SCAFFO

Contactgegevens SCAFFO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCAFFO: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCAFFO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JOHN KENNEDYLAAN 20; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92512488 (+32-92512488) 92512488 (+32-92512488)

Fax (fax): +32 (64) 320-48-12 +32 (64) 320-48-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCAFFO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCAFFO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCAFFO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCAFFO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCAFFO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCAFFO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCAFFO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCAFFO
Products information SCAFFO

BTW identificatienummer (tax): BE09407012939
Ondernemingsnummer: 8714599609
Hoofdstad (capital): 750,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 874,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in SCAFFO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verhuur bouwmachines; Verhuur cateringmateriaal and evenementuitrusting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCAFFO
(Get full report from official database of BE for SCAFFO)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCAFFO
Addition kinds of activities for SCAFFO

22110802. Boter doekjes | Butter cloths
23690300. Kinderkleding en huiskleding | Children's robes and housecoats
24510200. Stacaravans, industrieel of commercieel gebruik | Mobile homes, industrial or commercial use
26210604. Envelop papier | Envelope paper
28419905. Zeep: Gegranuleerd, vloeibaar, Taart, Gevlakt of Chip | Soap: granulated, liquid, cake, flaked, or chip
33340102. Platen (primair), aluminium | Slabs (primary), aluminum
35969903. Tellen weegschalen | Counting scales
36510203. Videocassette recorders / spelers en accessoires | Video cassette recorders/players and accessories
39420100. Poppen en popkleding | Dolls and doll clothing

Werken bij SCAFFO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCAFFO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCAFFO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCAFFO. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal de documenten opstellen die nodig zijn voor de laaddocumenten aan de chauffeur. Zorgt voor administratieve ondersteuning en volgt de procedures en richtlijnen. Je staat administratief maar ook operationeel in contact met de chauffeurs. Het administratief uitvoerend alles vlot laten verlopen is jouw hoofdtaak

  • Dakwerker platte daken regio Limburg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functieomschrijving Voor onze klant in de regio van Limburg zijn wij op zoek naar ervaren dakwerkers gespecialiseerd in platte daken. Jouw functie: Je hebt al ervaring als dakwerker en platte daken Je wilt buiten werken Je kan werken in koude en warme weersomstandigheden Je voert algemene dakwerken uit Je voert timmerwerken uit Je controleert waterdichtheid Je maakt dakranden, hangt goten en voorziet ventilatiegaten Je hebt kennis van roofing en isolatie Je hebt een geldig VCA attest Je bent een echte teamplayer Je kan zelfstandig werken Je rijdt met de ploegbaas mee naar de werven en terug naar het afzetpunt

  • Magazijnier (m/v) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Eén van onze klanten uit Lommel is op zoek naar een magazijnier. Je zal werken in een koude omgeving (2-4 graden) met aangepaste kledij.

  • Poedercoater (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het poedercoaten van allerhande aluminium profielen.

  • Huishoudhulp regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Omwille van verdere uitbreiding zijn wij steeds op zoek naar huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen!

  • Huishoudhulp regio Hulshout - Houtvenne (HOUTVENNE)

    Regio: HOUTVENNE

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Alveringem (ALVERINGEM)

    Regio: ALVERINGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Verpleegkundige te Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: bloedafnames, inspuitingen, wondzorg,… Je staat in heel nauw contact met onze bewoners en speelt een sleutelrol in hun beleving in het woonzorgcentrum. Onze groep is voor woonzorgcentrum Quietas te Dilbeek op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan Je durft je verplaatsen in de leefwereld van onze bewoners en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg …

  • Lean professional Customer Communication & Experiences (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Werkvereenvoudiging is cruciaal voor elk bedrijf en al zeker voor Colruyt Group. We zijn ervan overtuigd dat we continu beter kunnen. Als werkvereenvoudiger zoek jij daarom elke dag opnieuw naar manieren om werkprocessen efficiënter te maken en de werktevredenheid van onze medewerkers te verhogen. Veel bedrijven verliezen tijd met taken die niet tot hun corebusiness behoren, zoals e-mails en vergaderingen. Of ze beseffen niet dat sommige processen met enkele ingrepen heel wat sneller kunnen. Colruyt Group wil anders te werk gaan: eenvoudiger en dus efficiënter. Daarom zetten wij werkvereenvoudigers in. Als werkvereenvoudiger voor CCX zoek jij actief naar manieren om het werk van onze medewerkers te vereenvoudigen. Je analyseert de manier van werken en brengt in kaart wat anders werken kan opbrengen. Samen met de betrokken medewerkers ga je aan de slag, je brengt hen de principes van o.a. kanban en visueel management bij, je moedigt hen aan en helpt hen om hun dagelijkse werk te verbeteren en te vergemakkelijken. Dat gaat vaak volgens dit scenario: Je bouwt mee aan het kanban-systeem en het visueel management in de teams. Waar zit het probleem precies: bij de planning, een specifiek procesonderdeel of de bezetting? Je analyseert het huidige proces en kijkt waar het fout loopt of beter kan. Je doet dit door opvolging en analyse van de meetpunten en procesindicatoren. Je overlegt met de medewerkers tijdens de dagelijkse stand-ups en denkt samen met hen na over een oplossing. Je steekt de handen uit de mouwen en komt samen tot een gedragen resultaat. Daarbij reik je ook middelen aan waarmee de medewerkers zelf aan werkvereenvoudiging kunnen doen. Je werkt in Halle.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • QUALITY ASSURANCE (QA) SPECIALIST PHARMA - SUPPLIERS/CMO EXPERIENCE IN INDIA (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668835-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Quality Assurance (QA) Specialist who has experience working with suppliers/CMOs in India Our client is located in the Brussels area and is a well-known actor in the pharmaceutical industry Quality Assurance /QA Specialist CMO / External suppliers Pharma - Belgium / India As QA Specialist, your main role is to make sure that every process is executed according to the company's SOPs & GMP within the manufacturing site, located in India. You are responsible for verifying that the final product is compliant with the GMP, and that it can be released. You provide QA support for transfer activities, and write/review protocols regarding Qualification, validation or transfer activities. You also manage deviations, and verify the progression of CAPAs (while making sure that the improvement plan is implemented). You also provide support for the manufacturer regarding quality improvement. Are you convinced you are the Quality Assurance (QA) Specialist who has experience working with suppliers/CMOs in India that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your CV today through LinkedIn or our website!

Zoek naar antwoorden van SCAFFO in sociale netwerken
Look for responds of SCAFFO in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCAFFO. Laat een reactie achter voor SCAFFO. SCAFFO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCAFFO. Leave a respond for SCAFFO. SCAFFO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCAFFO op de google maps. Adres en contacten SCAFFO
Location of SCAFFO on the google maps. Address and contacts of SCAFFO

Andere gerelateerde bedrijven als come SCAFFO SCAFFO: Terclavers W | Van Berlo J | Champion | MARC LERNOUT | Vercruysse G

Other related companies as SCAFFO: Terclavers W | Van Berlo J | Champion | MARC LERNOUT | Vercruysse G

SCAFFO is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCAFFO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09407012939. Het bedrijf SCAFFO bevindt zich op het adres: JOHN KENNEDYLAAN 20; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 750,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 874,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Verhuur bouwmachines; Verhuur cateringmateriaal and evenementuitrusting. Producten gemaakt in SCAFFO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SCAFFO is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCAFFO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCAFFO, openstaande posities, locatie van SCAFFO op de kaart.

SCAFFO is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCAFFO, company assigned to the tax number BE09407012939. The company SCAFFO is located at the address: JOHN KENNEDYLAAN 20; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 750,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 874,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Verhuur bouwmachines; Verhuur cateringmateriaal and evenementuitrusting. Products created in SCAFFO were not found.
The main activity of SCAFFO is Amusement and Recreation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SCAFFO is not available. You also can look at reviews of SCAFFO, open positions, location of SCAFFO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCAFFO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCAFFO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCAFFO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCAFFO, employees, financial statistics.