JACQUES VAN DEN KEYBUS

Contactgegevens JACQUES VAN DEN KEYBUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JACQUES VAN DEN KEYBUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JACQUES VAN DEN KEYBUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KRAAIENBERG 116; 2910; ESSEN, België

Telefoon (phone): 36672528 (+32-36672528) 36672528 (+32-36672528)

Fax (fax): +32 (63) 225-53-21 +32 (63) 225-53-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JACQUES VAN DEN KEYBUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JACQUES VAN DEN KEYBUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JACQUES VAN DEN KEYBUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JACQUES VAN DEN KEYBUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JACQUES VAN DEN KEYBUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JACQUES VAN DEN KEYBUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JACQUES VAN DEN KEYBUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JACQUES VAN DEN KEYBUS
Products information JACQUES VAN DEN KEYBUS

BTW identificatienummer (tax): BE01557281494
Ondernemingsnummer: 7047973632
Hoofdstad (capital): 342,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 437,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in JACQUES VAN DEN KEYBUS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Varkenskwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JACQUES VAN DEN KEYBUS
(Get full report from official database of BE for JACQUES VAN DEN KEYBUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JACQUES VAN DEN KEYBUS
Addition kinds of activities for JACQUES VAN DEN KEYBUS

075103. Schapendiensten | Sheep services
091900. Diverse mariene producten | Miscellaneous marine products
399300. Tekens en reclame specialiteiten | Signs and advertising specialties
26211003. Gegoten pulpproducten | Molded pulp products
26790602. Telegraafband, papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Telegraph tape, paper: made from purchased material
36790106. Passieve repeaters | Passive repeaters
52110105. zijspoor | Siding
70320200. Jeugdkampen | Youth camps

Werken bij JACQUES VAN DEN KEYBUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JACQUES VAN DEN KEYBUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JACQUES VAN DEN KEYBUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JACQUES VAN DEN KEYBUS. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker data/glasvezelbekabeling met ervaring - regio Kempen - optie vast (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een ervaren elektricien met kennis van databekabeling en glasvezel om zo snel mogelijk op te starten bij het bedrijf in de regio Kempen.

  • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann | Grobbendonk | van 20/11 tot 30/11 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Logistiek medewerker bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Estee Lauder Inhouse - Geel LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als logistiek medewerker ben je medeverantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole op de werkvloer. Je zal afgewerkte producten controleren en narekenen. Dit zal je doen aan de hand van een scanner en een controle in SAP. Je zal hierdoor zorgen dat enkel correct verwerkte producten kunnen verzonden worden naar de klanten. Je zal je bevindingen rapporteren naar de MUV controller en dit ook verwerken in SAP. Ben je nauwkeurig, pc vaardig en administratief sterk? Dan kan jij onze nieuwe collega worden in het logistiek team! Solliciteer snel via onderstaande weg.

  • Mechanieker dagdienst (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Merksem zijn wij op zoek naar een mechanieker dagdienst  Functieomschrijving: Je reageert meteen bij storingen  Je herstelt en reviseert de productieapparatuur in de discipline mechanica  Je voert onderhoudswerkzaamheden uit op het geautomatiseerd productieproces  Je bent betrokken bij het optimaliseren van de onderhoudsmethodiek Je volgt de veiligheids- en kwaliteitsprocedures  Je behandelt de bijbehorende administratie Je staat nauw bij het proces om de productieapparatuur te optimaliseren en storingen te elimineren  Je maakt deel uit van een renovatieproject 

  • Telesecretaresse Nederlands/Frans (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen van de afspraken van twee vertegenwoordigers bij bestaande en potentiële klanten (outbound telefonie - B2B). Daarnaast ondersteun je deze personen in hun dagelijkse taak op de baan.

  • Binnenbepleisteraar (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als binnenbepleisteraar regio Leuven ben je zeer gedreven om aan de slag te gaan. Dit takenpakket wordt jou toevertrouwd: je bekleedt binnenmuren en plafonds met allerlei pleisterproducten (zoals gips en cement); je bereidt ondergronden voor; je mengt de producten en brengt ze manueel of met de spuit aan; je plaatst hoekprofielen en brengt sierlijsten aan; je strijkt de bepleistering glad en werkt ze af; je plaatst de draagstructuren bevestigt de gipskartonplaten en werkt de naden af; je voert voornamelijk renovatiewerken uit; je werkuren zijn regelmatig maar kunnen variëren naargelang de opdrachten en de weersomstandigheden; je werkt zelfstandig maar vaak ook in teamverband; je past alle veiligheidsregels toe.

  • Verantwoordelijke magazijn (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt het magazijn draaiende. D.w.z. dat je instaat voor de inkomende goederen; uitpakken, controleren, sorteren. Daarnaast sta je in voor het klaarzetten van de bestellingen zodat de chauffeurs dit kunnen uitleveren. Ook de stocktelling behoort tot jouw takenpakket.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oostakker solliciteer per sms (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student winkelbediende charcuterie Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt te Lokeren weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Operator Controlekamer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: G-BLOC

    Type: Vaste Job

    Je regelt, superviseert en reguleert de machines die houtafval verwerken tot blokken voor paletten. - Je controleert de uitrusting en de installaties. Je voert preventief en correctief basisonderhoud uit. Je neemt stalen. - Je voert standaard en niet-standaard bedieningen uit, maakt filters en apparatuur schoon. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van 13 computerschermen en de aansturing van de machines. - Je controleert en interpreteert de belangrijkste parameters (energieverbruik, temperatuur...) en het verloop van de verschillende productiefases. - Je noteert/identificeert afwijkingen op basis van meetresultaten. Je bepaalt bijsturingen en hun urgentie. - Je spoort storingen en hun oorzaken op - Je houdt werkingsgegevens (incidenten, energieverbruik) van de installaties bij en analyseert ze. Je geeft belangrijke info door aan je collega's bij de shiftwissel. Je werkt volgens de veiligheid- en productievoorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkplek. Je rapporteert aan de Plant Manager.

  • Flexijob horeca (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Zaalmedewerker/Kelner/Hulpkelner: ? Zet je de zaal klaar: 'mise-en-place' drank bedieningsmateriaal ? en help je bij het schoonmaken van meubelen en materiaal. Je bergt het bedieningsmateriaal op en gerangschikt het en je bewaakt de orde en netheid in de zaal. ? Je verwijdert volle vuilniszakken en plaatst er nieuwe. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. ? Help je bij de bediening ruim je af en hou je de tafels en hun omgeving netjes. ? Zet je de tafel klaar voor de volgende klant. Je werkt in een bar brasserie een (gastronomisch) restaurant een hotel een banket- of receptiezaal een theesalon enz. Je werkt rechtstaand en loopt voor de bediening veel af en aan tussen zaal en keuken. ? Bedien je de klanten vriendelijk en volgens de regels en je hebt een goed visueel geheugen. ? Beweeg je soepel. Je past de nodige hygiënische regels toe. ? Draag je de opgelegde werkkledij of een uniform.

  • iStorm - Project Manager (Expert in Cultural Shift) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For a strategic cultural transformation with transversal impact, I'm looking for a trilingual (NL/FR/EN) Senior Project Manager (min. 10y. exp) specialized in leading and managing business implementation projects with: Strategic non-IT business transformation Setting up the required governance Managing teams as well as multiple and international stakeholders Description End-to-end Project Manager responsibility for a strategic cultural transformation (non-IT) International stakeholder management Team management & coordination Trilingual NL/FR/EN 10y experience as a PM minimum Proven experience in cultural shift Offer International corporate company located in Brussels. 12-month freelance contract.

Zoek naar antwoorden van JACQUES VAN DEN KEYBUS in sociale netwerken
Look for responds of JACQUES VAN DEN KEYBUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JACQUES VAN DEN KEYBUS. Laat een reactie achter voor JACQUES VAN DEN KEYBUS. JACQUES VAN DEN KEYBUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JACQUES VAN DEN KEYBUS. Leave a respond for JACQUES VAN DEN KEYBUS. JACQUES VAN DEN KEYBUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JACQUES VAN DEN KEYBUS op de google maps. Adres en contacten JACQUES VAN DEN KEYBUS
Location of JACQUES VAN DEN KEYBUS on the google maps. Address and contacts of JACQUES VAN DEN KEYBUS

Andere gerelateerde bedrijven als come JACQUES VAN DEN KEYBUS JACQUES VAN DEN KEYBUS: LAGNEAUX (Ets) | COIFFURE FRAN?OIS | Lebois S.A. | HERVE CHRISTIAENS | J. DIERICK

Other related companies as JACQUES VAN DEN KEYBUS: LAGNEAUX (Ets) | COIFFURE FRAN?OIS | Lebois S.A. | HERVE CHRISTIAENS | J. DIERICK

JACQUES VAN DEN KEYBUS is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JACQUES VAN DEN KEYBUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01557281494. Het bedrijf JACQUES VAN DEN KEYBUS bevindt zich op het adres: KRAAIENBERG 116; 2910; ESSEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 342,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 437,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Varkenskwekers. Producten gemaakt in JACQUES VAN DEN KEYBUS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JACQUES VAN DEN KEYBUS is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JACQUES VAN DEN KEYBUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JACQUES VAN DEN KEYBUS, openstaande posities, locatie van JACQUES VAN DEN KEYBUS op de kaart.

JACQUES VAN DEN KEYBUS is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is JACQUES VAN DEN KEYBUS, company assigned to the tax number BE01557281494. The company JACQUES VAN DEN KEYBUS is located at the address: KRAAIENBERG 116; 2910; ESSEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 342,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 437,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Varkenskwekers. Products created in JACQUES VAN DEN KEYBUS were not found.
The main activity of JACQUES VAN DEN KEYBUS is Wholesale Trade - Durable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JACQUES VAN DEN KEYBUS is not available. You also can look at reviews of JACQUES VAN DEN KEYBUS, open positions, location of JACQUES VAN DEN KEYBUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JACQUES VAN DEN KEYBUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JACQUES VAN DEN KEYBUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JACQUES VAN DEN KEYBUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JACQUES VAN DEN KEYBUS, employees, financial statistics.