CARGO CREATIVE SERVICE

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • CARGO CREATIVE SERVICE
Private companiesMiscellaneous Repair Services • CARGO CREATIVE SERVICE

Contactgegevens CARGO CREATIVE SERVICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARGO CREATIVE SERVICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARGO CREATIVE SERVICE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEUVENSESTEENWEG 573B4B; 1930; ZAVENTEM, België

Telefoon (phone): 27212764 (+32-27212764) 27212764 (+32-27212764)

Fax (fax): +32 (81) 348-65-91 +32 (81) 348-65-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARGO CREATIVE SERVICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARGO CREATIVE SERVICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARGO CREATIVE SERVICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARGO CREATIVE SERVICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARGO CREATIVE SERVICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARGO CREATIVE SERVICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARGO CREATIVE SERVICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARGO CREATIVE SERVICE
Products information CARGO CREATIVE SERVICE

BTW identificatienummer (tax): BE05534881591
Ondernemingsnummer: 4207458496
Hoofdstad (capital): 417,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 735,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in CARGO CREATIVE SERVICE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verhuisdiensten; Vrachtvervoer

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARGO CREATIVE SERVICE
(Get full report from official database of BE for CARGO CREATIVE SERVICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARGO CREATIVE SERVICE
Addition kinds of activities for CARGO CREATIVE SERVICE

7514. Verhuur van personenauto's | Passenger car rental
20449900. Rijstmalen, nec | Rice milling, nec
22620102. Lakafdrukken: synthetische vezel- en zijdenweefsels | Lacquer printing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
25110606. Thee wagons: hout | Tea wagons: wood
30890217. Weefselautomaten, kunststoffen | Tissue dispensers, plastics
32310402. Isolatie-eenheden, dubbelglas: vervaardigd uit gekochte glas | Insulating units, multiple-glazed: made from purchased glass
54319902. Plantaardige stands of markten | Vegetable stands or markets

Werken bij CARGO CREATIVE SERVICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARGO CREATIVE SERVICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARGO CREATIVE SERVICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARGO CREATIVE SERVICE. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke inpakoperator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor de inpak van verschillende onderdelen of van de afgewerkte stukken. - Bij het inpakken sta je ook in voor een snelle kwaliteitscontrole. - Je verpakt de goederen in zakken en/of dozen en voorziet deze van de nodige etiketten. - Je zet de verpakkingen klaar om opgehaald te worden.   - Je houdt jouw werkplaats netjes en houdt je aan de voorgeschreven hygiëneregels.

  • Productiemedewerker met heftruckervaring - GRATIS INTERNE HEFTRUCKOPLEIDING (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Gent zoeken wij gemotiveerde productiemedewerkers die via hun tewerkstelling een heftruckattest wensen te behalen. Na een GRATIS heftruckopleiding die u aangeboden zal worden door Ago Jobs & HR kan u rekenen op een vaste interimopdracht in diezelfde firma. U zal werken in een 2-ploegenstelsel waarbij u de afgewerkte producten (potgrond) in het magazijn zal plaatsen.

  • Vrachtwagenbestuurder CE kipper (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Heusden - Zolder, zijn we dringend op zoek naar een vrachtwagenchauffeur CE. Je zal zelf voor vervoer moeten zorgen van en naar de firma, de vrachtwagen blijft op de firma. Heb jij ervaring met het rijden van een "kipper" vrachtwagen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • Gepassioneerde adviseurs gezocht voor de energie- en telecomsector (B2B/B2C) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons, een sterk groeiend bedrijf zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde adviseurs die hun energie- en telecomteam willen komen versterken. Ben je een echte 'hunter' met een commerciele ingesteldheid? Ben je een ervaren adviseur of een gedreven schoolverlater die zowel flexibel, sociaal als communicatief is ingesteld? Maak dan kennis met de vacature van adviseur bij onze klant!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heist-op-den-Berg – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JR PROJECTINGENIEUR STAALSTRUCTUREN - EM (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TECHNOCON

    Type: Vaste Job

    Ontwerpen, berekenen, tekenenen van staalstructuren. Dit houdt o.a. in: Stabiliteitsberekeningen, knooppuntsberekeningen, opmaken van 3D-modelling-ontwerpplannen, detaileningineering, productietekeningen … Engineering machinebouw, incl. opstellen van technisch constructiedossier met veiligheidsanalyse, handboek e.d. ... UITDAGING - Engineering van staalstructuren voor vnl. industriële staalbouwprojecten in binnen- en buitenland. - Stabiliteitsstudies, knooppuntsberekeningen, opmaken van 3D-modelling-ontwerpplannen, detailengingineering, productietekeningen en traceren van staalbouwprojecten. Je neemt gaandeweg (onder supervisie van de Sr Projectingenieur) de taken op voor de studie, het ontwerp, en het tekenen van staalstructuren. Je werkt in de designafdeling STAAL-ELEKTROMECHANICA mee aan het het uitwerken van basisontwerpen, revisies ... tot het compleet ontwikkelen van het uitvoeringsdossier, cfr. eurocodes en normen. Verder sta je in voor de opmaak van alle nodige productielijsten, de archivering van de tekeningen en van het projectdossier in het beheerssysteem. Onze uitdagende projecten laten jou inleven in de ontwikkeling van de technische plannen voor een realiteitsbewuste uitvoering. De klanten integreren jouw werk in hun projecten/werven. Tijdens de uitvoering van het project blijf je als projectingenieur je klanten technisch ondersteunen.

  • ONDERHOUDSMAN-MAGAZIJNIER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: WHITE LIGHT

    Type: Vaste Job

    Je rijdt vanuit Genk naar locaties in heel het land. Ons wagenpark is jouw verantwoordelijkheid. Je staat ook in voor het magazijn. Af en toe voer je algemene onderhoudstaken uit in ons gebouw.

  • JAVA Developer (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: UBENCH INTERNATIONAL

    Type: Vaste Job

    Als (senior) JAVA Developer werk je mee aan de ontwikkeling van de ‘high standard’ UBench applicatie. Je bent verantwoordelijk voor je eigen deelprojecten, nadat je van de scrum master de correcte business requirements hebt ontvangen. Je staat mee in voor functionele en technische analyse van de bestaande issues. Samen met je collega’s til je UBench naar een hoger niveau!

  • Dossierbeheerder immo (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als Dossierbeheerder werk je mee aan het beheer van een aantal verenigingen van mede-eigenaars. Je krijgt ondersteuning van een ervaren back-up team. Je zorgt voor een snelle en accurate oplossing van diverse problemen en volgt dit nadien nauwgezet op. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opvolging van herstellingen en kleine renovatieprojecten. Je organiseert een 40-tal algemene vergaderingen per jaar.

  • Freelance HR Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675934-inline.html?cid=Partner_VDAB Mijn klant is een productiebedrijf actief in de Gentse Haven en heeft 178 medewerkers. Ze zijn marktleider in de Benelux en maken deel uit van een wereldwijde internationale groep. Ter vervanging van de huidige HR Manager die in zwangerschapsverlof gaat zijn ze op zoek naar een operationele freelance HR Manager voor 3 à 4 dagen per week. Je kan starten vanaf begin december en blijft aan tot begin juni 2019. Jouw functie omvat afwisselende taken en hierin stel je de nodige prioriteiten: - Je zorgt voor de continuïteit van de HR agenda en werkt samen met de HR Assistant aan het HR beleid. - Je staat in voor de rekrutering, selectie, aanwerving en onboarding van nieuwe medewerkers in overleg met de afdelingsverantwoordelijken en je begeleidt hen in doorstroom tot eventuele exit. Je staat in contact met de betreffende selectiepartners. - Je coördineert de noden betreffende opleidingen, trainingen en vorming. - Je superviseert de personeels- en loonadministratie, het uitvoerende gebeurt door de HR Assistant op dit vlak. - Je bent het aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle medewerkers en directie op het vlak van HR en je zorgt voor de interne communicatie. - Je voorziet maandelijkse statistieken en rapporten vanuit eblox van SD Worx en vanuit Excel. - Je neemt deel aan de ondernemingsraad en het CPBW en het directiecomité. - Bij audits voorzie je de nodige informatie. - Je volgt functionerings- en evaluatiegesprekken op. - Je volgt de opgemaakte personeelsbudgetten op. - Je bent de mentor van de HR stagiaire die in dienst is tot maart.

  • Nagelstyliste flexijob (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: ORIGINALS SUPPLY

    Type: Flexijob

    het plaatsen van gelnagels & gellak uitvoeren van manicure, lakken klanten helpen bij de aankoop van nagelproducten

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Hechtel (HECHTEL)

    Regio: HECHTEL

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van CARGO CREATIVE SERVICE in sociale netwerken
Look for responds of CARGO CREATIVE SERVICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARGO CREATIVE SERVICE. Laat een reactie achter voor CARGO CREATIVE SERVICE. CARGO CREATIVE SERVICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARGO CREATIVE SERVICE. Leave a respond for CARGO CREATIVE SERVICE. CARGO CREATIVE SERVICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARGO CREATIVE SERVICE op de google maps. Adres en contacten CARGO CREATIVE SERVICE
Location of CARGO CREATIVE SERVICE on the google maps. Address and contacts of CARGO CREATIVE SERVICE

Andere gerelateerde bedrijven als come CARGO CREATIVE SERVICE CARGO CREATIVE SERVICE: DIERICKX VISSCHERS NV | INDIKA | MOBISTAR CENTER AUTOPHONE CENTER N掳 2 | Mathieu E | REN? KENIS

Other related companies as CARGO CREATIVE SERVICE: DIERICKX VISSCHERS NV | INDIKA | MOBISTAR CENTER AUTOPHONE CENTER N掳 2 | Mathieu E | REN? KENIS

CARGO CREATIVE SERVICE is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARGO CREATIVE SERVICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05534881591. Het bedrijf CARGO CREATIVE SERVICE bevindt zich op het adres: LEUVENSESTEENWEG 573B4B; 1930; ZAVENTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 417,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 735,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Verhuisdiensten; Vrachtvervoer. Producten gemaakt in CARGO CREATIVE SERVICE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CARGO CREATIVE SERVICE is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARGO CREATIVE SERVICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARGO CREATIVE SERVICE, openstaande posities, locatie van CARGO CREATIVE SERVICE op de kaart.

CARGO CREATIVE SERVICE is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARGO CREATIVE SERVICE, company assigned to the tax number BE05534881591. The company CARGO CREATIVE SERVICE is located at the address: LEUVENSESTEENWEG 573B4B; 1930; ZAVENTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 417,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 735,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Verhuisdiensten; Vrachtvervoer. Products created in CARGO CREATIVE SERVICE were not found.
The main activity of CARGO CREATIVE SERVICE is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CARGO CREATIVE SERVICE is not available. You also can look at reviews of CARGO CREATIVE SERVICE, open positions, location of CARGO CREATIVE SERVICE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARGO CREATIVE SERVICE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARGO CREATIVE SERVICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARGO CREATIVE SERVICE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARGO CREATIVE SERVICE, employees, financial statistics.