COFIDIS

Contactgegevens COFIDIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COFIDIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

COFIDIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PRINS BOUDEWIJNLAAN 65; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37605680 (+32-37605680) 37605680 (+32-37605680)

Fax (fax): +32 (64) 387-60-22 +32 (64) 387-60-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COFIDIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COFIDIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COFIDIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COFIDIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COFIDIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COFIDIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COFIDIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COFIDIS
Products information COFIDIS

BTW identificatienummer (tax): BE05296752929
Ondernemingsnummer: 9336151123
Hoofdstad (capital): 146,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 194,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in COFIDIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verbruikerskredietinstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COFIDIS
(Get full report from official database of BE for COFIDIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor COFIDIS
Addition kinds of activities for COFIDIS

282399. Cellulosic manmade fibers, nec | Cellulosic manmade fibers, nec
421202. Liquid transfer diensten | Liquid transfer services
737100. Aangepaste computerprogrammeringsdiensten | Custom computer programming services
23920301. Bedspreads en bed sets: gemaakt van aangekochte materialen | Bedspreads and bed sets: made from purchased materials
31310106. Pinnen, schoen | Pegs, shoe
72510102. Schoeisel, op maat gemaakt | Footwear, custom made
96410403. Regulering van de landbouwmarketing, provincie overheid | Regulation of agricultural marketing, county government

Werken bij COFIDIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COFIDIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COFIDIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COFIDIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Lijnoperator (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van deeg en vulling tot cru eindproducten. Dit doe je door het instellen van productie/lamineerparameters en van de benodigde hulpmiddelen op de lijn. • Intern bestellen van grondstoffen. • Aanvoeren, controleren en registreren (batchcodes) van de verschillende grondstoffen en ingrediënten volgens productieplanning en opgegeven compositierecept. • Aanvoeren en controleren van de verschillende machines en hulpmaterialen volgens productieplanning en opgegeven processingrecept. • Doseren van vetstof in het laminaat volgens de receptuur en specificaties. • Bediening, ontstoring, bijstelling en zelfstandig ombouwen van de lamineer en/of productielijn. • Zelfstandige bediening en bijstelling van de mobiele apparatuur en hulpmiddelen van de lijn. • Realiseren van de geplande productie aan de hand van instructies en specificaties binnen de normen van OEE, waste en kwaliteit. • Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens de QC-procedures en het eventueel bijsturen van het proces, alsook bij afwijkingen de lijncoördinator verwittigen. • Uitvoeren van de nodige reinigings- en operationele onderhoudswerken op de gebruikte installaties volgens de reinigingsinstructies. • Back-up van Lijncoördinator.

  • Metser (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor onze klant in Beringen zijn we op zoek naar een metser / bouwarbeider  Onze klant is actief in nieuwbouw: woningen en appartementen Je zal instaan voor ruwbouwwerken: metsen, bekisten, ... 

  • HUISHOUDHULP regio Ruddervoorde (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • Huishoudhulp (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: t-interim Waregem

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken als huishoudhulp: • Je kan zelfstandig werken • Je hebt verantwoordelijkheidszin • Je bent flexibel en klantvriendelijk • Eigen vervoer(wagen - bromfiets) is een must/pluspunt Bedrijfsprofiel: Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Landen - Zoutleeuw - Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent Action Merchtem- weekdagen (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: t-interim Asse

    Type: Studentenjob

    Als Winkelmedewerker zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen. Gedurende de dag ben je verder bezig met het aanvullen van de winkel. In overleg met de (Assistent) Winkelverantwoordelijke speel je in op commerciële thema’s; slecht weer betekent bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu’s extra aandacht verdienen.

  • Orderpicker tuinbouw - enkel tewerkstelling op dinsdagen (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Studentenjob

    Voor een tuinbouwbedrijf zijn we op zoek naar een arbeider die 1 dag per week kan werken. Deze tewerkstelling zal voornamelijk op dinsdagen vallen (bij uitzondering kan dit aangepast worden naar een andere dag) U zal meehelpen in het magazijn, het etiketteren, het herverdelen van de planten, ... U bent arbeider of student en kan u 1 dag per week vrijmaken.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE MET AUTOTECHNISCHE ACHTERGROND M/V (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ADECCO AALST OFFICE

    Type: Vaste Job

    De administratief medewerker maakt deel uit van een kleine ploeg en behandelt, samen met zijn collega's, alle technische, commerciële en administratieve vragen van onze klanten. Hij is een “duizendpoot” met een hands-on mentaliteit, die zich o.m. met plezier ontfermt over alle verborgen taakjes in een klein team. Hij is gemotiveerd om alle opdrachten met optimale efficiëntie te vervullen en zo een maximale klantentevredenheid te bereiken. Een belangrijk deel van deze functie bestaat uit het helpen van klanten om de correcte onderdeelnummers te vinden voor hun voertuigen, gebaseerd op het chassisnummer en met behulp van elektronische onderdelencatalogi. De medewerker is een auto-expert en heeft een grondige (theoretische) kennis van auto-onderdelen. Naast zijn technische kennis, beschikt hij over de nodige commerciële en administratieve vaardigheden en is hij een perfecte teamplayer

  • Automecanicien (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: AUTOMECANO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker om het onderhoud van de wagens te doen. Je werkt onder toezicht van een mecanicien. Kennis van diagnosetechnieken is aangewezen.

  • IBIC - Junior Calculator (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: IBIC

    Type: Vaste Job

    Wij zijn IBIC – specialist in totaalprojecten groendaken en daktuinen Groeiende KMO – kantoor gelegen in Aartselaar Toekomstgericht – met oog voor ecologie en duurzaamheid Internationaal kader - onderdeel van de Soprema group Jij mag Opmaken – van offertes voor projecten in aanbesteding en uitvoering (op basis van plannen, lastenboek,..) Opvragen – van prijzen bij onderaannemers en leveranciers Beantwoorden – van inhoudelijke of technische vragen van de klant Commercieel meedenken – offertes bespreken, klanten informatie verlenen,..

  • Senior medewerker accountantskantoor Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673227-inline.html?cid=Partner_VDAB Dit accountantskantoor heeft ondanks zijn professionele aanpak, toch de uitstraling van een gezellig accountantskantoor. Dankzij een sterke reputatie weten klanten hun weg hier vlot naartoe te vinden. Eens zij die weg gevonden hebben, gaan zij niet meer terug en blijven zij steevast tevreden van de persoonlijke dienstverlening. Wat zijn jouw taken? Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen cliënteel. Je zorgt voor een boekhoudkundige en fiscale optimalisatie van de kmo's en eenmanszaken waar jij verantwoordelijk voor bent. Niet enkel een deskundige adviesverlening valt daaronder, maar ook: Het indienen van fiscale aangiften Het opstellen van de balansen Het inboeken van aan- en verkoopfacturen

  • Security Reception Officer M/V - Geel - Werfreserve (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor het onthaal en de receptie van bezoekers en leveranciers en je bent aldus het eerste aanspreekpunt voor een wereldbefaamd bedrijf. Je bent vooral een “host”(gastheer) die weet hoe je personen op een zeer klantvriendelijke manier dient aan te spreken maar dit wel met de nodige aandacht voor zowel Safety als Security. Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klant om op een discrete manier de veiligheid te garanderen. Je staat in voor het onthaal van bezoekers in een internationale omgeving. Je bent verantwoordelijk allerhande administratieve taken. Je ontvangt de bezoeker, controleert zijn gegevens, je contacteert de lokale contactpersoon, neemt de nodige acties wanneer de bezoeker niet correct is aangemeld in het bezoekerssysteem... Je staat in voor het registreren en aanmelden van bezoekers en het aanmaken van bezoekersbadges Je geeft duidelijke informatie aan bezoekers over de geldende veiligheidsregels op de site en je maakt hen wegwijs Diverse administratieve taken in het kader van onthaal, safety en security

Zoek naar antwoorden van COFIDIS in sociale netwerken
Look for responds of COFIDIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor COFIDIS. Laat een reactie achter voor COFIDIS. COFIDIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COFIDIS. Leave a respond for COFIDIS. COFIDIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COFIDIS op de google maps. Adres en contacten COFIDIS
Location of COFIDIS on the google maps. Address and contacts of COFIDIS

Andere gerelateerde bedrijven als come COFIDIS COFIDIS: FRITUUR BIGS | LUDOVICUS AGTEN | GARAGE ERIK | AUTOBUSBEDRIJF BRONCKAERS | STUDIO CZERMAK-PAWEL

Other related companies as COFIDIS: FRITUUR BIGS | LUDOVICUS AGTEN | GARAGE ERIK | AUTOBUSBEDRIJF BRONCKAERS | STUDIO CZERMAK-PAWEL

COFIDIS is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COFIDIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05296752929. Het bedrijf COFIDIS bevindt zich op het adres: PRINS BOUDEWIJNLAAN 65; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 146,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 194,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Verbruikerskredietinstellingen. Producten gemaakt in COFIDIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COFIDIS is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COFIDIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COFIDIS, openstaande posities, locatie van COFIDIS op de kaart.

COFIDIS is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is COFIDIS, company assigned to the tax number BE05296752929. The company COFIDIS is located at the address: PRINS BOUDEWIJNLAAN 65; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 146,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 194,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Verbruikerskredietinstellingen. Products created in COFIDIS were not found.
The main activity of COFIDIS is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of COFIDIS is not available. You also can look at reviews of COFIDIS, open positions, location of COFIDIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COFIDIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COFIDIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COFIDIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COFIDIS, employees, financial statistics.