Stiwal BVB SA

Contactgegevens Stiwal BVB SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Stiwal BVB SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Stiwal BVB SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Route du Vieux Campinaire 40; 6220; Fleurus, België

Telefoon (phone): 071 81 24 17 (+32-071 81 24 17) 071 81 24 17 (+32-071 81 24 17)

Fax (fax): 071 81 38 84 (+32-071 81 38 84) 071 81 38 84 (+32-071 81 38 84)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Stiwal BVB SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Stiwal BVB SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Stiwal BVB SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Stiwal BVB SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Stiwal BVB SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Stiwal BVB SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Stiwal BVB SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Stiwal BVB SA
Products information Stiwal BVB SA

BTW identificatienummer (tax): BE07211120605
Ondernemingsnummer: 9046661376
Hoofdstad (capital): 686,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 324,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Air-channels - Mfg. & Whol.; Boiler manufacturers; Dust removing equipment; Sheet metal work

Product categorie (product category): Ventilating systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Stiwal BVB SA
(Get full report from official database of BE for Stiwal BVB SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Stiwal BVB SA
Addition kinds of activities for Stiwal BVB SA

632102. Wederzijdse ongevallen en gezondheidsverenigingen | Mutual accident and health associations
14550000. Kaolin en bal klei | Kaolin and ball clay
27599915. Platteloze gravure | Plateless engraving
39999938. Tape maatregelen | Tape measures
76410000. Refiltratie en meubel reparatie | Reupholstery and furniture repair

Werken bij Stiwal BVB SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Stiwal BVB SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Stiwal BVB SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Stiwal BVB SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technische helpdeskmedewerker vaste nacht (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt de administratieve zorgen van de klanten op. Je staat in contact met zowel klanten, techniekers,operators,... Bij technische problemen help je de klant aan een oplossing. Wanneer je geen oplossing kan bieden bespreek je dit intern en houdt je de klant zo snel mogelijk op de hoogte.

  • Werkvoorbereider/offertemaker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een werkvoorbereider/offertemaker. Je staat in voor de werkvoorbereiding, maakt offertes op (voor verspaningswerken en walsen) en staat de klanten telefonisch te woord.

  • Winkelmedewerker 38h/week Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmederker in het filiaal te Roeselare zorgt je samen met je collega's voor een klantgerichte service. U helpt mee kleding op maat hangen en volgt de instructies op van de winkelverantwoordelijke.

  • Procurement Officer regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als Procurement Officer ? Dan heb je zeker volgende taken uitgevoerd : Doel : Efficiënt en tijdig omzetten van aankoopaanvragen in orders met het in acht nemen van het aankoopbeleid en geldende procedures met support van de verantwoordelijke aankopers. 1. Orderverwerking : Toezien op het gebruik van juiste materiaalgroepen betalingscondities incoterms...bij opmaak van de aanvragen. Leveranciers contacteren ivm forecasts leveringstermijnen prijzen incoterms.. indien van toepassing. Zeker stellen van OTIF levering van materialen/diensten/projecten binnen de verantwoordelijke domeinen en hiervoor de nodige afstemmingen doen met interne klanten en leveranciers. Ondersteuning bij de selectie van de juiste leveranciers. Communiceren van richtlijnen (best practices) aan de interne klanten met betrekking tot prijsafspraken contracten bestelaanvragen... Spot buy voor beperkte spend / voorgedefinieerde zaken De bestellingen verder opvolgen : orderbevestigingen nakijken daar waar er afwijkingen zijn (prijs leveringsdatum..) de interne klanten op de hoogte brengen facturen controleren... 2. drijvende kracht voor het behalen van de vooropgestelde KPI's binnen de aankooporganisatie en hiervoor de nodige acties nemen binnen de dagelijkse verwerking van aanvragen.4 3. Helpdesk functie en support voor de processen en systemen binnen aankoop (Rectiquest P2P proces...) 4. Master databeheer (leveranciers catalogen artikelen inforecords contracten aankoopdatabase...) 5. Operationele rapportering /dataverwerking (analyses volumes opvolgen check/controle van richtlijnen jaarbonus..) 6. Category purchasers support geven en bijdragen tot optimalisatieprojecten.

  • WEGMARKEERDER (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor wegmarkeringen signalisatie reinigingswerken enz. Dit zowel voor openbare wegen als privéterreinen als parkings. je helpt mee met collega's om de sjablonen op de wegen te plaatsen en te spuiten gooit glaskorrels zet kegels.

  • SCHOONMAKER BIJ MENSEN THUIS (BINKOM)

    Regio: BINKOM

    Bedrijf: TRIXXO HOME TIENEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de huishoudelijke schoonmaak van een 7tal gezinnen in Binkom. Je beschikt over een rijbewijs B of kan je gemakkelijk in en rond Binkom met de fiets verplaatsen.

  • Huishoudhulp regio Zomergem - voltijds / deeltijds (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Zomergem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Huishoudhulp regio HEUSDEN ZOLDER - onmiddellijke opstart! (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Voltijds administratief bediende (m/v), regio Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een ruim administratief takenpakket met een commerciële inslag? Heb jij interesse om voor een zeer bloeiend en dynamisch bedrijf te werken? Heb jij een degelijke talenkennis? Dan hebben wij jouw nieuwe uitdaging! Voor een bedrijf in Sint-Denijs-Westrem zijn we zoek naar een administratief bediende die van alle markten thuis is. Je zal instaan voor een breed pakket van taken. Administratief: zoals organiseren Kick-off, opmaken invorderingsrapporten, opmaken statistieken on- & offstreet (bv. duration/occupation, ...), versturen en opmaken periodieke rapportering naar de klanten, organiseren Well being personeel, opvolging van bestellingen, ... Contractkennis: zoals beheer doorrekening kosten, opmaken consolidatie detail kosten afrekening per regio, opstellen jaarverslagen, kennis van de contracten en opstellen en beheer van de contractfiches. Financieel: zoals controleren juistheid input gegevens (opvolging inkomsten, aanvragen facturatie, opvolging cashcontrol, ...),waken over de frequentie van input financiële gegevens, beheer van debiteuren, invullen statcoms en verzamelen van comments en tijdig aanleveren aan boekhouding, voorbereiden van de afrekeningen (inkomsten en diverse info bv. # uren, # rappels, betaalde invorderingskosten, enz.), geven van financiële opleiding van Field supervisors. Commercieel: zoals opvragen, lezen en samenvatten van lastenboeken, voorbereidend werk voor de opmaak van offertes en contractvernieuwing, opmaken/assisteren offertes ism regiomanager/commercieel Rapportering: zoals deelnemen aan periodieke teammeetings (bv. 4t4 - regiomeetings - ...), informeren van andere teamleden binnen de regio

  • Schriftelijke Customer Care Medewerker voor Colruyt Mechelen/Brussel (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Studentenjob

    Als schriftelijke klantenservice medewerker heb jij dagelijks e-mailverkeer met klanten. Jij beantwoordt de vragen van de klanten. Geen dag is hetzelfde met al die verschillende vragen die bij jou terecht komen. Met jouw inlevingsvermogen en servicegerichte instelling behandel jij de klant op een vriendelijke en professionele manier. Plaats van tewerkstelling Mechelen of Brussel.

  • Expert Non-Automotive BOAR (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: DEKRA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    De afdeling DEKRA Expert Services is de innovatieve marktleider in het uitvoeren van schadebegrotingen in Brand, Aansprakelijkheid en andere risico’s voor verzekeraars. Voor deze afdeling zijn we op zoek naar gemotiveerde experten. Na een interne opleidingsperiode (duur afhankelijk van diploma en voorkennis) breng je individueel bezoeken bij schadelijders voor nazicht van schadegevallen. De expertises betreffen voornamelijk gebouwschades veroorzaakt door brand, water/vocht, ongevallen en andere risico’s. Je zal daarbij zowel de oorzaak moeten onderzoeken als de omvang van de schade moeten ramen, de schade toetsen aan de polisvoorwaarden, de mogelijke tussenkomst van de verzekeraar evalueren en de nodige uitleg verschaffen aan de partijen ter plaatse. Je bent de draaischijf tussen alle betrokken partijen (opdrachtgevers, verzekerden, tegenpartijen). Indien noodzakelijk dien je tevens een overeenkomst op te stellen met de betrokken partijen om de schadebedragen vast te leggen. Je staat mee in voor de administratieve afhandeling van de dossiers in samenwerking met je dossierbeheerders.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

Zoek naar antwoorden van Stiwal BVB SA in sociale netwerken
Look for responds of Stiwal BVB SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Stiwal BVB SA. Laat een reactie achter voor Stiwal BVB SA. Stiwal BVB SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Stiwal BVB SA. Leave a respond for Stiwal BVB SA. Stiwal BVB SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Stiwal BVB SA op de google maps. Adres en contacten Stiwal BVB SA
Location of Stiwal BVB SA on the google maps. Address and contacts of Stiwal BVB SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Stiwal BVB SA Stiwal BVB SA: Jornavan NV | LEONET | GOD BOUWEN | GARAGE DUMONCEAU | De Sutter Linda

Other related companies as Stiwal BVB SA: Jornavan NV | LEONET | GOD BOUWEN | GARAGE DUMONCEAU | De Sutter Linda

Stiwal BVB SA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Stiwal BVB SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07211120605. Het bedrijf Stiwal BVB SA bevindt zich op het adres: Route du Vieux Campinaire 40; 6220; Fleurus. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 686,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 324,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Ventilating systems. Lijst met producten zijn Air-channels - Mfg. & Whol.; Boiler manufacturers; Dust removing equipment; Sheet metal work.
De hoofdactiviteit van Stiwal BVB SA is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Stiwal BVB SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Stiwal BVB SA, openstaande posities, locatie van Stiwal BVB SA op de kaart.

Stiwal BVB SA is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Stiwal BVB SA, company assigned to the tax number BE07211120605. The company Stiwal BVB SA is located at the address: Route du Vieux Campinaire 40; 6220; Fleurus. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 686,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 324,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Ventilating systems. List of products are Air-channels - Mfg. & Whol.; Boiler manufacturers; Dust removing equipment; Sheet metal work.
The main activity of Stiwal BVB SA is Insurance Carriers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Stiwal BVB SA is not available. You also can look at reviews of Stiwal BVB SA, open positions, location of Stiwal BVB SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Stiwal BVB SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Stiwal BVB SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Stiwal BVB SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Stiwal BVB SA, employees, financial statistics.