SMETS G.

Contactgegevens SMETS G.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SMETS G.: address, phone, fax, email, website, opening hours

SMETS G.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGDORPSESTEENWEG 10; 3200; AARSCHOT, België

Telefoon (phone): 16569390 (+32-16569390) 16569390 (+32-16569390)

Fax (fax): +32 (4) 863-52-21 +32 (4) 863-52-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SMETS G.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SMETS G."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SMETS G."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SMETS G., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SMETS G.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SMETS G., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SMETS G.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SMETS G.
Products information SMETS G.

BTW identificatienummer (tax): BE02823181152
Ondernemingsnummer: 7427276611
Hoofdstad (capital): 470,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 744,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SMETS G.
(Get full report from official database of BE for SMETS G.)

Aanvulling soorten activiteiten voor SMETS G.
Addition kinds of activities for SMETS G.

541102. Supermarkt | Convenience stores
01190000. Cash korrels, nec | Cash grains, nec
02730202. Mollusk boerderij | Mollusk farm
35569904. Zoetwarenmachines | Confectionery machinery
51220307. Octrooimedicijnen | Patent medicines
82990400. Voertuig rijschool | Vehicle driving school

Werken bij SMETS G.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SMETS G.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SMETS G.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SMETS G.. Looking for open vacancies in other companies

 • ASSISTENT PROCESOPERATOR 2 PLOEGEN (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je start als assistent procesoperator. Je controleert de goede werking van de machines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. Je lost kleine technische storingen op en je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels, waarbij je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer beheerst. Je werkt hierbij steeds volgens de werkinstructies en vastgelegde procedures. Ook het net houden van de procesinstallatie en de werkvloer behoort tot je takenpakket. Je krijgt doorgroeimogelijkheden tot procesoperator.

 • Afwerker drukwerk - dagdienst - opstart 25/10/2018 (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent donderdag 25/10/2018 beschikbaar om te werken als afwerker van bedrukte materialen. Dit zijn onder andere postkaarten, flyers, affiches,...Tevens controleer je ook de kwaliteit van deze producten pak je ze in.

 • Onderhoudselektricien tweeploegen (BUGGENHOUT)

  Regio: BUGGENHOUT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bij Ontex te Buggenhout zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudselektricien in 2-ploegen ter versterking van het technisch team. Je komt terecht in een ervaren team van 2 elektriciens, 2 mecaniciens en 1 automatisatie technieker. Als onderhoudselektricien sta je in eerste instantie in voor zowel het preventief als curatief onderhoud. Hieronder valt onder meer het onderhouden van de herstellingswerken aan zowel de productielijnen, de machines als de wisselstukken. Daarnaast doe je ook de onderhoudswerken aan diezelfde productielijnen, machines en wisselstukken. Als tweede luik help je mee met de (om)bouw van machines en de elektrische werken tijdens veranderingsprojecten volgens productspecificaties.

 • ELEKTROMECHANICIEN (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als vaste technieker sta je in voor het technisch onderhoud bij onze klanten. Hierbij ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten omtrent het technisch onderhoud en de technische storingen. Je wordt ingezet op verschillende projecten (zowel korte als lange duur). Als elektromechanicien waak je over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit. Je installeert en sluit de apparatuur en machines aan en controleert ze op hun goede werking. Je verhelpt elektrische en mechanische storingen. Tot slot voer je zelfstandig kleine automatiseringsopdrachten uit.

 • Enthousiaste huishoudhulpen te Nazareth (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Jobstudent (m/v) Kortenberg (KORTENBERG)

  Regio: KORTENBERG

  Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

  Type: Studentenjob

  Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

 • Gepassioneerd IT Support medewerker (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een gekende speler binnen de veiligheid van technische toestellen, zijn wij op zoek naar een helpdeskmedewerker met een hart voor IT voor hun zetel in Berchem. Een greep uit het takenpakket: - Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers op vlak van IT. - Je draagt de verantwoordelijkheid voor de ondersteuning van de systemen. - Je lost basis netwerkproblemen op. - Je verzorgt de informaticaondersteuning van begin tot einde, zowel hard- als software. - Je communiceert vooral per telefoon en per mail met collega's. - Je stelt nieuwe werkposten, gebruikers en de bijhorende software in. - Je registreert oplossingen voor de meest voorkomende IT-problemen. - Je werkt mee aan de optimalisering van de infrastructuur en dienstverlening op vlak van IT.

 • Industrieel elektricien (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor een multitechnische firma met internationale aanwezigheid en diverse afdelingen is Impact op zoek naar een industrieel elektricien. Je wordt tewerkgesteld op vooral langdurige projecten waar je elektrisch werk uitvoert. Dit is vooral in ziekenhuizen, universiteiten,... maar je kan ook op een industriële site worden tewerkgesteld. Daarnaast ben je ook in staat om de werfadministratie bij te houden.

 • LANDBOUW SALES (noord West-Vlaanderen) (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: INAGRAS

  Type: Vaste Job

  Heb je een grote passie en interesse voor landbouw ? Sta je graag tussen de gewassen? Je overlegt graag met de klant en ontziet zich hiervoor geen kilometers met de wagen ? Primeert kwaliteit boven kwantiteit, en geeft het jou voldoening om de klant of prospect hier ook van te overtuigen ? Ben je een goede luisteraar, maar durf je een gesprek te closen om een bestelling te noteren ? Ben je een oprecht persoon ?Ben je sterk in analyse én oplossingsgericht ? Wil je op de hoogte blijven van de laatste evoluties in de land- en tuinbouw?Deel je deze kennis graag met jouw collega’s en klanten om zo mee te werken aan de verdere omzetgroei van ons bedrijf ,

 • HR officer m/v (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: TRAFIROAD

  Type: Vaste Job

  Trafiroad N.V. is voor de afdeling HR op zoek naar een HR OFFICER. m/v Als medewerker van onze personeelsdienst ben je verantwoordelijk voor een correcte en tijdige loonadministratie. In samenwerking met je collega's ben je het aanspreekpunt voor allerhande ad hoc vragen m.b.t. sociale wetgeving, salarisadministratie, tijdsregistratie, ... Je rapporteert aan de personeelsverantwoordelijke alsook werk je nauw samen met de financiële afdeling en het sociaal secretariaat. Personeelsadministratie: Aanmaak, beheer en opvolging van o.a. arbeidscontracten, dimona aangifte, verloning, tijdsregistratie, hospitalisatie- en groepsverzekeringen, sociale documenten, personeelsdossiers en vakantie- en afwezigheidsaanvragen, rapporten inzake evolutie lonen, en allerhande gunstige statistieken voor het management, gerichte opleidingen per afdeling inplannen,... Je werkt ook mee aan een constante evolutie optimalisatie lonen en payrollprocessen.

 • Kelner flexi , voor terras ,feesten , banketten (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: CAPTAIN'S LOUNGE (VVW club)

  Type: Flexijob

  opdinen in bistro , terras, opdienen tijdens diners , receptie's walking dinners

 • Flexijob - chef (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

  Type: Flexijob

  • Plannen en organiseren van de werkzaamheden • Instructies geven aan keukenpersoneel • Alle bereidingen uitvoeren • Vlees, vis en gevogelte braden • Gerechten afwerken • Respecteren van tijdsplanning, receptuur en werkmethode • Uitleg geven over de samenstelling van gerechten

Zoek naar antwoorden van SMETS G. in sociale netwerken
Look for responds of SMETS G. in social networks

Lees alle opmerkingen voor SMETS G.. Laat een reactie achter voor SMETS G.. SMETS G. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SMETS G.. Leave a respond for SMETS G.. SMETS G. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SMETS G. op de google maps. Adres en contacten SMETS G.
Location of SMETS G. on the google maps. Address and contacts of SMETS G.

Andere gerelateerde bedrijven als come SMETS G. SMETS G.: PUBLI PROMOTION | ROOD-WIT HOLLEBEKE | AMBROSIUS | PETER DEMAN | Tronnion B

Other related companies as SMETS G.: PUBLI PROMOTION | ROOD-WIT HOLLEBEKE | AMBROSIUS | PETER DEMAN | Tronnion B

SMETS G. is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SMETS G., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02823181152. Het bedrijf SMETS G. bevindt zich op het adres: LANGDORPSESTEENWEG 10; 3200; AARSCHOT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 470,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 744,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van SMETS G. is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SMETS G. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SMETS G., openstaande posities, locatie van SMETS G. op de kaart.

SMETS G. is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is SMETS G., company assigned to the tax number BE02823181152. The company SMETS G. is located at the address: LANGDORPSESTEENWEG 10; 3200; AARSCHOT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 470,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 744,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of SMETS G. is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SMETS G. is not available. You also can look at reviews of SMETS G., open positions, location of SMETS G. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SMETS G., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SMETS G., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SMETS G., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SMETS G., employees, financial statistics.