MERCATOR PRESS NV

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • MERCATOR PRESS NV
Private companiesTextile Mill Products • MERCATOR PRESS NV

Contactgegevens MERCATOR PRESS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MERCATOR PRESS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

MERCATOR PRESS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industriezone 2 8490 Jabbeke, België

Telefoon (phone): 32.50 81 00 11 32.50 81 00 11

Fax (fax): 32.50 81 36 28 32.50 81 36 28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MERCATOR PRESS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MERCATOR PRESS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MERCATOR PRESS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MERCATOR PRESS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MERCATOR PRESS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MERCATOR PRESS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MERCATOR PRESS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MERCATOR PRESS NV
Products information MERCATOR PRESS NV

BTW identificatienummer (tax): BE01837432861
Ondernemingsnummer: 5249511718
Hoofdstad (capital): 926,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 886,000,000 EUR
Werknemers (employees): 101 - 200
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Printing - supplies

Product categorie (product category): Printing; Printing and Publishing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MERCATOR PRESS NV
(Get full report from official database of BE for MERCATOR PRESS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor MERCATOR PRESS NV
Addition kinds of activities for MERCATOR PRESS NV

7261. Begrafenisdienst en crematoria | Funeral service and crematories
8713. Surveying services | Surveying services
226999. Afwerkingsinstallaties, nec, nec | Finishing plants, nec, nec
283499. Farmaceutische preparaten, nec | Pharmaceutical preparations, nec
35419906. Huiswerkmachine gereedschapsmachines, metaalbewerking | Home workshop machine tools, metalworking
35640201. Vliegtuigen (blower) | Aircurtains (blower)
36319900. Huishoudelijke kookapparatuur, NIET | Household cooking equipment, nec
73891312. Belastingtitel dealers | Tax title dealers

Werken bij MERCATOR PRESS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MERCATOR PRESS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MERCATOR PRESS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MERCATOR PRESS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Lift monteur en/of technieker (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken jou!! Wij zijn op zoek naar een lift technicus met de juiste mentaliteit! Je deinst niet terug van een tegenslag en geeft niet op tot je het gewenste resultaat behaald hebt. Voor het monteren en demonteren van tijdelijke goederen- en personenliften in bouw en industrie.

  • Demonstrateur/Chauffeur M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Urgentiemaatregelen uitvoeren in geval van ongeval De betrokken diensten waarschuwen - Basisonderhoud uitvoeren Het voertuig reinigen - Een specifiek voertuig besturen: Vaste wagen - Verplaatsingen doen: Nationaal - Opvolg- en activiteitengegevens registreren De informatie doorgeven aan de betrokken dienst - Producten of goederen ophalen, vervoeren en leveren De conformiteit van de goederen samen met de klant controleren - De aanwezigheid en geldigheid van boord- en transportdocumenten nakijken - Het laden van goederen in het voertuig organiseren of controleren - Een voertuig manueel of met behulp van niet-gemotoriseerde machines voor goederenbehandeling laden en lossen - Een specifiek voertuig besturen: Vrachtwagen met laadklep - Het traject bepalen volgens de eigenschappen van het voertuig, de lading en de leveringsprioriteiten

  • Verpleegkundige Pneumologie Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op een afdeling gespecialiseerd in longziekten.De dienst pneumologie behandelt patiënten met longaandoeningen en problemen aan de luchtwegen. Dat kan gaan om uiteenlopende klachten van luchtweginfecties, allergieën, astma/COPD tot longtumoren. Verder gaat een groot deel van de activiteiten naar het diagnosticeren en behandelen van longkankerpatiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • allround technieker (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het snel analyseren, opzoeken en oplossen van technische storingen Je verhelpt storingen volgens de opgelegde werkinstructies Je voert geplande onderhoudswerkzaamheden uit volgens werkorders en brengt verbeteringen aan waar nodig Je draagt de verantwoordelijkheid voor het technisch in orde houden van de productie-installaties Je zorgt voor het installeren, instellen en controleren van nieuwe machine onderdelen Je zorgt voor de continuïteit in de werking van de productie-installaties Je wilt je technische expertise ten dienste stellen van de productie om dit proces zo optimaal mogelijk te laten verlopen

  • Magazijnier (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicker in een koud magazijn (8°). U werkt lijsten met bestellingen af en zet ze klaar voor de vrachtwagenchauffeurs. U helpt klanten bij het inladen van materiaal. Indien u beschikt over een rijbewijs B of C is dit een pluspunt. U werkt van dinsdag t.e.m. zaterdag (8u30-12u en 13u-17u30)

  • CARROSSIER M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de mechanische montage van verschillende stukken zoals distributiekasten zekeringkasten leidingen profielen ... . Indien je een opleiding carrosserie gedaan hebt ben je bovendien polyvalent inzetbaar op de afdeling.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Merksem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Knokke ! (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is DRINGEND op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Knokke. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Student kassa sportwinkel Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een sportwinkel te Gent zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa. Je werkt telkens op zaterdag.

  • Jobstudenten - Process Operatoren (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: DRIX

    Type: Studentenjob

    Je neemt mee taken op binnen het productieproces van Drix. Drix is marktleider voor hat aanleveren van halffabrikaten voor gobo's. De productie ervan is secuur werk. Er zijn tal van taken die dienen worden opgenomen door proces operatoren. Een deel van het productieproces gebeurt in cleanrooms. Ons productieproces is uniek en productie gebeurt met machines die we zelf hebben ontworpen. We voorzien dan ook zelf opleiding. Volg je een technische richting of heb je een sterke interesse in techniek, dan bieden wij een interessante job die te combineren is met je studies en waar je veel van bijleert. Taken: Aanbrengen van coatings op glas Bediening van machines (alles wordt ter p laatse aangeleerd) Reinigen van kleine glazen onderdelen in baden Laden en lossen van machines Actief deelnemen aan teamvergaderingen Samenwerken met collega's volgens de deadlines die moeten gehaald worden

  • E & I Ingenieur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een E&I Ingenieur voor de regio Gent. verantwoordelijkheden: - lastenboeken opmaken (voor om aarding tankenparks, algemene aarding, middenspanning, datakabels, automatisatie, instrumentatie,...) - obv lastenboek: tender uitschrijven - binnenkomende offertes bekijken en onderaannemers kiezen - coördineren en controleren van werken onderaannemers - opvolgen betalingen - schrijven vergunningnen - ad hoc field problemen oplossen

  • Mystery Shopper (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van MERCATOR PRESS NV in sociale netwerken
Look for responds of MERCATOR PRESS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor MERCATOR PRESS NV. Laat een reactie achter voor MERCATOR PRESS NV. MERCATOR PRESS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MERCATOR PRESS NV. Leave a respond for MERCATOR PRESS NV. MERCATOR PRESS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MERCATOR PRESS NV op de google maps. Adres en contacten MERCATOR PRESS NV
Location of MERCATOR PRESS NV on the google maps. Address and contacts of MERCATOR PRESS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come MERCATOR PRESS NV MERCATOR PRESS NV: Coma | FRITUUR DETJE | CAMPING PARC LA CLUSURE | HUBERT DE SCHUYTER | PRIMA FRUCTIDOR

Other related companies as MERCATOR PRESS NV: Coma | FRITUUR DETJE | CAMPING PARC LA CLUSURE | HUBERT DE SCHUYTER | PRIMA FRUCTIDOR

MERCATOR PRESS NV is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MERCATOR PRESS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01837432861. Het bedrijf MERCATOR PRESS NV bevindt zich op het adres: Industriezone 2 8490 Jabbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 - 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 926,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 886,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Printing; Printing and Publishing. Lijst met producten zijn Printing - supplies.
De hoofdactiviteit van MERCATOR PRESS NV is Textielmolenproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MERCATOR PRESS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MERCATOR PRESS NV, openstaande posities, locatie van MERCATOR PRESS NV op de kaart.

MERCATOR PRESS NV is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is MERCATOR PRESS NV, company assigned to the tax number BE01837432861. The company MERCATOR PRESS NV is located at the address: Industriezone 2 8490 Jabbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 - 200 employees work in this company. Capital - 926,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 886,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Printing; Printing and Publishing. List of products are Printing - supplies.
The main activity of MERCATOR PRESS NV is Textile Mill Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MERCATOR PRESS NV is not available. You also can look at reviews of MERCATOR PRESS NV, open positions, location of MERCATOR PRESS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MERCATOR PRESS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MERCATOR PRESS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MERCATOR PRESS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MERCATOR PRESS NV, employees, financial statistics.