NIPPON EXPRESS BELGIUM

Particuliere bedrijvenBosbouw • NIPPON EXPRESS BELGIUM
Private companiesForestry • NIPPON EXPRESS BELGIUM

Contactgegevens NIPPON EXPRESS BELGIUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NIPPON EXPRESS BELGIUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

NIPPON EXPRESS BELGIUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GEBOUW 723; 1931; ZAVENTEM, België

Telefoon (phone): 27518020 (+32-27518020) 27518020 (+32-27518020)

Fax (fax): +32 (87) 918-77-75 +32 (87) 918-77-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NIPPON EXPRESS BELGIUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NIPPON EXPRESS BELGIUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NIPPON EXPRESS BELGIUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NIPPON EXPRESS BELGIUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NIPPON EXPRESS BELGIUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NIPPON EXPRESS BELGIUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NIPPON EXPRESS BELGIUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NIPPON EXPRESS BELGIUM
Products information NIPPON EXPRESS BELGIUM

BTW identificatienummer (tax): BE02187622070
Ondernemingsnummer: 3001434326
Hoofdstad (capital): 530,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 646,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in NIPPON EXPRESS BELGIUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verhuisdiensten; Vrachtvervoer

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NIPPON EXPRESS BELGIUM
(Get full report from official database of BE for NIPPON EXPRESS BELGIUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor NIPPON EXPRESS BELGIUM
Addition kinds of activities for NIPPON EXPRESS BELGIUM

382205. Elektrische warmtecontroles | Electric heat controls
25410000. Houten scheidingswanden en armaturen | Wood partitions and fixtures
26750401. Fleskappen en tops, die-cut: van aangekochte materialen | Bottle caps and tops, die-cut: from purchased materials
28999900. Chemische preparaten, nec, nec | Chemical preparations, nec, nec
39520302. Potloodleiding: zwart, onuitwisbaar of gekleurd: artiesten ' | Pencil lead: black, indelible, or colored: artists'
75390201. Carburateur reparatie | Carburetor repair

Werken bij NIPPON EXPRESS BELGIUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NIPPON EXPRESS BELGIUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NIPPON EXPRESS BELGIUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NIPPON EXPRESS BELGIUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Technieker (bouw) (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Service Technieker heb je een belangrijke en afwisselende job binnen een sterk groeiende organisatie. Je vertrekt vanuit huis met je eigen goed uitgeruste servicewagen op weg naar de klanten. Je bent verantwoordelijk voor onderhoudswerken aan gebouwen/infrastructuur van een brede waaier aan klanten (OCMW's, bibliotheken, sportcentra, woonzorgcentra, ...) verspreid over gans Vlaanderen. Dit zowel voor geplande onderhoudswerken als bij de oplossing van eventuele storingen en dit voor alle mogelijke werkzaamheden: schrijnwerk, bouwkundige herstellingen, kleine pleisterwerken, tegelen, vloeren, ... Je voert geplande onderhoudswerkzaamheden bij de klant uit Je analyseert eventuele storingen/herstellingen en lost ze zo snel en kwalitatief mogelijk op Je zorgt voor een administratieve opvolging van uitgevoerde werken: invullen en opvolgen van werkorders, opmaken van verslag, Onveilige situaties meld je proactief en lost deze op waar mogelijk Je bent het uithangbord voor de firma en handelt hiernaar: je straalt professionaliteit en klantvriendelijkheid uit Je zal tewerkgesteld worden onder het PC van de bouwsector. Er wordt een vast contract aangeboden na een positieve interimperiode.

  • Bekister Waterbouw (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Waasland zijn wij op zoek naar een bekister met ervaring in de waterbouw en dit voor de regio Herentals. Heb jij ervaring als bekister in de waterbouw en zoek je een nieuwe uitdaging bij een nieuw bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket zal bestaan uit: Het maken van bekistingen in de waterbouw Het storten en afwerken van beton De bekistingen plaatsen of basis van een plan Afbreken van bekistingen

  • Front desk medewerker vastgoedsector m/v (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vastgoed Groep te Oostende zoeken wij een klantvriendelijke, dynamische frontdesk medewerker. Je bent verantwoordelijk voor de receptie en het persoonlijk onthaal van onze klanten en leveranciers. U verzorgt op een uiterst professionele manier het eerste contact met klanten. Het beantwoorden van het telefoonverkeer, het beheren van alle agenda's vallen eveneens binnen uw takenpakket. Alsook bent u verantwoordelijk voor de actieve opvolging van de verhuurportefeuille. U bent een vriendelijk persoon, voornaam én zeer klantgericht Affiniteit met de vastgoedsector is een troef. Het courante Office pakket kent voor u geen geheimen! U houdt van punctueel werk en weet ook de vooropgestelde deadlines te respecteren U beschikt over goede organisatorische eigenschappen, werkt gestructureerd en bent een geboren teamplayer

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lembeke, 8 uur per week (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Lembeke. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meeswijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEESWIJK)

    Regio: MEESWIJK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetsen via dienstencheques (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: DCO Geetbets

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen via dienstencheques bij privé-personen.

  • gemotiveerde metser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de ruwbouw- en metselwerken van woningen en appartementen. Na verloop van tijd heb je de ambitie om ploegbaas te worden.

  • Bijlesgever wiskunde (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • METAALBEWERKER INROLMACHINE 2plg optie vast (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf zijn wij op zoek naar een bedienaar van de inrolmachine. Deze machine maakt door middel van een tandwiel inkepingen in metalen latten. In deze inkeping wordt een tussenstuk geplaatst waarop vervolgens een tweede lat bevestigd wordt. Je moet dus de latten in het magazijn gaan halen en ze manueel in de machine plaatsen. Je moet de machine instellen en activeren. Je zal handmatig de tussenstukken bevestigen.

  • Structural Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Structural Engineer maak je deel uit van het engineeringteam en sta je in voor de correcte en tijdige berekening van de stabiliteit en sterkte van de ontwerpen, in het bijzonder staalconstructies. Je zoekt met collega’s en externe partners naar technische oplossingen. Je staat in voor : • expertise in bouwkundige normen en voorschriften, in het bijzonder de Eurocode . • het uitwerken van project-specifieke ontwerpen en het uitvoeren van constructieve studies met behulp van gespecialiseerde software (RSTAB,…) . • het ontwikkelen en onderhouden van eigen berekeningsroutines. • het opstellen van ontwerp- en berekeningsnota’s die je bespreekt met klanten en controle-organismen. • het geven van advies over het technische ontwerp van staal- en betonconstructies. • het mee opstellen van interne standaarden voor het ontwerp en de uitvoering van stalen constructies.

  • KEUKENPERSONEEL VOOR HET WEEKEND - SALONS TEN BOOGAERDE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Salons Ten Boogaerde / Kigalo

    Type: Flexijob

    Helpen bij het bereiden van de gerechten in de keuken tijdens het weekend

  • Flexijob zaalmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de bediening van de klanten. Je verwelkomt de klanten, neemt bestellingen op, serveert en ruimt af. Je springt bij waar nodig. Bar en frigo aanvullen. Glazen wassen. Je spreekt zeer goed Nederlands. Weekendwerk en avondwerk schrikt je niet af. Je beschikt over een goede fysieke conditie. Eigen vervoer is noodzakelijk, tenzij je in de buurt woont

Zoek naar antwoorden van NIPPON EXPRESS BELGIUM in sociale netwerken
Look for responds of NIPPON EXPRESS BELGIUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor NIPPON EXPRESS BELGIUM. Laat een reactie achter voor NIPPON EXPRESS BELGIUM. NIPPON EXPRESS BELGIUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NIPPON EXPRESS BELGIUM. Leave a respond for NIPPON EXPRESS BELGIUM. NIPPON EXPRESS BELGIUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NIPPON EXPRESS BELGIUM op de google maps. Adres en contacten NIPPON EXPRESS BELGIUM
Location of NIPPON EXPRESS BELGIUM on the google maps. Address and contacts of NIPPON EXPRESS BELGIUM

Andere gerelateerde bedrijven als come NIPPON EXPRESS BELGIUM NIPPON EXPRESS BELGIUM: BBL | Sailcenter Limburg | DANNY GYSEN | EGGELUC | Espace Bleu-St-Maxime

Other related companies as NIPPON EXPRESS BELGIUM: BBL | Sailcenter Limburg | DANNY GYSEN | EGGELUC | Espace Bleu-St-Maxime

NIPPON EXPRESS BELGIUM is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NIPPON EXPRESS BELGIUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02187622070. Het bedrijf NIPPON EXPRESS BELGIUM bevindt zich op het adres: GEBOUW 723; 1931; ZAVENTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 530,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 646,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Verhuisdiensten; Vrachtvervoer. Producten gemaakt in NIPPON EXPRESS BELGIUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NIPPON EXPRESS BELGIUM is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NIPPON EXPRESS BELGIUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NIPPON EXPRESS BELGIUM, openstaande posities, locatie van NIPPON EXPRESS BELGIUM op de kaart.

NIPPON EXPRESS BELGIUM is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is NIPPON EXPRESS BELGIUM, company assigned to the tax number BE02187622070. The company NIPPON EXPRESS BELGIUM is located at the address: GEBOUW 723; 1931; ZAVENTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 530,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 646,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Verhuisdiensten; Vrachtvervoer. Products created in NIPPON EXPRESS BELGIUM were not found.
The main activity of NIPPON EXPRESS BELGIUM is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of NIPPON EXPRESS BELGIUM is not available. You also can look at reviews of NIPPON EXPRESS BELGIUM, open positions, location of NIPPON EXPRESS BELGIUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NIPPON EXPRESS BELGIUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NIPPON EXPRESS BELGIUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NIPPON EXPRESS BELGIUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NIPPON EXPRESS BELGIUM, employees, financial statistics.