GABRIEL CLARISSE

Contactgegevens GABRIEL CLARISSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GABRIEL CLARISSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GABRIEL CLARISSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROZENDALESTRAAT 11; 8750; WINGENE, België

Telefoon (phone): 51658060 (+32-51658060) 51658060 (+32-51658060)

Fax (fax): +32 (61) 331-53-86 +32 (61) 331-53-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GABRIEL CLARISSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GABRIEL CLARISSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GABRIEL CLARISSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GABRIEL CLARISSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GABRIEL CLARISSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GABRIEL CLARISSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GABRIEL CLARISSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GABRIEL CLARISSE
Products information GABRIEL CLARISSE

BTW identificatienummer (tax): BE08452850341
Ondernemingsnummer: 1922302246
Hoofdstad (capital): 217,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 344,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in GABRIEL CLARISSE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Varkenskwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GABRIEL CLARISSE
(Get full report from official database of BE for GABRIEL CLARISSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GABRIEL CLARISSE
Addition kinds of activities for GABRIEL CLARISSE

3497. Metalen folie en blad | Metal foil and leaf
01190200. Voederkorrels | Feeder grains
01619904. Tuinderij | Market garden
26790800. Bouw-, isolatie- en verpakkingspapier | Building, insulating, and packaging paperboard
36340506. Haardroger, elektrisch | Hair dryers, electric
38290603. Turnstiles, uitgerust met tellen mechanismen | Turnstiles, equipped with counting mechanisms
73890000. Zakelijke dienstverlening, niet inbegrepen | Business services, nec
76220304. Televisie reparatie winkel | Television repair shop
96419906. Marketing en consumentenservice, overheid | Marketing and consumer service, government

Werken bij GABRIEL CLARISSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GABRIEL CLARISSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GABRIEL CLARISSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GABRIEL CLARISSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Vulbedrijf (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf in Tessenderlo zijn wij op zoek naar verantwoordelijke werkkrachten die het team wensen te versterken! Ben jij iemand die weet van aanpakken maar daarbij altijd zorgt dat er veilig gewerkt wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je zal instaan voor het bedienen van installaties in de vulhal en het selecteren + vullen van gasflessen hierbij neem je altijd alle eisen op gebied van veiligheid en kwaliteit in acht! De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: *Bij het uitvoeren van de werkzaamheden: - Werken volgens de veiligheidsrichtlijnen en procedures. - Selecteren van gasflessen volgens de geldende criteria en vullen van deze gasflessen/cilinders met Propaan of Butaan. - Verzegelen en stickers plakken op de flessen. - Kleine reparaties. Verder heb je oog voor orde en netheid op de werkvloer, je zal als medewerker vulbedrijf rapporteren aan de teamleider.Bij deze functie is het erg belangrijk dat je over een grote hoeveelheid verantwoordelijkheidszin beschikt: je zal bij hevig onweer of een onveilige situatie de productie moeten stilleggen door middel van de noodknop in te drukken, correct het Noodplan uitvoeren en altijd zorgen dat de persoonlijke beschermingsmiddelen juist gedragen worden. Kortom een boeiende functie met de nodige verantwoordelijkheid!

  • INTERNAL SALES ASSISTANT M/V (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ADECCO AALST OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Internal Sales Assistant ben je verantwoordelijk voor de opmaak en opvolging van de contracten voor de investeringsdossiers. Wanneer het contract getekend is door de klant, geef je de bestelling door, je houdt het overzicht van de bestelbons. Eens het materiaal geleverd is, controleer jij de factuur van de leverancier. Op vraag van de klant verstuur je de technische fiches. De opvolging van de special deals, gratis en extra goederen en klachten gebeurt via SAP. Bij de projecten rond de special deals maak je diverse berekeningen m.b.t. de grossiers, de eindklanten, het gamma. De administratie rond de investeringsdossiers, de technische fiches, de packshots en de rapportering gebeurt via Excel.

  • Inpakker Kiwibedrijf M/V Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De kiwi's van Zespri, je kent ze ongetwijfeld. Ze worden gekeurd, gewogen en verpakt in de haven van Zeebrugge, daar kan jij nu deel van uitmaken. Samen met je collega's zorg je ervoor dat alleen de beste kiwi's in de winkelrekken komen. Je sorteert deze uit en bent verantwoordelijk voor de herverpakking. Jouw oog voor detail en zin voor kwaliteit zijn een must. Het seizoen is volop begonnen! Reageer snel, want een fruitige job in de haven van Zeebrugge, dat is toch wat je wilt? We zijn hiervoor dringend op zoek naar extra mensen. Wie weet heb je geluk en kan je meteen opstarten! Ben je op pensioen en wil je iets bijverdienen? Dit kan ook! Doordat we met dagcontracten werken kan je ook enkele dagen in de week werken! Wat krijg jij als loon? Je verdient minstens 12,09 bruto per uur. Je krijgt maaltijdcheques van 6,7 euro per gewerkte dag Ploegpremie van 0.32/u

  • Schilder (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Herk-De-Stad zijn we op zoek naar een schilder met ervaring  Onze klant werkt voornamelijk bij bedrijven, kantoren, winkels enzoverder, maar hebben ook een aantal particuliere klanten Werven over heel België 

  • Monteur dagwerk M/V (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken monteerders voor fijn mechanisch montagewerk voor in ons atelier in Erpe-Mere. Je taken bestaan uit: Je ontvangt het materiaal van de magazijniers, controleert de materiaallijst en voert de montage uit in overeenstemming met de normen van de kwaliteitscontrole. Fouten, onduidelijkheden en moeilijkheden kan je rapporteren aan de productiemanager.

  • Bandenmonteurs regio Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vestiging in Zellik ben ik op zoek naar een (ervaren) bandenmonteur. Jouw taak bestaat uit het demonteren en monteren van banden voor de seizoenswissel. Je zal tewerkgesteld worden van oktober tot maart. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende bandencentrale met verschillende vestigingen in heel België.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Adecco Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis? Ben je vriendelijk, hulpvaardig, kan je zelfstandig werken? Dan ben JIJ de poetshulp die wij zoeken! Adecco Home Services is gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatieve huishoudhulp via het systeem van dienstencheques. Op ons kantoor word je individueel opgevolgd en ondersteund door een vast contactpersoon.

  • Huishoudhulp te Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Bereider van vegan-producten (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IOOP

    Type: Vaste Job

    IOOP is een kleine onderneming, gespecialiseerd in de ambachtelijke bereiding van biologische Seitan (MAYA) en Tofu (SEVEN ARROWS) en een gamma aan afgeleide producten. We zijn er fier op dat een groeiend aantal mensen, die macrobiotisch of vegetarisch/veganistisch willen leven, onze producten verkiezen om op een smakelijke en evenwichtige manier te voorzien in hun eiwitbehoefte. Daarom is het belangrijk dat onze producten 2 maal per week vers worden uitgeleverd naar onze klanten. Vind meer info op onze website! http://www.maya-seitan.be We willen graag een nieuwe collega opnemen in ons team. Takenpakket: bereiden van seitan ,tofu en tempeh bereiden van afgeleide producten frituren opruimen en poetsen volgens de normen binnen de voedingssector portioneren en verpakken van de producten ...

  • Bankmedewerker “daily banking” (commercieel/administratief) (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Remaut Verzekeringen nv

    Type: Vaste Job

    Je bent het eerste aanspreekpunt met de bankklanten en staat in voor hun dagelijkse bankzaken en hebt zo een afwisselende en boeiende job, zowel commercieel als administratief. In je dagelijks contact streef je een uitstekende serviceverlening na die jou en de kanten voldoening geeft en probeer je zo het verschil te maken. Naast het klantencontact sta je in voor de adminstratieve afhandeling van het dagelijks bankieren; het beheer van de dagelijkse bankverrichtingen, het openen van bank- en spaarrekeningen, opvolging van vervaldata … Je staat de zaakvoerders administratief en commercieel bij het behandelen en afhandelen van spaar- en beleggingsproducten. Je staat de zaakvoerders administratief bij de afhandeling en opvolging van kredietaanvragen. Je bent een dienstverlener. Je bent bereid om je ten volle in te zetten voor een deskundige en vriendelijke dienstverlening en hierin uit te blinken. Je bent stressbestendig, werkt autonoom, georganiseerd en zorgvuldig. Je voert alle daarmee samenhangende administratieve taken correct en tijdig uit. Je zorgt voor een professionele en degelijke communicatie met klanten. Je levert feedback aan je medewerkers en klanten over het aanbod en rendement van de diverse spaar- en beleggingsproducten. Je hebt aandacht voor signalen van klanten : klachten, opportuniteiten … om zo de klantenervaring te optimaliseren. Je komt terecht in een dynamisch, gemotiveerd en ervaren team.

  • vertegenwoordiger regio west oost vlaanderen (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: RAVEL BRIGITTE

    Type: Zelfstandige activiteit

    voorstelling van het productengamma bij professionele klanten en prospecten

Zoek naar antwoorden van GABRIEL CLARISSE in sociale netwerken
Look for responds of GABRIEL CLARISSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GABRIEL CLARISSE. Laat een reactie achter voor GABRIEL CLARISSE. GABRIEL CLARISSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GABRIEL CLARISSE. Leave a respond for GABRIEL CLARISSE. GABRIEL CLARISSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GABRIEL CLARISSE op de google maps. Adres en contacten GABRIEL CLARISSE
Location of GABRIEL CLARISSE on the google maps. Address and contacts of GABRIEL CLARISSE

Andere gerelateerde bedrijven als come GABRIEL CLARISSE GABRIEL CLARISSE: MICHAUX ETIENNE FILS | PICKAVET | COIFFURE KATRIEN | COUTURE MARIE-FRANCE | BRUNO LHOTTE

Other related companies as GABRIEL CLARISSE: MICHAUX ETIENNE FILS | PICKAVET | COIFFURE KATRIEN | COUTURE MARIE-FRANCE | BRUNO LHOTTE

GABRIEL CLARISSE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GABRIEL CLARISSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08452850341. Het bedrijf GABRIEL CLARISSE bevindt zich op het adres: ROZENDALESTRAAT 11; 8750; WINGENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 217,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 344,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Varkenskwekers. Producten gemaakt in GABRIEL CLARISSE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GABRIEL CLARISSE is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GABRIEL CLARISSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GABRIEL CLARISSE, openstaande posities, locatie van GABRIEL CLARISSE op de kaart.

GABRIEL CLARISSE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is GABRIEL CLARISSE, company assigned to the tax number BE08452850341. The company GABRIEL CLARISSE is located at the address: ROZENDALESTRAAT 11; 8750; WINGENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 217,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 344,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Varkenskwekers. Products created in GABRIEL CLARISSE were not found.
The main activity of GABRIEL CLARISSE is Pipelines, Except Natural Gas, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GABRIEL CLARISSE is not available. You also can look at reviews of GABRIEL CLARISSE, open positions, location of GABRIEL CLARISSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GABRIEL CLARISSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GABRIEL CLARISSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GABRIEL CLARISSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GABRIEL CLARISSE, employees, financial statistics.