André Delandsheere (Véranda Hainaut)

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten • André Delandsheere (Véranda Hainaut)

Contactgegevens André Delandsheere (Véranda Hainaut): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data André Delandsheere (Véranda Hainaut): address, phone, fax, email, website, opening hours

André Delandsheere (Véranda Hainaut)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Verte Reine 7; 7600; Péruwelz, België

Telefoon (phone): 069 77 55 01 (+32-069 77 55 01) 069 77 55 01 (+32-069 77 55 01)

Fax (fax): +32 (87) 684-17-43 +32 (87) 684-17-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) André Delandsheere (Véranda Hainaut): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "André Delandsheere (Véranda Hainaut)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "André Delandsheere (Véranda Hainaut)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van André Delandsheere (Véranda Hainaut), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen André Delandsheere (Véranda Hainaut). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of André Delandsheere (Véranda Hainaut), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees André Delandsheere (Véranda Hainaut). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti André Delandsheere (Véranda Hainaut)
Products information André Delandsheere (Véranda Hainaut)

BTW identificatienummer (tax): BE08228729248
Ondernemingsnummer: 5161071777
Hoofdstad (capital): 650,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 305,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in André Delandsheere (Véranda Hainaut) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verandas

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor André Delandsheere (Véranda Hainaut)
(Get full report from official database of BE for André Delandsheere (Véranda Hainaut))

Aanvulling soorten activiteiten voor André Delandsheere (Véranda Hainaut)
Addition kinds of activities for André Delandsheere (Véranda Hainaut)

518299. Wijn en gedistilleerde dranken, nec | Wine and distilled beverages, nec
15210000. Eengezinswoningbouw | Single-family housing construction
20799906. Olijfolie | Olive oil
26740102. Verzending van zakken of zakken, inclusief multiwall en heavy duty | Shipping bags or sacks, including multiwall and heavy duty
37110410. Straat sprinklers en veegmachines (motorvoertuigen), assemblage van | Street sprinklers and sweepers (motor vehicles), assembly of
59991102. Dierenvoeding | Pet food
63310202. Brand-, zee- en ongevallenverzekering: wederzijds | Fire, marine, and casualty insurance: mutual

Werken bij André Delandsheere (Véranda Hainaut): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in André Delandsheere (Véranda Hainaut): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor André Delandsheere (Véranda Hainaut). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for André Delandsheere (Véranda Hainaut). Looking for open vacancies in other companies

  • Voorbereider carrosserie (m/v) (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Brecht zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider in de carrosserie sector. Je bent op zoek naar vast werk en je hebt reeds ervaring in de sector carrosserie en dan voornamelijk als voorbereider spuitwerk. Je taak bestaat uit het schuren van de wagens, het demonteren en monteren van de onderdelen.

  • Chauffeur CE + ADR - Internationaal (week) en Nationaal (weekend) (VILVOORDE CARGOVIL)

    Regio: VILVOORDE CARGOVIL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf op Cargovil zijn wij op zoek naar chauffeurs CE voor het internationaal transport van luchtvracht. Je vertrekt vanop Cargovil en je doet verschillende luchthavens aan in Europa. Je startuur is variabel, waardoor een zekere flexibiliteit vereist is. Werkdagen van meer dan 12u zijn geen uitzondering. Contacten met de dispatching verlopen volledig via Transics. Het is mogelijk dat je 1 of meerdere dagen van huis weg bent. Er zijn zowel mogelijkheden voor internationale chauffeurs in de week als voor nationale chauffeurs in het weekend.

  • ORDERPICKERS | VOLTIJDS | 2 PLOEGEN | REGIO GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met vestigingen in regio Geel zijn wij op zoek naar enthousiaste orderpickers. Je pickt aan de hand van pickbonnen en voice picking Veiligheid, orde en netheid zijn belangrijk voor jou Ruimtelijk inzicht en logisch kunnen redeneren Bij voorkeur heb je ervaring met een elektrisch transpallet Trefwoorden : Orderpicker, magazijnmedewerker, magazijn, magazijnier, logistiek

  • Shifttechnieker (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hou jij van technische uitdagingen met veel afwisseling? Werk jij graag mee in een fantastisch en collegiaal team aan technische projecten in een productieomgeving? Verantwoordelijkheden: Je hoofdtaak bestaat uit het oplossen van technisch urgente storingen. Hierbij zijn storingsanalyses naar de grondoorzaken van de storing cruciaal. Daarnaast breng je technische verbeteringen aan, door preventieve onderhoudstaken uit te voeren. Verder sta je in voor het opstarten, afzetten en veilig schakelen van machines zodat het machinepark tijdig klaarstaat voor de opstart van productie. Tot slot voer je eerstelijnsonderhoud uit voor of op IT toepassingen.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Weerde M/V (WEERDE)

    Regio: WEERDE

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulp regio Dilbeek (ITTERBEEK)

    Regio: ITTERBEEK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Dilbeek (Itterbeek, Vlezenbeek, Lennik,...) Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Huishoudhulp dienstencheques (M/V) regio Deftinge (DEFTINGE)

    Regio: DEFTINGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor 2 gezinnen in Deftinge zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste huishoudhulp om mee te helpen bij het uitvoeren van huishoudelijke taken. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen en/of strijken. Je wordt tewerkgesteld op 1 adres, op weekbasis presteer je bij deze klanten 12u Indien gewenst kan je uurrooster aangevuld worden met andere klanten. Aarzel niet en solliciteer of contacteer ons vandaag nog !

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kessel-Lo, 8 uur per week (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Kessel-Lo. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • student horeca - keuken (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een gevarieerde job als student in de regio van Deinze? Je wil in de horeca aan de slag en dit liefst in de keuken? Dan is deze studentenjob iets voor jou! Voor een eethuis te Deinze zijn wij op zoek naar student keukenmedewerkers, voor zowel tijdens de werkweek als in het weekend. Jouw belangrijkste taken zijn: borden dresseren opwarmen van bereide maaltijden salades & dessert maken keuken op orde houden & reinigen kleinere gerechten bereiden

  • STUDENTENJOB - Educatieve medewerker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: KIJKBOERDERIJ DE PIERLAPONT

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het verzorgen van workshops voor kleuters en lagere schoolkinderen. De inhoud van de workshops is al uitgeschreven en alle materiaal is voorzien. Je zet zelfstandig het materiaal voor de workshops klaar. Je bezorgt de kinderen een fantastische workshop. Dat houdt in dat je je inleeft in de leefwereld van de kinderen en hun fantasie. Je houdt de groep samen en je hebt oog voor groepsmanagement. Je begeleidt zelfstandig een workshop zoals brood bakken, piraat, prinses en ridder, heks, galliër, cowboys en indianen, cupcakes bakken en versieren, pizza bakken, vogelhuisjes timmeren, toer boer... Je bent in staat om de groep rustig te houden bij de ponyritjes. Je begeleidt de groep op de huifkartocht. Achteraf ruim je alle materiaal van de workshop netjes op.

  • Press Shop Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv.   De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent flexibel en hebt geen problemen met de openingsuren Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare winkel op een topligging Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Een doorgedreven opleidingsaanbod, zowel theorie als praktijk De winkel Rijselstraat 39, 8930 Menen Openingsuren van maandag tot vrijdag van 6u00 tot 18u30, op zaterdag van 7u tot 18u, op zondag gesloten Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • Zaalmedewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Restaurant Jour de fête

    Type: Flexijob

    Als zaalmedewerker sta je in voor diverse taken in het restaurant. Je zet de zaal klaar, ontvangt onze klanten, zorgt voor een goed verloop van de service en laat na afloop de zaal achter alsof het je eigen restaurant zou zijn.

Zoek naar antwoorden van André Delandsheere (Véranda Hainaut) in sociale netwerken
Look for responds of André Delandsheere (Véranda Hainaut) in social networks

Lees alle opmerkingen voor André Delandsheere (Véranda Hainaut). Laat een reactie achter voor André Delandsheere (Véranda Hainaut). André Delandsheere (Véranda Hainaut) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for André Delandsheere (Véranda Hainaut). Leave a respond for André Delandsheere (Véranda Hainaut). André Delandsheere (Véranda Hainaut) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie André Delandsheere (Véranda Hainaut) op de google maps. Adres en contacten André Delandsheere (Véranda Hainaut)
Location of André Delandsheere (Véranda Hainaut) on the google maps. Address and contacts of André Delandsheere (Véranda Hainaut)

Andere gerelateerde bedrijven als come André Delandsheere (Véranda Hainaut) André Delandsheere (Véranda Hainaut): Prowall | SERGE KESLER | HAIR DU TEMPS | LISBETH | DEMOTTE

Other related companies as André Delandsheere (Véranda Hainaut): Prowall | SERGE KESLER | HAIR DU TEMPS | LISBETH | DEMOTTE

André Delandsheere (Véranda Hainaut) is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is André Delandsheere (Véranda Hainaut), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08228729248. Het bedrijf André Delandsheere (Véranda Hainaut) bevindt zich op het adres: Rue de la Verte Reine 7; 7600; Péruwelz. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 650,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 305,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Verandas. Producten gemaakt in André Delandsheere (Véranda Hainaut) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van André Delandsheere (Véranda Hainaut) is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van André Delandsheere (Véranda Hainaut) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van André Delandsheere (Véranda Hainaut), openstaande posities, locatie van André Delandsheere (Véranda Hainaut) op de kaart.

André Delandsheere (Véranda Hainaut) is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is André Delandsheere (Véranda Hainaut), company assigned to the tax number BE08228729248. The company André Delandsheere (Véranda Hainaut) is located at the address: Rue de la Verte Reine 7; 7600; Péruwelz. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 650,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 305,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Verandas. Products created in André Delandsheere (Véranda Hainaut) were not found.
The main activity of André Delandsheere (Véranda Hainaut) is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of André Delandsheere (Véranda Hainaut) is not available. You also can look at reviews of André Delandsheere (Véranda Hainaut), open positions, location of André Delandsheere (Véranda Hainaut) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over André Delandsheere (Véranda Hainaut), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf André Delandsheere (Véranda Hainaut), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about André Delandsheere (Véranda Hainaut), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company André Delandsheere (Véranda Hainaut), employees, financial statistics.