RAYMONDE CESAR

Contactgegevens RAYMONDE CESAR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RAYMONDE CESAR: address, phone, fax, email, website, opening hours

RAYMONDE CESAR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU BOSQUET 26; 4317; FAIMES, België

Telefoon (phone): 19566132 (+32-19566132) 19566132 (+32-19566132)

Fax (fax): +32 (11) 439-11-93 +32 (11) 439-11-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RAYMONDE CESAR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RAYMONDE CESAR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RAYMONDE CESAR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RAYMONDE CESAR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RAYMONDE CESAR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RAYMONDE CESAR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RAYMONDE CESAR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RAYMONDE CESAR
Products information RAYMONDE CESAR

BTW identificatienummer (tax): BE03298889160
Ondernemingsnummer: 9067535400
Hoofdstad (capital): 897,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 237,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in RAYMONDE CESAR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Varkenskwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RAYMONDE CESAR
(Get full report from official database of BE for RAYMONDE CESAR)

Aanvulling soorten activiteiten voor RAYMONDE CESAR
Addition kinds of activities for RAYMONDE CESAR

10949903. Radium-ertsmijnen, nec | Radium ore mining, nec
22620201. Bleken: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Bleaching: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
24260207. Spoelblokken en blanks, hout | Spool blocks and blanks, wood
24310702. Porch werk, hout | Porch work, wood
35699903. Blastreinigingsapparatuur, stofloos | Blast cleaning equipment, dustless
51530203. Bonen, unshelled | Beans, unshelled
51599910. Maïskalken | Corn husks
65310301. Meerdere noteringsdiensten, onroerend goed | Multiple listing service, real estate
73899948. Zwembad en hot tub service en onderhoud | Swimming pool and hot tub service and maintenance

Werken bij RAYMONDE CESAR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RAYMONDE CESAR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RAYMONDE CESAR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RAYMONDE CESAR. Looking for open vacancies in other companies

  • Flexijob traiteurzaak (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de bereiding en toonbankverkoop in een traiteurzaak regio Izegem.

  • Mecanicien rollend materieel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het nazicht en de herstellingen van machines op verschillende locaties, je spoort storingen op en je zoekt naar een geschikte oplossing. Je doet voornamelijk onderhoud en herstellingen aan rolbruggen, heftrucks en zijladers.

  • Bediende administratief-commercieel (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco zoekt een customer service medewerker voor een sterk groeiend familibedrijf in het waasland. Samen met enkele collega's ben je mede verantwoordelijk voro de ondersteuning van de salesafdeling export Je staat in voor een vlotte dienstverlening dat start met offerte fase tot aan de levering bij de klant je zorgt voor een efficiënte en service gerichte registratie en administratie van de klantendossiers je bent de spil tussen klant, leverancier, transporteur en interne afdelingen je rapporteert aan de verantwoordelijke customer service

  • bandenmonteurs (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Go4Jobs Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je monteert, balanceert en herstelt banden van wagens. - Je hebt een passie voor auto's. -  Je hebt een goede conditie gezien de aard van het werk. - Je bent technisch en handig,  bent graag constant bezig met het monteren en ziet werk liggen. - Je maakt wagens klaar voor levering of gebruik (schoonmaken binnen en buitenkant, vloeistofpeilen bijvullen,...) - Je werkt je werk proper af, draagt zorg voor je materiaal en laat je werkplek opgeruimd achter. - Je bent (klant)vriendelijk en je kan in team werken. - Je bent collegiaal, professioneel, eerlijk en betrouwbaar (op tijd de afspraken nakomen). -  Je hebt ervaring in het monteren van wagenbanden.

  • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: House of Talents

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants Database beheer en update Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) Advertenties online plaatsen Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer Bedrijfsprofiel: House of Talents groepeert 10 bedrijven : Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, HR Talents, Executive Talents, BTS, Next-ICT,  Arcq, Chaintec en Digitalents. Onze gemeenschappelijke noemer is specialisatie, expertise, innovatie en klantgerichtheid. We bieden HR diensten aan zoals: rekrutering & selectie, projectsourcing, interim management, assessment en training. We hebben 110 interne medewerkers en stellen samen 850 mensen tewerk.  We zijn uiterst fier om in de top 10 ranking als "Great Place to Work" van Vlerick te staan en hebben kantoren in Jette, Antwerpen, Kortrijk, Leuven en Luik. Je kan dus zowel een stage lopen in een Nederlandstalige als in een Franstalige omgeving.  Een stage bij House of Talents is dat een aanrader? Luister live naar Charlotte (stagiair marketing) haar aanstekelijk enthousiasme bij Siska en oordeel zelf :-) https://youtu.be/cGEnYnsRyA8

  • CHAUFFEUR C NACHTPLOEG (M/V) (HOREBEKE)

    Regio: HOREBEKE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een chauffeur met rijbewijs C die in de vaste nachtploeg aan de slag kan gaan. Je start jouw werkdag door zelf jouw vrachtwagen te laden, nadien leg je een traject af bij vaste klanten en zet je de leveringen op de gevraagde plaats bij de klant af. Je zal 's nachts te werk gaan, dus komt niet in contact met de klanten zelf.

  • HUISHOUDHULP VOOR SINT-MARTENS-LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Sint-Martens-Latem.

  • Jobstudenten Mecancien vrachtwagens! (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Hooglede zoeken we gemotiveerde studenten automechanica die graag tijdens het jaar wat willen bijverdienen en ervaring willen opdoen. Je staat in voor het stellen van de juiste diagnose. Je gaat zelfstandig of met begeleiding te werk bij het uitvoeren van diverse herstellingen van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, ...) Je staat in voor het klein en groot onderhoud (remmen vervangen, ...) je staat in voor het onderhoud van de werkplaats.

  • Support assistant IT te Heusden Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Vaste Job

    Je zal de technische binnendienst (service center) assisteren inzake volgende zaken: -Het helpen van klanten betreffende technische vragen via mail (incoming mail) en telefoon (incoming call). De meeste contacten zijn echter per mail. Klanten zijn IT distributeurs/IT installateurs en bedrijven. -Registreren van deze vragen in onze online help-desktool (e-Support); -E-Support opvolgen; -Testen van onze produkten; -Rapporten opstellen over e-Support, geteste produkten, gemelde kwaliteitsproblemen, ... (reporting system); -G-RMA: opvolging van defecte producten die binnenkomen voor reparatie nadat het service center eerst technische ondersteuning heeft geboden via mail of e-support;

  • Operator volcontinu - Chemische sector- Directe aanwerving (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je staat aanvankelijk in voor het inpakken, controleren en wegzetten met de heftruck van de afgewerkte producten. Daarnaast krijg je ook een opleiding om de bediening van verschillende machines onder de knie te krijgen met als einddoel om in de controlekamer als operator aan de slag te gaan. Dit in een volcontinu systeem: 4ploegen - hiertegenover staan extra compensatiedagen en een aantrekkelijk salaris Je bent bereid interne en externe opleidingen te volgen om verder opgeleid te worden tot operator/beeldschermoperator. Werkregime: 7 dagen in de nacht, 3 dagen thuis; 7 dagen in de vroege ploeg en 2dagen thuis; 7 dagen in de namiddagploeg en 2dagen thuis. Mooie verloning: +20€/u Bedrijfsprofiel: Voor een chemisch bedrijf regio groot Gent, ben ik op zoek naar operatoren die in een volcontinu systeem willen werken.  

  • Assistant Department Manager Megastore - Fashion - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: S.B. RECRUITMENT & SERVICES

    Type: Vaste Job

    SB Recruitment & Services is een rekrutering- en headhunter kantoor gespecialiseerd in de verschillende functies gelinkt aan mode, textiel, cosmetica, juwelen, decoratie, lederwaren & accessoires. Onze klant is een Belgisch bedrijf dat verschillende textielmerken verdeelt in het hogere gamma. Uw uitdaging: Als assistent van de afdelingsmanager is uw belangrijkste doelstelling: de klanttevredenheid. Daarnaast assisteert u de afdelingsmanager in zijn dagelijkse taken: - Implementatie van het commerciële beleid van de directie - Leiden en coachen van het team om een onberispelijke service te garanderen. - Budgettaire doelstelling - Omkadering en planning werk van het team zodat iedereen de klanten kan onthalen en adviseren zodra de winkel zijn deuren opent - Optimalisatie, verrekening en veiligstellen van de goederenstroom. - Organisatie inventarissen - Naleven veiligheidsregels

  • Commercieel vastgoedtalent regio Genk en rand (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VASTGOEDKANTOOR MARVY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vastgoedkantoor MARVY is al 50 jaar een gevestigde waarde in Genk en rand op gebied van verhuur en verkoop van residentieel vastgoed. Voor de uitbreiding van ons commercieel team zoeken we een ambiteus en dynamisch persoon die instaat voor de inkoop en verkoop van panden in onze regio.

Zoek naar antwoorden van RAYMONDE CESAR in sociale netwerken
Look for responds of RAYMONDE CESAR in social networks

Lees alle opmerkingen voor RAYMONDE CESAR. Laat een reactie achter voor RAYMONDE CESAR. RAYMONDE CESAR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RAYMONDE CESAR. Leave a respond for RAYMONDE CESAR. RAYMONDE CESAR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RAYMONDE CESAR op de google maps. Adres en contacten RAYMONDE CESAR
Location of RAYMONDE CESAR on the google maps. Address and contacts of RAYMONDE CESAR

Andere gerelateerde bedrijven als come RAYMONDE CESAR RAYMONDE CESAR: EMBOURG | BEAUTة DIVINE | CHAUFFAGE PASCAL | VAN OSSEL WILLY | GERARD T'JOLLYN

Other related companies as RAYMONDE CESAR: EMBOURG | BEAUTة DIVINE | CHAUFFAGE PASCAL | VAN OSSEL WILLY | GERARD T'JOLLYN

RAYMONDE CESAR is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RAYMONDE CESAR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03298889160. Het bedrijf RAYMONDE CESAR bevindt zich op het adres: RUE DU BOSQUET 26; 4317; FAIMES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 897,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 237,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Varkenskwekers. Producten gemaakt in RAYMONDE CESAR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RAYMONDE CESAR is Transportuitrusting, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RAYMONDE CESAR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RAYMONDE CESAR, openstaande posities, locatie van RAYMONDE CESAR op de kaart.

RAYMONDE CESAR is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is RAYMONDE CESAR, company assigned to the tax number BE03298889160. The company RAYMONDE CESAR is located at the address: RUE DU BOSQUET 26; 4317; FAIMES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 897,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 237,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Varkenskwekers. Products created in RAYMONDE CESAR were not found.
The main activity of RAYMONDE CESAR is Transportation Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of RAYMONDE CESAR is not available. You also can look at reviews of RAYMONDE CESAR, open positions, location of RAYMONDE CESAR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RAYMONDE CESAR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RAYMONDE CESAR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RAYMONDE CESAR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RAYMONDE CESAR, employees, financial statistics.