EDGARD ESPEEL

Contactgegevens EDGARD ESPEEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EDGARD ESPEEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

EDGARD ESPEEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VIJVESTRAAT 30; 8720; DENTERGEM, België

Telefoon (phone): 93888923 (+32-93888923) 93888923 (+32-93888923)

Fax (fax): +32 (82) 193-71-78 +32 (82) 193-71-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EDGARD ESPEEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EDGARD ESPEEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EDGARD ESPEEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EDGARD ESPEEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EDGARD ESPEEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EDGARD ESPEEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EDGARD ESPEEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EDGARD ESPEEL
Products information EDGARD ESPEEL

BTW identificatienummer (tax): BE06587646484
Ondernemingsnummer: 3872650146
Hoofdstad (capital): 596,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 770,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in EDGARD ESPEEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Varkenskwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EDGARD ESPEEL
(Get full report from official database of BE for EDGARD ESPEEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor EDGARD ESPEEL
Addition kinds of activities for EDGARD ESPEEL

353102. Marine gerelateerde apparatuur | Marine related equipment
448900. Water passagiersvervoer | Water passenger transportation
509900. Duurzame goederen, anders | Durable goods, nec
27540702. Enveloppen: gravure printing | Envelopes: gravure printing
50440204. Microfilm apparatuur | Microfilm equipment
50440206. Mimeograph machines | Mimeograph machines
75190103. Pop-up camper verhuur | Pop-up camper rental
83220605. Outreach-programma | Outreach program

Werken bij EDGARD ESPEEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EDGARD ESPEEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EDGARD ESPEEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EDGARD ESPEEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Keukenhulp frituur (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een frituur in de regio van Erpe-Mere zijn wij op zoek naar een keukenhulp. Je zal werken op woensdag en vrijdag afwisselend. Je zal helpen met het klaarmaken van alle snacks alsook met de bediening van de klanten.

  • Klantenadviseurs Permanentieploeg (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASAP MECHELEN CALL & CUSTOMER SERV.

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ga aan de slag als klantenadviseur voor Eandis/Fluvius en Farys! Voor de permanentieploeg van de defectenlijnen zijn ze op zoek naar een klantvriendelijke operator. Je zal in overeenstemming met de te volgen procedures op zoek gaan naar de oplossing die past bij de klant en dit binnen de voorziene tijd. Verder sta je in voor het vervullen van verschillende administratieve taken en zal je de SPOC (Single Point of Contact) werking vezorgen.

  • Teamleader Warehouse (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen deze functie sta je in voor de dagelijkse operationele werking van het magazijn. Je coördineert, organiseert en stemt volgende activiteiten op elkaar af : * Ontvangst van goederen, geleverd door externe leveranciers * Tijdelijke stockering van goederen in het Warehouse * Orderpicking volgens de dagelijkse bestellingen van klanten * Verzamelen van goederen op de laadkades * Laden van vrachtwagens met zeer strikte en korte deadlines * stuffen en strippen van containers

  • Metser (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een aannemer te Harelbeke zoeken we dringend een ervaren metselaar! Gemotiveerde ervaren metselaars zijn welkom! Je kan zowel zelfstandig als in ploegverband werken. Je hebt een rijbewijs b

  • Monteur regio Limburg (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Monteur regio Limburg draag je mede zorg om onze machines in de regio in een optimale technische en optische staat te houden voor onze klanten. Je wordt breed ingezet voor monteurswerkzaamheden aan al onze verhuurartikelen. Je gaat met depots samenwerken om de verhuurvloot in een optimale conditie te houden tevens behoren storingen op verplaatsing bij de klant tot je werkzaamheden. Om deze taken goed uit te kunnen voeren krijg je de beschikking over een goed uitgeruste servicewagen een Ipad en een telefoon.

  • Orderpicker (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: t-interim Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    adhv bestelbon zet je bestellingen klaar,  je werkt met handscan

  • Huishoudelijke hulp via dienstencheques (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WEVELGEM (SEW vzw)

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudelijke hulp in privé-woningen In en rond groot Wevelgem Hoofdzakelijk onderhoudstaken Optioneel (afhankelijk van klanten) ook strijkwerk, boodschappen, eten klaarmaken

  • Verkoper / verkoopster in bakkerswinkel (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DELICAKE

    Type: Studentenjob

    Verkoper / verkoopster in een bakkerswinkel/broodjeszaak. Je job bestaat voornamelijk uit het bedienen van klanten en het maken van belegde broodjes, maar ook producten afbakken en afwerken behoren tot het takenpakket.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Verantwoordelijke automatisatie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een verantwoordelijke automatisatie en elektrische projecten (M/V) voor een voedingsbedrijf in de regio. Je staat in voor de dagdagelijkse op^volging van de geautomatiseerde- en PLC gestuurde systemen in het bedrijf. Je streeft verbetering na en zorgt voor efficiënt werkende operationele afdelingen. Concreet: - Je wordt betrokken bij technische aankopen, investeringen en verbetering: je werkt projecten praktisch uit en volgt alles budgettair op. - Je staat in voor technische probleemsituaties (PLC, Elektrische aspect) en lost deze preventief ook op. - Je plant en coördineert preventieve- en curatieve onderhoudswerkzaamheden alsook hierbij horende projecten. - Je stuurt interne en/of externe technici, volgt hun werkzaamheden op, staat in voor de opleiding en kennisoverdracht. - Je besteedt voldoende aandacht aan veiligheid, alsook aan alle milieu-technische en energetische aspecten van de operationele activiteiten. - Je rapporteert aan de manager van de technische dienst.

  • Wegenwerker Regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Willemen Infra nv

    Type: Vaste Job

    Aanvulling van een bestaande ploeg betonarbeiders uit regio Sint-Niklaas. De betonarbeider in de wegenbouw brengt gesloten wegverhardingen en funderingen aan in beton, alsook betonnen stootbanden (type New Jersey) langs autostrades. Hij staat in voor de herstellingen aan deze verhardingslagen en dit volgens de regels van de kunst. Het aanbrengen van betonnen verhardingslagen gebeurt vrijwel altijd machinaal. Een ploeg betonarbeiders bestaat uit een machinist voor het besturen van de betonmachine en een aantal helpers die een aantal manuele en een aantal ondersteunende taken uitvoeren. Zie filmpje via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=XQKAsmDB-K4 of van een groter werk: https://www.youtube.com/watch?v=xtbEkc-0O8Q . Zie ook https://www.facebook.com/leiedal/videos/1902258446481775/?hc_ref=ARRO2RcR3cN391fsuVVQ7GlChLbicnRQTYbA7Vq1c-5nGxvGDwsfZ4dO3SmxozwNWVs&pnref=story U wordt 's morgens thuis opgehaald met de camionette en jullie rijden dan verder naar de werf, hoofdzakelijk in uw eigen provincie maar mogelijks ook in aanleunende provincies. U hoeft uiteraard niet naar ons hoofdkantoor te komen voor het woon-werkverkeer. Fysisch soms zwaar werk (rugbelastend werk, heffen en tillen). Wij voorzien een interne opleiding. U woont in Sint-Niklaas (ophaling met de firma camionette en dan verplaatsing naar de - soms verre - werven).

  • Verkopers M/V Brussel FR/NL (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en hun opties openhoudt als het gaat om geld verdienen, buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

Zoek naar antwoorden van EDGARD ESPEEL in sociale netwerken
Look for responds of EDGARD ESPEEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor EDGARD ESPEEL. Laat een reactie achter voor EDGARD ESPEEL. EDGARD ESPEEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EDGARD ESPEEL. Leave a respond for EDGARD ESPEEL. EDGARD ESPEEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EDGARD ESPEEL op de google maps. Adres en contacten EDGARD ESPEEL
Location of EDGARD ESPEEL on the google maps. Address and contacts of EDGARD ESPEEL

Andere gerelateerde bedrijven als come EDGARD ESPEEL EDGARD ESPEEL: BAKKERIJ BOSSAERT | Wijnegem Petanque Club | MTDesign | MARC KNOCKAERT | E.F.L. ST.TH?R?SE

Other related companies as EDGARD ESPEEL: BAKKERIJ BOSSAERT | Wijnegem Petanque Club | MTDesign | MARC KNOCKAERT | E.F.L. ST.TH?R?SE

EDGARD ESPEEL is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EDGARD ESPEEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06587646484. Het bedrijf EDGARD ESPEEL bevindt zich op het adres: VIJVESTRAAT 30; 8720; DENTERGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 596,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 770,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Varkenskwekers. Producten gemaakt in EDGARD ESPEEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EDGARD ESPEEL is Papier en geallieerde producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EDGARD ESPEEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EDGARD ESPEEL, openstaande posities, locatie van EDGARD ESPEEL op de kaart.

EDGARD ESPEEL is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is EDGARD ESPEEL, company assigned to the tax number BE06587646484. The company EDGARD ESPEEL is located at the address: VIJVESTRAAT 30; 8720; DENTERGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 596,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 770,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Varkenskwekers. Products created in EDGARD ESPEEL were not found.
The main activity of EDGARD ESPEEL is Paper and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of EDGARD ESPEEL is not available. You also can look at reviews of EDGARD ESPEEL, open positions, location of EDGARD ESPEEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EDGARD ESPEEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EDGARD ESPEEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EDGARD ESPEEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EDGARD ESPEEL, employees, financial statistics.