DAVID LONGRIE

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • DAVID LONGRIE
Private companiesMotion Pictures • DAVID LONGRIE

Contactgegevens DAVID LONGRIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DAVID LONGRIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DAVID LONGRIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA CROIX BLANCHE 3; 4280; HANNUT, België

Telefoon (phone): 19511965 (+32-19511965) 19511965 (+32-19511965)

Fax (fax): +32 (61) 524-79-41 +32 (61) 524-79-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DAVID LONGRIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DAVID LONGRIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DAVID LONGRIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DAVID LONGRIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DAVID LONGRIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DAVID LONGRIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DAVID LONGRIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DAVID LONGRIE
Products information DAVID LONGRIE

BTW identificatienummer (tax): BE07338287353
Ondernemingsnummer: 4242065429
Hoofdstad (capital): 956,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 823,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in DAVID LONGRIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Varkenskwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DAVID LONGRIE
(Get full report from official database of BE for DAVID LONGRIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DAVID LONGRIE
Addition kinds of activities for DAVID LONGRIE

359400. Vloeistofpompen en motoren | Fluid power pumps and motors
752101. Buiten parkeerdiensten | Outdoor parking services
799700. Lidmaatsport- en recreatieclubs | Membership sports and recreation clubs
28360303. toxoïden | Toxoids
39110300. Sierringen en afwerkingen | Jewelry mountings and trimmings

Werken bij DAVID LONGRIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DAVID LONGRIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DAVID LONGRIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DAVID LONGRIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Medewerker (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij vertrouwd met allerhande administratie? Dan ben jij de gepaste kandidaat. Je job zal bestaan uit het uitvoeren van allerhande administratieve taken. Ook zal je probleemzendingen behandelen. Met je sociaalvaardige capaciteiten zal je met de glimlach goeden ontvangen en overhandigen aan klanten en leverancier

  • Orderpicker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je werken in een magazijn waar je instaat voor het correct verwerken van bestellingen? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor een bedrijf te Sint-Katelijne-Waver, zijn wij namelijk op zoek naar enthousiaste orderpickers. Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen met een BT. Je zorgt ervoor dat deze verwerking correct verloopt. Daarnaast registreer je alle handelingen correct d.m.v scanning. Dit alles met het nodige respect en naleving van de veiligheidsinstructies. Je zorgt voor orde en netheid op de werkvloer.

  • Winkelmedewerker 38h/week Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmederker in het filiaal te Roeselare zorgt je samen met je collega's voor een klantgerichte service. U helpt mee kleding op maat hangen en volgt de instructies op van de winkelverantwoordelijke.

  • Chauffeur CE nacht (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Genoeg van de "eeuwige" files maar wel nog graag professioneel op de baan? Dan kan deze vacature als nachtchauffeur zeker iets voor jou zijn! Als nachtchauffeur CE vervoer je levende kippen die je ophaalt bij de boer en naar het slachthuis brengt. Je start rond 19u/20u tot 7u/8u. Je kunt werken met een kooiaap om de containers met kippen op de vrachtwagen te zetten.

  • HUISHOUDHULP (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: 't POETSHUISJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Ieper-Poperinge-Heuvelland zoeken wij een gemotiveerde kracht om kwaliteitsvolle dienstverlening bij vaste gezinnen te garanderen. Je staat in voor het poetsen, boodschappen doen, wassen en strijken, bereiden van maaltijden enz... Ben je flexibel en mobiel? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

  • Jobstudent(e) gezocht voor verkoop kledij in weekend en schoolvakanties (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Rijkevorsel zijn we dringend op zoek naar een enthousiaste gemotiveerde jobstudent(e) die zich tijdens de weekends en/of schoolvakanties kan vrijmaken om ons verkoopteam te komen versterken. Jouw takenpakket: - Begroeten, klanten ontvangen en adviseren, helpen aan de paskamers ; - Kassa ; - Orde en netheid van de winkel.

  • Loketmedewerker - haven van Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als loketmedewerker sta je in voor de ontvangst van chauffeurs, dossierbeheer en de facturatie. Hulp bieden aan chauffeurs bij problemen aan het loket Administratieve afhandeling van lossing en lading vrachtwagens Voorbereiden van documenten (los-en laadorders, CMR’s) Voorbereiden werkbonnen voor facturatie. Heb je een eerste werkervaring in de logistieke/maritieme sector of heb je recent een logistieke opleiding afgerond? Aarzel dan niet om te solliciteren! Trefwoorden: loketbediende, medewerker loket, administratief bediende, logistiek bediende, logistiek medewerker

  • Teamleader Sales Africa / Mediterranean (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding aan, motiveert en coacht een 12-tal internal sales advisors in het behalen van hun sales objectieven. Je implementeert de sales strategie: je vertaalt de sales strategie naar operationele doelstellingen voor jouw team/regio en volgt deze nauwgezet op. De dagelijkse planning en organisatie van de activiteiten van de medewerkers van jouw team, neem jij voor jouw rekenning. Je hebt individuele coachings- en functioneringsgesprekken met jouw medewerkers en ondersteunt hun verdere groei en ontwikkeling. Je zorgt voor een correcte analyse van de verkoopsresultaten en komt met initiatieven ter verbetering van de resultaten. Jouw medewerkers vinden bij jou steun en advies bij het het oplossen van specifieke problemen (klachten van grote klanten, kwaliteit,…). Indien nodig ga je zelf de uitdaging aan. Klanten die langskomen krijgen van jou een warm onthaal en rondleiding. Voortdurend verbeteren is jouw motto: je denkt mee met de organisatie en neemt acties op vlak van het verbeteren van de processen en de dagelijkse werking van het team. Je houdt vinger aan de pols via media, actualiteit en volgt jouw markten nauw op.

  • Technisch administratief bediende (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: SMULDERS PROJECTS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Doel: Als technisch administratief bediende sta je in voor alle administratieve registraties met betrekking tot onderhoud en herstellingen binnen de onderneming. De rol is zowel controlerend als ondersteunend. Kerntaken Zorgen voor een up to date administratie m.b.t. onderhoud en herstelling. Zorgen dat technische informatie beschikbaar is en blijft voor andere afdelingen en medewerkers binnen de onderneming Inventariseren van de alle uitgevoerde taken van de dienst onderhoud en herstelling. Registratie in het ERP-systeem van keuringen en certificaten van o.a. lasposten, rollend materieel, rollenstellen, e.d. Plaatsten van interne bestellingen voor de technische dienst Administratieve verwerking van werkbonnen van onderaannemers Opstellen van werkvoorbereidingen Inplannen en bijhouden van de diverse afwezigheden van de medewerkers binnen de dienst onderhoud en herstelling.

  • Op zoek naar een nieuwe uitdaging? (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Als selectiekantoor leggen we de focus op bediendeprofielen en werken we met specialisaties: Sales & Marketing: inside sales, account manager, marketing assistant,... Office & Finance & Logistics: administratief bediende, accountant, logistiek teamleader,... Technics & HR & Customer Service: technieker, HR officer, klantendienstmedewerker,... Bedrijfsprofiel: Select is een Human Resources onderneming die je helpt de juiste keuze te maken. Wij zorgen voor de beste match tussen werknemers en werkgevers. Daarnaast zijn wij een erkend loopbaancentrum. Onze ervaren coaches staan klaar om je te begeleiden in jouw loopbaanvraagstukken zodat je opnieuw plezier kunt vinden in uw carrière.

  • Freelance system engineer (focus SCCM) - Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Freelance system engineer met focus op SCCM - Zaventem - 3 maanden Dit bedrijf is een gekend internationaal bedrijf met meer dan 750 werknemers in de regio Zaventem. Ter ondersteuning van het huidige datacenter team zijn ze op zoek naar een freelance system engineer die hen tijdelijk kan bijstaan. Je gaat aan de slag in een datacenter team van 6 Senior System Engineers. Opdracht voor 3 maanden, 2 november tot en met einde januari 2019. Taken: Opvolgen van service requests voor onze digitale werkplek (Office365, SCCM and AD gerelateerde opdrachten) Je staat mee in voor de optimalisatie en onderhoud van de Microsoft en vmWare datacenter infrastructuur. Je staat samen met het team in voor de opvolging van derdelijns escalaties. Je werkt mee aan datacenter projecten en bent betrokken van design tot oplevering. Je werkt in een team samen met ervaren system engineers.  

  • Flexi-jobs (keukenmedewerk(st)ers) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: McDonald's Knokke

    Type: Flexijob

    Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken.

Zoek naar antwoorden van DAVID LONGRIE in sociale netwerken
Look for responds of DAVID LONGRIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DAVID LONGRIE. Laat een reactie achter voor DAVID LONGRIE. DAVID LONGRIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DAVID LONGRIE. Leave a respond for DAVID LONGRIE. DAVID LONGRIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DAVID LONGRIE op de google maps. Adres en contacten DAVID LONGRIE
Location of DAVID LONGRIE on the google maps. Address and contacts of DAVID LONGRIE

Andere gerelateerde bedrijven als come DAVID LONGRIE DAVID LONGRIE: TELINDUS GROUP SA | Close Xavier | MARC MARLI?RE | PUBLICITEIT WACKENS | T.C. BERLAAR

Other related companies as DAVID LONGRIE: TELINDUS GROUP SA | Close Xavier | MARC MARLI?RE | PUBLICITEIT WACKENS | T.C. BERLAAR

DAVID LONGRIE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DAVID LONGRIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07338287353. Het bedrijf DAVID LONGRIE bevindt zich op het adres: RUE DE LA CROIX BLANCHE 3; 4280; HANNUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 956,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 823,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Varkenskwekers. Producten gemaakt in DAVID LONGRIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DAVID LONGRIE is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DAVID LONGRIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DAVID LONGRIE, openstaande posities, locatie van DAVID LONGRIE op de kaart.

DAVID LONGRIE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is DAVID LONGRIE, company assigned to the tax number BE07338287353. The company DAVID LONGRIE is located at the address: RUE DE LA CROIX BLANCHE 3; 4280; HANNUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 956,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 823,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Varkenskwekers. Products created in DAVID LONGRIE were not found.
The main activity of DAVID LONGRIE is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DAVID LONGRIE is not available. You also can look at reviews of DAVID LONGRIE, open positions, location of DAVID LONGRIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DAVID LONGRIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DAVID LONGRIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DAVID LONGRIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DAVID LONGRIE, employees, financial statistics.