VEDIOR INTERIM

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • VEDIOR INTERIM
Private companiesBusiness Services • VEDIOR INTERIM

Contactgegevens VEDIOR INTERIM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VEDIOR INTERIM: address, phone, fax, email, website, opening hours

VEDIOR INTERIM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKT 15; 9700; OUDENAARDE, België

Telefoon (phone): 55310291 (+32-55310291) 55310291 (+32-55310291)

Fax (fax): +32 (55) 109-31-55 +32 (55) 109-31-55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VEDIOR INTERIM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VEDIOR INTERIM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VEDIOR INTERIM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VEDIOR INTERIM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VEDIOR INTERIM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VEDIOR INTERIM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VEDIOR INTERIM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VEDIOR INTERIM
Products information VEDIOR INTERIM

BTW identificatienummer (tax): BE01590515136
Ondernemingsnummer: 2740509033
Hoofdstad (capital): 601,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 531,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Services: Conseils Professionnels.. Services: Recrutement,Conseils Professionnels,Sélection,Formations. Spécialisations: Informaticiens,Vente,Personnel Soignant,Gens de Maison,Personnel Médical,Techniciens,Personnel Horeca,Secteur Juridique,Secrétariat,Chauffeurs,Secteur Financier,Management,Marketing & Communication,Tourisme,Ouvriers,Personnel pour Démonstrations & Promotions,Personnel Administratif. Intérimaires Spécifiques: Seniors,Etudiants.

Product categorie (product category): Vedior

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VEDIOR INTERIM
(Get full report from official database of BE for VEDIOR INTERIM)

Aanvulling soorten activiteiten voor VEDIOR INTERIM
Addition kinds of activities for VEDIOR INTERIM

3944. Spellen, speelgoed en voertuigen van kinderen | Games, toys, and children's vehicles
13899913. Perforeren van behuizingen | Perforating well casings
17310102. Computer power conditioning | Computer power conditioning
22210305. Georgettes | Georgettes
24480102. Ladingcontainers, hout- en metaalcombinatie | Cargo containers, wood and metal combination
36120111. Spanningsregelende transformatoren, elektrische stroom | Voltage regulating transformers, electric power

Werken bij VEDIOR INTERIM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VEDIOR INTERIM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VEDIOR INTERIM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VEDIOR INTERIM. Looking for open vacancies in other companies

  • Boekhoudkundig Medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen te Ternat, zoeken we een boekhoudkundig-administratief medewerker: - Boekhouding van A tot Y in expert M plus - Administratieve opvolging van de werven - Opmaak signalisatievergunningen - Algemene administratie (Archief, telefonie, briefwisseling, enz.)

  • HUISHOUDHULP VOOR GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Gent.

  • HUISHOUDHULP (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: 't POETSHUISJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Ieper-Poperinge-Heuvelland zoeken wij een gemotiveerde kracht om kwaliteitsvolle dienstverlening bij vaste gezinnen te garanderen. Je staat in voor het poetsen, boodschappen doen, wassen en strijken, bereiden van maaltijden enz... Ben je flexibel en mobiel? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Maldegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Kapellen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Jobstudent grafisch ontwerp (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Studentenjob

    Holiday Suites is op zoek naar een jobstudent webdesign om het team te versterken. In eerste instantie tijdens de zomervakantie, maar daarna zijn ook andere vakanties weekends en/of weekdagen een optie. · Je bouwt mee aan de website aan de hand vaneen grafische en/of technische invulling. · Je werkt brochures, flyers en ander drukwerk uit. · Je werkt de grafische/technische kant van de nieuwsbrief en promoties uit

  • Jobstudent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • STUDENT Administratie Zorgsector (dringend) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Kontich zoeken wij een student om 3 dagen klasseerwerk te verrichten in de herfstvakantie volgende week.

  • AP ACCOUNTANT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler binnen de logistieke wereld is Hays Response Finance op zoek naar een gemotiveerde AP Accountant. Gevarieerde job Grote speler op de markt Regio Antwerpen-haven Als nieuwe AP Accountant zal je samen met je team de volledige verantwoordelijkheid dragen van de leveranciersboekhouding. Zo zal je o.a. instaan voor de verwerking van alle binnenkomende facturen, opvolgen van openstaande PO's, facturen coderen en analytisch toewijzen aan de juiste kostenplaatsen, boekhoudkundige ondersteuning bieden aan de project engineers, opvolgen van de openstaande purchase orders, intracompany, inboeken bankafschriften, …

  • TOPCOACHES: Master in de Wiskunde | Fysica | Burgerlijk Ingenieur (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: TOPCOACHES.ORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Master in de Wiskunde | Fysica | Burgerlijk Ingenieur geeft u initieel bijles in Wiskunde aan ASO leerlingen van de 2de tot en met de 3de graad. U beschikt over een grondig inzicht in Analyse en Lineaire Algebra. Officiële start richting begin november 2018. U werkt mee aan de uitbouw van TOPCOACHES. TOPCOACHES is een private onderneming die wenst uit te groeien tot DE referentie in Vlaanderen op het vlak van bedrijfseconomisch onderwijs voor leerlingen richting hogere universitaire studies (HIR, TEW en HW). De onderneming wordt geleid door Prof. Dr. Steven De Klerck. Meer informatie via: www.topcoaches.org.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • STAGIAIR OFFICE MANAGEMENT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Leercontract

    BESTSELLER is een door waarden gedreven familiebedrijf met een duidelijke visie: we brengen de nieuwste modetrends naar een breed publiek, betaalbaar en van de beste kwaliteit. Met meer dan 3000 shops in 38 landen en zo’n 15000 werknemers, plaatst Bestseller zich tussen de leiders binnen de branche. JACK & JONES, één van de merken van BESTSELLER, staat garant voor modieuze en betaalbare mannenkledij, met een goede fit en innovatieve materialen. De vijf verschillende collecties ORIGINALS by JACK & JONES, CORE by JACK & JONES, PREMIUM by JACK & JONES, JACK & JONES TECH en JACK & JONES VINTAGE CLOTHING, sluiten aan bij de leefwereld van elk type man. JACK & JONES kent dan ook een enorme groei. Wij bieden je een leerrijke stage aan als office medewerker in ons kantoor te Antwerpen. Tijdens deze stage zal je ons retail team ondersteunen in allerlei administratieve taken. Er is zeker en vast de mogelijkheid om de taalvaardigheid (Frans & Engels) uit te breiden gedurende de stage. TAKENPAKKET • Inkomende en uitgaande post verwerken • Opmaken power points • Teksten vertalen • Het retail team ondersteunen bij allerlei administratieve taken • De kalender en agenda van het retail team beheren • Uitwerken van projecten

Zoek naar antwoorden van VEDIOR INTERIM in sociale netwerken
Look for responds of VEDIOR INTERIM in social networks

Lees alle opmerkingen voor VEDIOR INTERIM. Laat een reactie achter voor VEDIOR INTERIM. VEDIOR INTERIM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VEDIOR INTERIM. Leave a respond for VEDIOR INTERIM. VEDIOR INTERIM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VEDIOR INTERIM op de google maps. Adres en contacten VEDIOR INTERIM
Location of VEDIOR INTERIM on the google maps. Address and contacts of VEDIOR INTERIM

Andere gerelateerde bedrijven als come VEDIOR INTERIM VEDIOR INTERIM: ROB'HAIR | ADECCO | Moelans Electronics | KANTOOR DERDE-SCHOONJANS | LECOMTE A

Other related companies as VEDIOR INTERIM: ROB'HAIR | ADECCO | Moelans Electronics | KANTOOR DERDE-SCHOONJANS | LECOMTE A

VEDIOR INTERIM is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VEDIOR INTERIM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01590515136. Het bedrijf VEDIOR INTERIM bevindt zich op het adres: MARKT 15; 9700; OUDENAARDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 601,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 531,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Vedior. Lijst met producten zijn Services: Conseils Professionnels.. Services: Recrutement,Conseils Professionnels,Sélection,Formations. Spécialisations: Informaticiens,Vente,Personnel Soignant,Gens de Maison,Personnel Médical,Techniciens,Personnel Horeca,Secteur Juridique,Secrétariat,Chauffeurs,Secteur Financier,Management,Marketing & Communication,Tourisme,Ouvriers,Personnel pour Démonstrations & Promotions,Personnel Administratif. Intérimaires Spécifiques: Seniors,Etudiants..
De hoofdactiviteit van VEDIOR INTERIM is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VEDIOR INTERIM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VEDIOR INTERIM, openstaande posities, locatie van VEDIOR INTERIM op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VEDIOR INTERIM is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is VEDIOR INTERIM, company assigned to the tax number BE01590515136. The company VEDIOR INTERIM is located at the address: MARKT 15; 9700; OUDENAARDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 601,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 531,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Vedior. List of products are Services: Conseils Professionnels.. Services: Recrutement,Conseils Professionnels,Sélection,Formations. Spécialisations: Informaticiens,Vente,Personnel Soignant,Gens de Maison,Personnel Médical,Techniciens,Personnel Horeca,Secteur Juridique,Secrétariat,Chauffeurs,Secteur Financier,Management,Marketing & Communication,Tourisme,Ouvriers,Personnel pour Démonstrations & Promotions,Personnel Administratif. Intérimaires Spécifiques: Seniors,Etudiants..
The main activity of VEDIOR INTERIM is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VEDIOR INTERIM is not available. You also can look at reviews of VEDIOR INTERIM, open positions, location of VEDIOR INTERIM on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VEDIOR INTERIM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VEDIOR INTERIM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VEDIOR INTERIM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VEDIOR INTERIM, employees, financial statistics.