BLOEMENVEILING FLORA

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • BLOEMENVEILING FLORA
Private companiesTextile Mill Products • BLOEMENVEILING FLORA

Contactgegevens BLOEMENVEILING FLORA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BLOEMENVEILING FLORA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BLOEMENVEILING FLORA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERGEMEERSENSTRAAT 103; 9300; AALST, België

Telefoon (phone): 53703054 (+32-53703054) 53703054 (+32-53703054)

Fax (fax): +32 (61) 221-59-87 +32 (61) 221-59-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BLOEMENVEILING FLORA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BLOEMENVEILING FLORA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BLOEMENVEILING FLORA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BLOEMENVEILING FLORA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BLOEMENVEILING FLORA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BLOEMENVEILING FLORA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BLOEMENVEILING FLORA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BLOEMENVEILING FLORA
Products information BLOEMENVEILING FLORA

BTW identificatienummer (tax): BE03925659179
Ondernemingsnummer: 5855682373
Hoofdstad (capital): 782,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 522,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Activités: Criée de Produits Agricoles.

Product categorie (product category): Ventes aux enchères

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BLOEMENVEILING FLORA
(Get full report from official database of BE for BLOEMENVEILING FLORA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BLOEMENVEILING FLORA
Addition kinds of activities for BLOEMENVEILING FLORA

33120111. Teer, van chemische herwinningskoksovens | Tar, from chemical recovery coke ovens
33150200. Nagels, spikes, brads en dergelijke artikelen | Nails, spikes, brads, and similar items
34829909. Shotgun ammunitie: leeg, leeg of geladen | Shotgun ammunition: empty, blank, or loaded
54619907. Pies | Pies
67120000. Bankholdingsmaatschappijen | Bank holding companies
79991601. Jachtgidsen | Hunting guides

Werken bij BLOEMENVEILING FLORA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BLOEMENVEILING FLORA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BLOEMENVEILING FLORA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BLOEMENVEILING FLORA. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier in Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een garage gelegen in Borgloon zijn we op zoek naar een carrossier. Als carrossier voer je efficiënt en nauwkeurig de herstelopdrachten uit. Je takenpakket bestaan onder andere uit: - Voorbereidend werk mbt schuren en plamuren - Monteren en demonteren van onderdelen - Uitdeukwerken - Herstelling van het koetswerk van voertuigen

  • Chauffeur CE WALKING FLOOR (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een firma gelegen te Ieper is op zoek naar een chauffeur CE voor te rijden met walking floor. Je zal vooral veevoeder en recyclageproducten vervoeren. Het werk is van maandag tot vrijdag en je slaapt 2 keer uit per week. De landen waar je moet leveren zijn hoofdzakelijk: België, Nederland, Frankrijk. Je werkt 12u à 15u per dag.

  • Machine operator (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen op de luchthaven van Zaventem zijn we op zoek naar een machine operator. De Machine Operator staat in voor het herstellen van motoronderdelen om deze luchtwaardig te maken. Hoofdactiviteiten Herstelt de motoronderdelen-en modules. Voert machinale bewerkingen uit op stukken. Werkt volgens de vooropgestelde procedures. Gebruikt de geschikte materialen, gereedschappen en methodes. Verzekert het eenvoudig onderhoud en het goed functioneren van machines en gereedschappen Garandeert de traceerbaarheid van zijn werk door de uitgevoerde taken administratief af te sluiten. Verantwoordelijkheidsbereik Is verantwoordelijk voor het basisonderhoud van machines en gereedschappen. Is verantwoordelijk voor de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de werken binnen de vooropgestelde tijd en met de correcte materialen, gereedschappen en methodes. Is verantwoordelijk voor de correcte administratieve validatie van de uitgevoerde werken. Is verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkpost. Is verantwoordelijk voor zijn eigen veiligheid en deze van zijn collega's. Neemt initiatief tot communicatie met collega's en verantwoordelijken ter afstemming van zijn dagelijks takenpakket & signaleert problemen aan de verantwoordelijken en werkt proactief mee aan het zoeken van een oplossing. Is mede verantwoordelijk voor zijn ontwikkeling binnen het bedrijf. Draagt actief bij tot een positieve werksfeer.

  • Aluminium Lasser (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wens je te werken als aluminium lasser? Heb je ervaring en ben je beschikbaar in de regio van Meeuwen? Solliciteer dan bij Adecco Bree. Voor een metaalverwerkend bedrijf te Meeuwen zijn wij op zoek naar aluminium lasser voor het maken van silo's. Je komt terecht op de RVS en Inox afdeling waarbij je aan de hand van een plan je stukken dient samen te stellen en te lassen. Je werkt hierbij uitsluitend met aluminium onderdelen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Opglabbeek - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MARKE (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: YOUR FREETIME

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Your Freetime staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • STUDENT CHAUFFEUR B - regio groot Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People

    Type: Studentenjob

    Voornamelijk: verplaatsen van leasingvoertuigen over heel België - leveren en ophalen van bedrijfswagens Klantencontact: schade- en afleveringsdocumenten vervolledigen

  • Chauffeur CE Glasbokken(VAC075) (SPRIMONT)

    Regio: SPRIMONT

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een familiebedrijf uit Malle welke gespecialiseerd is diverse transporten. Als chauffeur CE bent u verantwoordelijk voor het transport van glasbokken met een combinatie (vaste wagen – wipkar). U levert aan diverse werven in de Benelux en Noord-Frankrijk. Gemiddeld heeft u 5 stops per dag. U lost de glasbokken zelf met de vaste autolaadkraan. Hierbij vertrekt u dagelijks rond 4 à 5 uur ’s ochtends en werkt u ca. 12 à 13 uur per dag. U regelt zelf de planning als het gaat over het ophalen van de lege bokken. U eindigt steeds in de fabriek in Sprimont waar uw vrachtwagen weer geladen wordt voor de volgende dag. De vrachtwagen blijft dan ook hier staan. Chauffeurs moeten een grote mate van zelfstandigheid hebben en zich goed verstaanbaar kunnen maken in het Frans en het Nederlands. Je vertrekt flexibel tussen 4u - 5u. Je werkt ongeveer +/- 12 à 13 u/dag.

  • Junior werfleider spoorbekabeling (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als werfleider spoorbekabeling zal je een ploeg van 6 à 7 collega's begeleiden op de werf. Deze werven zijn verspreid over heel Vlaanderen. Je rol zal voornamelijk coördinerend zijn, maar als de nood hoog is, steek je met veel plezier de handen mee uit de mouwen. Het is daarnaast belangrijk dat je flexibel bent naar werkuren. Je zal voornamelijk in dagdienst werken, sporadisch kan hier nachtwerk of weekendwerk bij komen kijken.

  • lasser-mechanieker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een lasser die bij drukte ook inzetbaar is als mechanieker. Je kan half-automaat en elektrodelassen, mooi pluspunt als je ook zou kunnen tiglassen.

  • Salesbeest gezocht (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Directe verkoop

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

Zoek naar antwoorden van BLOEMENVEILING FLORA in sociale netwerken
Look for responds of BLOEMENVEILING FLORA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BLOEMENVEILING FLORA. Laat een reactie achter voor BLOEMENVEILING FLORA. BLOEMENVEILING FLORA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BLOEMENVEILING FLORA. Leave a respond for BLOEMENVEILING FLORA. BLOEMENVEILING FLORA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BLOEMENVEILING FLORA op de google maps. Adres en contacten BLOEMENVEILING FLORA
Location of BLOEMENVEILING FLORA on the google maps. Address and contacts of BLOEMENVEILING FLORA

Andere gerelateerde bedrijven als come BLOEMENVEILING FLORA BLOEMENVEILING FLORA: Docquier A SPRL | GARAGE THEO VANDENPERRE | FA. HERTENWEG | JACQUES DEVERCHIN | MERCATOR PRESS NV

Other related companies as BLOEMENVEILING FLORA: Docquier A SPRL | GARAGE THEO VANDENPERRE | FA. HERTENWEG | JACQUES DEVERCHIN | MERCATOR PRESS NV

BLOEMENVEILING FLORA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BLOEMENVEILING FLORA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03925659179. Het bedrijf BLOEMENVEILING FLORA bevindt zich op het adres: BERGEMEERSENSTRAAT 103; 9300; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 782,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 522,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Ventes aux enchères. Lijst met producten zijn Activités: Criée de Produits Agricoles..
De hoofdactiviteit van BLOEMENVEILING FLORA is Textielmolenproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BLOEMENVEILING FLORA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BLOEMENVEILING FLORA, openstaande posities, locatie van BLOEMENVEILING FLORA op de kaart.

BLOEMENVEILING FLORA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is BLOEMENVEILING FLORA, company assigned to the tax number BE03925659179. The company BLOEMENVEILING FLORA is located at the address: BERGEMEERSENSTRAAT 103; 9300; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 782,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 522,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Ventes aux enchères. List of products are Activités: Criée de Produits Agricoles..
The main activity of BLOEMENVEILING FLORA is Textile Mill Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BLOEMENVEILING FLORA is not available. You also can look at reviews of BLOEMENVEILING FLORA, open positions, location of BLOEMENVEILING FLORA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BLOEMENVEILING FLORA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BLOEMENVEILING FLORA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BLOEMENVEILING FLORA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BLOEMENVEILING FLORA, employees, financial statistics.