TECHNIQUE & SON

Contactgegevens TECHNIQUE & SON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TECHNIQUE & SON: address, phone, fax, email, website, opening hours

TECHNIQUE & SON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE GEORGES TOURNEUR 35; 6030; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71517906 (+32-71517906) 71517906 (+32-71517906)

Fax (fax): +32 (53) 653-32-71 +32 (53) 653-32-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TECHNIQUE & SON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TECHNIQUE & SON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TECHNIQUE & SON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TECHNIQUE & SON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TECHNIQUE & SON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TECHNIQUE & SON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TECHNIQUE & SON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TECHNIQUE & SON
Products information TECHNIQUE & SON

BTW identificatienummer (tax): BE09881072998
Ondernemingsnummer: 1047790527
Hoofdstad (capital): 829,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 402,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in TECHNIQUE & SON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verhuur televisie- and audiovisuele apparatuur

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TECHNIQUE & SON
(Get full report from official database of BE for TECHNIQUE & SON)

Aanvulling soorten activiteiten voor TECHNIQUE & SON
Addition kinds of activities for TECHNIQUE & SON

449399. Jachthavens, nec | Marinas, nec
30110302. Bandbanden of band reparatie materialen, rubber | Tire sundries or tire repair materials, rubber
35750102. Toetsenborden, computer, kantoor machine | Keyboards, computer, office machine
39990501. Sigaren en sigarettenhouders | Cigar and cigarette holders
41319902. Intercity snelweg vervoer, speciale service | Intercity highway transport, special service
73899942. Aankoop dienst | Purchasing service

Werken bij TECHNIQUE & SON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TECHNIQUE & SON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TECHNIQUE & SON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TECHNIQUE & SON. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Denderleeuw (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • HR SUPPORT (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Farmaceutische sector * Vilvoorde * Nederlands, Frans, Engels Voor onze klant in Vilvoorde is Hays Response op zoek naar een HR support. Dit internationaal bedrijf is actief in de farmaceutische sector en zoekt een gemotiveerde collega om hun team tijdelijk te versterken voor 8 maanden. Als HR support zal je verantwoordelijk zijn voor een breed takenpakket. Je zal de HR-afdeling administratief ondersteunen door meetings te plannen, facturen aan te maken, de HR database up to date houden en nog andere diverse taken verrichten. Daarnaast bel je kandidaten op om een afspraak in te plannen voor een gesprek. Je zal ook functieomschrijvingen opmaken, online posten, volledig beheren en opvolgen. Bovendien zal je helpen bij de verwelkoming van de nieuwe werknemers.

  • Hoofdmagazijnier vaste nacht (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer mooi bedrijf zijn wij op zoek naar een hoofdverantwoordelijke voor het magazijn. Je hebt een zeer ruim takenpakket en staat onder andere in voor: Het aansturen van de medewerkers en de taakverdeling en deze controleren. Controle van de ritten van de chauffeurs en deze ook opvolgen. Toezien en het strikt opvolgen van de hygiëne regels in het magazijn (verbod op eten en drinken). Veiligheid controleren van de medewerkers (bij het niet respecteren van deze regels moet men dit melden aan de preventieadviseur).

  • Projectleider elektrische installaties (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de afdeling Elektrische installaties in Ploegsteert Olsene en Doornik ?Je ontwerpt berekent en begroot elektrotechnische installaties. ?Je verzorgt en bewaakt de noodzakelijke planningen het kostenbudget en de werfopvolging. ?Je adviseert en overlegt met klanten en onderhoudt contact met leveranciers onderaannemers en de werkvloer.

  • Huishoudhulp DCO De Bron - Regio Sin-Martens-Latem/ De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • Medewerker dienstencheques assistentiewoningen (m/v) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Time for Quality

    Type: Dienstenchequebaan

    Een assistentiewoning combineert de vrijheid en zelfstandigheid van een eigen woning. Senioren wonen er zelfstandig, maar kunnen een beroep doen op gemeenschappelijke diensten zoals poetshulp, warme maaltijden, thuisverpleging etc. Houd je van afwisseling in je takenpakket? Geeft het je voldoening als alles netjes en proper is? Heb je een hart voor senioren en ben je positief ingesteld? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Huldenberg – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Winkelmedewerker (m/v) voor supermarkt Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe supermarkt in Borgloon zijn wij op zoek naar een aantal medewerkers. We zoeken een jobstudent voor allround medewerker, je helpt dus waar nodig. Je bent idealiter tijdens het weekend beschikbaar maar ook een aantal dagen door de week. Je werkt dus niet enkel tijdens de vakantieperioden maar ook tijdens het schooljaar. We zoeken een medewerker voor aan de traiteurafdeling. Je bent verantwoordelijk voor het aanvullen van de toonbank, bereiden van gerecht, inpakken van kant-en klare maaltijden, bediening van vlees. We zoeken een verantwoordelijke voor aan groenten-en fruit afdeling. Je bent m.a.w. zelfstandig verantwoordelijk voor deze afdeling. Je houd de voorraad in de gaten, plaatst bestellingen indien nodig en houd de gehele afdeling netjes. Interesse in een functie? Mail jouw cv dan naar [email protected]

  • Dispatcher/Planner (m/v) regio Gent (1282812) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Vaste Job

    Als dispatcher (lees: professioneel puzzelaar) zorg jij voor een perfecte voorbereiding en vlekkeloos verloop van evenementen. Wat houdt jouw takenpakket precies in? - Jij bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers; - Je kent de medewerkers en weet perfect waarvoor je hen kan inschakelen; - De transportplanning: je huurt de wagens en iedereen weet wanneer hij welke wagen ter beschikking heeft; - Je checkt en dubbelcheckt alle afspraken, zodat alles tijdens het evenement zeker in orde is; - Lastminutewijzigingen vang jij probleemloos op; - Is social media jouw ding? Dan laat onze klant dit met plezier aan jou over!

  • SAP BC Consultant (SAP System Engineer) (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: EXERTUM BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als SAP BC Consultant is het volledige SAP applicatiebeheer van diverse klanten in uw handen. U verzekert de continue beschikbaarheid van de SAP systemen en zorgt voor een beperkte uitval van het systeem tijdens installaties, upgrades en andere SAP gebonden activiteiten. Vanuit de helpdesk zijn uw kernactiviteiten tav de klant : Het beheer van de SAP omgeving (DEV, QAS, Sandbox en Production) Installatie en onderhoud van de SAP systemen Dagelijkse controle van de SAP systemen Configuratie en opvolging van het Transport Systeem (TSM) Incident/problem management – integratie van andere ITIL processen Verifiëren van servers en netwerk poorten Health Checks, tunings, upgrades and audits Voorbereiding van SAP rapporten Configuraties en tests System Copies en refreshes Beheer van backups Technische support bij diverse SAP implementatieprojecten Gebruik van SAP Solution Manager (CCMS monitoring, EWA, E2E, Wily) Implementatie van autorisaties en systeembeveiliging (toegangsbeveiliging, bevoegdheden) Systeembeheer op afstand

  • Afdelingschef Verse Voeding (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Talentus

    Type: Vaste Job

    Je hebt een passie voor food en horeca en bent een specialist op het gebied van groenten en fruit, vlees of verse vis. Dankzij je uitgebreide kennis en sterke commerciële vaardigheden functioneer je als een echte partner voor onze klanten. Je adviseert hen over onze kwaliteitsproducten en bouwt mee aan het succes van hun zaak.

  • Flexmedewerker/student barman-vrouw (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RONDA

    Type: Flexijob

    klanten ontvangen en tafel toewijzen klanten adviseren bij de keuze van hun gerechten opnemen van bestellingen, opdienen en afruimen dranken klaarmaken en stock nakijken allerhande dranken klaarmaken (cocktails, warme dranken..)

Zoek naar antwoorden van TECHNIQUE & SON in sociale netwerken
Look for responds of TECHNIQUE & SON in social networks

Lees alle opmerkingen voor TECHNIQUE & SON. Laat een reactie achter voor TECHNIQUE & SON. TECHNIQUE & SON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TECHNIQUE & SON. Leave a respond for TECHNIQUE & SON. TECHNIQUE & SON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TECHNIQUE & SON op de google maps. Adres en contacten TECHNIQUE & SON
Location of TECHNIQUE & SON on the google maps. Address and contacts of TECHNIQUE & SON

Andere gerelateerde bedrijven als come TECHNIQUE & SON TECHNIQUE & SON: PRO-THESIA SPRL | HUIS 'T VITAMIENTJE | GEMEENTEL. LAGERE SCHOOL/ECOLE COMMUNALE | ANTONIO DOMINGUES | BRUNO PICCININ

Other related companies as TECHNIQUE & SON: PRO-THESIA SPRL | HUIS 'T VITAMIENTJE | GEMEENTEL. LAGERE SCHOOL/ECOLE COMMUNALE | ANTONIO DOMINGUES | BRUNO PICCININ

TECHNIQUE & SON is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TECHNIQUE & SON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09881072998. Het bedrijf TECHNIQUE & SON bevindt zich op het adres: RUE GEORGES TOURNEUR 35; 6030; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 829,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 402,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Verhuur televisie- and audiovisuele apparatuur. Producten gemaakt in TECHNIQUE & SON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TECHNIQUE & SON is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TECHNIQUE & SON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TECHNIQUE & SON, openstaande posities, locatie van TECHNIQUE & SON op de kaart.

TECHNIQUE & SON is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is TECHNIQUE & SON, company assigned to the tax number BE09881072998. The company TECHNIQUE & SON is located at the address: RUE GEORGES TOURNEUR 35; 6030; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 829,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 402,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Verhuur televisie- and audiovisuele apparatuur. Products created in TECHNIQUE & SON were not found.
The main activity of TECHNIQUE & SON is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TECHNIQUE & SON is not available. You also can look at reviews of TECHNIQUE & SON, open positions, location of TECHNIQUE & SON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TECHNIQUE & SON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TECHNIQUE & SON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TECHNIQUE & SON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TECHNIQUE & SON, employees, financial statistics.