CARRE POMPWERKEN

Contactgegevens CARRE POMPWERKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARRE POMPWERKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARRE POMPWERKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): L. CARR?STRAAT 5; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG, België

Telefoon (phone): 15244666 (+32-15244666) 15244666 (+32-15244666)

Fax (fax): +32 (16) 764-89-46 +32 (16) 764-89-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARRE POMPWERKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARRE POMPWERKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARRE POMPWERKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARRE POMPWERKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARRE POMPWERKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARRE POMPWERKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARRE POMPWERKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARRE POMPWERKEN
Products information CARRE POMPWERKEN

BTW identificatienummer (tax): BE01753662109
Ondernemingsnummer: 6140228271
Hoofdstad (capital): 808,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 265,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in CARRE POMPWERKEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verhuur bouwmachines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARRE POMPWERKEN
(Get full report from official database of BE for CARRE POMPWERKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARRE POMPWERKEN
Addition kinds of activities for CARRE POMPWERKEN

145999. Klei en aanverwante mineralen, nec, nec | Clay and related minerals, nec, nec
08519902. Brandpreventie, bos | Fire prevention services, forest
35310803. Bladen voor graders, schrapers, bulldozers en sneeuwploegen | Blades for graders, scrapers, dozers, and snow plows
36489910. Onderwater verlichtingsinrichtingen | Underwater lighting fixtures
39110101. Armbanden, edelmetaal | Bracelets, precious metal
47839902. Crating goederen voor verzending | Crating goods for shipping
50319910. Structurele assemblage, geprefabriceerd: hout | Structural assemblies, prefabricated: wood
50329900. Baksteen, steen, en gerelateerd materiaal, nec | Brick, stone, and related material, nec

Werken bij CARRE POMPWERKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARRE POMPWERKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARRE POMPWERKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARRE POMPWERKEN. Looking for open vacancies in other companies

  • VOORBEREIDER RECEPTEN bij BELIES te Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als voorbereider ga je de vooropgestelde recepten klaar maken aan de hand van een uitgebreide receptenlijst die je zeer nauwkeurig moet opvolgen. Je gaat de voorgeschreven ingrediënten halen in de productieruimte aan de hand van de voorschriften ga je aan de slag om gerecht te maken Je gaat zelfstandig planning kunnen lezen én interpreteren vanop de PC Je bedient machines: ontzoutingslijnen, aanmaken van brine, bedienen van de cuttermachine tapenade, mengkuipen, … Je lees recepturen en werkinstructies en past deze correct toe (cuttertijden, type grondstoffen, volgorde ingrediënten, … )

  • Chauffeur C - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Brugge zijn wij op zoek naar een Chauffeur C (M/V). Functie: - Je staat in voor de ophaling en levering van afzetcontainers - Je rapporteert dagelijks aan de planners - Je werkt op een veilige en milieubewuste manier - Je zorgt ervoor dat de vrachtwagen volledig in orde is en je voert het eerste lijn onderhoud uit. - Je bent het gezicht van het bedrijf waardoor je correct bent in omgang met klanten.

  • Winkelmedewerker - Bakkerij Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bakkerij in Zottegem zijn wij op zoek naar een vlotte winkelmedewerker. Als winkelmedewerker ben je verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren. De bakkerij is elke dag geopend vanaf 6u en sluit om 18u30. Je werkt 38u/w verdeeld over 6 dagen. dinsdag is de vaste sluitingsdag. De ene week werk je in de voormiddag (6u - middag), de andere week werk je in de namiddag (middag - 18u/18u30).

  • Laser-machine-bediener/insteller (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een operator - lasergestuurde snijmachine voor een klant in onze regio. Dagelijks word je ingezet om snijprogramma's op te roepen, machines afstellen, sorteren van onderdelen, ontbramen van onderdelen en tenslotte kwaliteitscontrole te doen op de afgewerkte stukken. Je wordt ingezet in een twee ploegenstelsel (6u tot 14u en 14u tot 22u). Je start wel in de dagploeg voor enkele maanden Je krijgt een interne opleiding! Ervaring met Trumpf lasersnijmachines is een pluspunt. Verlofkeuze is vrij.

  • Chauffeur CE (KEMZEKE)

    Regio: KEMZEKE

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor dagritten van de Antwerpse haven tot Noord Frankrijk. Bedrijfsprofiel: De firma te Kemzeke is op de eerste plaats een familiebedrijf. Klant of medewerker, zij krijgen steeds de beste zorg. Wij zijn op zoek naar enkele chauffeurs CE om het team te versterken. 

  • Gemotiveerde thuishelpers via dienstencheques (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • JOBSTUDENT: ZAALMEDEWERKER (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RESTAURANT WOODS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar een flexi job medewerker voor de zaalbediening van ons nieuw, gezellig weekend restaurantin het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwde en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Ontvangen van gasten Het opnemen van bestellingen Bereiden van drankjes aan de bar Opdienen en afruimen Ontvangen van betalingen

  • Meet-en regeltechnieker (DAGDIENST) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: CITRIQUE BELGE

    Type: Vaste Job

    Analytisch storingzoeken en doelgericht storingsonderhoud om de continuïteit van de fabriek maximaal te waarborgen. Alsook het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken zodanig dat de optimale werking van de installaties en apparatuur gegarandeerd blijft. De voornaamste verantwoordelijkheden omvatten: Uitvoeren van preventieve en curatieve onderhoudstaken in het domein van de meet- en regeltechniek; Uitvoeren van storingsanalyses; ISO kalibraties uitvoeren volgens de voorgeschreven procedures; Interveniëren in het domein van de meet-, regel en instrumentatietechniek bij onvoorziene storingen aan de installaties; Elektrisch beveiligen en ontveiligen volgens de gangbare lockout-tagout procedures ter voorbereiding van geplande onderhoudswerken inclusief functionele controle vóór herindienstname;

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Merelbeke Hundelgem (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • Inhouse Consultant AGO Jobs & HR Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Jobs&HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie en rekrutering, payrolling, testing en assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor ons Inhousekantoren in de regio West-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een Inhouse consultant (ruime regio Brugge). Je staat voornamelijk in voor de rekrutering en selectie van geschikte medewerkers voor onze klant (je kent als geen ander het profiel en de bedrijfscultuur). Je organiseert rondleidingen, infosessies en onthaal voor de uitzendkrachten. Je staat in voor het poolmanagement en de planning. Je staat in directe communicatie met de klant wat je de mogelijkheid geeft om kort op de bal te spelen en een hechte relatie uit te bouwen. Je bent het aanspreekpunt ter plaatse voor uitzendkrachten. Je verzorgt de administratieve opvolging. Je staat in voor het opvolgen en rapporteren van KPI's.

  • Parallel Consulting - Java Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently looking for a Medior or Senior Java developer for an exciting project with one of my main clients. They are looking for someone with at least 3 years experience with Java development to come and join one of their Cross functional teams on a long term freelance contract. This is is truly an exciting time to join this customer as they are rapidly expanding and really are changing the way things are done in the Media space. They use the following Tech Stack: Java8, Spring, Hibernate, Maven, MicroServices. Their DevOps Cloud teams are working hard to move all applications to the Cloud so experience with AWS is always welcome :-). They are willing to wait notice periods but immediate start is definitely available for the right candidate. Please apply below if this is something that interest you.

  • Support Engineer (DENDERHOUTEM)

    Regio: DENDERHOUTEM

    Bedrijf: ERGATEL

    Type: Werfreserve

    Helpdesk : 1ste en 2de lijn voor DATA en VoIP producten Configureren van IP Telefoons en SIP- TRUNKEN Basisconfiguratie van routers On-site installatie van bovengenoemde producten Het analyseren en remediëren van problemen en eventueel de nodige interne en externe escalatie doorvoeren. Deze persoon rapporteert aan de Senior Network Engineer. Beheer van het eigen IT-park ( laptops, desktops, core- infrastructuur,...)

Zoek naar antwoorden van CARRE POMPWERKEN in sociale netwerken
Look for responds of CARRE POMPWERKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARRE POMPWERKEN. Laat een reactie achter voor CARRE POMPWERKEN. CARRE POMPWERKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARRE POMPWERKEN. Leave a respond for CARRE POMPWERKEN. CARRE POMPWERKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARRE POMPWERKEN op de google maps. Adres en contacten CARRE POMPWERKEN
Location of CARRE POMPWERKEN on the google maps. Address and contacts of CARRE POMPWERKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come CARRE POMPWERKEN CARRE POMPWERKEN: FA. BRANTA | JOHANN PALM | A. MOREAU | KARAOKE | JOZEF VAN WEYENBERGH

Other related companies as CARRE POMPWERKEN: FA. BRANTA | JOHANN PALM | A. MOREAU | KARAOKE | JOZEF VAN WEYENBERGH

CARRE POMPWERKEN is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARRE POMPWERKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01753662109. Het bedrijf CARRE POMPWERKEN bevindt zich op het adres: L. CARR?STRAAT 5; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 808,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 265,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Verhuur bouwmachines. Producten gemaakt in CARRE POMPWERKEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CARRE POMPWERKEN is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARRE POMPWERKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARRE POMPWERKEN, openstaande posities, locatie van CARRE POMPWERKEN op de kaart.

CARRE POMPWERKEN is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARRE POMPWERKEN, company assigned to the tax number BE01753662109. The company CARRE POMPWERKEN is located at the address: L. CARR?STRAAT 5; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 808,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 265,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Verhuur bouwmachines. Products created in CARRE POMPWERKEN were not found.
The main activity of CARRE POMPWERKEN is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CARRE POMPWERKEN is not available. You also can look at reviews of CARRE POMPWERKEN, open positions, location of CARRE POMPWERKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARRE POMPWERKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARRE POMPWERKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARRE POMPWERKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARRE POMPWERKEN, employees, financial statistics.