JACQUES PETIT

Contactgegevens JACQUES PETIT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JACQUES PETIT: address, phone, fax, email, website, opening hours

JACQUES PETIT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE HENRI LONAY 175; 4430; ANS, België

Telefoon (phone): 42240238 (+32-42240238) 42240238 (+32-42240238)

Fax (fax): +32 (65) 299-25-11 +32 (65) 299-25-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JACQUES PETIT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JACQUES PETIT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JACQUES PETIT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JACQUES PETIT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JACQUES PETIT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JACQUES PETIT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JACQUES PETIT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JACQUES PETIT
Products information JACQUES PETIT

BTW identificatienummer (tax): BE02920410156
Ondernemingsnummer: 7544281005
Hoofdstad (capital): 275,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 278,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in JACQUES PETIT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verhuisdiensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JACQUES PETIT
(Get full report from official database of BE for JACQUES PETIT)

Aanvulling soorten activiteiten voor JACQUES PETIT
Addition kinds of activities for JACQUES PETIT

504402. Kopieerapparatuur | Copying equipment
802102. Tandklinieken en kantoren | Dental clinics and offices
953202. Stedelijke vernieuwing en ontwikkeling | Urban renewal and development
12319902. Herstel van antraciet van culm banken | Recovery of anthracite from culm banks
25140601. Tuinmeubilair, metaal | Garden furniture, metal
28349907. Poeders, farmaceutisch | Powders, pharmaceutical
38299906. Gasdetectoren | Gas detectors
39520117. Water kleuren, artiesten ' | Water colors, artists'

Werken bij JACQUES PETIT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JACQUES PETIT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JACQUES PETIT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JACQUES PETIT. Looking for open vacancies in other companies

  • Supervisor Warehouse (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent mede verantwoordelijk voor de vlotte en efficiënte werking van het warehouse in Vilvoorde. Je zorgt ervoor dat het warehouse op de juiste manier wordt ingericht, de veiligheidsregels worden nageleefd en de klanten op een kwalitatieve en snelle manier bediend worden. Je bent verantwoordelijk dat de operationele werking van het magazijn in lijn licht met de gevraagde KPI's op vlak van Service Level, kwaliteit en kost. Samen met 2 collega supervisors begeleid, coach en valueer je een ploeg van een 40-tal magazijnmedewerkers (arbeiders) Je analyseert mogelijke verbeteringen op vlak van efficiëntie, performance, kwaliteit en veiligheid. Je maakt de nodige rapportages

  • Afweger van grondstoffen Estée Lauder Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als afweger voer je het voorbereidende werk uit van een compounder. Op basis van een productieorder pick je de nodige grondstoffen die hiervoor nodig zijn. Je zal de bevraagde hoeveelheid grondstof zeer nauwkeurig afwegen in een afgesloten ruimte, mobiele weegschaal, chemiekluis of shippingruimte. Wanneer je de weging met het ene product hebt uitgevoerd, reinig en ontsmet je al het hulpmateriaal. Als je product is afgewogen zal je dit samen met je volledig afgewerkt productieorder op locatie zetten. Je maakt daarvoor gebruik van een transpallet & scanner.

  • Loodgieter (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Oostende zijn wij op zoek naar een loodgieter. Je staat in voor montage van de leidingen, kraanwerk, sanitaire toestellen en de supports van de sanitaire installaties. Het gaat meestal over kantoorgebouwen, scholen, zwembaden en ziekenhuizen.

  • Huishoudhulpen - Melle (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

  • Huishoudhulp regio Diepenbeek (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en op orde zetten van particuliere woonruimtes in de regio Diepenbeek. Soms sta je in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, enz. Daarnaast komt het voor dat je andere huishoudelijke taken uitvoert, afhankelijk van de behoeften van de klanten : wassen, strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken uitvoeren en eventueel maaltijden klaarmaken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Jobstudent verkoop (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een trendy slagerij te Roeselare zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om bij te springen in de verkoop/ De winkel is iedere dag open van 7.45 uur tot 18.45 uur, behalve op donderdag.

  • Monteur (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een MONTEUR BOVENLEIDING Je staat in voor het monteren en demonteren van onderdelen aan de bovenleiding, afrollen van kabels, bedienen spoormachines en het plaatsen van funderingspalen

  • Chauffeur CE (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: HEUMATOP

    Type: Vaste Job

    Als chauffeur lever je de bouwmaterialen met een autolaadkraan bij onze klanten. Bij voorkeur heb je dus ervaring met kraanwerk. Je levert aan werven van aannemers, andere BMB vestigingen en bij particulieren.

  • GRAFISCH TECHNISCHE CREATIEVELING (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: HOORENS PRINTING

    Type: Vaste Job

    Beheer website/shop, komen tot creatief fotobehang/paneel, verzorgen van online pubs. Bestanden aanpassen om deze drukklaar te maken voor digitale printing. Creatieve grafische ontwerpen maken in functie van de verkoop.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Bastogne)

    Regio: Regio Bastogne

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Vastgoedmakelaar (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FUNDAMENT R&S

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt mede verantwoordelijk voor het inkopen, verkopen en verhuren van bestaand vastgoed binnen jouw regio. Via gerichte prospectie win je het vertrouwen van klanten waardoor je succesvol de opdrachten/mandaten kan bekomen. Door de glasheldere contractvoorwaarden, jouw overtuigingskracht en het voeren van correcte publiciteit, realiseer je mooie deals. Je behandelt jouw dossiers vanaf het eerste contact met de potentiële klant tot aan de notariële akte. Je rapporteert aan de zaakvoerder.

  • Project manager (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673607-inline.html?cid=Partner_VDAB Heb je een oog voor detail en wil je elke badkamer op het hoogste niveau afleveren? Klantenbegeleiding en opvolging zitten in jouw bloed? Dan is de functie van Project manager misschien wel iets voor jou! Ontdek het hier! Voor de vacature van Project manager binnen Steylaerts NV (Lier) zijn wij op zoek naar iemand die volgende taken op zich neemt : Je coördineert en leidt badkamerrenovaties van opmeting tot afrekening; Je bewaakt doorlopend de hoge standaarden van Steylaerts; Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en plaatsers; Je vormt een team met je Project Assistant; Je zorgt voor coaching en planning van eigen mensen en onderaannemers.

Zoek naar antwoorden van JACQUES PETIT in sociale netwerken
Look for responds of JACQUES PETIT in social networks

Lees alle opmerkingen voor JACQUES PETIT. Laat een reactie achter voor JACQUES PETIT. JACQUES PETIT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JACQUES PETIT. Leave a respond for JACQUES PETIT. JACQUES PETIT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JACQUES PETIT op de google maps. Adres en contacten JACQUES PETIT
Location of JACQUES PETIT on the google maps. Address and contacts of JACQUES PETIT

Andere gerelateerde bedrijven als come JACQUES PETIT JACQUES PETIT: KBC | Caisse Nationale de, Crédit Professionnel | LUX-SHOP | Detaille Ph | AUTO LOCATION WOLUWE

Other related companies as JACQUES PETIT: KBC | Caisse Nationale de, Crédit Professionnel | LUX-SHOP | Detaille Ph | AUTO LOCATION WOLUWE

JACQUES PETIT is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JACQUES PETIT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02920410156. Het bedrijf JACQUES PETIT bevindt zich op het adres: AVENUE HENRI LONAY 175; 4430; ANS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 275,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 278,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Verhuisdiensten. Producten gemaakt in JACQUES PETIT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JACQUES PETIT is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JACQUES PETIT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JACQUES PETIT, openstaande posities, locatie van JACQUES PETIT op de kaart.

JACQUES PETIT is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is JACQUES PETIT, company assigned to the tax number BE02920410156. The company JACQUES PETIT is located at the address: AVENUE HENRI LONAY 175; 4430; ANS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 275,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 278,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Verhuisdiensten. Products created in JACQUES PETIT were not found.
The main activity of JACQUES PETIT is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JACQUES PETIT is not available. You also can look at reviews of JACQUES PETIT, open positions, location of JACQUES PETIT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JACQUES PETIT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JACQUES PETIT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JACQUES PETIT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JACQUES PETIT, employees, financial statistics.