Champion

Contactgegevens Champion: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Champion: address, phone, fax, email, website, opening hours

Champion

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Uyttenhove 45-47; 1090; Bruxelles (Jette), België

Telefoon (phone): 02 420 23 50 (+32-02 420 23 50) 02 420 23 50 (+32-02 420 23 50)

Fax (fax): +32 (57) 118-78-41 +32 (57) 118-78-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Champion: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Champion"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Champion"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Champion, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Champion. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Champion, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Champion. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Champion
Products information Champion

BTW identificatienummer (tax): BE03938293457
Ondernemingsnummer: 2209869384
Hoofdstad (capital): 747,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 253,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Sportswear

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Champion
(Get full report from official database of BE for Champion)

Aanvulling soorten activiteiten voor Champion
Addition kinds of activities for Champion

01390202. Zoete Aardappelboerderij | Sweet potato farm
23960306. Zweetbandjes, hoed en pet: gemaakt van gekochte materialen | Sweat bands, hat and cap: made from purchased materials
26550000. Vezelbakjes, drums en soortgelijke producten | Fiber cans, drums, and similar products
35560103. Cream scheiders (voedingsmiddelen machines) | Cream separators (food products machinery)
38250231. Standaarden en kalibrerende apparatuur, laboratorium | Standards and calibrating equipment, laboratory
50910000. Sport- en recreatiegoederen | Sporting and recreation goods

Werken bij Champion: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Champion: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Champion. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Champion. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker m/v (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je op zoek naar een job als productieoperator (m/v) in de regio Temse? Dan zijn wij naar jou op zoek! Je werkt voor een bedrijf actief in elektrische materialen. Op de productieafdeling worden van grote rollen bekabeling kleine rolletjes gemaakt voor doe-het-zelf-zaken. Je start met het opzetten van coupkes op de rolletjes die uit de machine komen. Als dit vlot verloopt zal je stapsgewijs ook aangeleerd krijgen hoe de machine werkt. Je leert de machine bedienen en kleine storingen op te lossen. Je werkt in een 2-ploegen systeem en komt terecht in een klein team. Vroege: ma-do 5u45-14u vrijdag 5u45-13u Late: ma-do 13u45-22u00 vrijdag 12u45-20u00

 • Calculator Sanitair en HVAC te Wommelgem (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Calculaties maken voor sanitair en hvac

 • Administratief Bediende (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het klassement en input.

 • CNC Frezer (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Samen met onze klant, gespecialiseerd in constructiewerken, te Westerlo zijn we op zoek naar een CNC-Frezer. Als CNC Frezer beschik jij over een goede kennis van de materialen, heb jij alle technieken onder de knie Planlezen is voor jouw geen enkel probleem. 

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Merelbeke (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS DEERLIJK (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Deerlijk zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Gistel (GISTEL)

  Regio: GISTEL

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

 • Administratief bediende technische orderverwerking (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Ter versterking van de operationele dienst zijn we op zoek naar een administratief bediende voor de orderwerking.? Jouw dagelijks takenpakket zal bestaan uit: Het aannemen van nieuwe opdrachten per mail en per telefoon en deze administratief verwerken van A tot Z? Het aanmaken van verwerken van werkbonnen? Het vervullen van algemene administratieve taken? ?

 • Jobstudenten Logisport (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Schoten Interim

  Type: Studentenjob

  Wil jij dit jaar 475 uren werken voor één van de grootste logistieke bedrijven ter wereld? Ervaring opdoen in een tof, jong maar gedreven team? Synergie zoekt studenten voor Logisport die willen werken, zowel tijdens hun vrije momenten in de week als tijdens vakanties.

 • Commercieel medewerker slaapcomfort (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: INSPIRATIONS

  Type: Zelfstandige activiteit

  U begeleid de klanten en informeert hen over de verschillen in kwaliteit over slaapcomfort en het belang van het maken van juiste keuzes. U verleent advies op basis van hun behoeften en begeleid hen zo naar de juiste aankoop Weekendwerk (zaterdag-zondag) schrikt u niet af. U komt terecht in een dynamisch team van zelfstandige ondernemers die elkaar adviseren en helpen tot het realiseren van persoonlijke doelen. U ziet dit als een voltijdse uitdaging of een activiteit in bijberoep ( in bijberoep is een minimum maandelijkse bijverdienste van €3000,- zeker haalbaar )

 • Loopbaancoach (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: TALENT'

  Type: Zelfstandige activiteit

  id punt is… …een huis waar je talenten ontdekt en ontwikkelt om persoonlijk of als organisatie te groeien. Voor id punt is elke persoon en elke organisatie uniek. Daarom werken wij met een persoonlijke aanpak op maat, lokaal, betrokken en nabij. Wij creëren dynamiek en enthousiasme. id punt coacht en versterkt al doende. Wij gaan samen op pad en gaan verder waar anderen stoppen. Wij verhuizen binnenkort naar Waregem en zijn hierdoor op zoek naar een loopbaancoach om ons team te versterken. Als loopbaancoach… …help je mensen om verdere stappen te zetten in hun eigen loopbaan. Via een persoonlijke aanpak laat je de mensen stilstaan bij wie ze zijn en wat hun talenten en dromen zijn. Samen met hen denk je out-of-the box over de verschillende mogelijkheden om hun dromen te kunnen realiseren. Wij zijn een erkend loopbaancentrum, wat wil zeggen dat wij werken met VDAB loopbaancheques. Vanuit ons id huis te Waregem begeleid je mensen uit de regio van Waregem, Harelbeke en Deerlijk. We hebben een eigen methodiek en tools ontwikkeld die je gebruikt als leidraad. Je kan bij ons team terecht voor vragen, brainstorming…

 • Brainbridge - Information Risk Analyst (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Description    The Business Continuity and Assurance team within the Cyber Security Department defines, establishes and provides information assurance. The team manages regulatory adherence for security, supports security response to external RFPs, manages client queries regarding security policies/controls, provides assurance in response to client due diligence, and manages the first-line internal controls framework. These sub-functions collaborate across security capabilities, with IT and business teams and functions such as HR, Risk Management and Compliance.      Responsibilities  Based on our consolidated of IT Assets Inventory, the objective of the project is to obtain a differentiated view of business applications risk profile according to their Confidentiality, Integrity and Availability, aligned with the client's Risk Managment methodology: evaluating the inherent risk of the application from a business perspective; assessing separately the financial impact, the regulatory impact and the client impact in case of respectively confidentiality, integrity or availability incident; ultimately slotting the applications in one of the 5 buckets of different risk profile. Assessments will be conducted through workshops with business owners of the applications, business managers, Risk Management and enterprise architects. This project is key to support the prioritization for the deployment of the client his security initiatives.   Technical skills Handles standard situation by relying on existing procedures and methods, covering several but known domains of expertise. Relies on existing processes and policies to take decisions. Focuses on execution in his domain, according to defined processes and methods. Runs and maintains the operational process. Works autonomously on standard activities or non-complex demands. Organizes, co-ordinates and plans activities independently. Priorities are set by the job. Uses expertise to challenge the goals and scope of new requests and evaluates the impact of these new requirements. Knowledge of security risk management, risk governance: Strong oral and written skills to translate complex risk requirements. Experience with security and controls frameworks, such as ISO 27001, COBIT5, SANS Top 20 Controls and NIST CyberSecurity Framework. Experience with audit good practice. Knowledge of onsite risk assessments, and managing targeted risk remediation activities.

Zoek naar antwoorden van Champion in sociale netwerken
Look for responds of Champion in social networks

Lees alle opmerkingen voor Champion. Laat een reactie achter voor Champion. Champion bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Champion. Leave a respond for Champion. Champion on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Champion op de google maps. Adres en contacten Champion
Location of Champion on the google maps. Address and contacts of Champion

Andere gerelateerde bedrijven als come Champion Champion: M.F. D?CO | De Mus bvba | Minne G-Studiebureel BVBA | FAUR?S | MAISON VUITTON

Other related companies as Champion: M.F. D?CO | De Mus bvba | Minne G-Studiebureel BVBA | FAUR?S | MAISON VUITTON

Champion is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Champion, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03938293457. Het bedrijf Champion bevindt zich op het adres: Rue Uyttenhove 45-47; 1090; Bruxelles (Jette). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 747,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 253,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Sportswear.
De hoofdactiviteit van Champion is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Champion is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Champion, openstaande posities, locatie van Champion op de kaart.

Champion is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Champion, company assigned to the tax number BE03938293457. The company Champion is located at the address: Rue Uyttenhove 45-47; 1090; Bruxelles (Jette). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 747,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 253,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Sportswear.
The main activity of Champion is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Champion is not available. You also can look at reviews of Champion, open positions, location of Champion on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Champion, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Champion, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Champion, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Champion, employees, financial statistics.