Meubels Weyne NV

Contactgegevens Meubels Weyne NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Meubels Weyne NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Meubels Weyne NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stadenstraat 60; 8610; Kortemark (Zarren-Werken), België

Telefoon (phone): 051 56 60 94; 051 56 77 81 (+32-051 56 60 94; 051 56 77 81) 051 56 60 94; 051 56 77 81 (+32-051 56 60 94; 051 56 77 81)

Fax (fax): 051 57 02 98 (+32-051 57 02 98) 051 57 02 98 (+32-051 57 02 98)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Meubels Weyne NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Meubels Weyne NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Meubels Weyne NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Meubels Weyne NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Meubels Weyne NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Meubels Weyne NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Meubels Weyne NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Meubels Weyne NV
Products information Meubels Weyne NV

BTW identificatienummer (tax): BE03278564453
Ondernemingsnummer: 8280364990
Hoofdstad (capital): 210,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 669,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Furniture - General; Garden houses; Garages - Prefabricated; Furniture - Mfg. & Whol.; Furniture - Design; Interior decoration; Beds & mattresses - Retail; Wall cupboards; Furniture - Collectivities; Wickerwork,cane & bamboo; Furniture - Armchairs

Product categorie (product category): Verandas

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Meubels Weyne NV
(Get full report from official database of BE for Meubels Weyne NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Meubels Weyne NV
Addition kinds of activities for Meubels Weyne NV

1522. Woningbouw, nv | Residential construction, nec
358503. Verwarmingsapparatuur, compleet | Heating equipment, complete
363101. Binnen koken apparatuur | Indoor cooking equipment
20460108. Wortelzetmeel, eetbaar | Root starch, edible
39490600. Watersportartikelen | Water sports equipment
49530100. Inzameling en verwijdering van gevaarlijke afvalstoffen | Hazardous waste collection and disposal

Werken bij Meubels Weyne NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Meubels Weyne NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Meubels Weyne NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Meubels Weyne NV. Looking for open vacancies in other companies

  • 2 Klimmer met basiskennis elektriciteit (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Halen zoekt Trixxo gemotiveerde klimmers. Je zal instaan voor monteren en aansluiten van kabels op hoogte (max 12 meter). Je beschikt over een goede conditie en hebt (basis)kennis van montage en elektriciteit. Ben je bijvoorbeeld een gepassioneerd muurklimmer? Dan is dit jouw droomjob!

  • PRODUCTIE OPERATOR CHOCOLADE (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chocoladebedrijf zijn we op zoek naar Productie Operatoren. Je voornaamste taken zijn: Instellen en besturen van de productielijn Bewaken van productieparameters (snelheid, temperatuur, ..) en bijsturen van afwijkingen Opvolgen van het aanmaak-, bereidings-, inpak -en afvulproces Reinigen van de productielijn

  • Transportplanner (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je plant, organiseert en volgt transportopdrachten op • Je bepaalt de werkverdeling van de vrachtwagenchauffeurs • Je geeft vrachtwagenchauffeurs de nodige instructies • Je staat in voor de controle op de ritten

  • Chauffeur CE (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klant regio Maasmechelen, zijn we op zoek naar frigochauffeurs. 

  • Handlanger Wegenbouw (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Beerse zijn wij opzoek naar iemand die graag fysiek werk uitvoert in de openlucht. Werk jij graag in de buitenlucht en ben je niet bang van fysiek zwaarder werk? Ben je vanuit de ruime regio rondom Turnhout? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren! Je maakt deel uit van een ploeg die onder leiding staat van een ploegbaas/werfleider. Samen met het team zal je takenpakket bestaan uit: Herstellen en plaatsen van riolering, asfalt,straatstenen en betonverhardingen. Het graven van sleuven Plaatsen van elementen/nutsvoorzieningen, aanvoer van materiaal,...

  • HUISHOUDHULP (M/V) MERENDREE (deeltijds - zelf te kiezen) (MERENDREE)

    Regio: MERENDREE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp met dienstencheques Regio Hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Actief NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar gemotiveerde deeltijdse of voltijdse huishoudhulpen om vast in dienst te treden.

  • Keukenhulp (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: J & M CATERING SERVICES

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar gedreven en dynamische personen die graag af en toe een handje komen toesteken in onze keuken. Als één van de grotere cateraars in België hebben we tijdens onze piekperiodes nood aan extra hulp in zowel de koude als warme keuken. Hier gebeuren de voorbereidingen van zowel warme als koude gerechten die daarna op event verder afgewerkt en geserveerd worden. Het takenpakket kan dus variëren van het smeren van allerlei broodjes tot het voorbereiden van koude hapjes tot soep en sauzen maken. Wekelijks mailen we naar onze pool van extra's de keukenplanning door, waarop je jezelf dan kan inplannen naar keuze. Je kan dus zelf kiezen wanneer en hoe vaak je komt werken!

  • Logistiek Coördinator (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: PROMOPLAN

    Type: Vaste Job

    Je coördineert en staat in voor het logistieke beheer van de verschillende projecten van onze klanten, dit zowel voor inkomend als uitgaand promomateriaal Dagelijks coördineer en plan je het werk binnen jouw team. Aan de hand van een transportbon, pick je het promomateriaal en zet je dit klaar op verzendlocatie. Ook het inkomend promomateriaal controleer je, maak je proper en plaats je in de voorraadrekken. Je coacht jouw mensen, begeleidt hen, volgt hen op en stuurt hen bij waar nodig. Tevens zorg je voor de goede werking in je team. Je draagt zorg voor een efficiënte werking van de bestaande logistieke processen, maar je durft deze ook kritisch te benaderen en te veranderen wanneer nodig. Creatie en accurate opvolging van alle goederen in de database, behoren ook tot jouw takenpakket. Je staat voortdurend met iedereen in verbinding en communiceert duidelijk.

  • CNC Frezer (526-257) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Ken jij iets van Heidenhain sturingen? Dan ben jij de CNC Frezer die wij zoeken voor onze klant! Onze klant is een engineeringbedrijf dat ook actief is in de machinebouw. Zij bouwen voornamelijk prototypes maar leveren ook stukwerk in kleine tot middelgrote oplages. Voor de groei van hun activiteiten zoeken ze vandaag een CNC FREZER. Je staat in voor het frezen van machineonderdelen en kleine tot middelgrote series van stukwerk.

  • GEMOTIVEERDE PRODUCTIEMEDEWERKER (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: PASCO

    Type: Vaste Job

    - Bediening van diverse machines voor het fabriceren van metalen vaten - Ervaring met halfautomaat lassen is een meerwaarde - Afwisselend werk

  • HR Officer (m/v) (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: JET IMPORT

    Type: Vaste Job

    Als HR Officer zorg je mee voor de verdere professionalisering van de verschillende HR processen en werk je in tandem met de HR Business Partner op diverse HR domeinen en –vraagstukken. Je werkt op uiteenlopende “softe” HR gebieden, waarbij rekrutering en selectie de eerste focus is. Je zal instaan voor : · Het talent sourcing proces van A tot Z; na het opstellen van een wervende vacaturetekst en de definiëring van de juiste rekruteringsmethode, beheer je eveneens de instroom en sta je in voor de eerste selectie (zowel telefonische screening als 1e interviews), waarbij je geschikte kandidaten vervolgens intern voorstelt en voor hen het eerste aanspreekpunt blijft doorheen het volledige rekruteringsproces. · Het uitrollen van onze employer branding strategie · De verdere fine-tuning en coördinatie van het onboardingproces · Het ondersteunen van de HR-Business Partner en de leidinggevenden bij de implementatie van het opleidingsplan en evaluatie van de medewerkers

Zoek naar antwoorden van Meubels Weyne NV in sociale netwerken
Look for responds of Meubels Weyne NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Meubels Weyne NV. Laat een reactie achter voor Meubels Weyne NV. Meubels Weyne NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Meubels Weyne NV. Leave a respond for Meubels Weyne NV. Meubels Weyne NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Meubels Weyne NV op de google maps. Adres en contacten Meubels Weyne NV
Location of Meubels Weyne NV on the google maps. Address and contacts of Meubels Weyne NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Meubels Weyne NV Meubels Weyne NV: FLZEEMANSBLIK BVBA | DUBUISSON F.M.O. | SCHOONHEIDSINSTITUUT DEBAILLIE PASCALE | JOHAN BONCQUET | Thomassin J-M

Other related companies as Meubels Weyne NV: FLZEEMANSBLIK BVBA | DUBUISSON F.M.O. | SCHOONHEIDSINSTITUUT DEBAILLIE PASCALE | JOHAN BONCQUET | Thomassin J-M

Meubels Weyne NV is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Meubels Weyne NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03278564453. Het bedrijf Meubels Weyne NV bevindt zich op het adres: Stadenstraat 60; 8610; Kortemark (Zarren-Werken). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 210,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 669,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Verandas. Lijst met producten zijn Furniture - General; Garden houses; Garages - Prefabricated; Furniture - Mfg. & Whol.; Furniture - Design; Interior decoration; Beds & mattresses - Retail; Wall cupboards; Furniture - Collectivities; Wickerwork,cane & bamboo; Furniture - Armchairs.
De hoofdactiviteit van Meubels Weyne NV is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Meubels Weyne NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Meubels Weyne NV, openstaande posities, locatie van Meubels Weyne NV op de kaart.

Meubels Weyne NV is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Meubels Weyne NV, company assigned to the tax number BE03278564453. The company Meubels Weyne NV is located at the address: Stadenstraat 60; 8610; Kortemark (Zarren-Werken). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 210,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 669,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Verandas. List of products are Furniture - General; Garden houses; Garages - Prefabricated; Furniture - Mfg. & Whol.; Furniture - Design; Interior decoration; Beds & mattresses - Retail; Wall cupboards; Furniture - Collectivities; Wickerwork,cane & bamboo; Furniture - Armchairs.
The main activity of Meubels Weyne NV is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Meubels Weyne NV is not available. You also can look at reviews of Meubels Weyne NV, open positions, location of Meubels Weyne NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Meubels Weyne NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Meubels Weyne NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Meubels Weyne NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Meubels Weyne NV, employees, financial statistics.