ALG. INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN NV

Contactgegevens ALG. INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALG. INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALG. INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dompel 19 PB 1 2200 Herentals - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-14-23-35-86 32-14-23-35-86

Fax (fax): 32-14-22-38-96 32-14-22-38-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALG. INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALG. INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALG. INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALG. INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALG. INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALG. INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALG. INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALG. INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN NV
Products information ALG. INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE05414581298
Ondernemingsnummer: 8791503906
Hoofdstad (capital): 246,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 891,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in ALG. INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting - contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALG. INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN NV
(Get full report from official database of BE for ALG. INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALG. INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN NV
Addition kinds of activities for ALG. INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN NV

5961. Catalogus en postorderhuizen | Catalog and mail-order houses
9511. Lucht-, water- en vast afvalbeheer | Air, water, and solid waste management
206899. Gezouten en geroosterde noten en zaden, nec | Salted and roasted nuts and seeds, nec
09130100. Graven van schaaldieren | Digging of shellfish
24310106. Deurbekleding, hout | Door trim, wood
59999906. Cake decoratie benodigdheden | Cake decorating supplies
76220101. Reparatie van radioapparatuur voor vliegtuigen | Aircraft radio equipment repair
79930101. Juke box | Juke box

Werken bij ALG. INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALG. INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALG. INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALG. INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien automatische regeling (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onder leiding van een Teamleader en samen met je collega's zorg je voor de montage-, bedradings- en bekabelingswerken van elektrische installaties in gebouwen. Naast hoog- en laagspanningsinstallaties installeren we ook beveiliging (toegangscontrole, inbraakbeveiliging, camerabewaking), multimedia, data-installaties, gebouwbeheersystemen en energiemanagementsystemen bij onze klanten (ziekenhuizen, zwembaden, kantoorgebouwen…).

  • Huishoudhulp met Dienstencheques (M/V). (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: PROFPOETSEN MET DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar gemotiveerde personen voor het huishoudelijke hulp bij gezinnen thuis. De taken bestaan voornamelijk uit het schoonmaken van de woning en/of strijken. Die taken kunnen aangevuld worden met wassen, kleine occasionele naaiwerken en bereiden van maaltijden.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Orderpickers nachtploeg (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL Greenyard Belgium

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het klaarmaken van goederen voor verzending (Delhaize) volgens de eisen van de klant en uiteraard rekening houdende met de gevraagde hoeveelheid. Je zorgt voor een vlot en efficïent verloop van de interne logistiek. Je staat in voor het laden van de vrachtwagen. Je draagt zorg voor je materiaal (BT). Je werkuren zijn van maandag tem vrijdag telkens te starten om 18.00 uur. Op vrijdag en zondag is je opstartuur 17.30 uur en indien je op zaterdag werkt start je op om 16.30 uur.

  • Sportieve student zwemlessen! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Je geeft zwemlessen aan kinderen. 

  • student(e) onthaal (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AMBROSIA

    Type: Studentenjob

    Je zorgt voor de check-in van de gasten en je verricht administratie. Dit gebeurt in de vakanties en op zondag.

  • Jobstudent (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Chauffeur CE GA ADR pendelritten (VAC140B) (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Pendelchauffeur CE gezocht die zelf kan/wil laden en lossen. Dagritten tussen de depots en de verwerkers. Als chauffeur sta je in voor het ophalen van gevaarlijk afval op de verschillende sites van onze klant. Je dag begint tussen 05.00 en 06.00 uur en je werkt ca. 10 tot 12 uur per dag. Je laadt zelf of je wordt door de klant dmv een heftruck geladen. Je lost op de verwerking te Beerse, Luik of in het buitenland. Jij draagt zorg voor de administratie van de goederen en het leeggoed. Laden en lossen van de palletgoederen gebeurt met een transpallet. Je rijdt met een combinatie trekker-oplegger. Voor deze functie heb je ADR I (colli) nodig. Opleiding gebeurt ‘on the job’ Je gaat mee met een peterchauffeur die jou de kneepjes van het vak leert. Interesse, bel dan.

  • Accountancy Medewerker voor modern boekhoudkantoor (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een sterk boekhoudkantoor gelegen in de regio Lokeren, ben ik momenteel op zoek naar een Accountancy Medewerker.  Als Accountancy Medewerker zal je verantwoordelijk zijn voor het beheren van enkele accountancy-dossiers, gaande van het verwerken van documenten, over het voorbereiden van BTW-aangiften en listings tot het voorbereiden van jaarrekeningen en van aangiften vennootschaps- en personenbelasting. Je vormt daarnaast het aanspreekpunt voor de klanten bij verdere vragen over hun boekhouding. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Freelance Consultant verzekeringen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Akkermans & Partners

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voel jij je helemaal thuis binnen de werking van een verzekeringsmaatschappij of een makelaarskantoor? Ben je toe aan uitdaging en afwisseling in je job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Akkermans & Partners is dé specialist in het leveren van ondersteuning, expertise en advies aan de hele verzekeringssector. Onze diensten bestaan uit Consulting, Outsourcing en Software. We zoeken een ervaren en gedreven freelance consultant met een passie voor verzekeringen. Je bent flexibel inzetbaar op verschillende opdrachten (Leven of Niet-Leven) of op projecten bij verzekeringsmaatschappijen of makelaars.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    e komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Kasterlee. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

  • Flexi zaalmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

Zoek naar antwoorden van ALG. INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN NV in sociale netwerken
Look for responds of ALG. INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALG. INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN NV. Laat een reactie achter voor ALG. INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN NV. ALG. INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALG. INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN NV. Leave a respond for ALG. INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN NV. ALG. INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALG. INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN NV op de google maps. Adres en contacten ALG. INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN NV
Location of ALG. INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN NV on the google maps. Address and contacts of ALG. INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ALG. INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN NV ALG. INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN NV: Vandamme | Tempo BVBA | Devisch P | JAN VAN DYCK | MERELEC

Other related companies as ALG. INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN NV: Vandamme | Tempo BVBA | Devisch P | JAN VAN DYCK | MERELEC

ALG. INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN NV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALG. INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05414581298. Het bedrijf ALG. INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN NV bevindt zich op het adres: Dompel 19 PB 1 2200 Herentals - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 246,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 891,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Painting - contractors. Producten gemaakt in ALG. INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALG. INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN NV is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALG. INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALG. INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN NV, openstaande posities, locatie van ALG. INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN NV op de kaart.

ALG. INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN NV is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALG. INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN NV, company assigned to the tax number BE05414581298. The company ALG. INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN NV is located at the address: Dompel 19 PB 1 2200 Herentals - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 246,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 891,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Painting - contractors. Products created in ALG. INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN NV were not found.
The main activity of ALG. INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN NV is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ALG. INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN NV is not available. You also can look at reviews of ALG. INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN NV, open positions, location of ALG. INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALG. INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALG. INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALG. INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALG. INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN NV, employees, financial statistics.