A&A-HORECABEL/A. & A. HORECABEL

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • A&A-HORECABEL/A. & A. HORECABEL
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • A&A-HORECABEL/A. & A. HORECABEL

Contactgegevens A&A-HORECABEL/A. & A. HORECABEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A&A-HORECABEL/A. & A. HORECABEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

A&A-HORECABEL/A. & A. HORECABEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUPPEPLEIN 4; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25136859 (+32-25136859) 25136859 (+32-25136859)

Fax (fax): +32 (2) 259-86-26 +32 (2) 259-86-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A&A-HORECABEL/A. & A. HORECABEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A&A-HORECABEL/A. & A. HORECABEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A&A-HORECABEL/A. & A. HORECABEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A&A-HORECABEL/A. & A. HORECABEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A&A-HORECABEL/A. & A. HORECABEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A&A-HORECABEL/A. & A. HORECABEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A&A-HORECABEL/A. & A. HORECABEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A&A-HORECABEL/A. & A. HORECABEL
Products information A&A-HORECABEL/A. & A. HORECABEL

BTW identificatienummer (tax): BE05855407714
Ondernemingsnummer: 5432159423
Hoofdstad (capital): 966,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 325,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in A&A-HORECABEL/A. & A. HORECABEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verhuur cateringmateriaal and evenementuitrusting; Winkelinrichting and handelsuitrusting Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A&A-HORECABEL/A. & A. HORECABEL
(Get full report from official database of BE for A&A-HORECABEL/A. & A. HORECABEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor A&A-HORECABEL/A. & A. HORECABEL
Addition kinds of activities for A&A-HORECABEL/A. & A. HORECABEL

141100. Dimensiesteen | Dimension stone
249399. Gekonstitueerde houtproducten, n.v. | Reconstituted wood products, nec
15220102. Co-op constructie | Co-op construction
20640105. Gevulde data | Stuffed dates
35450311. Collets (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Collets (machine tool accessories)
50820306. Metselwerk apparatuur en benodigdheden | Masonry equipment and supplies
78220100. Filmuitwisseling | Film exchange services
80110103. Gastronoom | Gastronomist

Werken bij A&A-HORECABEL/A. & A. HORECABEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A&A-HORECABEL/A. & A. HORECABEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A&A-HORECABEL/A. & A. HORECABEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A&A-HORECABEL/A. & A. HORECABEL. Looking for open vacancies in other companies

  • PRODUCTIEMEDEWERKER M/V (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groentenbedrijf zijn wij op zoek naar een gedreven productiemedewerker. Je verricht manueel inpakwerk in een koude productieomgeving. Je bent in staat een vlot tempo te volgen en werkt nauwkeurig mits visuele controle. Je volgt nauwgezet de voorschriften inzake hygiëne en veiligheid. Je zorgt voor een vlot verloop van het inpakproces en werkt nauwkeurig samen met collega-inpakkers.

  • Dakdekker (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als dakdekker ? Heb je geen schrik om op hoogtes te werken ? Lees dan zeker verder! Voor onze klant zijn we op zoek naar iemand die de dakstructuren kan afwerken nadat deze in prefab zijn gemaakt. Dit houdt concreet in: uitrechten, vastmaken en verder aftimmeren van de dakstructuur. Dit zowel van binnen als van buiten.

  • Commercieel medewerker binnendienst NL FR (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een jong en dynamisch groeiend bedrijf in Schoten actief in de voeding zijn we op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst. je zal instaan voor het onthaal van bezoekers je staat in voor de dispatching van binnenkomende telefoons je staat in voor de interne administratieve ondersteuning van het marketing- en verkoopsteam ook het inrichten en beheren van de commerciële ruimten behoort tot jouw takenpakket

  • Orderpickers voedingsbedrijf (nachtwerk) (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het picken van o.a. de broden. Dit voornamelijk in een diepvriesomgeving.

  • Project assistant regio West-Vlaanderen (m/v) (1248717) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je als assistant steeds op zoek naar een nieuwe uitdaging, verfrissende inzichten en boeiende contacten? Hou je van afwisseling en wil je je carrière constant laten evolueren, maar ben je toch gesteld op werkzekerheid? Stop dan met zoeken! Secretary Plus Outsourcing Solutions biedt je de variatie die je wil met de zekerheid van een vast contract en continuïteit in je job. In West-Vlaanderen hebben wij momenteel verschillende projecten als medewerker customer service, management assistant, sales assistant, logistiek bediende, ... dit met onmiddellijke indiensttreding.

  • STUDENT IT helpdesk medewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij bezig met een IT opleiding? Gek op oplossen en rapporteren van IT vraagstukken en ben je ook bekend met klantcontact? Lijkt het jou een uitdaging om de partners en klanten zo goed mogelijk te voorzien van allerlei IT vraagstukken en onderdeel uit te maken van dit groeiende bedrijf in Antwerpen? Dan zijn we op zoek naar jou! De opdrachtgever is een marktleider in het aanbieden van softwarepakketten voor allerlei doeleinden. Zij zijn op zoek naar verschillende profielen dit kunnen werken met sofware codering in Python, Javascript, PHP, HTML, Xamarin en meer. Hoe vaak werk ik? Als part time- IT helpdesk medewerker werk je 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal 1 dag. Meer werken kan uiteraard!

  • Consultant Administratief Gent m/v (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

    Type: Vaste Job

    - De functie van administratief consultant is een sleutelpositie in het bedrijf omdat de administratieve consultants verantwoordelijk zijn voor de loonlijst- en factureringsdiensten van alle agentschappen in België. - De administratief consultant is verantwoordelijk voor de administratieve taken met betrekking tot de bedrijfsactiviteit (HR-diensten). - De consultant is tevens verantwoordelijk voor het administratieve en sociale beheer van elke uitzendkracht. - Een basiskennis van het Frans en Engels is een belangrijke meerwaarde.

  • Logistiek Medewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen op de luchthaven van Zaventem zijn we op zoek naar een Logistiek Medewerker. Als Logistiek Medewerker ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de opslag en uitgifte van de vliegtuigonderdelen, het onderhoudsgereedschap en de opslag van ‘dangerous goods'. Instaan voor ontvangst en wegzetten van alle goederen in het magazijn. Inboeken van alle goederen in het systeem, rekening houdend met de geldende procedures (goederen nakijken op beschadigingen, controle van certificaten,…) Opvolgen van aanvragen van collega's (onderdelen uit het magazijn halen en de nodige aanpassingen doorvoeren in het systeem) Aanvragen van airport toegang voor externe leveranciers en deze leveranciers mee begeleiden naar de werkplaats. Uitvoeren van stock controles op regelmatige basis. Je fungeert als back-up van de Shipping Clerck wanneer deze niet aanwezig is voor het klaarmaken van goederen voor transport en het opmaken van vervoersdocumenten (shipping labels, export documenten, enz…) Bevindingen bij ontvangst of uitgaande zending van componenten rapporteren aan de Stores Coördinator.

  • Vrachtwagenchauffeur CE (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ETS FRATEUR DE POURCQ

    Type: Vaste Job

    - Zelfstandig besturen van een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger, vervoer van kranen en bull - Intern vervoer – vervoer van materiaal en machines - Laden en lossen - Zorgen voor het basisonderhoud van het voertuig

  • Winkelmedewerker colora Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: COLORA

    Type: Vaste Job

    Een werkdag bij colora is nooit hetzelfde. Geen routineklus dus, wel elke keer een nieuwe uitdaging. Je denkt mee met de klant en leeft je in in hun wensen. Je inspireert hen met kleur en interieur. Je begeleidt hen van prille voorbereiding tot perfecte afwerking. Je geeft tips in de winkel of toont klanten hoe het moet bij hen thuis. Bij deze vacature ligt het accent op het geven van kleuradvies bij klanten thuis. Je hoort het, werken bij colora gaat verder dan enkel verf verkopen. Ook het organiseren van workshops, etalages opbouwen of de winkel mee helpen (her)inrichten, bestellingen beheren en de stock netjes en overzichtelijk houden behoren tot jouw takenpakket.

  • Commercieel vertegenwoordiger (M/V) NL/FR (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Screening Media

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onmiddellijk opgenomen in het team, u geniet van dynamische et praktische opleidingen die u aanleert met onze methodes en producten om te gaan. U bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van uw klantenbestand. U biedt aangepast oplossingen gericht naar de vraag van de klant. U prospecteert en neemt afspraken uw streek. U bouwt een stevige, trouwe en langdurige relatie op met uw klanten. Na afspraak verplaatst u zich naar de potentiële klant om onze diensten voor te stellen, en u verwezenlijkt uw objectieven door een stevige argumentatie gebaseerd op de actuele markt.

  • Flexi zaalmedewerker Weekend M/V (LEEST)

    Regio: LEEST

    Bedrijf: HET BRUGHUIS

    Type: Flexijob

    Voor Brasserie Het Brughuis te Leest, nabij Mechelen, zoeken we een fleximedewerker voor de zaal. Je ondersteunt de kelners bij het inzetten en afruimen van borden. Je neemt bestellingen op en rekent af. Je werkt op regelmatige basis vrijdagavond, zaterdagavond en/ of zondag.

Zoek naar antwoorden van A&A-HORECABEL/A. & A. HORECABEL in sociale netwerken
Look for responds of A&A-HORECABEL/A. & A. HORECABEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor A&A-HORECABEL/A. & A. HORECABEL. Laat een reactie achter voor A&A-HORECABEL/A. & A. HORECABEL. A&A-HORECABEL/A. & A. HORECABEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A&A-HORECABEL/A. & A. HORECABEL. Leave a respond for A&A-HORECABEL/A. & A. HORECABEL. A&A-HORECABEL/A. & A. HORECABEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A&A-HORECABEL/A. & A. HORECABEL op de google maps. Adres en contacten A&A-HORECABEL/A. & A. HORECABEL
Location of A&A-HORECABEL/A. & A. HORECABEL on the google maps. Address and contacts of A&A-HORECABEL/A. & A. HORECABEL

Andere gerelateerde bedrijven als come A&A-HORECABEL/A. & A. HORECABEL A&A-HORECABEL/A. & A. HORECABEL: Davostuk | E.M.V. | Eggermont L | BATI-MUST | Ans Mobile SPRL

Other related companies as A&A-HORECABEL/A. & A. HORECABEL: Davostuk | E.M.V. | Eggermont L | BATI-MUST | Ans Mobile SPRL

A&A-HORECABEL/A. & A. HORECABEL is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A&A-HORECABEL/A. & A. HORECABEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05855407714. Het bedrijf A&A-HORECABEL/A. & A. HORECABEL bevindt zich op het adres: ROUPPEPLEIN 4; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 966,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 325,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Verhuur cateringmateriaal and evenementuitrusting; Winkelinrichting and handelsuitrusting Gh. Producten gemaakt in A&A-HORECABEL/A. & A. HORECABEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A&A-HORECABEL/A. & A. HORECABEL is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A&A-HORECABEL/A. & A. HORECABEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A&A-HORECABEL/A. & A. HORECABEL, openstaande posities, locatie van A&A-HORECABEL/A. & A. HORECABEL op de kaart.

A&A-HORECABEL/A. & A. HORECABEL is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is A&A-HORECABEL/A. & A. HORECABEL, company assigned to the tax number BE05855407714. The company A&A-HORECABEL/A. & A. HORECABEL is located at the address: ROUPPEPLEIN 4; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 966,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 325,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Verhuur cateringmateriaal and evenementuitrusting; Winkelinrichting and handelsuitrusting Gh. Products created in A&A-HORECABEL/A. & A. HORECABEL were not found.
The main activity of A&A-HORECABEL/A. & A. HORECABEL is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A&A-HORECABEL/A. & A. HORECABEL is not available. You also can look at reviews of A&A-HORECABEL/A. & A. HORECABEL, open positions, location of A&A-HORECABEL/A. & A. HORECABEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A&A-HORECABEL/A. & A. HORECABEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A&A-HORECABEL/A. & A. HORECABEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A&A-HORECABEL/A. & A. HORECABEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A&A-HORECABEL/A. & A. HORECABEL, employees, financial statistics.