ALL PROJECT bvba BVBA

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • ALL PROJECT bvba BVBA
Private companiesTransportation Equipment • ALL PROJECT bvba BVBA

Contactgegevens ALL PROJECT bvba BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALL PROJECT bvba BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALL PROJECT bvba BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kanadastraat 8; 2860; Sint-Katelijne-Waver, België

Telefoon (phone): 015 21 73 24; 0475 30 46 94 (+32-015 21 73 24; 0475 30 46 94) 015 21 73 24; 0475 30 46 94 (+32-015 21 73 24; 0475 30 46 94)

Fax (fax): 015 20 57 36 (+32-015 20 57 36) 015 20 57 36 (+32-015 20 57 36)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALL PROJECT bvba BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALL PROJECT bvba BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALL PROJECT bvba BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALL PROJECT bvba BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALL PROJECT bvba BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALL PROJECT bvba BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALL PROJECT bvba BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALL PROJECT bvba BVBA
Products information ALL PROJECT bvba BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05436828613
Ondernemingsnummer: 8436920166
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 418,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Windows; Doors; Solar protection - Outside

Product categorie (product category): Verandas

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALL PROJECT bvba BVBA
(Get full report from official database of BE for ALL PROJECT bvba BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALL PROJECT bvba BVBA
Addition kinds of activities for ALL PROJECT bvba BVBA

1531. Operatieve bouwers | Operative builders
306908. Druggist's rubberen diversen | Druggist's rubber sundries
504404. Adressen en mailing machines | Addressing and mailing machines
20649918. Popcornballetjes of andere behandelde popcornproducten | Popcorn balls or other treated popcorn products
45810101. Vliegtuigopslag op luchthavens | Aircraft storage at airports
50910202. Skimateriaal | Skiing equipment
73890412. Textiel vouw- en verpakkingsdiensten | Textile folding and packing services

Werken bij ALL PROJECT bvba BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALL PROJECT bvba BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALL PROJECT bvba BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALL PROJECT bvba BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • FT ADVISOR WINTERSPORT HARDWARE (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent als specialist adviseur verantwoordelijk voor professioneel advies en begeleiding van A-Z Je hebt kennis techniciteit hardware wintersport Je werkt in een voltijds systeem 38u op weekbasis Je werkt en denkt mee op vlak van verkoopadvies, visual merchandising, presentatie,… Je blijft up-to-date betreft fashion tendensen en trends Je streeft in team om een sterke kwalitatieve service te bieden aan onze klant

  • Chauffeur C rolcontainer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een chauffeur C voor een afvalwerkend bedrijf te Brugge. Je voorziet regionale ophaalrondes voor het oppikken van rolcontainers. Je rijdt met de perswagen die ingezet wordt voor het ledigen van rolcontainers bij de klanten. Hierbij maken zowel chauffeurswerkzaamheden als het beladen onderdeel uit van het takenpakket. Je werkt meestal wel samen met een collega die steeds meegaat op de ronde. Je krijgt de planning op voorhand met opstartuur.

  • Heftruckchauffeur M/V oproepbasis (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een goede klant in Zonhoven zoeken we een heftruckchauffeur met een attest van de heftruck. De klant zoekt iemand die graag op oproepbasis zou willen werken in hun logistieke afdeling. Als het goed gaat zit er een mogelijkheid om vast in dienst te komen. Daarom zoeken we iemand die graag in meerdere ploegen werkt, dit mag dag of weekcontracten

  • VERKOPER VERFAFDELING (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een verkoper voor verfafdeling in een zeer mooie doe-het-zelf zaak. Je werkt voltijds volgens een vast rooster, je werkt telkens op zaterdag en kan hierdoor rekenen op een vrije dag in de week.

  • Huishoudhulp REGIO Kapelle-op-den-bos (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • Huishoudhulp (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Agilitas Eeklo

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • GEZOCHT: redders (student) voor zwemparadijs (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een sport -en recreatie centrum zijn we op zoek naar geattesteerde redders! Als redder sta je aan het bad en waak je over de veiligheid van de zwembadbezoeker; Je bent verantwoordelijk voor een aantal taken op vlak van algemene hygiëne en hebt oog voor netheid in het centrum; Je bent (in beperkte mate) mee verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van de zwembadaccommodatie; Je neemt deel aan regelmatige oefenmomenten en bent bereid om de nodige opleidingen/bijscholingen te volgen die nodig zijn voor de uitoefening van je functie; Je bent mee verantwoordelijk voor een optimale klantentevredenheid, je ondersteunt hierin actief je collega's en verantwoordelijken; Je anticipeert op problemen en signaleert nauwgezet de binnenkomende klachten via het klachtenmanagementsysteem;

  • Jobstudent (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • .NET consultant Team4Talent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TEAM 4 TALENT

    Type: Vaste Job

    Team4talent is based in Antwerp, Team4Talent trains and supports talented developers so they can create Microsoft .NET solutions for clients with complex IT environments. We stand out from our competition by offering our people a true breeding ground to develop their talent with active career coaching, technical trainings, a warm and welcome environment, wacky events and an unequaled team spirit. Team4Talent offers her clients a number of different solutions ranging from sourcing, permanent staffing, try & hire and consulting to in-house solutions. Try out our fresh and dedicated approach!

  • Dispatcher chemie (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Als Dispatcher in dit chemisch gerelateerd bedrijf zorg je voor een tijdige en correcte levering bij de klanten. Je organiseert de bulkbeleveringen zodanig dat de afhaalquota gerespecteerd worden. Je houdt de transportkost zo laag mogelijk met een maximale klantentevredenheid als doelstelling. Je volgt de telemetrie op. Je werkt samen met je collega’s mee aan een beurtrol (wachtdienst) die noodoproepen of spoedtransporten verzekert na de diensturen.  Deze wachtdienst is weliswaar eerder beperkt. 

  • Chauffeur CE - dagritten (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Een transportbedrijf in Menen zoekt een vrachtwagenchauffeur CE voor dagritten in België, Nederland en Frankrijk. Je vervoert allerhande palletgoederen per vrachtwagen met zeil. Na een geslaagde interim-periode krijg je je vast contract aangeboden. Uiteraard kun je de nodige documenten voorleggen. Verder zijn klantvriendelijkheid en stiptheid belangrijke vereisten. Een onmiddellijke opstart is mogelijk.

  • Colas Belgium l Adjunct-topograaf l Agentschap Noord of Agentschap Noord-Oost (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: COLAS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    In samenspraak met de (hoofd)topograaf zorg je voor de topografische opvolging van meerdere werven. Je takenpakket bestaat ondermeer uit: - voorbereiding van één of enkele projecten in overleg met de werfleider: uitvoeren van metingen, uitzetten van het project,… - controle van de uitvoeringsplannen - opstelling van wegenis- en rioleringslijsten - begeleiding bij het uitzetwerk voor diverse machines - uitvoering van systematische metingen voor werkgever en opdrachtgever Je stuurt arbeiders hulptopografen aan en rapporteert aan de hoofdtopograaf.

Zoek naar antwoorden van ALL PROJECT bvba BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ALL PROJECT bvba BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALL PROJECT bvba BVBA. Laat een reactie achter voor ALL PROJECT bvba BVBA. ALL PROJECT bvba BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALL PROJECT bvba BVBA. Leave a respond for ALL PROJECT bvba BVBA. ALL PROJECT bvba BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALL PROJECT bvba BVBA op de google maps. Adres en contacten ALL PROJECT bvba BVBA
Location of ALL PROJECT bvba BVBA on the google maps. Address and contacts of ALL PROJECT bvba BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ALL PROJECT bvba BVBA ALL PROJECT bvba BVBA: New Star (Le) | BRUNO VERMEIREN | Controlec Construction NV | HOSTELLERIE SOETE WEY | WARLOP-VAN OECKEL

Other related companies as ALL PROJECT bvba BVBA: New Star (Le) | BRUNO VERMEIREN | Controlec Construction NV | HOSTELLERIE SOETE WEY | WARLOP-VAN OECKEL

ALL PROJECT bvba BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALL PROJECT bvba BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05436828613. Het bedrijf ALL PROJECT bvba BVBA bevindt zich op het adres: Kanadastraat 8; 2860; Sint-Katelijne-Waver. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 418,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Verandas. Lijst met producten zijn Windows; Doors; Solar protection - Outside.
De hoofdactiviteit van ALL PROJECT bvba BVBA is Transportuitrusting, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALL PROJECT bvba BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALL PROJECT bvba BVBA, openstaande posities, locatie van ALL PROJECT bvba BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALL PROJECT bvba BVBA is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALL PROJECT bvba BVBA, company assigned to the tax number BE05436828613. The company ALL PROJECT bvba BVBA is located at the address: Kanadastraat 8; 2860; Sint-Katelijne-Waver. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 418,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Verandas. List of products are Windows; Doors; Solar protection - Outside.
The main activity of ALL PROJECT bvba BVBA is Transportation Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ALL PROJECT bvba BVBA is not available. You also can look at reviews of ALL PROJECT bvba BVBA, open positions, location of ALL PROJECT bvba BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALL PROJECT bvba BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALL PROJECT bvba BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALL PROJECT bvba BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALL PROJECT bvba BVBA, employees, financial statistics.