Primac Ventilation

Contactgegevens Primac Ventilation: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Primac Ventilation: address, phone, fax, email, website, opening hours

Primac Ventilation

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Elie Legrève 4; 1300; Wavre (Limal), België

Telefoon (phone): 010 40 06 72 (+32-010 40 06 72) 010 40 06 72 (+32-010 40 06 72)

Fax (fax): +32 (2) 375-99-16 +32 (2) 375-99-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Primac Ventilation: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Primac Ventilation"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Primac Ventilation"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Primac Ventilation, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Primac Ventilation. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Primac Ventilation, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Primac Ventilation. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Primac Ventilation
Products information Primac Ventilation

BTW identificatienummer (tax): BE04183288574
Ondernemingsnummer: 5860626220
Hoofdstad (capital): 216,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 649,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Primac Ventilation zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Ventilating systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Primac Ventilation
(Get full report from official database of BE for Primac Ventilation)

Aanvulling soorten activiteiten voor Primac Ventilation
Addition kinds of activities for Primac Ventilation

3425. Zaagbladen en handsaws | Saw blades and handsaws
7384. Photofinish laboratoria | Photofinish laboratories
573699. Muziekinstrumenten winkels, nec | Musical instrument stores, nec
20630105. Poedersuiker, van suikerbietjes | Powdered sugar, from sugar beets
50440300. Typemachine en dicteerapparatuur | Typewriter and dictation equipment
50940300. Horloges, horloges en onderdelen | Clocks, watches, and parts
59991105. Tropische vis | Tropical fish

Werken bij Primac Ventilation: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Primac Ventilation: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Primac Ventilation. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Primac Ventilation. Looking for open vacancies in other companies

  • Flexibele winkelbediende met commerciële uitstraling (m/v) - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf met verschillende tankstations verspreid over heel België zijn we op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende in de regio van Waregem. Taken: - Vlotte bediening van de klanten - Aanvullen van de rekken - Kassawerk - Klaarmaken van broodjes - Correcte afhandeling van de administratie Aanbod: - Leuke en afwisselende omgeving - Correcte verloning - Je werkt in ploeg, ook weekendwerk - Variabel uurrooster - Opleiding wordt voorzien Vereisten: - Je hebt een goed voorkomen en bent klantvriendelijk. - Ervaring is een broodjeszaak, retail, of een tankstations kan een pluspunt zijn - Je bent commercieel aangelegd en hebt zin voor verantwoordelijkheid. - Je bent in staat om zelfstandig te werken - Je bent flexibel naar uren - Avond- en weekendwerk schrikt u niet af

  • Chauffeur CE (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Kalmthout zijn we op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor het vervoeren van afzetcontainers. Je zal instaan voor het transport van afzetcontainers, met camion-remorque, in gans het land. Je zal eveneens instaan voor het onderhouden van je container. Ons aanbod : Vast werk na interim periode Aangename & familiale werksfeer Voornamelijk nationaal transport Flexibele uren in overeenstemming Interne & externe opleidingen Recent wagenpark

  • Keurder (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn wij opzoek naar een Keurder: - Als keurder sta je in voor het controleren, afstellen en testen van alle functies van de kraan en voer je kleine herstellingen uit. Je voert zowel mechanische als elektrische werken uit. Taken: - Alle functies uittesten - Ligging van de kabels controleren - Alle bewegingen testen, ballast aanbrengen, tijdschakelaars instellen - Overlastproeven doen met extern keuringsorganisme - Kraan afstellen, controle remmen/olieniveau/overdruk ventielen volgens controlelijsten - Controles uitvoeren op hoogte - Diverse elektrische en mechanische werken uitvoeren

  • Commercieel Bediende Verzekeringen m/v (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor opvolging van dossiers van bestaande klanten en dit zowel op kantoor als bij de klanten thuis. Je tracht nieuwe klanten te werven (in het domein van de vermogensanalyse en/of in het domein van de Verzekeringen) door actief te werken op aangereikte prospectielijsten (veelal koude prospectie)

  • Werken als huishoudhulp Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Studenten gezocht industriële reiniging | Weekdagen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Kan je doorheen de week werken als student als industriële schoonmaak? Je gaat samen met andere studenten en vaste werknemers werken bij verschillende bedrijven/ziekenhuizen/labo's/... om industrieel te reinigen.

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - donderdag (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • Customer Service - zachte sector - NL/FR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Heb jij zowel de Nederlandse als Franse taal vlot onder de knie? Deins jij niet terug voor veelvuldig telefonisch contact? Voel jij je als een vis in het water in een bedrijf waar mensen centraal staan? Dan ben jij de geknipte persoon! Voor een dienstverlenende organisatie in de groene rand rond Gent kijkt VIO uit naar een Customer Service Professional. Als Customer Service Professional krijg je volgend takenpakket toevertrouwd: Telefonisch beantwoorden van diverse vragen (80 %) Dienstverlening per mail en sociale media (20 %) Bijkomende administratie  Interesse in deze boeiende uitdaging? Bezorg je cv dan aan [email protected] t.a.v. Severien Eyckens. Je mag spoedig een seintje terug verwachten.

  • Group Treasurer (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

    Type: Vaste Job

    Adecco Experts is op zoek naar een gemotiveerde Group Treasurer voor een gekende internationale speler in volle expansie! Een ideale job voor iemand die veel verantwoordelijkheden op zich kan nemen en snel wil doorgroeien. Je maakt deel uit van het Finance&Accounting team en je rapporteert aan de CFO. Jouw takenpakket ziet er uit als volgt: Je bent verantwoordelijk voor de Trade Finance: beheer en opvolging van garantielijnen en garanties, beheer van leasing-en kredietlijnen en aanvragen + opmaken borgen en bankgaranties Je bent verantwoordelijk voor cash management: Backup/aansturen van dagelijkse cashmanagement Aankopen en hedging van vreemde valuta Internationale betalingsverkeer aansturen Working Capital beheer en cashflow forecasting Advisering inzake efficiency en kostminimalisatie Renteberekening-en totale financieringskostenbeheer Helpen bij afsluitingen Administratieve taken betreffende bankrekeningen, bankrelaties en autorisaties Mee opzetten van een treasury management system en cashpooling. Je bent verantwoordelijk voor Credit Insurance: de kwartaal rapportage van Credendo buitenlandse projecten Je bent verantwoordelijk voor Project Financiering Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van bankrelaties en relevante instanties

  • Winkelbediende deeltijds 24u onmiddellijk indienstname (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een supermarkt in Tessenderlo zoeken we een gemotiveerd winkelbediende. Je werkt in 1 filiaal. Je staat in voor het aanvullen van de rekken, je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft, je hebt oog voor detail. Je wordt ook ingeschakeld als kassamedewerker. Je helpt de klant zo goed mogelijk verder met het afrekenen van de aangekochte goederen. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag 8u30 tot 20u. Je stelt je flexibel op om tussen 7u en 20u ingepland te worden.

  • Verkopers M/V Brussel FR/NL (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en hun opties openhoudt als het gaat om geld verdienen, buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • KELNERS BANKETTEN (STUDENTEN OF FLEXI'S) (DWORP)

    Regio: DWORP

    Bedrijf: KASTEEL GRAVENHOF

    Type: Flexijob

    U versterkt ons team bij grotere events, gaande van huwelijks-, communie- en verjaardagsfeesten tot bedrijfsevents en brunches. U staat in voor de bediening in de zaal. U ruimt ook af en stelt eventueel de zaal opnieuw op voor een volgend event. Het uurrooster is variabel en wordt één week op voorhand meegedeeld.

Zoek naar antwoorden van Primac Ventilation in sociale netwerken
Look for responds of Primac Ventilation in social networks

Lees alle opmerkingen voor Primac Ventilation. Laat een reactie achter voor Primac Ventilation. Primac Ventilation bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Primac Ventilation. Leave a respond for Primac Ventilation. Primac Ventilation on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Primac Ventilation op de google maps. Adres en contacten Primac Ventilation
Location of Primac Ventilation on the google maps. Address and contacts of Primac Ventilation

Andere gerelateerde bedrijven als come Primac Ventilation Primac Ventilation: SKICLUB PIRRES | ZEIPPEN J. & M.-THERESE | K.T.S. NV | RINCK'S BROTSHOP | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

Other related companies as Primac Ventilation: SKICLUB PIRRES | ZEIPPEN J. & M.-THERESE | K.T.S. NV | RINCK'S BROTSHOP | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

Primac Ventilation is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Primac Ventilation, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04183288574. Het bedrijf Primac Ventilation bevindt zich op het adres: Rue Elie Legrève 4; 1300; Wavre (Limal). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 216,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 649,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Ventilating systems. Producten gemaakt in Primac Ventilation zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Primac Ventilation is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Primac Ventilation is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Primac Ventilation, openstaande posities, locatie van Primac Ventilation op de kaart.

Primac Ventilation is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Primac Ventilation, company assigned to the tax number BE04183288574. The company Primac Ventilation is located at the address: Rue Elie Legrève 4; 1300; Wavre (Limal). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 216,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 649,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Ventilating systems. Products created in Primac Ventilation were not found.
The main activity of Primac Ventilation is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Primac Ventilation is not available. You also can look at reviews of Primac Ventilation, open positions, location of Primac Ventilation on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Primac Ventilation, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Primac Ventilation, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Primac Ventilation, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Primac Ventilation, employees, financial statistics.