOU. VIDEOTHEEK FOR YOU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VIDEOTHEEK FOR YOU op de google maps. Adres en contacten VIDEOTHEEK FOR YOU
Location of VIDEOTHEEK FOR YOU on the google maps. Address and contacts of VIDEOTHEEK FOR YOU

Andere gerelateerde bedrijven als come VIDEOTHEEK FOR YOU VIDEOTHEEK FOR YOU: Le Centenaire SA | VAN CAUWENBERGHE A. & L. | Graethempoort | ANTOINE LAMBRECHT | INSTITUUT CHARME

Other related companies as VIDEOTHEEK FOR YOU: Le Centenaire SA | VAN CAUWENBERGHE A. & L. | Graethempoort | ANTOINE LAMBRECHT | INSTITUUT CHARME

VIDEOTHEEK FOR YOU is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VIDEOTHEEK FOR YOU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09625366210. Het bedrijf VIDEOTHEEK FOR YOU bevindt zich op het adres: ONZE-LIEVE-VROUWSTRAAT 51; 9280; LEBBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 451,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 235,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Verhuur televisie- and audiovisuele apparatuur; Verhuur video and audio. Producten gemaakt in VIDEOTHEEK FOR YOU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VIDEOTHEEK FOR YOU is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VIDEOTHEEK FOR YOU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VIDEOTHEEK FOR YOU, openstaande posities, locatie van VIDEOTHEEK FOR YOU op de kaart.

VIDEOTHEEK FOR YOU is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is VIDEOTHEEK FOR YOU, company assigned to the tax number BE09625366210. The company VIDEOTHEEK FOR YOU is located at the address: ONZE-LIEVE-VROUWSTRAAT 51; 9280; LEBBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 451,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 235,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Verhuur televisie- and audiovisuele apparatuur; Verhuur video and audio. Products created in VIDEOTHEEK FOR YOU were not found.
The main activity of VIDEOTHEEK FOR YOU is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VIDEOTHEEK FOR YOU is not available. You also can look at reviews of VIDEOTHEEK FOR YOU, open positions, location of VIDEOTHEEK FOR YOU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VIDEOTHEEK FOR YOU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VIDEOTHEEK FOR YOU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VIDEOTHEEK FOR YOU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VIDEOTHEEK FOR YOU, employees, financial statistics.