ORION PRODUCTIONS

Contactgegevens ORION PRODUCTIONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ORION PRODUCTIONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ORION PRODUCTIONS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WEVERSTRAAT 9; 9960; ASSENEDE, België

Telefoon (phone): 477551875 (+32-477551875) 477551875 (+32-477551875)

Fax (fax): +32 (87) 737-20-14 +32 (87) 737-20-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ORION PRODUCTIONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ORION PRODUCTIONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ORION PRODUCTIONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ORION PRODUCTIONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ORION PRODUCTIONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ORION PRODUCTIONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ORION PRODUCTIONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ORION PRODUCTIONS
Products information ORION PRODUCTIONS

BTW identificatienummer (tax): BE06054534912
Ondernemingsnummer: 8036193847
Hoofdstad (capital): 212,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 896,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in ORION PRODUCTIONS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verhuur televisie- and audiovisuele apparatuur

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ORION PRODUCTIONS
(Get full report from official database of BE for ORION PRODUCTIONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ORION PRODUCTIONS
Addition kinds of activities for ORION PRODUCTIONS

075202. Animal boarding diensten | Animal boarding services
514801. fruit | Fruits
961104. Administratie van algemene economische programma's, niveau van overheid | Administration of general economic programs, level of government
37430105. Smeersystemen, locomotief | Lubrication systems, locomotive
50859901. Bottler benodigdheden | Bottler supplies
87320201. Educatief onderzoek | Educational research

Werken bij ORION PRODUCTIONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ORION PRODUCTIONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ORION PRODUCTIONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ORION PRODUCTIONS. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker-ster Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster voor in Eeklo Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Je bent beschikbaar van maandag tot vrijdag van 6u tot 10u en zaterdag van 13u tot 17u (24u/week)

  • Polyvalente Winkelbediende (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je stelt je flexibel op en bent inzetbaar op verschillende afdelingen. - Je bedient de klanten en adviseert waar nodig. - Je houdt de winkel netjes. - Je vult de rekken aan. - Je doet kassawerk.

  • Theatertechnicus voor de Stad Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor CC De Mol in Lier zijn wij op zoek naar een theatertechnicus. Jouw taken:  Helpen met de op- en afbouw van theater- en muziekvoorstellingen en dit zowel op gebied van decor, licht als audio.  Lichtplannen zelfstandig realiseren en de armaturen richten en focussen.  Voorbereiden van de zaal (plaatsen van tafels en/of stoelen).  Toezien op de veiligheid op het podium en in de zaal.  Meehelpen bij de ontvangst van het publiek.  Kleine herstellingswerken uitvoeren. Inzet en leergierigheid zijn minstens even belangrijk als competenties. Ook technici met een specialisatie in enkel audio of belichting komen in aanmerking

  • Gemotiveerde monteur bouw! (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de montage van prefab elementen, zijn wij op zoek naar mensen die ambitie hebben om als monteur te werken. Denk jij de kandidaat te zijn met de nodige portie goesting om de job aan te leren?

  • Beenhouwer (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als beenhouwer/ beenhouwerij medewerker fulltime Genoot je bij voorkeur een opleiding als slager of gelijkgesteld door ervaring. Vaardigheden Je bent hygiënisch en net ingesteld. Je hebt geen angst voor vlees en andere voedingswaren. Je kan omgaan met de geurhinder die je af en toe kan ervaren. Je beschikt over de nodige vakkennis. Werken in het weekend en op feestdagen schrikt jou niet af. Je kan omgaan met het werkblad en alle gereedschap dat in deze job vereist is. Je kan naast snijden en bereiden ook uitbenen.

  • Mechanical Engineer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen de ontwikkelingsafdeling ben je de spilfiguur tussen design ontwikkeling kwaliteit montage testlabo en industrialisatie. Je ondersteunt de ontwikkelingsingenieurs als problem solver bij probleemanalyses tijdens de ontwikkeling en in productie en zorgt er op een gestructureerde manier voor dat het zich herhalen van de problemen in de toekomst voorkomen wordt. Daarbij ben jij enerzijds de trekker om maakbaarheid en kwaliteit van componenten assemblage systemen? te analyseren op te volgen en te optimaliseren; alsook het eerste aanspreekpunt in geval van technische vragen impactanalyses gebruik van alternatieve (combinaties van) componenten en/of in geval van problemen. Je ontwikkelt en test assemblagemethodes en tools voor kleine prototype reeksen en geeft op basis daarvan advies aan de industrializatiegroep eenmaal tools voor grotere reeksen ontwikkeld worden. Het product technisch door en door kennen alsook de kennis van productie-en assemblage- processen zijn je voornaamste tools.

  • Bekister (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Brugge gaan we op zoek naar een extra bekister. Je hebt ervaring met systeembekisting en planlezen. Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • HUISHOUDHULP VOOR BEVEREN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Beveren.

  • Polyvalente studenten - Fastfoodketen - Wetteren - 18+ (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, één van 's werelds grootste fastfoodketens zijn wij nog op zoek naar meerdere studenten voor in de vakantieperiode en voor tijdens het weekend doorheen het schooljaar. Je wordt tewerkgesteld in een jong en dynamisch team en zal polyvalent ingeschakeld worden binnen de zaak. Op deze manier heb je een zeer variërende functie waarbij je op verschillende werkposten opgeleid zal worden. De uren liggen tussen 10u00 en 01u00. In samenspraak met de verantwoordelijke kan steeds bekeken worden welke planning voor jou haalbaar is.

  • Chauffeur V/M Regionaal Afzetcontainers CE (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: DOOLAEGHE

    Type: Vaste Job

    Regionaal afzetcontainers metalen wisselen (soms met aanhangwagen)

  • Projectleider Regio Kempen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1658643-inline.html?cid=Partner_VDAB Functieomschrijving Als projectleider ben je verantwoordelijk voor een project van A tot Z. Je behandelt werf per werf, dit wil zeggen dat je ter plaatse werk vanuit een ingerichte werfkeet. Je stuurt de ploegbazen en de onderaannemers rechtstreeks aan. Je zorgt voor de planning en organisatie. Je stelt de As Build dossiers samen. Je verzorgt bepaalde aankopen en leveringen. Tenslotte ben je financieel verantwoordelijk. Profiel Je beschikt over een bachelor of master in een bouwkundige richting. Een eerste degelijk ervaring is hier een must. Je bent assertief en communicatief. Je hebt gevoel voor initiatief en verantwoordelijkheid. Organisatorisch en planmatig ben je sterk. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een klasse 5 aannemer gespecialiseerd in residentiële nieuwbouwprojecten. Een pluspunt hier is dat ze enkel werven in de regio aannemen waardoor de verplaatsingen beperkt blijven. Aanbod Werven in de regio Er word rekening gehouden met work-life balance van de projectleiders. Er is een marktconform salaris voorzien aangevuld met enkele voordelen zoals een bedijfswagen

Zoek naar antwoorden van ORION PRODUCTIONS in sociale netwerken
Look for responds of ORION PRODUCTIONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ORION PRODUCTIONS. Laat een reactie achter voor ORION PRODUCTIONS. ORION PRODUCTIONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ORION PRODUCTIONS. Leave a respond for ORION PRODUCTIONS. ORION PRODUCTIONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ORION PRODUCTIONS op de google maps. Adres en contacten ORION PRODUCTIONS
Location of ORION PRODUCTIONS on the google maps. Address and contacts of ORION PRODUCTIONS

Andere gerelateerde bedrijven als come ORION PRODUCTIONS ORION PRODUCTIONS: ERIK DESMEDT | CHANA DOG | Hallin M | GARAGE DALLE | MAES-DE WILDE

Other related companies as ORION PRODUCTIONS: ERIK DESMEDT | CHANA DOG | Hallin M | GARAGE DALLE | MAES-DE WILDE

ORION PRODUCTIONS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ORION PRODUCTIONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06054534912. Het bedrijf ORION PRODUCTIONS bevindt zich op het adres: WEVERSTRAAT 9; 9960; ASSENEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 212,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 896,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Verhuur televisie- and audiovisuele apparatuur. Producten gemaakt in ORION PRODUCTIONS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ORION PRODUCTIONS is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ORION PRODUCTIONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ORION PRODUCTIONS, openstaande posities, locatie van ORION PRODUCTIONS op de kaart.

ORION PRODUCTIONS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is ORION PRODUCTIONS, company assigned to the tax number BE06054534912. The company ORION PRODUCTIONS is located at the address: WEVERSTRAAT 9; 9960; ASSENEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 212,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 896,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Verhuur televisie- and audiovisuele apparatuur. Products created in ORION PRODUCTIONS were not found.
The main activity of ORION PRODUCTIONS is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ORION PRODUCTIONS is not available. You also can look at reviews of ORION PRODUCTIONS, open positions, location of ORION PRODUCTIONS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ORION PRODUCTIONS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ORION PRODUCTIONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ORION PRODUCTIONS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ORION PRODUCTIONS, employees, financial statistics.