LIGHT & SOUND UNLIMITED

Contactgegevens LIGHT & SOUND UNLIMITED: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIGHT & SOUND UNLIMITED: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIGHT & SOUND UNLIMITED

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEMELSHOEK 227; 2590; BERLAAR, België

Telefoon (phone): 34821744 (+32-34821744) 34821744 (+32-34821744)

Fax (fax): +32 (84) 379-13-71 +32 (84) 379-13-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIGHT & SOUND UNLIMITED: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIGHT & SOUND UNLIMITED"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIGHT & SOUND UNLIMITED"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIGHT & SOUND UNLIMITED, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIGHT & SOUND UNLIMITED. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIGHT & SOUND UNLIMITED, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIGHT & SOUND UNLIMITED. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIGHT & SOUND UNLIMITED
Products information LIGHT & SOUND UNLIMITED

BTW identificatienummer (tax): BE03201385498
Ondernemingsnummer: 1399353027
Hoofdstad (capital): 583,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 709,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in LIGHT & SOUND UNLIMITED zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verhuur televisie- and audiovisuele apparatuur

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIGHT & SOUND UNLIMITED
(Get full report from official database of BE for LIGHT & SOUND UNLIMITED)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIGHT & SOUND UNLIMITED
Addition kinds of activities for LIGHT & SOUND UNLIMITED

14990700. Asfaltwinning en bitumineuze steengroeve | Asphalt mining and bituminous stone quarrying
27890202. Deckling boeken, kaarten of papier | Deckling books, cards, or paper
32550101. Kunststof brandstenen | Plastic fire clay bricks
36799908. Liquid crystal displays (lcd) | Liquid crystal displays (lcd)
50650103. Telefoonapparatuur | Telephone equipment
80420000. Kantoren en klinieken van optometristen | Offices and clinics of optometrists

Werken bij LIGHT & SOUND UNLIMITED: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIGHT & SOUND UNLIMITED: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIGHT & SOUND UNLIMITED. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIGHT & SOUND UNLIMITED. Looking for open vacancies in other companies

  • GATEBEDIENDE (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als gatebediende voer je alle administratieve taken uit met betrekking tot het laden en lossen van wagens op en af vrachtwagens en onthaal je de chauffeurs (loketbediende). Import (gate-in) -Ontvangen en controleren van documenten en inbrengen in het systeem. -Plaats geven aan de chauffeurs op de parking en hen aanmelden voor schadecontrole en scanning. Export (gate-out) -Vervolledigen, controleren en klasseren van documenten (CMRs, douanedocumenten, …). -Administratie in en uit het systeem (loten aanmaken, doorduwen en administratief afhandelen). -Informatie geven aan de chauffeurs omtrent plaats van op te halen loten. Verwerking nachtleveringen (gate-in & gate-out) -Administratieve verwerking van de nachtleveringen in het systeem. -Opvolging van de nachtleveringen door tijdig schadecontrole aan te vragen. Voorbereiding ploegsamenstelling -Verzamelen en doorgeven van alle informatie voor het bestellen van de ploegen.

  • Customer service (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit is je takenpakket: Nauwgezette registratie van alle orders in het ERP-pakket (Navision). Aanspreekpunt voor de interne operationele dienst inzake de orders (telefonisch en via mail). Administratieve opvolging en verwerking van alle inkomende en uitgaande goederen. Opstellen en bijhouden van maandelijkse statistieken. Voorbereiding en controle van de facturatie. Invoeren van opdrachten van de verschillende manipulaties op de sites in ons ERP-systeem. Verwerken van de laad- en losrapporten voor de verschillende sites. Opvolgen van de stock. Rapporteren naar klanten en optreden als contactpersoon voor klanten bij problemen op de terminal (vnl. de weegbrug planners).

  • Administratief Bediende Opleidingen (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende werk je samen en ondersteun je het administratief team van het opleidingscentrum, dat instaat voor de verkoop van technische trainingen rond veiligheid, kwaliteit en milieu en de organisatie van de interne trainingen voor medewerkers. Je opdrachten bestaan uit het opvolgen van onze opleidingskalender, voornamelijk voor intern personeel. Bevestigen of annuleren van opleidingen, opleidingslocaties en lesgevers. Facturatie van de opleidingsdossiers. Verbeteren van examens/kennistesten evenals de opmaak van attesten behoren tot je takenpakket. Afhandelen van subsidiedossiers rond opleidingen Daarnaast behandel je telefoons en mails van klanten en collega’s en ondersteun je bij de algemene administratie: inscannen, verwerking van gegevens en de briefwisseling. Ook voor het onthaal van onze klanten willen we op jou kunnen rekenen. Je bent de spilfiguur in de administratieve ondersteuning van 3 medewerkers die zich bezig houden met de interne opleidingen.

  • Huishoudhulp regio Galmaarden (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Galmaarden Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Deeltijds student/medewerker eventsector Rijkevorsel (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een eventbedrijf dat al jaren succesvolle bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen,... organiseert is Randstad op zoek naar studenten/medewerkers. Binnen dit eventbedrijf ondersteun en coördineer je verschillende evenementen van A tot Z. Je zorgt ervoor dat de klanten een topdag beleven. Je legt de correcte materialen klaar (afhankelijk van het geplande evenement) Je verwelkomt de klanten (met de bijhorende hapjes en drankjes) Je legt de activiteit uit Je begeleidt de activiteit Na de activiteit zorg je voor een leuk afsluitmoment (opnieuw met de bijhorende hapjes en drankjes) Je toont je commerciële skills

  • Productiemedewerker volcontinu TOPVERDIENSTE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een familiaal multimediabedrijf kijken wij uit naar productiemedewerkers voor de afwerking en de rotatie. FUNCTIE: •Je maakt deel uit van het productieteam dat werkzaam is aan de offset rotatiepersen, verzamelhechters of de verpakkingsmachines. •Je maakt, mits een doorgedreven opleiding, kennis met de diverse aspecten van het druk –en afwerkingsprocédé. •Je verwerft gaandeweg de nodige kennis en ervaring die jou toelaten zelfstandig één of meerdere delen van de drukpersen of afwerkingsmachines te bedienen.

  • Wegeniswerker/buizenlegger (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Zwevegem zijn wij op zoek naar een wegeniswerker/buizenlegger. Functieomschrijving: - Uitvoeren van grondwerk (nivelleren,...) - Plaatsen van rioleringen, waterslikkers, deksels van inspectieputten, beschoeiingen ... - Plaatsen van boordstenen, klinkers... - Uitvoeren van huisaansluitingen - Sonderen van leidingen - Aanleggen van funderingen - Werken met klein materieel (laser, trilplaat, stamper ...)

  • Assistant Department Manager Megastore - Fashion - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: S.B. RECRUITMENT & SERVICES

    Type: Vaste Job

    SB Recruitment & Services is een rekrutering- en headhunter kantoor gespecialiseerd in de verschillende functies gelinkt aan mode, textiel, cosmetica, juwelen, decoratie, lederwaren & accessoires. Onze klant is een Belgisch bedrijf dat verschillende textielmerken verdeelt in het hogere gamma. Uw uitdaging: Als assistent van de afdelingsmanager is uw belangrijkste doelstelling: de klanttevredenheid. Daarnaast assisteert u de afdelingsmanager in zijn dagelijkse taken: - Implementatie van het commerciële beleid van de directie - Leiden en coachen van het team om een onberispelijke service te garanderen. - Budgettaire doelstelling - Omkadering en planning werk van het team zodat iedereen de klanten kan onthalen en adviseren zodra de winkel zijn deuren opent - Optimalisatie, verrekening en veiligstellen van de goederenstroom. - Organisatie inventarissen - Naleven veiligheidsregels

  • Poetshulp Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES Dendermonde

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde poetsdame of -man. U zal bij de klant instaan voor het onderhoud van de woning. Hierbij kan er ook gevraagd worden om te strijken of te koken. U kan, in samenspraak met ons, een uurrooster opstellen waar u zich goed bij voelt. Geen weekendwerk, geen avondwerk. 50-plussers komen zeker ook in aanmerking!!

  • Freelance projectverpleegkundige (VL-B) (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Freelance projectverpleegkundige regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren.

  • Mystery Shopper (SINT-JORIS-WINGE)

    Regio: SINT-JORIS-WINGE

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Als Mystery shopper ga je voor ons de service evalueren bij onze klanten. Dit doe je aan de hand van een specifiek scenario en op een specifieke dag. Na jouw bezoek dien je online een checklist in te vullen.

Zoek naar antwoorden van LIGHT & SOUND UNLIMITED in sociale netwerken
Look for responds of LIGHT & SOUND UNLIMITED in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIGHT & SOUND UNLIMITED. Laat een reactie achter voor LIGHT & SOUND UNLIMITED. LIGHT & SOUND UNLIMITED bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIGHT & SOUND UNLIMITED. Leave a respond for LIGHT & SOUND UNLIMITED. LIGHT & SOUND UNLIMITED on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIGHT & SOUND UNLIMITED op de google maps. Adres en contacten LIGHT & SOUND UNLIMITED
Location of LIGHT & SOUND UNLIMITED on the google maps. Address and contacts of LIGHT & SOUND UNLIMITED

Andere gerelateerde bedrijven als come LIGHT & SOUND UNLIMITED LIGHT & SOUND UNLIMITED: EDITH | SMETS G. | VANMELDERT P. | RUDY VANCOILLIE | LOUIS RAYMAKERS

Other related companies as LIGHT & SOUND UNLIMITED: EDITH | SMETS G. | VANMELDERT P. | RUDY VANCOILLIE | LOUIS RAYMAKERS

LIGHT & SOUND UNLIMITED is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIGHT & SOUND UNLIMITED, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03201385498. Het bedrijf LIGHT & SOUND UNLIMITED bevindt zich op het adres: HEMELSHOEK 227; 2590; BERLAAR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 583,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 709,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Verhuur televisie- and audiovisuele apparatuur. Producten gemaakt in LIGHT & SOUND UNLIMITED zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIGHT & SOUND UNLIMITED is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIGHT & SOUND UNLIMITED is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIGHT & SOUND UNLIMITED, openstaande posities, locatie van LIGHT & SOUND UNLIMITED op de kaart.

LIGHT & SOUND UNLIMITED is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIGHT & SOUND UNLIMITED, company assigned to the tax number BE03201385498. The company LIGHT & SOUND UNLIMITED is located at the address: HEMELSHOEK 227; 2590; BERLAAR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 583,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 709,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Verhuur televisie- and audiovisuele apparatuur. Products created in LIGHT & SOUND UNLIMITED were not found.
The main activity of LIGHT & SOUND UNLIMITED is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LIGHT & SOUND UNLIMITED is not available. You also can look at reviews of LIGHT & SOUND UNLIMITED, open positions, location of LIGHT & SOUND UNLIMITED on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIGHT & SOUND UNLIMITED, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIGHT & SOUND UNLIMITED, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIGHT & SOUND UNLIMITED, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIGHT & SOUND UNLIMITED, employees, financial statistics.