MENUISERIE RAPHAEL

Contactgegevens MENUISERIE RAPHAEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MENUISERIE RAPHAEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

MENUISERIE RAPHAEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de France 29; 5570; Beauraing (Felenne), België

Telefoon (phone): 082 64 68 13; 0472 29 43 55 (+32-082 64 68 13; 0472 29 43 55) 082 64 68 13; 0472 29 43 55 (+32-082 64 68 13; 0472 29 43 55)

Fax (fax): +32 (9) 250-72-47 +32 (9) 250-72-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MENUISERIE RAPHAEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MENUISERIE RAPHAEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MENUISERIE RAPHAEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MENUISERIE RAPHAEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MENUISERIE RAPHAEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MENUISERIE RAPHAEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MENUISERIE RAPHAEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MENUISERIE RAPHAEL
Products information MENUISERIE RAPHAEL

BTW identificatienummer (tax): BE05675506591
Ondernemingsnummer: 9410583496
Hoofdstad (capital): 375,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 147,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Windows; Carpenters

Product categorie (product category): Verandas

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MENUISERIE RAPHAEL
(Get full report from official database of BE for MENUISERIE RAPHAEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor MENUISERIE RAPHAEL
Addition kinds of activities for MENUISERIE RAPHAEL

20130206. Ham, gerookt: van gekocht vlees | Ham, smoked: from purchased meat
32290105. Kookgereedschap, glas of glaskeramiek | Cooking utensils, glass or glass ceramic
32720306. Fonteinen, beton | Fountains, concrete
34699907. Honeycombed metaal | Honeycombed metal
51450204. Aardappelchips | Potato chips
51910201. Luzerne | Alfalfa
56619901. Kinderschoenen | Children's shoes
59930000. Tabakswinkels en stands | Tobacco stores and stands
73890203. Bouw inspectiedienst | Building inspection service

Werken bij MENUISERIE RAPHAEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MENUISERIE RAPHAEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MENUISERIE RAPHAEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MENUISERIE RAPHAEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine-operator 2 ploegen (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator ga je als volgt te werk:- Staal uitsnijden bij nieuwe kwaliteiten voor aanmaak referentiestalen- Moederrollen in afrollers brengen- Aannaaien van moederrollen- Controle instelling machines- Stikdiepte instellen- Slechte stukken uitsnijden voor recuperatie

  • schrijnwerker atelier (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een ervaren schrijnwerker. Je zal instaan voor het maken van houten meubels/stoelen ahv een plan. Hiervoor maak je gebruik van zaag- en cnc machines.

  • Montage monteur op locatie regio Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een meubelfabrikant zijn we op zoek naar een montage monteur! Jouw takenpakket? Jouw werkzaamheden bestaan uit het in- en uitladen van meubels, het transporteren ervan, het monteren van meubels (ook maatwerk), het verlenen van service en het ondersteunen van de montage afdeling. Meestal ga je met een collega monteur op pad om bij de klant meubels af te leveren en te monteren. Daarnaast help je mee op de montage afdeling.

  • Elektricien (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Halen zijn we op zoek naar een elektricien voor een onmiddellijke opstart. In deze job neem je het volgende takenpakket voor jouw rekening: je vertrekt iedere ochtend vanuit het bedrijf te Halen naar verschillende werven; je staat in voor de montage van de apparatuur voor camera- en branddetectie op verschillende werven; deze werven bestaan voornamelijk uit spoorwegen luchthavens en de metro; je voert allerlei bekabelingswerken uit; je staat in voor glasvezelwerken; je werkt aan algemene beveiliging (zoals camerabewaking en toegangscontrole); je voert zelfstandig werken uit alsook in ploeg; je helpt andere collega's waar nodig; soms werk je tijdens de weekends; je bent bereid soms ook 's nachts te werken; je bent bereid om op termijn door te groeien tot ploegbaas; je bent bereid om op termijn specialist te worden in bepaalde toepassingen; je waakt over het correct gebruik en het onderhoud van de machines en het materieel dat je ter beschikking krijgt; je past alle veiligheidsregels correct toe.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bertem (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Bertem en omgeving

  • Student opbouw Gentse Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en vrij in de periode van 20/11 tot en met 06/12? Wij zijn op zoek naar studenten die kunnen helpen met de opbouw van de Gentse Winterfeesten! Bij interesse bel ons op 09/218 09 80 of mail naar [email protected]!

  • Student m/v met passie voor mode regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Beste student! Voor een kledingzaak in Tielt zijn we dringend op zoek naar studenten die er op regelmatige basis kunnen werken. je staat in voor de verkoop van kledij je helpt de klanten bij de paskamers je hebt een passie voor mode je gaat met een glimlach op je gezicht werken

  • JOBSTUDENT voor WORDPRESS website (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: LUXPLOSION

    Type: Studentenjob

    • TECHNISCH ONDERHOUD: Wordpress website afwerken en optimaliseren. Je voegt nieuwe functies toe in Wordpress, optimaliseert de database, image size en snelheid van de website; installeert indien nodig de juiste plugins, zorgt dat alles goed werkt, ... • CONTENT TOEVOEGEN: je voegt nieuwe producten, blog posts of pagina's toe. Je houdt rekening met SEO (images, tags, titel, etc. via Yoast plugin...), keywords leveren wij aan. • Kan je vlot content online plaatsen via Wordpress, maar kan je geen technische ondersteuning bieden? Stel je dan zeker ook kandidaat, want deze functie kunnen we eventueel opsplitsen onder twee studenten.

  • Projectingenieur HVAC (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: PELEMAN & PEETERS CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Vanuit deze functie ben je verantwoordelijk voor het integreren van de HVAC installaties en sanitair in diverse concepten van gebouwen waaronder openbare gebouwen, residentiële gebouwen, logistieke centra enz. Bij de opmaak van dit concept hou je rekening met de noden en het budget van de klant. Concreet zal je instaan voor de opmaak van het ontwerp en de berekening van de installaties. Je werkt hiervoor nauw samen met de Projectmanager maar je kan eveneens rekenen op je collega’s van de ontwerpafdeling en de CAD tekenaars. Overleg is in deze functie ook een cruciaal gegeven.

  • Werkvoorbereider (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijke voor een plaatbewerkingsmachine sta je in voor: - Vragen van de klanten bespreken/analyseren en haalbaarheid naar productie toe bepalen - Cad tekeningen beoordelen, en eventueel zelf iets uittekenen - Een ploeg van 2 à 3 operatoren aansturen die de machine bedienen - Nadat de bewerking op deze machine voltooid is, sta je mee in voor de verpakking

  • Zelfstandig kantoorhouder Argenta druivenstreek (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ARGENTA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor diverse Argenta kantoren zijn we momenteel op zoek naar echte ondernemers om een bestaande klantenportefeuille over te nemen. Vandaag zijn er onder meer beschikbare portefeuilles in de Druivenstreek Als kantoorhouder bank & verzekeringen ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een lange termijnrelatie op, met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. Door jouw ondernemerszin en commercieel inzicht slaag je erin om jouw bankkantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. Je staat in voor de organisatie en de werking van jouw bankkantoor, als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.

  • ZAALMEDEWERKER / KOERIER (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: CESAR

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een gemotiveerde collega die meehelpt bij het bedienen van de klanten. Je staat ook in voor het leveren van de bestellingen bij de klanten thuis.

Zoek naar antwoorden van MENUISERIE RAPHAEL in sociale netwerken
Look for responds of MENUISERIE RAPHAEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor MENUISERIE RAPHAEL. Laat een reactie achter voor MENUISERIE RAPHAEL. MENUISERIE RAPHAEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MENUISERIE RAPHAEL. Leave a respond for MENUISERIE RAPHAEL. MENUISERIE RAPHAEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MENUISERIE RAPHAEL op de google maps. Adres en contacten MENUISERIE RAPHAEL
Location of MENUISERIE RAPHAEL on the google maps. Address and contacts of MENUISERIE RAPHAEL

Andere gerelateerde bedrijven als come MENUISERIE RAPHAEL MENUISERIE RAPHAEL: SNOOKER SPORTS | ADMINISTRATION COMMUNALE | Kniphuisje ('t) | R. HENRICOT | SCHILDERWERKEN PEINEN

Other related companies as MENUISERIE RAPHAEL: SNOOKER SPORTS | ADMINISTRATION COMMUNALE | Kniphuisje ('t) | R. HENRICOT | SCHILDERWERKEN PEINEN

MENUISERIE RAPHAEL is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MENUISERIE RAPHAEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05675506591. Het bedrijf MENUISERIE RAPHAEL bevindt zich op het adres: Rue de France 29; 5570; Beauraing (Felenne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 375,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 147,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Verandas. Lijst met producten zijn Windows; Carpenters.
De hoofdactiviteit van MENUISERIE RAPHAEL is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MENUISERIE RAPHAEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MENUISERIE RAPHAEL, openstaande posities, locatie van MENUISERIE RAPHAEL op de kaart.

MENUISERIE RAPHAEL is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is MENUISERIE RAPHAEL, company assigned to the tax number BE05675506591. The company MENUISERIE RAPHAEL is located at the address: Rue de France 29; 5570; Beauraing (Felenne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 375,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 147,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Verandas. List of products are Windows; Carpenters.
The main activity of MENUISERIE RAPHAEL is Services, Not Elsewhere Classified, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MENUISERIE RAPHAEL is not available. You also can look at reviews of MENUISERIE RAPHAEL, open positions, location of MENUISERIE RAPHAEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MENUISERIE RAPHAEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MENUISERIE RAPHAEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MENUISERIE RAPHAEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MENUISERIE RAPHAEL, employees, financial statistics.