EUROVERHUIZINGEN

Contactgegevens EUROVERHUIZINGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EUROVERHUIZINGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

EUROVERHUIZINGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WIJNVELD 54; 9112; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37721719 (+32-37721719) 37721719 (+32-37721719)

Fax (fax): +32 (87) 868-38-50 +32 (87) 868-38-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EUROVERHUIZINGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EUROVERHUIZINGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EUROVERHUIZINGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EUROVERHUIZINGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EUROVERHUIZINGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EUROVERHUIZINGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EUROVERHUIZINGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EUROVERHUIZINGEN
Products information EUROVERHUIZINGEN

BTW identificatienummer (tax): BE08320739746
Ondernemingsnummer: 5805694580
Hoofdstad (capital): 705,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 751,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in EUROVERHUIZINGEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verhuisdiensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EUROVERHUIZINGEN
(Get full report from official database of BE for EUROVERHUIZINGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor EUROVERHUIZINGEN
Addition kinds of activities for EUROVERHUIZINGEN

513199. Stukartikelen en opvattingen, anders | Piece goods and notions, nec
35680000. Krachtoverbrenging apparatuur, niet inbegrepen | Power transmission equipment, nec
37249906. Uitlaat systemen, vliegtuigen | Exhaust systems, aircraft
37249915. Turbines, vliegtuig type | Turbines, aircraft type
39310309. Saxofoons en onderdelen | Saxophones and parts
50990304. Reflecterende wegmarkers | Reflective road markers
51449903. Pluimveeproducten, nec | Poultry products, nec
59991303. Toilet preparaten | Toilet preparations

Werken bij EUROVERHUIZINGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EUROVERHUIZINGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EUROVERHUIZINGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EUROVERHUIZINGEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier verzender (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als magazijnmedewerker ben je een polyvalente logistieke arbeider die instaat voor het ontvangen, het opslaan en het verzenden van goederen. Je maakt gebruik van eenvoudige hulpmiddelen (bv. scanningapparaat, transpalet, enz.) en/of van geautomatiseerde systemen om allerlei mogelijke goederen te behandelen. Ook de administratieve ondersteuning en de opvolging van het fysisch behandelen van de goederen vallen onder de verantwoordelijkheid van de magazijnmedewerker. De magazijnmedewerker wordt aangestuurd door de teamleader, die op zijn beurt onder leiding van de warehouse supervisor werkt. Jouw taken: - Informeren naar of ontvangen van de uit te voeren opdrachten en verzamelen van de benodigde materialen en hulpmiddelen (scanningapparaat, transpalet,…) - Ontvangen en controleren van de lading - Opslaan van de goederen op de voorbestemde locatie - Uitleveren van goederen: controleren, verpakken en aanbrengen van verzendlabels - Administratief ondersteunen van de verschillende taken: verzorgen documenten, registreren, verzegelen, labelen en certificeren - Verzamelen van orders voor distributie - Onderhouden van gereedschap en hulpmiddelen alsook op orde en net houden van de werkplek - Rapporteren aan de leidinggevende en overleggen met collega’s - Instaan voor kwaliteitszorg - Naleven van veiligheidsmaatregelen

  • Keukenhulp (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt van afwisseling en de drukte die in een keuken heerst? Je zoekt een job als keukenhulp regio Deinze en wil zelf ook kleinere gerechten bereiden? Dan hebben wij de job voor jou! Voor een eethuis te Deinze zijn wij op zoek naar nieuwe keukenmedewerkers, zowel deeltijds als voltijdse mogelijkheden. Jouw belangrijkste taken zijn: borden dresseren opwarmen van bereide maaltijden salades & dessert maken keuken op orde houden & reinigen kleinere gerechten bereiden

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meeswijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEESWIJK)

    Regio: MEESWIJK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tielt-Winge – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Kamermeisje/Kamerjongen (student/e) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een hotel te Ieper die de nadruk legt op een persoonlijke ontvangst van de gasten, verrassende kamers en huiselijke sfeer, zijn we op zoek naar studenten/studentes die gedurende het weekend en/of op dinsdag vrij zijn om te werken als kamermeisje/jongen. Je staat in voor het schoonmaken van de kamers: stofzuigen, bedden opmaken, schoonmaken van badkamer etc; alsook het onderhoud van de gemeenschappelijke delen van het hotel zoals bar en ontbijtruimte.

  • vakantiejob tijdens schooljaar Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO SANORICE

    Type: Studentenjob

    op zoek naar vakantiejob in september? Sanorice rijstwafelfabriek in Zottegem zoekt ook studenten om zowel tijdens als buiten de schoolvakanties te werken!

  • JOBSTUDENTEN VOOR MCDONALD'S BREDABAAN (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: MCDONALD'S

    Type: Studentenjob

    Heb je lesvrije dagen in de week of heb je tijd in de avond en ben je op zoek naar een leuke en uitdagende studentenjob? Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en vriendelijke service staat voor ons centraal. Verder staan onze kassapersonen ook in voor het goede verloop in het restaurant zelf: tafels afruimen indien nodig, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, salades en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Andere taken die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het aanvullen van de stock, het bedienen van de klanten die via de drive-through het restaurant bezoeken, het controleren van de voorraden,...

  • Student Bakkerij (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij te Herentals rekruteert Forum Jobs STUDENTEN voor het helpen in de winkel. Takepakket: Het bedienen van klanten in de winkel De toonbank klaarzetten en onderhouden De winkel op orde houden Betalingen ontvangen aan de hand van een elektronisch kassasysteem

  • Calculator (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je maakt de meest optimale offerte, rekening houdend met de plannen en meetstaten. Je maakt hiervoor gebruik van onze uitgebreide database en vult die aan via gerichte prijsvragen aan leveranciers en onderaannemers. Je hebt oog voor mogelijke varianten en onderbouwt de commerciële argumentatie in dat verband. Je onderhoudt contacten met bestaande en nieuwe leveranciers en onderaannemers, zodat je steeds inzicht hebt in de meest recente technieken, materialen en kostprijzen. Je overlegt regelmatig met aankopers, tekenaars, werfleiders en projectleiders, zodat je zicht hebt op de nacalculatie, en de conclusies kunt implementeren in de kostprijsbibliotheken.

  • logopedist (M/V) (zelfstandige basis) regio Vorst (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: KRISTELIJK MEDICO SOCIAAL LEVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een monodisciplinaire groepspraktijk met verschillende vestigingen in het arrondissement Turnhout. Wij zoeken logopedisten om ons aanbod te versterken in de regio Vorst (15u) met kans op uitbreiding. Ben jij die gemotiveerde logopedist(e) die ons logopedisch aanbod verder wil uitbreiden? En zie jij het zitten om samen een dynamisch en professioneel netwerk rond logopedie uit te bouwen, dan zijn wij op zoek naar jou. Naast het individueel therapeutisch werk, engageren we ons ook in diverse innovatieve projecten. Enerzijds hebben we diverse werkgroepen die de logopedische deskundigheid verbreden. Anderzijds ontwikkelen we innovatieve projecten: dit kan gaan van ondersteunende trajecten voor anderstalige ouders tot het opzetten van taalkampen voor kleuters. Hou je dus van een veelzijdige benadering van de job van logopedist(e), a arzel dan niet om snel te solliciteren!

  • Oliver James Associates - Network Security Engineer (Cisco) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is a global leader in the financial market with a very mature and challenging environment willing to increase the Security of his Network.     Role   The ideal Network Security Engineer will be responsible for: Manage part of the network infrastructure which include IPS (Cisco) Configure the IPS and respond to security incidents Routing/Switching; Firewall update and upgrade; Best practices within the Network Security field.   Profile   The ideal Candidate will cover the following points: +2 years of experience within Security and Network; Fluent in English and French/Dutch; Good Knowledge of Cisco is mandatory.   Location   The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport.     Offer  Contract: Freelance Daily rate: EUR competitive Starting date: ASAP

  • KEUKENMEDEWERKER FLEXIJOB (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerker voor hulp in onze keuken. U helpt bij de voorbereiding, wast groenten, serveert gerechten op borden en helpt mee voor algemeen onderhoud van de keuken. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van EUROVERHUIZINGEN in sociale netwerken
Look for responds of EUROVERHUIZINGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor EUROVERHUIZINGEN. Laat een reactie achter voor EUROVERHUIZINGEN. EUROVERHUIZINGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EUROVERHUIZINGEN. Leave a respond for EUROVERHUIZINGEN. EUROVERHUIZINGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EUROVERHUIZINGEN op de google maps. Adres en contacten EUROVERHUIZINGEN
Location of EUROVERHUIZINGEN on the google maps. Address and contacts of EUROVERHUIZINGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come EUROVERHUIZINGEN EUROVERHUIZINGEN: LAURENCE | Body Fitness Center | POORTEN LEVAN | Dubois F | MURIELLE VIVIANI

Other related companies as EUROVERHUIZINGEN: LAURENCE | Body Fitness Center | POORTEN LEVAN | Dubois F | MURIELLE VIVIANI

EUROVERHUIZINGEN is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EUROVERHUIZINGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08320739746. Het bedrijf EUROVERHUIZINGEN bevindt zich op het adres: WIJNVELD 54; 9112; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 705,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 751,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Verhuisdiensten. Producten gemaakt in EUROVERHUIZINGEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EUROVERHUIZINGEN is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EUROVERHUIZINGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EUROVERHUIZINGEN, openstaande posities, locatie van EUROVERHUIZINGEN op de kaart.

EUROVERHUIZINGEN is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is EUROVERHUIZINGEN, company assigned to the tax number BE08320739746. The company EUROVERHUIZINGEN is located at the address: WIJNVELD 54; 9112; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 705,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 751,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Verhuisdiensten. Products created in EUROVERHUIZINGEN were not found.
The main activity of EUROVERHUIZINGEN is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of EUROVERHUIZINGEN is not available. You also can look at reviews of EUROVERHUIZINGEN, open positions, location of EUROVERHUIZINGEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EUROVERHUIZINGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EUROVERHUIZINGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EUROVERHUIZINGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EUROVERHUIZINGEN, employees, financial statistics.