JULIEN PELLENS

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • JULIEN PELLENS
Private companiesMotion Pictures • JULIEN PELLENS

Contactgegevens JULIEN PELLENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JULIEN PELLENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JULIEN PELLENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ELSPUTTERSSTRAAT 2BA; 3960; BREE, België

Telefoon (phone): 89473867 (+32-89473867) 89473867 (+32-89473867)

Fax (fax): +32 (12) 893-53-47 +32 (12) 893-53-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JULIEN PELLENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JULIEN PELLENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JULIEN PELLENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JULIEN PELLENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JULIEN PELLENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JULIEN PELLENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JULIEN PELLENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JULIEN PELLENS
Products information JULIEN PELLENS

BTW identificatienummer (tax): BE09060943603
Ondernemingsnummer: 7230346679
Hoofdstad (capital): 664,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 225,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in JULIEN PELLENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Varkenskwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JULIEN PELLENS
(Get full report from official database of BE for JULIEN PELLENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JULIEN PELLENS
Addition kinds of activities for JULIEN PELLENS

9451. Administratie van veteranenzaken | Administration of veterans' affairs
267599. Afgesneden papier en karton, niet inbegrepen | Die-cut paper and board, nec
873301. Niet-commerciële biologische onderzoeksorganisatie | Noncommercial biological research organization
08310102. Bark verzamelen | Bark gathering
30690308. Kleedschilden, gevulkaniseerde rubber of rubberen stof | Dress shields, vulcanized rubber or rubberized fabric
35560302. Ovens, bakkerij | Ovens, bakery
36249900. Koolstof- en grafietproducten, niet inbegrepen | Carbon and graphite products, nec
37320202. Dinghies, gebouw en reparatie | Dinghies, building and repairing

Werken bij JULIEN PELLENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JULIEN PELLENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JULIEN PELLENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JULIEN PELLENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Kalmthout zijn we op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor het vervoeren van afzetcontainers. Je zal instaan voor het transport van afzetcontainers, met camion-remorque, in gans het land. Je zal eveneens instaan voor het onderhouden van je container. Ons aanbod : Vast werk na interim periode Aangename & familiale werksfeer Voornamelijk nationaal transport Flexibele uren in overeenstemming Interne & externe opleidingen Recent wagenpark

  • Chauffeur CE/shunter (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat doe je: Als chauffeur CE/shunter bestaat je dagtaak uit het vullen van de trailers met een elektrische transpallet om deze daarna met de vrachtwagen te vervoeren naar de laadkaai. Hier koppel je de trailer los en koppel je een lege trailer aan de vrachtwagen om daarna terug naar de laadkaai te rijden. Voor wie: Een internationaal bedrijf die vervoer regelt voor diverse sectoren!

  • Elektromechanieker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingezet op onze productiesite te Oudenaarde. Je staat in voor het onderhoud en de herstellingen van alle betonverwerkingsinstallaties. Je gaat ook preventief te werk, zodat de productie steeds optimaal blijft functioneren. Je waakt hierdoor een veilige werkomgeving. Er wordt een interne opleiding voorzien.

  • Magazijnverantwoordelijke (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Heusden zijn we op zoek naar een magazijnverantwoordelijke.  Ben jij iemand die nauwgezet en met veel verantwoordelijkheidszin het magazijn coördineert en opvolgt? Kan je zelfstandig aan de slag gaan om alles op de juiste plaats te krijgen? Dan ben jij de persoon die ze zoeken! Functieomschrijving Coördineert de levering van het meubilair en de toestellen bij onze werven Coachend en organiseert de taken tussen de chauffeurs Volgt de volledige regelgeving en wetgeving op mbt transport en voert deze alzo uit Bepaalt het onderhoud en keuringen van de vrachtwagens, Bepaalt de laadschema's van de vrachtwagens Bepaalt de routeschema's van de vrachtwagens Organiseert het magazijn mbt klaarzetten en ontvangen van leveranciers Ontvangt de dagelijkse goederen en zet de dagelijkst bestelorders klaar Controleert volledig de uitgaande goederen ( zowel klanten als plaatsers) Je beheert het klein magazijn mbt hulpgoederen plaatsers en zorgt dat deze afgesloten is Beheert het machinepark van de plaatsers en pleegt overleg mbt aankopen Zorgt voor dagelijkse orde, netheid en structuur in het magazijn Heeft een up to date overzicht van de te leveren goederen en te ontvangen goederen Registreert de in en uitboekingen in het systeem van toepassing Beheert de aankoop van machines en hulpmiddelen ( min stock enz.) Heeft dagelijks overleg met magazijn coördinator  mbt de te ontvangen leveringen en aankopen

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Affligem-Asse (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Kalken - Laarne solliciteer via sms (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudent verkoop kleding voor weekends en vakanties (m/v) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in de regio van Blankenberge zijn wij op zoek naar een jobstudent (m/v) die gedurende de weekends en vakantieperiodes wil werken als verkoopsmedewerker binnen de klediij. - U houdt de winkel draaiend en volledig in orde - U plooit de kleren netjes op en onderhoudt de winkel - Het ontvangen van klanten, bedienen en advies geven aan klanten

  • Onderhoudstechnieker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Techniekers gezocht! Meld je nu aan voor de job van je leven! Een blik op je werkdag: Je stapt 's morgens met het juiste been uit bed, en in je verkregen werkkledij. Daarna rij je met je firmawagen naar het project waarmee je zelf aangegeven hebt of dit je ligt of niet. Je bent de hele dag het uithangbord van deze groeiende en dynamische firma, en daar ben je trots op. Herstellingen in het machinepark uitvoeren, snelle intervanties en depannages,... behoort tot jouw takenpakket en doe je met vingers in de neus. Omdat jij je steeds van de beste kant wil laten zien, durf je de handen vuil te maken. Een correcte administratie is een belangrijk punt binnen de job, op het einde van de daghou jij bij waar, wanneer je werkt. Vrijdag? top, je brengt je papieren en kilometers binnen, en ziet jouw collega's als een gezellige afsluiter van de week.

  • Technieker (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    - Je bent in staat om zelfstandig storingen op te lossen - Je voert het preventief onderhoud uit - Je doet aanpassingen aan en optimaliseert de productielijnen - Je begeleidt externe techniekers zodat de uitgevoerde werken overeenstemmen met de gewenste aanpassingen - Je begeleidt regelamtig projecten van ontwerp tot de uiteindelijke uitvoering - Je geeft input om het machinepark continu te verbeteren zodat de efficiëntiegraad hiervan stijgt

  • MAKE UP CONSULENTEN - regio Dendermonde (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    - een passie hebben voor make up, beauty & wellness en deze op anderen kunnen overbrengen - het opbouwen en onderhouden van lange termijn klantenrelaties - kwaliteitsproducten kunnen adviseren en presenteren: dieptereiniging en anti-aging, exclusieve parfums, verzorgingsproducten voor alle huidtypes,... - topservice leveren (garantie van het bedrijf) - voor mature en/of leidinggevende types zijn er reële doorgroeimogelijkheden - mogelijkheid tot het organiseren van evenementen, deelname aan beurzen, geven van opleidingen

  • Administratief Bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: H & L PEOPLE

    Type: Werfreserve

    Voor een groot bedrijf in de Antwerpse haven zoeken wij een administratief bediende die er de administratieve taken zal overnemen. De functie zal er onder andere in bestaan de uren van werknemers bij te houden en de telefoon op te nemen, alsook zal u meehelpen om de dagdagelijkse taken van het bedrijf mee in goede banen te leiden.

  • Verzorgende in de thuiszorg regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als polyvalent verzorgende sta je in voor de zorg van bejaarden en hulpbehoevenden aan huis. Huishoudelijke taken zoals koken, wassen, strijken, poetsen en boodschappen doen behoren tot je dagelijkse taken. Occasioneel kan je ook opdrachten uitvoeren als oppas zieke kinderen en kraamzorg. Een vlinder verzorgende heeft een variabel uurrooster. Je werkt doorgaans 28u/week. Flexibel zijn is als vlinder verzorgende wel een must, maar biedt anderzijds ook veel variatie en afwisseling. Er is ondersteuning door een sectorverantwoordelijke met wie je maandelijks samenkomt.

Zoek naar antwoorden van JULIEN PELLENS in sociale netwerken
Look for responds of JULIEN PELLENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JULIEN PELLENS. Laat een reactie achter voor JULIEN PELLENS. JULIEN PELLENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JULIEN PELLENS. Leave a respond for JULIEN PELLENS. JULIEN PELLENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JULIEN PELLENS op de google maps. Adres en contacten JULIEN PELLENS
Location of JULIEN PELLENS on the google maps. Address and contacts of JULIEN PELLENS

Andere gerelateerde bedrijven als come JULIEN PELLENS JULIEN PELLENS: JOSEF TOEBAERT | JVC Belgium SA | P.C. FAMILY | N. COUCKE | de Neuville J

Other related companies as JULIEN PELLENS: JOSEF TOEBAERT | JVC Belgium SA | P.C. FAMILY | N. COUCKE | de Neuville J

JULIEN PELLENS is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JULIEN PELLENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09060943603. Het bedrijf JULIEN PELLENS bevindt zich op het adres: ELSPUTTERSSTRAAT 2BA; 3960; BREE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 664,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 225,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Varkenskwekers. Producten gemaakt in JULIEN PELLENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JULIEN PELLENS is Motion Pictures, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JULIEN PELLENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JULIEN PELLENS, openstaande posities, locatie van JULIEN PELLENS op de kaart.

JULIEN PELLENS is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is JULIEN PELLENS, company assigned to the tax number BE09060943603. The company JULIEN PELLENS is located at the address: ELSPUTTERSSTRAAT 2BA; 3960; BREE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 664,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 225,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Varkenskwekers. Products created in JULIEN PELLENS were not found.
The main activity of JULIEN PELLENS is Motion Pictures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JULIEN PELLENS is not available. You also can look at reviews of JULIEN PELLENS, open positions, location of JULIEN PELLENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JULIEN PELLENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JULIEN PELLENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JULIEN PELLENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JULIEN PELLENS, employees, financial statistics.