STAGE TEAM

Contactgegevens STAGE TEAM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STAGE TEAM: address, phone, fax, email, website, opening hours

STAGE TEAM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EMIEL COOLSLAAN 1; 8480; ICHTEGEM, België

Telefoon (phone): 59299905 (+32-59299905) 59299905 (+32-59299905)

Fax (fax): +32 (57) 729-77-97 +32 (57) 729-77-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STAGE TEAM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STAGE TEAM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STAGE TEAM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STAGE TEAM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STAGE TEAM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STAGE TEAM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STAGE TEAM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STAGE TEAM
Products information STAGE TEAM

BTW identificatienummer (tax): BE03354095458
Ondernemingsnummer: 5854309082
Hoofdstad (capital): 390,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 665,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in STAGE TEAM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verhuur cateringmateriaal and evenementuitrusting; Verhuur televisie- and audiovisuele apparatuur

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STAGE TEAM
(Get full report from official database of BE for STAGE TEAM)

Aanvulling soorten activiteiten voor STAGE TEAM
Addition kinds of activities for STAGE TEAM

355907. Rubberwerkmachines, inclusief banden | Rubber working machinery, including tires
594103. Golf, tennis, en skischoenen | Golf, tennis, and ski shops
22410409. Webbing, geweven | Webbing, woven
37140303. Hoods, motorvoertuig | Hoods, motor vehicle
39490102. Carts, caddy | Carts, caddy

Werken bij STAGE TEAM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STAGE TEAM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STAGE TEAM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STAGE TEAM. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectleider (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in maatwerk in inox-, aluminium- en staalconstructies zijn wij opzoek naar een projectleider. Jij bent de verantwoordelijke voor projecten vanaf de opmeting tot en met de oplevering. Je stuurt de productie aan en geeft rechtstreeks leiding aan montageploegen.

  • Operatoren in twee ploegen (M/V) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator ben je verantwoordelijk voor het instellen van de machines, controle van het product en verpakken Je bent flexibel naar jobinhoud.

  • Verpakker pakketten (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Verpakker Pakketten sta je in voor volgende taken: Het maken van pakketten aan lange tafels Sorteren van materiaal en in juiste dozen steken Opmaak van VK admin, zakken kantoormateriaal, en pakketten stembiljetten

  • Verpleegkundige projectstaffing Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal tewerkgesteld worden in een woon- en zorgcentrum in regio Temse. Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten. Je zal de verpleegtechnische taken en de hygiënische zorgen toepassen die gelinkt zijn aan deze setting. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Runkelen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RUNKELEN)

    Regio: RUNKELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO DENDERMONDE/BERLARE -Solliciteer via SMS!!! (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: EASY LIFE AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ellen is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen

  • Lader/Losser (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO DELDO

    Type: Studentenjob

    Ben jij de lader losser (m/v) die wij zoeken? Deldo is zeer dringend op zoek naar lader losser, laders/lossers voor de shift van zaterdag, 07h00-12h00. Onze klant Deldo is de grootste distributeur van autobanden binnen Europa, en één van de grootste in de wereld. Wat verwachten we van jou ? Laden en Lossen van containers Sorteren van de goederen Het plaatsen van de autobanden op de juiste plaats klaarzetten en ordenen van bestellingen

  • Student receptionist voor vakantieperiodes (m/v) regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Om onze vaste receptionist(e)s te vervangen zijn we op zoek naar (werk)studenten tijdens de schoolvakantie. Ben je daarnaast ook beschikbaar om één of meerdere dagen te werken op een (vaste) weekdag tijdens het schooljaar, is dit zeker een troef. Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de bezoekers, het beheer van de telefonische communicatie en bijkomende administratieve taken.

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • administratief medewerker - sales (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als administratief medewerker - sales ben je werkzaam op de binnendienst verkoop van onze klant. Je werkt nauw samen met de buitendienst en de planningsafdeling Je staat in voor klantencontact via mail en telefoon Je informeert klanten over levertijden, voorraden, advies en technische ondersteuning Je maakt technische offertes op Je geeft orders in Je handelt eventuele klachten af Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Digital Project Manager (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    • Jij beheert de projecten en relaties en zorgt voor hoogste tevredenheid. • Jij kent de business-noden en -objectieven van de merken en bent een volwaardig gesprekspartner voor onze klanten. • Je vertaalt sales en marketing noden in relevante plannen en projecten die je bovendien overtuigend presenteert. • Jij bewaakt de timing, de kwaliteit en de resultaten van de projecten. • Jij beheert het budget en zorgt er voor dat projecten rendabel zijn. • Jij bent de gesprekspartner voor onze interne teams in content creatie, copywriting, analytics, interface & interaction design, front- & back-end development.

  • Zelfstandig Medevennoot Bank omgeving Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AZURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij kijken uit naar een toekomstig zaakvoerder en medevennoot voor een bank- en verzekeringskantoor met vestigingen in de bredere regio Kortrijk. Taken en verantwoordelijkheden In regio Kortrijk kijken wij uit naar een (mede)vennoot en toekomstig zaakvoerder van een bank- en verzekeringskantoor. Afhankelijk van je interesse, achtergrond en ervaring bestaat de mogelijkheid om: Onmiddellijk bij aanvang aandelen te verwerven en aldus onmiddellijk op te starten als partner-zaakvoerder. Gedurende het eerste jaar op te starten in dienstverband, met de concrete doelstelling om vervolgens na 1 jaar aandelen te verwerven. Vanuit de hoofdzetel voorziet deze bank een doorgedreven ondersteuning en begeleiding zoals het uitwerken van je financieel en strategisch plan en opleiding en training op jouw maat. Na je initiële opleidings- en inwerkperiode, zal je functie het volgende omvatten: Je bent het gezicht van de bank in je regio en je vormt het aanspreekpunt voor klanten. Je bent bij voorkeur woonachtig in de nabije regio van je kantoor en je bouwt een actief netwerk uit in de regio. Je adviseert een divers type van cliënteel (particulieren, zelfstandigen en ondernemingen) en dit over diverse financiële domeinen heen (spaar-en betaalproducten, verzekeringen, kredieten, vermogensbeheer). Je kan rekenen op doorgedreven ondersteuning vanuit de hoofdzetel van de bank: product-technische opleidingen, een veelzijdig productaanbod naar diverse doelgroepen zoals particulieren/zelfstandigen/ondernemingen, regionale specialisten waarop je beroep kan doen,... Je werkt een financieel en strategisch meerjarenplan uit voor je kantoor met als doel het realiseren van een verdere rendabele groei. Je gaat proactief op zoek naar nieuwe opportuniteiten en je neemt allerhande gerichte initiatieven om je kantoor verder op de kaart te zetten in de regio (campagnes opzetten, organisatie info avonden voor klanten, regionale netwerking....). Tot slot heb je ook oog voor een goede werking van je kantoor. Je begrijpt dat het realiseren van succes vooral een teamverhaal is en je hebt bijzondere aandacht voor de coaching, opleiding en motivering van je medewerkers.

Zoek naar antwoorden van STAGE TEAM in sociale netwerken
Look for responds of STAGE TEAM in social networks

Lees alle opmerkingen voor STAGE TEAM. Laat een reactie achter voor STAGE TEAM. STAGE TEAM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STAGE TEAM. Leave a respond for STAGE TEAM. STAGE TEAM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STAGE TEAM op de google maps. Adres en contacten STAGE TEAM
Location of STAGE TEAM on the google maps. Address and contacts of STAGE TEAM

Andere gerelateerde bedrijven als come STAGE TEAM STAGE TEAM: FA. ROELS | JOHAN DE WINTER | CENTRE ART ROUGE-CLO?TRE | ANN HAERYNCK | JAN MARTIN

Other related companies as STAGE TEAM: FA. ROELS | JOHAN DE WINTER | CENTRE ART ROUGE-CLO?TRE | ANN HAERYNCK | JAN MARTIN

STAGE TEAM is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STAGE TEAM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03354095458. Het bedrijf STAGE TEAM bevindt zich op het adres: EMIEL COOLSLAAN 1; 8480; ICHTEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 390,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 665,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Verhuur cateringmateriaal and evenementuitrusting; Verhuur televisie- and audiovisuele apparatuur. Producten gemaakt in STAGE TEAM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STAGE TEAM is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STAGE TEAM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STAGE TEAM, openstaande posities, locatie van STAGE TEAM op de kaart.

STAGE TEAM is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is STAGE TEAM, company assigned to the tax number BE03354095458. The company STAGE TEAM is located at the address: EMIEL COOLSLAAN 1; 8480; ICHTEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 390,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 665,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Verhuur cateringmateriaal and evenementuitrusting; Verhuur televisie- and audiovisuele apparatuur. Products created in STAGE TEAM were not found.
The main activity of STAGE TEAM is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of STAGE TEAM is not available. You also can look at reviews of STAGE TEAM, open positions, location of STAGE TEAM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STAGE TEAM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STAGE TEAM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STAGE TEAM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STAGE TEAM, employees, financial statistics.