Dede Plastiek

Contactgegevens Dede Plastiek: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dede Plastiek: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dede Plastiek

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kortemarkstraat 194; 8820; Torhout, België

Telefoon (phone): 050 21 33 55 (+32-050 21 33 55) 050 21 33 55 (+32-050 21 33 55)

Fax (fax): 050 22 12 84 (+32-050 22 12 84) 050 22 12 84 (+32-050 22 12 84)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dede Plastiek: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dede Plastiek"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dede Plastiek"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dede Plastiek, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dede Plastiek. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dede Plastiek, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dede Plastiek. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dede Plastiek
Products information Dede Plastiek

BTW identificatienummer (tax): BE07148773193
Ondernemingsnummer: 4929260253
Hoofdstad (capital): 587,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 849,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Dede Plastiek zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verandas

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dede Plastiek
(Get full report from official database of BE for Dede Plastiek)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dede Plastiek
Addition kinds of activities for Dede Plastiek

32810104. Tafeltoppen, marmer | Table tops, marble
35599905. Cementmachines | Cement making machinery
36790104. Impedantie conversie-eenheden, hoge frequentie | Impedance conversion units, high frequency
39539903. Letters (markeringsapparaten), metaal | Letters (marking devices), metal
51590403. Woltoppen | Wool tops
79991410. Zeilbootverhuur | Sailboard rental

Werken bij Dede Plastiek: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dede Plastiek: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dede Plastiek. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dede Plastiek. Looking for open vacancies in other companies

  • administratief medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - aannemen van nieuwe opdrachten en deze verwerken - aanmaken en verwerken van werkbonnen - algemene administratieve taken

  • Verpleegkundige ZE33/ZE24 (ademhaling en oncologie) (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AZ Alma

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Momenteel kijken we uit naar een verpleegkundige voor de afdeling ZE33 (ademhaling en oncologie) en ZE24.

  • PIJPFITTER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio EEKLO zijn wij op zoek naar een PIJPFITTERS. Je komt terecht in een firma met een ijzersterke reputatie als bouwer van drukapparaten en piping projecten. De firma staat voor garant voor hun open sfeer en communicatie. Er wordt gewerkt in firma\\\'s in de chemie-, energie- en voedingssector. Als pijpfitter sta je in voor het samenstellen en plaatsen van pijpleidingsystemen. Het maken van supports, alsook het monteren en demonteren van flensverbindingen behoort tot je takenpakket. Een eerste relevante ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Moest je in het bezit zijn van een VCA-attest is dit een extra troef.

  • PLOEGBAAS (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ago Construct Eeklo is dringend op zoek naar een ploegbaas aannemingswerken! Je zal samen met jouw ploeg voorbereidende aannemingswerken uitvoeren, zoals metselwerk, bekisting, dorpels plaatsen en vloeren.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Koekelare (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAK REGIO HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar studenten die beschikbaar zijn tijdens de zomer ( juli, augustus en september). Jouw taken: Verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud Schoonmaak van verschillende ruimtes Afwisselend takenpakket Je werkt zelfstandig Je maakt gebruik van verschillende materialen

  • JOBSTUDENT OPERATOR (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Body2Win

    Type: Studentenjob

    JOBSTUDENT OPERATOR die bereid is ons VAST één dag per week te ondersteunen. Als student ondersteun je in de volgende taken: Productie: Het afwegen en mengen van de ingrediënten, en het zeven van deze mengsels Het afvullen van deze mengsels in cups De kwaliteitscontrole van de afgevulde cups Lichte onderhoudswerkzaamheden aan de machines Alles proper houden/maken Assemblage: Samenstellen van de geproduceerde cups in verschillende soorten eindproducten

  • Klantenadviseur automotive sector (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Als Klantenadviseur ben je verantwoordelijk voor het volledig verkoopsproces. Op regelmatige tijdstippen doe je actief aan prospectie om nieuwe potentiële klanten binnen te halen om het marktaandeel te vergroten. Je verovert het marktpotentieel van nieuwe voertuigen en tweedehandswagens van alle merken. Als klantenadviseur is het jouw taak om de behoeften van de klant te analyseren om op die manier de verkoop te stimuleren. Je bent de onderhandelingspartner voor een samenwerking vanaf offerte tot het afleveren van de wagen. Tenslotte draag je als Klantenadviseur de verantwoordelijkheid in de dienst-na-verkoop om op actieve wijze het vertrouwen van de klant te winnen. Bedrijfsprofiel: Voor een financieel gezonde groep in de automobielsector in volle ontwikkeling, zijn wij op zoek naar een Klantenadviseur.

  • Gemotiveerde poetshulp 37u. Vlinder (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: J&S CLEANING GROUP

    Type: Vaste Job

    De poetsvrouw heeft als belangrijkste taak aan de wensen te voldoen van de klant. Daarbij wordt ook het schoonmaakmateriaal onderhouden. De poetsvrouw communiceert extern met haar gebruiker en intern met haar leidinggevenden opdat het verlenen van hun diensten vlot verlopen. o kennis van schoonmaakmateriaal o kennis van schoonmaak- en ontsmettingsproducten o kennis van schoonmaakmethodes en –technieken o kennis met betrekking tot veiligheid en gezondheid o kennis van hygiëne o kennis van ergonomie o kennis van producten met gevaarlijke eigenschappen o kennis van persoonlijke beschermingsmiddelen

  • Centric - Project Manager for Global Security Projects (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description   Our client is looking for a Security consultant / Project Manager to: Assist in the design, implementation of ongoing security service enhancements and solutions. Establish and maintain change and project management to support security implementation projects such as implementation of Network access Control (802.1x), Intrusion Prevention Systems, Central logging solutions. Work across teams to accomplish security program goals.   Your profile Bachelor's degree in related field or discipline. Act as a team player, as well as take initiatives and work independently Awareness of deadlines and being able to work under pressure Solid technical background, with understanding or hands-on experience in networking and security services Good presentation & reporting skills (organize and lead meetings...) Good understanding of project methodologies and project management Languages: Very good knowledge of Dutch & English (spoken and written) Knowledge of French is an advantage Full time availability

  • Onderhoud hotelkamers zondag (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: BOARDHOUSE

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een onderhoudsdame of -heer voor onze kamers op zondag.

  • Zaalmedewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Restaurant Jour de fête

    Type: Flexijob

    Als zaalmedewerker sta je in voor diverse taken in het restaurant. Je zet de zaal klaar, ontvangt onze klanten, zorgt voor een goed verloop van de service en laat na afloop de zaal achter alsof het je eigen restaurant zou zijn.

Zoek naar antwoorden van Dede Plastiek in sociale netwerken
Look for responds of Dede Plastiek in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dede Plastiek. Laat een reactie achter voor Dede Plastiek. Dede Plastiek bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dede Plastiek. Leave a respond for Dede Plastiek. Dede Plastiek on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dede Plastiek op de google maps. Adres en contacten Dede Plastiek
Location of Dede Plastiek on the google maps. Address and contacts of Dede Plastiek

Andere gerelateerde bedrijven als come Dede Plastiek Dede Plastiek: FABIENNE VANDEPONTSEELE | ARO/INGERSOLL-RAND | FRITERIE OKAY | HUYS WINNY "DE WIELEWAAL" | A. COLLET

Other related companies as Dede Plastiek: FABIENNE VANDEPONTSEELE | ARO/INGERSOLL-RAND | FRITERIE OKAY | HUYS WINNY "DE WIELEWAAL" | A. COLLET

Dede Plastiek is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dede Plastiek, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07148773193. Het bedrijf Dede Plastiek bevindt zich op het adres: Kortemarkstraat 194; 8820; Torhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 587,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 849,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Verandas. Producten gemaakt in Dede Plastiek zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dede Plastiek is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dede Plastiek is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dede Plastiek, openstaande posities, locatie van Dede Plastiek op de kaart.

Dede Plastiek is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dede Plastiek, company assigned to the tax number BE07148773193. The company Dede Plastiek is located at the address: Kortemarkstraat 194; 8820; Torhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 587,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 849,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Verandas. Products created in Dede Plastiek were not found.
The main activity of Dede Plastiek is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Dede Plastiek is not available. You also can look at reviews of Dede Plastiek, open positions, location of Dede Plastiek on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dede Plastiek, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dede Plastiek, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dede Plastiek, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dede Plastiek, employees, financial statistics.