DE BECK koeltechniek BVBA

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • DE BECK koeltechniek BVBA
Private companiesTobacco Products • DE BECK koeltechniek BVBA

Contactgegevens DE BECK koeltechniek BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE BECK koeltechniek BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE BECK koeltechniek BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Europalaan 48; 2800; Mechelen, België

Telefoon (phone): 015 41 60 94 (+32-015 41 60 94) 015 41 60 94 (+32-015 41 60 94)

Fax (fax): 015 43 61 43 (+32-015 43 61 43) 015 43 61 43 (+32-015 43 61 43)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE BECK koeltechniek BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE BECK koeltechniek BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE BECK koeltechniek BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE BECK koeltechniek BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE BECK koeltechniek BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE BECK koeltechniek BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE BECK koeltechniek BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE BECK koeltechniek BVBA
Products information DE BECK koeltechniek BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02411743164
Ondernemingsnummer: 8762664794
Hoofdstad (capital): 998,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 685,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Air conditioning - Installation; Refrigeration equipment - Industrial & commercial; Wine cellar fixtures; Milking machines

Product categorie (product category): Ventilating systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE BECK koeltechniek BVBA
(Get full report from official database of BE for DE BECK koeltechniek BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE BECK koeltechniek BVBA
Addition kinds of activities for DE BECK koeltechniek BVBA

01810302. Zaden, bloem: groei van | Seeds, flower: growing of
20910309. Vis eieren: verpakt voor gebruik als aas | Fish eggs: packaged for use as bait
22111212. Pin strepen, katoen | Pin stripes, cotton
24359904. Fineer voorraad, hardhout | Veneer stock, hardwood
30691000. Hard rubber en gegoten rubber producten | Hard rubber and molded rubber products
35470100. Primaire walsmolen apparatuur | Primary rolling mill equipment
35690200. Brandbestrijding en aanverwante apparatuur | Firefighting and related equipment
76991303. Sneeuwscooter reparatie | Snowmobile repair

Werken bij DE BECK koeltechniek BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE BECK koeltechniek BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE BECK koeltechniek BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE BECK koeltechniek BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt te Kortrijk zijn wij op zoek naar een voltijdse medewerker. Je doet zowel de kassa als het aanvullen van de rekken.

  • Plaatser maatwerk (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als plaatser van maatwerk samen met 2 collega’s (je doet het niet op eigen houtje). Zo zijn jullie perfect op elkaar afgestemd! Dit gaat over zowel keukens als kasten, dressings, binnendeuren, trappen, constructies, meubels, … Noem maar op! Benieuwd hoe je dag er zal uitzien? Zo dus: Je komt toe op het atelier, slaat een babbel met de collega’s en bekijkt de planning waar je heen moet. Eenmaal vertrokken begint het echte werk. Aangekomen op de bestemming plaats je zorgvuldig en kwalitatief de profielen. Aangezien jij perfectionistisch ingesteld bent is dat peanuts! Je bent klaar of er is extra hulp nodig in het atelier? Dan help je graag een handje mee!

  • Bouwtechnisch bediende (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een bouwtechnisch bediende. Heb je een kennis van werfvoorbereidingen? Heb je ervaring in het maken van bestekken? Dan zoeken wij jou! Het ondersteunen van de calculators en werfleiders bij de aanbestedingen en werfvoorbereiding. Algemene administratie

  • Winkelmedewerker weekendwerk (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een fulltime job? Interesse in de verkoop en een passie voor bakkersproducten? Lees snel verder want voor een bakkerij regio Gent is Actief interim op zoek naar jou! Om hun team van enthousiaste verkopers te versterken zijn verschillende bakkerijen uin het Gentse op zoek naar een gemotiveerde verkoper (M/V). Als bakkerijmedewerker zal jij instaan voor het verkopen van brood, patisserie, charcuterie en confiserie. Ook het opvullen van de rekken en het snijden van het brood en onderhoud van de winkel behoren tot je takenpakket. Jij bezorgt de klanten een onvergetelijke ervaring!

  • Commercieel technisch talent verwarming - ventilatie (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Aalter die gespecialiseerd is sanitair, verwarming, ventilatie en welness. Zijn wij op zoek naar een commercieel - technisch talent binnen- en buitendienst voor de afdeling verwarming en ventilatie. Je zal voornamelijk zorgen voor de opmaak van offertes en bekijkt ook de meest geschikte installatie. Je beantwoordt technische vragen en adviseert klanten en installateurs. Je onderhoudt contact met klanten door regelmatig op bezoek te gaan. Daarnaast doe je ook prospectie. Je zorgt voor een ruim aanbod aan klanten over gans Vlaanderen.

  • ASSISTENT TEAMLEADER PRODUCTIE VOEDING (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je fungeert als rechterhand en back-up van de teamleader Je zorgt voor de opstart van het machinepark Je verzorgt de ontvangst van goederen (food en non-food) Je zorgt voor het vullen, ledigen, instellen en reinigen van de rookkasten Je controleert de zoutdosering van de zoutlijn en pekellijn Je assisteert bij de productieplanning en bent verantwoordelijk voor de opmaak van de personeelsplanning Je implementeert de kwaliteitsvoorschriften en HACCP regels Je controleert de productierapporten en houdt contact met de reinigingsploeg

  • Student Administratie - WEEKEND (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Wij, Xtra Interim & Select, zijn momenteel op zoek naar een student die ons kan ondersteunen tijdens het weekend. (zaterdag en/of zondag Wij bieden jou een zeer breed takenpakket én de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Heb jij een eigen laptop en kan je gebruik maken van internet? Ben je iemand enthousiast, die ook zeer graag telefoneert? Ben je een administratieve duizendpoot? Dan kan deze job misschien wel jouw droom van een studentenjob worden ! Lees zeker verder ! TAKENPAKKET Je zorgt voor de juiste opmaak van contracten. Je doet algemeen administratief werk. Jij zorgt mee voor de planning in het weekend van één van onze grootste klanten. Jij bent het aanspreekpunt voor onze klanten tijdens het weekend. Je werkt op zaterdag en/of op zondag.

  • Bijlesgever fysica (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • kwaliteitsmedewerker metaalsector (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    In deze functie als kwaliteitscontroleur beweeg je je voor 80% in de productie en ben je voor 20% van je tijd administratief aan het werk. Je volgt het complete proces op vlak van kwaliteitscontrole en stuurt bij waar nodig. Je hebt nauw contact met klanten & leveranciers en handelt klachten correct & professioneel af. Je sensibiliseert de medewerkers rond het belang van kwaliteit. Je houdt ons kwaliteitshandboek up to date. Je steekt ook graag de handen uit de mouwen indien nodig en dat voornamelijk id lakkerij. Je overtuigt onze nieuwe klanten van onze sterke kwaliteitsnormen Je maakt kwaliteitsrapporten aan werkt nauw samen met de meestergast en de planningsmeester.

  • Grondwerker (regio Zellik) (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Verstraete Enterprises ( www.verstraete-ent.com) is actief in de elektrotechnische sector. Tot de activiteiten behoren werken aan openbare verlichting, telecom, het verlichten van sportvelden, het plaatsen van sfeerverlichting,... Om ons team te versterken, kijken we op dit moment uit naar een grondwerker met rijbewijs B (rijbewijs C is een pluspunt) In deze functie komen onder meer volgende taken aan bod: Je gaat op zoek naar kabels en kabelfouten onder de grond Je herstelt de gevonden fouten onder andere door het maken van een werkput en het plaatsen van moffen Je breekt het voetpad open om bij de nodige kabels te kunnen en herstelt dit terug na de werkzaamheden.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Oost Vlaanderen - Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Je kiest zelf de regio van je activiteit. Interesse in een andere regio? neem contact met ons op.

  • Schipper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE SCHEEPVAARTSCHOOL - CENFLUMARIN

    Type: Werfreserve

    GO! De Scheepvaartschool - Cenflumarin is op zoek naar schippers voor de eigen schoolschepen. Je opdracht bestaat uit het varen met onze schoolschepen waarop onze leerlingen voorbereid worden op hun later beroepsleven. Onze leerkrachten staan in voor de pedagosche begeleiding en opleiding van de leerlingen. Als schipper sta je in voor de dagelijkse werking van het schoolschip. Voor meer informatie kan u steeds contact opnemen met de school.

Zoek naar antwoorden van DE BECK koeltechniek BVBA in sociale netwerken
Look for responds of DE BECK koeltechniek BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE BECK koeltechniek BVBA. Laat een reactie achter voor DE BECK koeltechniek BVBA. DE BECK koeltechniek BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE BECK koeltechniek BVBA. Leave a respond for DE BECK koeltechniek BVBA. DE BECK koeltechniek BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE BECK koeltechniek BVBA op de google maps. Adres en contacten DE BECK koeltechniek BVBA
Location of DE BECK koeltechniek BVBA on the google maps. Address and contacts of DE BECK koeltechniek BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come DE BECK koeltechniek BVBA DE BECK koeltechniek BVBA: ANDRE HOFFAIT | Sogescol SA | MARC DE CUYPER | keuken & electrocenter POTTELBERG | COLOR PHOTO ONE

Other related companies as DE BECK koeltechniek BVBA: ANDRE HOFFAIT | Sogescol SA | MARC DE CUYPER | keuken & electrocenter POTTELBERG | COLOR PHOTO ONE

DE BECK koeltechniek BVBA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE BECK koeltechniek BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02411743164. Het bedrijf DE BECK koeltechniek BVBA bevindt zich op het adres: Europalaan 48; 2800; Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 998,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 685,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Ventilating systems. Lijst met producten zijn Air conditioning - Installation; Refrigeration equipment - Industrial & commercial; Wine cellar fixtures; Milking machines.
De hoofdactiviteit van DE BECK koeltechniek BVBA is Tabaksproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE BECK koeltechniek BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE BECK koeltechniek BVBA, openstaande posities, locatie van DE BECK koeltechniek BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DE BECK koeltechniek BVBA is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE BECK koeltechniek BVBA, company assigned to the tax number BE02411743164. The company DE BECK koeltechniek BVBA is located at the address: Europalaan 48; 2800; Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 998,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 685,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Ventilating systems. List of products are Air conditioning - Installation; Refrigeration equipment - Industrial & commercial; Wine cellar fixtures; Milking machines.
The main activity of DE BECK koeltechniek BVBA is Tobacco Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE BECK koeltechniek BVBA is not available. You also can look at reviews of DE BECK koeltechniek BVBA, open positions, location of DE BECK koeltechniek BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE BECK koeltechniek BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE BECK koeltechniek BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE BECK koeltechniek BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE BECK koeltechniek BVBA, employees, financial statistics.