ALCATEL ALENIA SPACE ANTWERP NV

Contactgegevens ALCATEL ALENIA SPACE ANTWERP NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALCATEL ALENIA SPACE ANTWERP NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALCATEL ALENIA SPACE ANTWERP NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Berkenrodelei 33 2660 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-38-29-51-25 32-38-29-51-25

Fax (fax): 32-38-29-55-02 32-38-29-55-02

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALCATEL ALENIA SPACE ANTWERP NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALCATEL ALENIA SPACE ANTWERP NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALCATEL ALENIA SPACE ANTWERP NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALCATEL ALENIA SPACE ANTWERP NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALCATEL ALENIA SPACE ANTWERP NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALCATEL ALENIA SPACE ANTWERP NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALCATEL ALENIA SPACE ANTWERP NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALCATEL ALENIA SPACE ANTWERP NV
Products information ALCATEL ALENIA SPACE ANTWERP NV

BTW identificatienummer (tax): BE01288665771
Ondernemingsnummer: 1995910644
Hoofdstad (capital): 391,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 544,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in ALCATEL ALENIA SPACE ANTWERP NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electrical and magnetic insulation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALCATEL ALENIA SPACE ANTWERP NV
(Get full report from official database of BE for ALCATEL ALENIA SPACE ANTWERP NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALCATEL ALENIA SPACE ANTWERP NV
Addition kinds of activities for ALCATEL ALENIA SPACE ANTWERP NV

018102. Bloemistengroenten en bloemen | Florists' greens and flowers
278203. Looseleaf bindmiddelen en apparaten | Looseleaf binders and devices
363399. Huishoudelijke wasmachines, niet inbegrepen | Household laundry equipment, nec
31119901. Fancy of exotische leer, nec | Fancy or exotic leathers, nec
33120106. Cokeovenproducten (chemisch herstel), nec | Coke oven products (chemical recovery), nec
34129902. Drums, verzending: metaal | Drums, shipping: metal
37310105. Hydrofoil schepen | Hydrofoil vessels
73899947. Solvents recovery service | Solvents recovery service

Werken bij ALCATEL ALENIA SPACE ANTWERP NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALCATEL ALENIA SPACE ANTWERP NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALCATEL ALENIA SPACE ANTWERP NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALCATEL ALENIA SPACE ANTWERP NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker / magazijnier (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou jij van magazijnwerk, kan jij nauwkeurig werken en wil jij graag van maandag tot vrijdag werken? Voor een familiaal Belgisch bedrijf in elektro, kabels en verlichting te Erpe-Mere zijn wij op zoek naar een enthousiaste ordepicker. Wat kan je verwachten? - Je zal het magazijn ordenen. - Je zal leveringen sorteren. - Je zal instaan voor de picking van goederen. - Je zal instaan voor de correcte en juiste afhandeling van de bestellingen.

  • Verkoper Food (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Hoogstraten zijn we op zoek naar een verkoopsmedewerker. Je wordt voltijds tewerkgesteld. Het gaat over een vacature met optie vast. Jouw takenpakket: je rekent af aan de kassa je helpt met het uitpakken en uitsorteren van de vracht je vult de winkel aan

  • Monteur (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    -mechanische samenbouw van installaties -aansluitingen hydrauliek -aansluitingen pneumatiek -instrumentatie plaatsen en installatie bekabelen -testen van elk onderdeel voor verzending -corrigeren van punten voor verzending -demonteren en klaarzetten voor transport

  • internal sales (KOMEN-WAASTEN)

    Regio: KOMEN-WAASTEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als internal sales sta je in voor: In overleg met de Sales Manager onderhoud je goede relaties met de klanten/ prospecten. Je bezorgt hen de nodige informatie en je beantwoordt de commerciële en technische vragen. Je biedt ondersteuning op technisch-commercieel vlak m.b.t. klantenbezoeken prijsoffertes overleg ?. Je beheert en plant mee de agenda van de Sales Manager. Actief prospecteren zit in je bloed. Je bent verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding van de offertes en je volgt deze offertes proactief op dit steeds in nauwe samenspraak met de Sales Manager. Je zorgt voor een algemene klantentevredenheid. Tenslotte hou je onze website up-to-date en kent sociale media voor jou geen geheimen.

  • Schrijnwerker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Groot-Gent, in Deinze, dat meubels maakt voor interieur, badkamers en keukens, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Schrijnwerker. U staat in voor de montage in het atelier van alle soorten meubels voor interieur, badkamer en keuken U staat ook in voor de afwerking ervan

  • Werken als huishoudhulp regio Olen? Kies voor Domestic Services! (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Huishoudhulp in Mechelen (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Jobstudent Bon'Ap Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Installateur sanitair / loodgieter (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Ervaren loodgieter? Kennis van zowel sanitair als centrale verwarming? Op zoek naar een job in de bouw regio Zwevegem? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Adecco Construct is voor de regio Zwevegem op zoek naar een installateur sanitair en centrale verwarming. Je staat in het plaatsen, regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair. Alsook leg je als loodgieter alle leidingen voor het aansluiten van sanitair en centrale verwarming. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met een heel goeie werksfeer. Respect voor elkaar is uiterst belangrijk.

  • Auto - mechanieker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Ben je een mechanieker die het gewoon is om aan een auto te sleutelen? Kan je basiskennis lassen en zoek je een job te Oostende in een vooraanstaande garage? Dan ben je bij ons bij het juiste adres! Jouw kerntaken als auto mechanieker zijn onder meer: Onderhoud, herstellings- en diagnosewerken en herstellingen van de auto.Dit wordt uitgevoerd conform de richtlijnen van de invoerder en volgens de inhoud van de werkkaart. Administratieve verwerking van uitgevoerde werken volgens de richtlijnen van de constructeur. Oplossingsgericht communiceren met de constructeur bij technische probleemgevallen. Je rapporteert aan de werkplaatsoverste.

  • Onthaal Medewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een vooraanstaande autogarage in de regio Wommelgem - Wijnegem, zijn we op zoek naar een Onthaalmedewerker. Onthaal: Je zorgt voor een oprecht vriendelijke verwelkoming van elke klant die binnen komt Je verwijst klanten actief door naar de juiste personen (sales, afleveraar, werkplek,...) Je verzorgt de wachtende klanten met een drankje, leesmateriaal,... Je houdt de wachtruimte op orde Administratie: Je volgt de info mailings op Je zorgt voor de postverdeling Je bestelt het kantoormateriaal, papier, drukwerk Je bestelt de broodjes voor de interne medewerker Je houdt de status van de brochures en prijslijsten bij Je biedt ondersteuning aan de Sales (opvolging van offertes) Je bent de eerste persoon voor de afhandeling van de inkomende telefoons ... Trefwoorden: Receptioniste, receptionist, onthaal medewerker, bediende onthaal, receptie bediende

  • LEERKRACHTEN VOOR ALGEMENE STUDIEBEGELEIDING REGIO OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Oudenaarde. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar leerkrachten en studiebegeleiders die dagelijks instaan voor het begeleiden van jongeren bij hun huiswerk. Onder andere het overlopen van de agenda, het begeleiden bij het maken van huiswerk, leren-leren, het overbrengen van studietips,... staan centraal in deze functie. De bedoeling is om oefeningen en praktische taken voor leerlingen op te stellen en hun kennis erover te evalueren (testen, examens, huiswerk, ...). Ook vragen we om leerlingen op te volgen en te adviseren bij de organisatie van hun persoonlijke taken.

Zoek naar antwoorden van ALCATEL ALENIA SPACE ANTWERP NV in sociale netwerken
Look for responds of ALCATEL ALENIA SPACE ANTWERP NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALCATEL ALENIA SPACE ANTWERP NV. Laat een reactie achter voor ALCATEL ALENIA SPACE ANTWERP NV. ALCATEL ALENIA SPACE ANTWERP NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALCATEL ALENIA SPACE ANTWERP NV. Leave a respond for ALCATEL ALENIA SPACE ANTWERP NV. ALCATEL ALENIA SPACE ANTWERP NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALCATEL ALENIA SPACE ANTWERP NV op de google maps. Adres en contacten ALCATEL ALENIA SPACE ANTWERP NV
Location of ALCATEL ALENIA SPACE ANTWERP NV on the google maps. Address and contacts of ALCATEL ALENIA SPACE ANTWERP NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ALCATEL ALENIA SPACE ANTWERP NV ALCATEL ALENIA SPACE ANTWERP NV: ABN AMRO Bank (België) NV | 3M-ETIBAT | JO | Net Line SPRL | BUREAU COBRA

Other related companies as ALCATEL ALENIA SPACE ANTWERP NV: ABN AMRO Bank (België) NV | 3M-ETIBAT | JO | Net Line SPRL | BUREAU COBRA

ALCATEL ALENIA SPACE ANTWERP NV is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is ALCATEL ALENIA SPACE ANTWERP NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01288665771. Het bedrijf ALCATEL ALENIA SPACE ANTWERP NV bevindt zich op het adres: Berkenrodelei 33 2660 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 391,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 544,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Electrical and magnetic insulation. Producten gemaakt in ALCATEL ALENIA SPACE ANTWERP NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALCATEL ALENIA SPACE ANTWERP NV is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALCATEL ALENIA SPACE ANTWERP NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALCATEL ALENIA SPACE ANTWERP NV, openstaande posities, locatie van ALCATEL ALENIA SPACE ANTWERP NV op de kaart.

ALCATEL ALENIA SPACE ANTWERP NV is a company, that was registered 2009 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is ALCATEL ALENIA SPACE ANTWERP NV, company assigned to the tax number BE01288665771. The company ALCATEL ALENIA SPACE ANTWERP NV is located at the address: Berkenrodelei 33 2660 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 391,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 544,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Electrical and magnetic insulation. Products created in ALCATEL ALENIA SPACE ANTWERP NV were not found.
The main activity of ALCATEL ALENIA SPACE ANTWERP NV is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ALCATEL ALENIA SPACE ANTWERP NV is not available. You also can look at reviews of ALCATEL ALENIA SPACE ANTWERP NV, open positions, location of ALCATEL ALENIA SPACE ANTWERP NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALCATEL ALENIA SPACE ANTWERP NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALCATEL ALENIA SPACE ANTWERP NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALCATEL ALENIA SPACE ANTWERP NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALCATEL ALENIA SPACE ANTWERP NV, employees, financial statistics.