DHR LAURENT PODEVIJN

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • DHR LAURENT PODEVIJN

Contactgegevens DHR LAURENT PODEVIJN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DHR LAURENT PODEVIJN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DHR LAURENT PODEVIJN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Jobstraat 99 9300 Aalst, België

Telefoon (phone): 32.53 77 35 18 32.53 77 35 18

Fax (fax): 32.53 78 88 07 32.53 78 88 07

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DHR LAURENT PODEVIJN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DHR LAURENT PODEVIJN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DHR LAURENT PODEVIJN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DHR LAURENT PODEVIJN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DHR LAURENT PODEVIJN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DHR LAURENT PODEVIJN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DHR LAURENT PODEVIJN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DHR LAURENT PODEVIJN
Products information DHR LAURENT PODEVIJN

BTW identificatienummer (tax): BE03976470947
Ondernemingsnummer: 7823608398
Hoofdstad (capital): 249,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 242,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Motorcycles

Product categorie (product category): Vehicles and Transport Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DHR LAURENT PODEVIJN
(Get full report from official database of BE for DHR LAURENT PODEVIJN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DHR LAURENT PODEVIJN
Addition kinds of activities for DHR LAURENT PODEVIJN

249904. Beeld- en spiegelframes, hout | Picture and mirror frames, wood
357299. Computer opslagapparaten, niet inbegrepen | Computer storage devices, nec
20510211. Sponsartikelen, bakkerij: behalve bevroren | Sponge goods, bakery: except frozen
28999924. Pistoolslijpverbindingen | Gun slushing compounds
34210202. Heggenscharen of trimmers, behalve kracht | Hedge shears or trimmers, except power
34440301. Downspouts, plaatmetaal | Downspouts, sheet metal
38420414. Splinters, pneumatisch en hout | Splints, pneumatic and wood
50329904. Cement | Cement
57310200. Videocamera's, recorders en accessoires | Video cameras, recorders, and accessories
82110302. Openbare gecombineerde elementaire en middelbare school | Public combined elementary and secondary school

Werken bij DHR LAURENT PODEVIJN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DHR LAURENT PODEVIJN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DHR LAURENT PODEVIJN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DHR LAURENT PODEVIJN. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator liquid filling (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Operator Liquid Filling ben je vooral verantwoordelijk voor het afvullen van eindproducten in de correcte verpakking en correcte hoeveelheid. Alsook voor het laden van orders, dit alles in volcontinu systeem.

  • Machine operator (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt samen met andere medewerkers om de productie/laad- en losactiviteiten zo vlot en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Je werkt positief mee aan de voorziene planning waarbij veiligheid en kwaliteit behoren tot je prioritaire taken. Je verzorgt de operaties, bent flexibel en helpt mee om de productie te realiseren. Zo zal je ook instaan voor het overladen van bulk naar big bags of zakken van 25 kg. Fysiek werk is dus voor jou geen probleem.

  • Service- en onderhoudstechnieker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je verzekerd de service, onderhoud en herstellingen van de windturbines Je staat in voor de controle van de werking van de windturbines Je voert elektrische en mechanische herstellingen uit Je schrijft een gedetailleerd verslag

  • Vacature | Plaatslager | Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als plaatslager/carrossier zorg je voor de herstelling van het koetswerk van voertuigen. Herstel of vervang je beschadigde stukken soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij. Voer je activiteiten uit op het gebied van demontage montage plaatwerk richten voorbereiden spuiten en afwerken. Breng je de aangepaste kit aan. Meet en controleer je met meetgereedschappen zoals een schuifpasser meter micrometer … Behandel je de ondergrond voor het spuiten zoals reinigen plamuren en afschuren. Breng je grondlagen en grondverf aan. Lijm/las je koetswerkonderdelen. Breng je de eind laag verf aan.

  • Tuinarbeider (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: HORTUS

    Type: Studentenjob

    Hortus Affligem is een klein familiebedrijf die volop aan het groeien is. Werk je graag buiten, ben je in staat fysiek zwaar werk te verrichten en op zoek naar een job in tuinaanleg en onderhoud? .Jouw functie Je doet het algemeen onderhoud van tuinen van particulieren of bedrijven. Je wiedt onkruid, maait gras en doet indien ervaring nodige snoeiwerk. Je plant bomen en struikgewas.

  • JOBSTUDENTEN PLOPSALAND (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Binnen Plopsaland kan je bij drie afdelingen terecht als student: Operations: kassa, ticketcontrole, onthaal, animatie, parkingmedewerker, attractiebediening, theatermedewerker, schoonmaak, etc. F&B: keuken- en kassamedewerker in één van onze themarestaurants of de mobiele verkooppunten, afruim en afwas Merchandising: verkoop van de populaire Studio 100 producten in onze winkels en mobiele verkooppunten

  • Jobstudent shop/belegde broodjes zat/zon/week (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SERVICESTATION GENT

    Type: Studentenjob

    wij zijn op zoek naar jobstudenten voor onze shop met supermarktgedeelte en belegde broodjes. Uw takenpakket bestaat oa uit; het beleggen van broodjes, kassawerk, shop aanvullen en proper houden.

  • Sales Support & Shipping Professional (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: INNOV AD

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Professional ben je verantwoordelijk voor de kwalitatieve orderprocessing van a-z. Je hebt contact met klanten en partners over de ganse wereld. Je bent een vlot communicatief persoon die overzicht bewaart, nauwkeurig en proaktief werkt en anticipeert op mogelijke probleemsituaties. Volgende punten behoren tot het veelzijdige takenpakket: Maken van offertes en aanname van bestellingen Verwerking en opvolging van de dossiers Briefen van de klanten mbt hun bestelling Afstemmen van tarieven in overleg met de account managers Nagaan van logistieke vereisten en kredietsituaties voor elk order Bekijken van planning en beschikbaarheden met de productieverantwoordelijken Organiseren van verzendingen via de logistieke partners Behandelen van logistieke certificaten (documentaire kredieten, aanvragen van Health certificaten, oorsprong certificaten,...) Problemsolving

  • KEY ACCOUNT HUNTER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Commerciële ervaring Interieur en totaalinrichting Technisch inzicht Zin in een uitdagende en afwisselende functie als Key Account Hunter bij Phaz, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in ramen&deuren? Contacteer Hays! PHAZ is een solide familiale onderneming met hoofdzetel in Roeselare en een 2de vestiging in Gent. Met passie voor architecturale eenheid creëren zij op een duurzame manier een gezonde en comfortabele woon-en werkomgeving. Zij commercialiseren en installeren alle producten in en rond een raamopening ( ramen & deuren, zonwering & terrasoverkappingen, raamdecoratie, rolluiken & poorten). Als account manager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande klantenportefeuille en het voeren van actieve prospectie bij nieuwe klanten. Jouw opdracht betreft het contacteren van nieuwe potentiële partners, het verlenen van informatie en advies, het opbouwen en onderhouden van een lange termijnrelatie met de klant, de offerteopmaak en de klant overtuigen van onze concepten en producten. Bij specifieke projecten zal je zelf ter plaatste de opmeting verrichten.

  • PROJECT COORDINATOR (binnendeuren voor de professionele markt,) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Na een intense opleiding ben je verantwoordelijk voor de organisatie, coördinatie en opvolging van de levering en plaatsing van onze producten op grote werven. Na ontvangst van een werfdossier, volg je dit verder op en heb je oog voor het na te streven rendement. Je staat daarbij in voor de kwalitatieve uitvoering van de werken, conform de geldende voorschriften, binnen de vooropgestelde tijd. Verder geef je de juiste instructies aan de plaatsers van de producten. Je zorgt voor een correcte en precieze informatie naar alle partijen toe. Je rapporteert aan de Project Manager België. Op termijn kan je doorgroeien tot Junior Project Manager. Daartoe heb je of ontwikkel je volgende kennis en vaardigheden: het lezen van lastenboeken en bouwplannen. Fungeren als centraal aanspreekpunt voor zowel interne als externe partijen. Onderhouden van de contacten met de klant en je coördineert de technische en administratieve aspecten van de projecten. Meetstaten opstellen, uitwerken en opstellen van de planning van de verschillende projecten. Opvolging van projecten en die planmatig, logistiek en financieel afhandelen. Nauwe samenwerking met de project studiedienst en de commerciële binnendienst.

  • Medisch Oncoloog (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op een boogscheut van de Belgische kust aan de slag als Medisch Oncoloog , het kan! Bovendien krijg je de ruimte om jezelf te verdiepen in een brede waaier aan disciplines of in een specifiek kennisdomein. Dit kan je zelf mee vorm geven! Tevens neem je deel aan de MOC en werkt autonoom. Je krijgt hierbij ondersteuning van een collega ziekenhuis uit het netwerk. Deze functie is deeltijds (60%)

  • Productiemedewerker met doorgroeimogelijkheden- 3-ploegensysteem (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Voor één van onze bedrijven die composteerbare zakken en folies produceren uit hernieuwbaar materiaal zijn we opzoek naar productiemedewerkers die willen doorgroeien tot operatoren. Je takenpakket zal bestaan uit: - het inpakken van de geproduceerde producten - het uitvoeren van kwaliteitscontrole - Het stockeren van de goederen - het oplossen van kleine technische storingen aan de machines Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

Zoek naar antwoorden van DHR LAURENT PODEVIJN in sociale netwerken
Look for responds of DHR LAURENT PODEVIJN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DHR LAURENT PODEVIJN. Laat een reactie achter voor DHR LAURENT PODEVIJN. DHR LAURENT PODEVIJN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DHR LAURENT PODEVIJN. Leave a respond for DHR LAURENT PODEVIJN. DHR LAURENT PODEVIJN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DHR LAURENT PODEVIJN op de google maps. Adres en contacten DHR LAURENT PODEVIJN
Location of DHR LAURENT PODEVIJN on the google maps. Address and contacts of DHR LAURENT PODEVIJN

Andere gerelateerde bedrijven als come DHR LAURENT PODEVIJN DHR LAURENT PODEVIJN: PIERRE GREGOIRE | MYLLE SECURITY EN PARTNERS | HUBERT KUSTERS | S D KEUKENS - VAN GOSSEM BVBA | Sparta nv

Other related companies as DHR LAURENT PODEVIJN: PIERRE GREGOIRE | MYLLE SECURITY EN PARTNERS | HUBERT KUSTERS | S D KEUKENS - VAN GOSSEM BVBA | Sparta nv

DHR LAURENT PODEVIJN is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DHR LAURENT PODEVIJN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03976470947. Het bedrijf DHR LAURENT PODEVIJN bevindt zich op het adres: Sint-Jobstraat 99 9300 Aalst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 249,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 242,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Vehicles and Transport Equipment. Lijst met producten zijn Motorcycles.
De hoofdactiviteit van DHR LAURENT PODEVIJN is Diverse reparatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DHR LAURENT PODEVIJN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DHR LAURENT PODEVIJN, openstaande posities, locatie van DHR LAURENT PODEVIJN op de kaart.

DHR LAURENT PODEVIJN is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is DHR LAURENT PODEVIJN, company assigned to the tax number BE03976470947. The company DHR LAURENT PODEVIJN is located at the address: Sint-Jobstraat 99 9300 Aalst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 249,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 242,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Vehicles and Transport Equipment. List of products are Motorcycles.
The main activity of DHR LAURENT PODEVIJN is Miscellaneous Repair Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DHR LAURENT PODEVIJN is not available. You also can look at reviews of DHR LAURENT PODEVIJN, open positions, location of DHR LAURENT PODEVIJN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DHR LAURENT PODEVIJN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DHR LAURENT PODEVIJN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DHR LAURENT PODEVIJN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DHR LAURENT PODEVIJN, employees, financial statistics.