A. CHASSIS FERRY SPRL

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • A. CHASSIS FERRY SPRL
Private companiesCoal Mining • A. CHASSIS FERRY SPRL

Contactgegevens A. CHASSIS FERRY SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. CHASSIS FERRY SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. CHASSIS FERRY SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. De La Station 213 6200 Chatelet - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-71-38-41-41 32-71-38-41-41

Fax (fax): 32-71-38-83-92 32-71-38-83-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. CHASSIS FERRY SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. CHASSIS FERRY SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. CHASSIS FERRY SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. CHASSIS FERRY SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. CHASSIS FERRY SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. CHASSIS FERRY SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. CHASSIS FERRY SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. CHASSIS FERRY SPRL
Products information A. CHASSIS FERRY SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06981781005
Ondernemingsnummer: 3813049316
Hoofdstad (capital): 469,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 396,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in A. CHASSIS FERRY SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Frames - windows

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. CHASSIS FERRY SPRL
(Get full report from official database of BE for A. CHASSIS FERRY SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. CHASSIS FERRY SPRL
Addition kinds of activities for A. CHASSIS FERRY SPRL

354903. Snijmachines | Cutting and slitting machinery
356402. Blowers en fans | Blowers and fans
26790300. Behang | Wallpaper
27410201. Atlassen: uitgeverij en drukwerk | Atlases: publishing and printing
32720603. Copings, beton | Copings, concrete
34620502. Vernietiging smeedstukken, ferro | Ordnance forgings, ferrous
50849907. Krachtcentrale machines | Power plant machinery
79991110. Hockey instructie school | Hockey instruction school

Werken bij A. CHASSIS FERRY SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. CHASSIS FERRY SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. CHASSIS FERRY SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. CHASSIS FERRY SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpoperator 3 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als hulpoperator ben je verantwoordelijk voor: - het assisteren van de drukker. - de toevoer van papier, inkt- en lakvoorraad alsook andere benodigheden. - klaarmaken van de machines, controles uitvoeren, zowel tjdens als na het productieproces. - klaarzetten, opruimen en onderhoud van de cilinders.

  • RAMENWASSER (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat voornamelijk in voor het wassen van ramen dit zowel bij bedrijven als bij particulieren.

  • Wegenwerkers (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Q Jobs@construct – erkenningsnr: VG 881/UOC–W.INTC 009-B-00153-406-201

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten, actief in de wegenbouw, zijn wij op zoek naar wegenwerker Je takenpakket ziet er als volgende uit: De werf en de werkomgeving beveiligen door signalisatie, bakens, omleidingen Grond- en funderingswerken uitvoeren Uitgravingen opvullen en aandammen Bodemlagen of afdeklagen aanbrengen en verdichten Verkeersborden plaatsen en wegmarkeringen op de grond aanbrengen Afstelling van wegenbouwmachines controleren en aanpassen

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Waterloo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Student boekhouding (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor: - Bankverrichtingen en diverse boekingen - Afstemming bestellingen met aankopen - Opstellen van creditnota's - Beheer leveranciers en betalingen

  • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Kuurne (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    JACK & JONES KUURNE IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Veiligheidscoördinator NIV. I (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Teqoia Antwerpen

    Type: Vaste Job

    De Veiligheidscoördinator dient volgende taken uit te voeren : Hij moet erop toezien dat de bouwdirectie-ontwerp tijdens de ontwerp-, studie- en uitwerkingsfase van het ontwerp, de algemene preventiebeginselen in acht neemt bij de bouwkundige, technische of organisatorische keuzen, in verband met de planning van de verschillende werken of werkfasen die tegelijkertijd of na elkaar plaatsvinden evenals bij de raming van de duur van de verwezenlijking van deze verschillende werken of werkfasen. Hij stelt het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan op, en neemt er de keuzen, bedoeld in artikel 17 van de wet in op, alsook de voor de veiligheid en de gezondheid kritieke fasen waarop de coördinator-verwezenlijking tenminste op de bouwplaats aanwezig moet zijn. Hij past het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan aan, bij elke wijziging aangebracht aan het ontwerp. Hij maakt de elementen uit het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan over aan de tussenkomende partijen voor zover deze elementen hen betreffen. Hij adviseert de opdrachtgevers inzake de overeenstemming van het document gevoegd bij de offerte, bedoeld in artikel 30, tweede lid 1°, met het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan en stelt hen in kennis van eventuele niet-overeenstemmingen. Hij opent het coördinatiedagboek en postinterventiedossier, houdt ze bij en vult ze aan Hij draagt het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan, het coördinatiedagboek en het postinterventiedossier over aan de opdrachtgevers en stelt die overdracht en het einde van het ontwerp van bouwwerk vast in het coördinatiedagboek en in een afzonderlijk document. Taken veiligheidscoördinator verwezenlijking: Hijcoördineert de tenuitvoerlegging van de algemene preventie- enveiligheidsbeginselen bij de technische of organisatorische keuzen, met het oogop de planning van de verschillende werken of werkfasen die tegelijkertijd ofna elkaar worden uitgevoerd evenals bij de raming van de duur van de uitvoeringvan deze verschillende werken of werkfasen. Hij coördineert de tenuitvoerlegging van de relevantebepalingen om ervoor te zorgen dat de contractanten de algemenepreventiebeginselen en de na te leven beginselen tijdens de verwezenlijkingcoherent toepassen, alsook het veiligheids- en gezondheids- en milieuplantoepassen.  Hij organiseert desamenwerking en de coördinatie van de contractanten die tegelijkertijd of na elkaarop de bouwplaats opvolgen. Hij treft de nodige maatregelen opdat alleenbevoegde personen de bouwplaats kunnen betreden. Hij past het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan aanovereenkomstig de bijlage I, deel A, Afdeling II, tweede lid, en maakt deelementen van het aangepaste veiligheids/gezondheids- en milieuplan over aan detussenkomende partijen voor zover deze elementen hen aanbelangen.

  • Zelfstandig verpleegkundige (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Thuisverpleging Vitalim

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door een sterke groei van onze dienstverlening in de regio Zedelgem/Brugge zijn we vanuit Thuisverpleging Vitalim op zoek naar bijkomende enthousiaste & gemotiveerde zelfstandige collega- verpleegkundigen Onze missie is dan ook dat het welzijn van onze patiënten te allen tijde centraal staat. Als zelfstandige thuisverpleegkundige neem je deel in het aan huis uitvoeren van de zorgen van onze patiënten. Je komt terecht in een klein gedreven team, met goede ondersteuning en mogelijkheid om bijkomende opleidingen te volgen Ben je geïnteresseerd om deze missie mee te verwezenlijken en zich te engageren op lange termijn (voltijdse en/of deeltijdse basis)? Stuur jouw CV door Wat wordt er van jou verwacht? Je bent dus verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging van de patiënt in samenwerking met jouwcollega’s. Jouw taken bestaan voornamelijk uit: ð De nodige en correcte verpleegkundige verstrekkingen uitvoeren ð Communicatie met de patiënt ð Opvolging van het patiëntendossier Kortom, je zorgt ervoor dat de patiënt het nodige comfort en welzijn krijgt.

  • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

  • Verkoopmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: VOM BERGEN KARINA

    Type: Flexijob

    In onze winkel zal je instaan voor verkoop van dameskleding het beheren van de kassa bij afwezigheid van zaakvoerder onderhoud van de winkel het beheren van de facebookpagina

Zoek naar antwoorden van A. CHASSIS FERRY SPRL in sociale netwerken
Look for responds of A. CHASSIS FERRY SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. CHASSIS FERRY SPRL. Laat een reactie achter voor A. CHASSIS FERRY SPRL. A. CHASSIS FERRY SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. CHASSIS FERRY SPRL. Leave a respond for A. CHASSIS FERRY SPRL. A. CHASSIS FERRY SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. CHASSIS FERRY SPRL op de google maps. Adres en contacten A. CHASSIS FERRY SPRL
Location of A. CHASSIS FERRY SPRL on the google maps. Address and contacts of A. CHASSIS FERRY SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come A. CHASSIS FERRY SPRL A. CHASSIS FERRY SPRL: BADMINTON CLUB DE VIS? | FARRA - SECTION DERBY | Eurogas Belgium NV | HUIS DEVERNOIS | BHM

Other related companies as A. CHASSIS FERRY SPRL: BADMINTON CLUB DE VIS? | FARRA - SECTION DERBY | Eurogas Belgium NV | HUIS DEVERNOIS | BHM

A. CHASSIS FERRY SPRL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. CHASSIS FERRY SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06981781005. Het bedrijf A. CHASSIS FERRY SPRL bevindt zich op het adres: R. De La Station 213 6200 Chatelet - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 469,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 396,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Frames - windows. Producten gemaakt in A. CHASSIS FERRY SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A. CHASSIS FERRY SPRL is Steenkoolmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. CHASSIS FERRY SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. CHASSIS FERRY SPRL, openstaande posities, locatie van A. CHASSIS FERRY SPRL op de kaart.

A. CHASSIS FERRY SPRL is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. CHASSIS FERRY SPRL, company assigned to the tax number BE06981781005. The company A. CHASSIS FERRY SPRL is located at the address: R. De La Station 213 6200 Chatelet - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 469,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 396,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Frames - windows. Products created in A. CHASSIS FERRY SPRL were not found.
The main activity of A. CHASSIS FERRY SPRL is Coal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A. CHASSIS FERRY SPRL is not available. You also can look at reviews of A. CHASSIS FERRY SPRL, open positions, location of A. CHASSIS FERRY SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. CHASSIS FERRY SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. CHASSIS FERRY SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. CHASSIS FERRY SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. CHASSIS FERRY SPRL, employees, financial statistics.