STEPHANIE OPHEIDE

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • STEPHANIE OPHEIDE
Private companiesTobacco Products • STEPHANIE OPHEIDE

Contactgegevens STEPHANIE OPHEIDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEPHANIE OPHEIDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEPHANIE OPHEIDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWE HOFSTRAAT 53; 3583; BERINGEN, België

Telefoon (phone): 11423077 (+32-11423077) 11423077 (+32-11423077)

Fax (fax): +32 (11) 510-83-97 +32 (11) 510-83-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEPHANIE OPHEIDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEPHANIE OPHEIDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEPHANIE OPHEIDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEPHANIE OPHEIDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEPHANIE OPHEIDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEPHANIE OPHEIDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEPHANIE OPHEIDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEPHANIE OPHEIDE
Products information STEPHANIE OPHEIDE

BTW identificatienummer (tax): BE05291259765
Ondernemingsnummer: 2312591552
Hoofdstad (capital): 788,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 310,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in STEPHANIE OPHEIDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Varkenskwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEPHANIE OPHEIDE
(Get full report from official database of BE for STEPHANIE OPHEIDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEPHANIE OPHEIDE
Addition kinds of activities for STEPHANIE OPHEIDE

225802. Warp en platte producten | Warp and flat knit products
964199. Regulering van de landbouwmarketing, nv | Regulation of agricultural marketing, nec
17990602. Closet organizers, installatie en design | Closet organizers, installation and design
20910202. Clams: verpakt in blikjes, potten, enz. | Clams: packaged in cans, jars, etc.
27540603. Coupons: gravure printing | Coupons: gravure printing
34330204. Kamerverwarmers, gas | Room heaters, gas
35550503. Type: lood, staal, messing, koper geconfronteerd, enz. | Type: lead, steel, brass, copper faced, etc.
35619901. Cilinders, pomp | Cylinders, pump
59410101. Aas en pakken | Bait and tackle
61110102. Federale hypothecaire hypotheek bedrijf | Federal home loan mortgage corporation

Werken bij STEPHANIE OPHEIDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEPHANIE OPHEIDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEPHANIE OPHEIDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEPHANIE OPHEIDE. Looking for open vacancies in other companies

  • HR VERANTWOORDELIJKE (M/V) 4/5 (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: NORDEX

    Type: Vervanging brugpensioen

    Nordex Nv is op zoek naar een HR-verantwoordelijke. Samen met directie zal je instaan voor verschillende HR administratieve taken. In deze allround HR-functie bent u het aanspreekpunt voor onze medewerkeers. Je bewaakt nauwgezet het personeelsbeleid en werkt nauw samen met externe dienstverleners: sociaal secretariaat, uitzendkantoren,… Je verzorgt de personeelsadministratie van A tot Z: loonadministratie, uurregistratie, verloven, ziektes, personeelsdossiers, contracten, enz. Op strategisch vlak werk je de verschillende HR processen verder uit en implementeer je ze op de werkvloer. Zo coördineer je o.a. aanwervingen, opleidingen, evaluaties,… en ondersteun je de leidinggevenden in hun taak. Is deze functie iets voor jou? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar [email protected], t.a.v. Pieter Gaukema van Personeelsadviesbureau Goelen. Je kan rekenen op onze discretie.

  • Polyvalent Lijnoperator (m/v) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beheert minstens 3 afvullijnen: je bent verantwoordelijk voor het afwerken van de productieplanning volgens kwaliteits- en productie KPI's. Dankzij jou loopt het productieproces op wieltjes. Tot jouw takenpakket behoren ook nog oa deze taken: - Hoofdbedienaar van verpakkingslijnen en -machines - verpakken en ompakken van het afgewerkt product - kwaliteitscontrole uitvoeren - kwaliteitsdocumenten invullen - labels inline + aan backup printer afdrukken - labels manueel stickeren en/of recht hangen - medewerkers aan de lijn werkinstructies geven en inschakelen tijdens referentiewissels - afgewerkte producten correct op pallet stapelen - verpakking en grondstoffen bijhalen en invoeren in de productielijnen - palletten aanmelden in het computersysteem -...

  • OPERATOR FREESMACHINE (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevende firma in Maldegem die instaat voor de productie en de verkoop van PVC-materialen zijn wij nog op zoek naar een OPERATOR voor de freesmachine te bedienen. Je bent samen met je collega\\\'s verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bijsturen van de productielijn voor het frezen van de PVC wandtegels onder leiding van de ploegchef. De firma voorziet een interne opleiding om je met de machine(s) te leren werken. Daarna ga je zelfstandig aan de slag. Gemotiveerd zijn, initiatief durven nemen, problemen in kaart brengen en dit rapporteren naar je ploegchef toe, ... behoren tot je takenpakket. Het belangrijkste aan de job is dat de continuïteit kan gewaarborgd worden, zodat de machines niet stilvallen.

  • Technisch manager nl/fr M/V (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Adecco is op zoek naar een Technisch manager NL/FR M/V. Je staat in voor de organisatie van het onderhoud, de optimalisatie van de productiesite en het aansturen en begeleiden van de technisch medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor het implementeren van een preventief en curatief onderhoudsplan. Je bent in staat technische problemen op te lossen en deze verder te analyseren. Je volgt de KPI's en rendementen op en doet investeringsvoorstellen indien nodig. Je coördineert tussen de technische afdelingen in de Calandering afdeling.

  • Werfleider civiele werken (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Brecht zijn wij op zoek naar een werfleider voor de uitvoering van projecten als: nieuwbouw van containerparken, renovatie van tankstations, bodemsaneringen met een civiel karakter, omgevingswerken bij scholen. Taken: - Coördineren van werven in gans België (Vlaanderen, Wallonië en Brussel), in nauwe samenwerking met bouwheer, studiebureau, architect, projectleider en onderaannemers - Opvolgen van werfbudgetten, meet- en vorderingsstaten is ook een deel van het takenpakket - Een efficiënte, veilige en stipte uitvoering van projecten, op zowel technisch als op organisatorisch en administratief vlak, is een must.

  • Huishoudhulp Eernegem - Ichtegem - Aartrijke! Uurrooster op maat (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • Jobstudenten River Woods Knokke weekendwerk (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor River Woods Knokke zijn we dringend op zoek naar studenten die op zaterdag en/of zondag kunnen werken. Ook voor de schoolvakanties o.a. herfstvakantie en kerstvakantie hebben wij studenten nodig. Interesse? Stuur een mail naar [email protected]. Ben je nog niet ingeschreven? Maak dan een profiel aan op www.randstad.be

  • Projectleider (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Multi NV

    Type: Vaste Job

    Multi.Engineering is op zoek naar een collega projectleider die verantwoordelijk is voor een vernieuwingsproject met ondergrondse parking en parkeergebouwen. Functie : Je bent verantwoordelijk voor de hele projectorganisatie Je verzorgt de coördinatie tussen de verschillende projectonderdelen en deelprojecten heen Je legt de algemene planning vast en bewaakt de globale budgettering, planning, technische kwaliteit en projectorganisatie Ook ben je verantwoordelijk voor de opvolging en coördinatie van de studie Als projectleider volg je de technische randaspecten van het project op : vergunningen, onteigeningsplannen, dossiers herlokalisatie, verplaatsen nutsleidingen enz. en creëert een draagvlak bij en luistert naar de verwachtingen van de verschillende stakeholders.

  • Talent in Heidenhainsturing / cnc frezer gezocht (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het instellen, programmeren en bedienen van de 5-assige CNC freesmachine (Heidenhain sturing) . Je staat in voor diverse verspanende bewerkingen met behulp van een cnc-machine. Je werkt mee aan zowel seriewerk als stukwerk. En dit voor kleine tot middel grote series (inclusief stukwerk voor prototypes).

  • Commerciële Binnendienst Medewerker Export (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    De functie bestaat erin om voor een deel van de klantenportefeuille: · De sales manager te ondersteunen door het aanleveren van de nodige informatie voor zijn klantenbezoeken (omzetgegevens, prijzen,…); deze gegevens zijn vlot beschikbaar via het SAP systeem · Het aanmaken, coördineren en opvolgen van de offertes aan de klanten in samenspraak met de salesmanager (prijzen, stalenmateriaal, folders, leveringsvoorwaarden,…) · Orderintake (inbrengen in het SAP systeem), up-to-date houden van de klantenfiches, controle van de stockposities, orderbevestiging aan de klant · Het opvolgen van de leveringstermijnen · Het checken van de openstaande vorderingen · Het geven van instructies aan de dienst verzendingen voor transport · Alle communicatie met de klant over zijn orders, eventuele klachten en vragen Je volgt de klanten op, verwerkt de orders en staat borg voor een vlotte samenwerking met externe verkoop, productieplanning, transportafdeling en credit control. Je volgt een klantenportefeuille op van A tot Z, maar bent ook back-up voor jouw collega’s bij afwezigheid.

  • Zelfstandig uitbater Hubiz station Geraardsbergen (nieuwe winkel) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. In het station van Geraardsbergen is net een gloednieuwe Hubiz-supermarkt geopend. Er worden verse belegde broodjes ter plaatse bereid.  Meer info over Hubiz, klik hier. Plaats tewerkstelling Stationsplein, 9500 Geraardsbergen Openingsuren Van maandag tot vrijdag van 5u tot 18u30, op zaterdag van 9u tot 14u, op zondag is deze winkel gesloten. De functie Je staat in voor het afbakken van de bakkerijproducten Je bereidt verse belegde broodjes Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • IT-Planet - Analist Programmeur (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Doel van de functie ICT Programma's maken, testen en implementeren; de kwaliteit, de gebruikersvriendelijkheid en performantie van de geïntegreerde systemen garanderen en een referentierol spelen in de ontwikkelingsomgeving om kwaliteitsvolle systemen te leveren die beantwoorden aan de gekende en vooraf gedefinieerde standaarden binnen de overeengekomen planning. Belangrijkste verantwoordelijkheden Systeemontwikkeling: Programma's schrijven, verbeteren en testen op basis van gedetailleerde analyses; integratie-, regressie- en performantietests uitvoeren om de samenhang en interactie met de andere componenten van de toepassingen te controleren. Technisch ontwerp: De functionele analyse vertalen in een technische analyse om een kader te scheppen waarbinnen het systeem zal worden gerealiseerd en een globale en gedocumenteerde technische analyse opstellen Acceptatietesten: Het IT-team ondersteunen bij de uitwerking van een acceptatietest omgeving en de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van die testen; de resultaten hiervan kritisch analyseren en de nodige aanpassingen aanbrengen (of laten aanbrengen). Implementatie: Implementatie en follow-up van de nieuwigheden (programma's, parametrisatie, documentatie...), rekening houdend met eventuele interacties met andere domeinen en na akkoord van de business; technische ondersteuning bieden bij de implementatie van belangrijke projecten. Profiel Taal: Nederlands of Frans met goede kennis van de andere landstaal + Engels Must have: A1 of universitaire opleiding informatica of gelijkwaardig door ervaring in een gelijkaardige functie Ervaring met opstellen van een technische analyse (bij voorkeur UML) Ervaring met ontwikkeling in Mainframe omgeving (Cobol, PL/1, DB2, Datacom, CICS...) Ervaring met JCL creation en Mainframe tools Ervaring met IKAN/ALM, Eclipse Kennis van test methodologie Nice to have: Kennis van Prince2 Ervaring met Enterprise Architect Kennis van enn versioning systeem (subversion, SVN, GIT...) Ervaring met Jira Ervaring met Agile/Scrum

Zoek naar antwoorden van STEPHANIE OPHEIDE in sociale netwerken
Look for responds of STEPHANIE OPHEIDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEPHANIE OPHEIDE. Laat een reactie achter voor STEPHANIE OPHEIDE. STEPHANIE OPHEIDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEPHANIE OPHEIDE. Leave a respond for STEPHANIE OPHEIDE. STEPHANIE OPHEIDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEPHANIE OPHEIDE op de google maps. Adres en contacten STEPHANIE OPHEIDE
Location of STEPHANIE OPHEIDE on the google maps. Address and contacts of STEPHANIE OPHEIDE

Andere gerelateerde bedrijven als come STEPHANIE OPHEIDE STEPHANIE OPHEIDE: COIFFURE DIANE | Van Daele N | Obut | Verheyen M | Wuille

Other related companies as STEPHANIE OPHEIDE: COIFFURE DIANE | Van Daele N | Obut | Verheyen M | Wuille

STEPHANIE OPHEIDE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STEPHANIE OPHEIDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05291259765. Het bedrijf STEPHANIE OPHEIDE bevindt zich op het adres: NIEUWE HOFSTRAAT 53; 3583; BERINGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 788,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 310,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Varkenskwekers. Producten gemaakt in STEPHANIE OPHEIDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STEPHANIE OPHEIDE is Tabaksproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEPHANIE OPHEIDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEPHANIE OPHEIDE, openstaande posities, locatie van STEPHANIE OPHEIDE op de kaart.

STEPHANIE OPHEIDE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is STEPHANIE OPHEIDE, company assigned to the tax number BE05291259765. The company STEPHANIE OPHEIDE is located at the address: NIEUWE HOFSTRAAT 53; 3583; BERINGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 788,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 310,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Varkenskwekers. Products created in STEPHANIE OPHEIDE were not found.
The main activity of STEPHANIE OPHEIDE is Tobacco Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of STEPHANIE OPHEIDE is not available. You also can look at reviews of STEPHANIE OPHEIDE, open positions, location of STEPHANIE OPHEIDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEPHANIE OPHEIDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEPHANIE OPHEIDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEPHANIE OPHEIDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEPHANIE OPHEIDE, employees, financial statistics.