Frank Labarque B.V.B.A.

Contactgegevens Frank Labarque B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Frank Labarque B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Frank Labarque B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pannenbakkersstraat 15 8552 Moen, België

Telefoon (phone): 57 (+32-57) 57 (+32-57)

Fax (fax): 57 (+32-57) 57 (+32-57)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Frank Labarque B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Frank Labarque B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Frank Labarque B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Frank Labarque B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Frank Labarque B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Frank Labarque B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Frank Labarque B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Frank Labarque B.V.B.A.
Products information Frank Labarque B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE09849761962
Ondernemingsnummer: 4213500976
Hoofdstad (capital): 526,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 268,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Varnishing firms,industrial varnishing

Product categorie (product category): Varnishing Firms,Industrial Varnishing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Frank Labarque B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Frank Labarque B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Frank Labarque B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Frank Labarque B.V.B.A.

379902. Recreatievoertuigen | Recreational vehicles
421300. Vrachtvervoer, behalve lokaal | Trucking, except local
15220100. Hotel / motel en multi-family home constructie | Hotel/motel and multi-family home construction
24919905. Voertuig timmerhout, behandeld hout | Vehicle lumber, treated wood
27520500. Atlas en kaartdruk, lithografisch | Atlas and map printing, lithographic
32720202. Vuilnisbakken, beton | Garbage boxes, concrete
36990110. Gepulseerde elektronen geweren | Pulsed electron guns
38290110. Druk- en vacuümindicatoren, vliegtuigmotor | Pressure and vacuum indicators, aircraft engine
51490300. Geurstoffen, sauzen en uittreksels | Seasonings, sauces, and extracts

Werken bij Frank Labarque B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Frank Labarque B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Frank Labarque B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Frank Labarque B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Verzekering dossierbeheerder (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn voor een hooggewaardeerd automotive bedrijf te Bornem op zoek naar een Insurance, Maintenance & Remarketing Associate die hun team wil versterken. Als Insurance, Maintenance & Remarketing Associate sta je de verdere ontwikkeling van bestaande en toekomstige verzekerings- en onderhoudsactiviteiten, alsook verbetering van verkoop- en operationele processen via workshops en projecten. Jouw takenpakket: Projectactiviteiten opvolgen met de providers. Assisteren bij het opzetten van incentives voor verkopers/dealers en bonusregelingen. Implementeren van doelen voor verzekerings- en onderhoudsactiviteiten met specifieke KPI's alsook het proces van vernieuwing, CRM en cross-selling. Assisteren bij het opzetten van dealer- en interne trainingen voor verzekeringen en onderhoud. Je staat mee in voor het behalen van bedrijfsdoelstellingen voor verzekeringen, onderhoud en voor de lokale verzekeringssamenwerking op te ontwikkelen producten. Implementatie en onderhoud van verkoopprocessen voor verzekeringen en onderhoud, alsook marketing- communicatie en campagnevereisten. Regelmatig updates uitvoeren over de huidige marktverzekerings- en onderhoudsomgeving.

  • LOGISTIEK VERANTWOORDELIJKE (M/V) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in bio gebaseerde producten en processen, zijn wij op zoek naar een gedreven en ervaren logistieke medewerker. Takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en opvolging van; bestellingen, leveringen en koeriers - Je staat in voor het stockbeheer van de opslagplaatsen - Je bent het aanspreekpunt van de chauffeurs - Je zorgt voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders - Je houdt de procedures en werkinstructies bij - Je communiceert met de andere departementen en rapporteert problemen aan de juiste persoon Ben je gemotiveerd en leergierig? Kan je snel opstarten en ben je de komende 6-maand beschikbaar? Dan is deze job zeker iets voor jou!

  • Metser (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die gespecialiseerd is in betonbouw, gevel- en betonrenovatie, waterbouw en het opsporen van springstoffen zoeken wij een ervaren metser regio Torhout.

  • Asfaltmedewerker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende firma in de wegenbouw zijn wij op zoek naar ervaren asfaltmedewerkers. Heb jij ervaring in asfaltteringswerken? Ben jij een geboren wegenwerker? Solliciteer dan nu! Je takenpakket als asfalteerder zal bestaan uit: Het leggen van asfalt zowel manueel als machinaal Afwerking van de asfalt Assisteren van de machinisten

  • Event Studenten/Hostessen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    Als trotse sponsor is Q Jobs op zoek naar 20 studenten voor een super cool event! De KBC Night Run vindt plaats op 20 oktober in Beringen. Voor dit event gaat Q Jobs op zoek naar studenten die op 20/10 instaan voor: - het inschrijven van de deelnemers (17.00 - 20.00; dit is ook op vrijdag 19/10) - bewegwijzering op het parcours (18.00 - 22.30) - seingeving aan de doorsteek plaatsen (18.00 - 22.30) - bevoorrading (19.30 - 22.30) - uitreiking van de medailles (19.30 - 22.30) - hostessenwerk (16.30 - 23.00) - onderhoud toiletten (17.00 - 00.00 en 17.00 - 02.00) Draag jij graag jouw steentje bij aan een sportief evenement? Dan zoek ik jou!!! Interesse? Call me! 011/800.202 - [email protected]

  • Student zaterdag en/of zondag m/v (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Hasselt zijn we op zoek naar een student die zaterdag of zondag wil werken. Je vult de rekken bij, doet kassawerk en helpt de klanten verder in de winkel Je bent klantvriendelijk Fijne werksfeer en afwisselend werk Heb je interesse of wens je meer info? Aarzel niet ons te contacteren!

  • Student bediening/kelner M/V - regio Bree (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Studentenjob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Als kelner ben je het gezicht van de zaak. Een belangrijke taak, want jij bepaald hoe de ervaring van onze gasten is. Je bent dan ook gastvrij, hebt verstand van zaken en bent vlot in de omgang. Je bent bovendien verantwoordelijk voor een correcte aflevering van gerechten en dranken en je hebt hebt de verantwoording voor de financiele afhandeling. Bovendien beland je in een team waarin je goed samen moet kunnen functioneren.

  • Bijlesgever C++ (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C++ aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Regio Sales Manager HVAC (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Gentis SA

    Type: Vaste Job

    Gentis is een Belgisch recruitmentbedrijf met de hoofdzetel in Brussel. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verstrekken van permanente personeelsbezetting evenals project sourcing-oplossingen voor meerdere sectoren wereldwijd. Voor een producent van o.a. HVAC installaties zijn wij op zoek naar een regio sales manager. Naast HVAC produceren zij ook andere producten zoals verschillende soorten huishoudelijke apparaten. Als producent hebben zij een goede naam op de markt maar ook zeker als werkgever staan ze goed aangeschreven. Het is een organisatie die veel in zijn medewerkers investeert en bovendien zijn er mooie carrièrekansen. Wat ga je doen? Als regio sales manager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een sales strategie in de aan jouw toegewezen regio. Je bepaald de KPI`s, doelen, en budgetten. Je zorgt er voor dat deze gehaald worden door middel van account management maar ook zeker door het aantrekken van nieuwe klanten, zoals groothandels, engineerings- en studiebureau`s. Je streeft er altijd naar een goede en lange-termijnrelatie met ze op te bouwen. Je geeft advies aan je klanten en voorziet in de nodige producttrainingen. Deze trainingen werk je uit in samenwerking met de marketingafdeling. Ook zit je regelmatig samen met het management om nieuwe plannen voor te leggen en rapport uit te brengen van de stand van zaken. Door jouw teamspirit en ambities voor de toekomst weet je samen met de andere mensen binnen jouw team de afdeling naar het volgende niveau te tillen.

  • Administratief bediende (M/V) (LEUVEN) - NL/PL (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MAXICLEAN

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een administratief bediende met een zeer goede kennis van Pools en Nederlands (Engels of Frans is een troef).Iemand die zelfstandig kan werken maar ook houdt van het contact met onze huishoudhulpen en klanten.

  • MANAGER Regio Antwerpen (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: QUICK BERCHEM

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding aan een 40-tal medewerkers. Als restaurantmanager ben je een gedreven gastheer of gastvrouw, met aantoonbare ervaring in het sturen en motiveren van een team. Je bent verantwoordelijk voor de gehele operationele uitvoering van het restaurant. Je bent voornamelijk op de werkvloer te vinden. Je doet voorstellen aan de bedrijfsleiding om verbeteringen en veranderingen aan te brengen in het werkgebied. Je werkt mee in de dagelijkese uitvoering. Meer nog : - Je draagt verantwoordelijkheid voor de realisatie van de doelstellingen op vlak van service, kwaliteit en omzet - Je draagt er zorg voor dat alle restauratiemiddelen, zoals het personeel, de producten, de voorraden en de apparatuur op het juiste niveau zijn. - Je werft aan en staat in voor de vorming van medewerkers. - Je kan zowel ingeschakeld worden in onze filialen gelegen in Kontich, Lier, Berchem en Borsbeek. Wij garanderen 1 weekend op 2 vrij, wat uitzonderlijk is in de horeca. Buiten de wettelijke jaarlijkse verlofdagen krijgt u 10 dagen extra recup-dagen erboven op.

  • calculator elektriciteit (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: epTechnieken

    Type: Vaste Job

    Aan de hand van normen, plannen, lastenboek, schema's een meetstaat opmaken of invullen. Het opvragen van prijzen bij zowel leveranciers als bij onderaannemers. In samenspraak projecten analyseren en de meest gepaste oplossing in offerte brengen. Het opmaken van technische fiches.

Zoek naar antwoorden van Frank Labarque B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Frank Labarque B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Frank Labarque B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Frank Labarque B.V.B.A.. Frank Labarque B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Frank Labarque B.V.B.A.. Leave a respond for Frank Labarque B.V.B.A.. Frank Labarque B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Frank Labarque B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Frank Labarque B.V.B.A.
Location of Frank Labarque B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Frank Labarque B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Frank Labarque B.V.B.A. Frank Labarque B.V.B.A.: DERUCO | Hougardy J-P | RAYMOND SCHMITZ-HAC | WIM BRUYNEEL | ELDI

Other related companies as Frank Labarque B.V.B.A.: DERUCO | Hougardy J-P | RAYMOND SCHMITZ-HAC | WIM BRUYNEEL | ELDI

Frank Labarque B.V.B.A. is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Frank Labarque B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09849761962. Het bedrijf Frank Labarque B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Pannenbakkersstraat 15 8552 Moen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 526,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 268,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Varnishing Firms,Industrial Varnishing. Lijst met producten zijn Varnishing firms,industrial varnishing.
De hoofdactiviteit van Frank Labarque B.V.B.A. is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Frank Labarque B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Frank Labarque B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Frank Labarque B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Frank Labarque B.V.B.A. is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Frank Labarque B.V.B.A., company assigned to the tax number BE09849761962. The company Frank Labarque B.V.B.A. is located at the address: Pannenbakkersstraat 15 8552 Moen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 526,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 268,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Varnishing Firms,Industrial Varnishing. List of products are Varnishing firms,industrial varnishing.
The main activity of Frank Labarque B.V.B.A. is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Frank Labarque B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Frank Labarque B.V.B.A., open positions, location of Frank Labarque B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Frank Labarque B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Frank Labarque B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Frank Labarque B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Frank Labarque B.V.B.A., employees, financial statistics.