ANDRE VANDENABEELE

Contactgegevens ANDRE VANDENABEELE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDRE VANDENABEELE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDRE VANDENABEELE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WOLFSTRAAT 42; 8930; MENEN, België

Telefoon (phone): 56511685 (+32-56511685) 56511685 (+32-56511685)

Fax (fax): +32 (67) 647-76-75 +32 (67) 647-76-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDRE VANDENABEELE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDRE VANDENABEELE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDRE VANDENABEELE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDRE VANDENABEELE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDRE VANDENABEELE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDRE VANDENABEELE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDRE VANDENABEELE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDRE VANDENABEELE
Products information ANDRE VANDENABEELE

BTW identificatienummer (tax): BE02920959472
Ondernemingsnummer: 4646636962
Hoofdstad (capital): 391,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 266,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in ANDRE VANDENABEELE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Varkenskwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDRE VANDENABEELE
(Get full report from official database of BE for ANDRE VANDENABEELE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDRE VANDENABEELE
Addition kinds of activities for ANDRE VANDENABEELE

518299. Wijn en gedistilleerde dranken, nec | Wine and distilled beverages, nec
20110301. Schapen, van vlees geslacht op de site | Mutton, from meat slaughtered on site
24310206. Vensterramen, hout | Window sashes, wood
32690000. Aardappelproducten, nec | Pottery products, nec
35590101. Zak- en sluitmachines (naaimachines) | Bag seaming and closing machines (sewing machinery)
35679905. Inbouwen van ovens | Enameling ovens
36340404. Blenders, elektrisch | Blenders, electric
39990702. Kerstbomen, kunstmatig | Christmas trees, artificial
59610102. Fruit, postorder | Fruit, mail order
59991601. Art dealers | Art dealers

Werken bij ANDRE VANDENABEELE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDRE VANDENABEELE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDRE VANDENABEELE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDRE VANDENABEELE. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren plaatser voor de bouwsector (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT DENDERMONDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met jouw team ben je dagelijks op locatie voor het plaatsen van interieurinrichting. Het gamma is zeer uitgebreid, gaat van binnendeuren tot TV-wanden, kasten, keukens,... Je monteert en installeert, je hebt noties van elektriciteit en sanitair. Dit vooral voor het aansluiten van huishoudtoestellen, spoelbakken en kranen.

  • Receptie grondstoffen (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Fine Food, de productieafdeling van Colruyt Group, maakt elke dag kwaliteitsvolle voedingsproducten voor onze eigen merken. Denk aan kaas, koffie, wijn en salades. Voor het gamma Fine Food Meat zoeken we een gedreven receptionist. Jouw taak is om de binnengekomen goederen in te geven in het traceersysteem en ze daarna naar de juiste afdeling te versturen. Later zou je ook ingeschakeld worden om de goederen in ontvangst te nemen. Dit wil zeggen dat je als eerste in contact komt met de goederen die later verwerkt zullen worden.

  • Monteur staalbouw (m/v) (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Bocholt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. Dit voor het leveren en plaatsen van staalconstructies, fabriekshallen, magazijnen, toonzalen,.. Je werkt mee aan het plaatsen van A tot Z.

  • Vacature | Plaatslager | Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als plaatslager/carrossier zorg je voor de herstelling van het koetswerk van voertuigen. Herstel of vervang je beschadigde stukken soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij. Voer je activiteiten uit op het gebied van demontage montage plaatwerk richten voorbereiden spuiten en afwerken. Breng je de aangepaste kit aan. Meet en controleer je met meetgereedschappen zoals een schuifpasser meter micrometer … Behandel je de ondergrond voor het spuiten zoals reinigen plamuren en afschuren. Breng je grondlagen en grondverf aan. Lijm/las je koetswerkonderdelen. Breng je de eind laag verf aan.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Gemotiveerde HUISHOUDHULPEN in Wellen. (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Persoonlijk assistent (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een budgethouder met een fysieke beperking zijn we op zoek naar een persoonlijk assistent die hem 's avonds kan bijstaan. Hij is op zoek naar 1 of 2 persoonlijke assistenten/verzorgenden/verpleegkundigen die zouden kunnen helpen voor zijn avondverzorging. Het is de bedoeling een 5-tal personen te hebben (hij heeft er nu al 3) die elkaar kunnen aflossen. Dus zelfs iemand die bv maar 3 maal per maand kan of enkel de donderdag, zou hij kunnen gebruiken. Het is de bedoeling om telkens in het begin van de maand een rooster op te maken naargelang ieders beschikbaarheid. De zorg zelf duurt ongeveer een 30 min. Taken : helpen met uitkleden condoomcatheder aanbrengen positionering in bed (kussens op juiste plaats onder benen en voeten plaatsen) meestal nog wat drinken geven en wat kleins om te eten Alles zal natuurlijk genoeg voorgetoond worden en kan eigenlijk door iedereen uitgevoerd worden, maar iemand met ervaring in zorg of verpleging is natuurlijk handig. Er is een mooie verloning voorzien. Het tijdstip is meestal vanaf 21u. Kandidaten die liever later komen zijn ook zeker welkom, maar later dan 01.00 is moeilijk.

  • DJ- Monitor om kinderen te begeleiden bij start-to-DJ kamp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de eerste stappen te leren van het DJ-en? Je begeleidt kinderen bij het leren DJ-en. Er is een lespakket voorzien en we zorgen voor voldoende materiaal voor de kinderen om te oefenen. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De DJ activiteiten worden afgewisseld met spel. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • JOBSTUDENTEN PIZZABEZORGER (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: PIZZA HUT TAKE AWAY

    Type: Studentenjob

    Met behulp van een bromfiets bezorg je tijdig onze pizza's bij de klanten in Sint-Kruis en omgeving of in Sint-Andries en omgeving. Wij zoeken dus pizzabezorgers voor de vestiging in Sint-Kruis en voor de vestiging in Sint-Andries. Indien er geen leveringen zijn sta je in voor het keukenwerk waaronder beleggen van pizza's, afwassen, plooien van dozen, ...

  • Klantenadviseur - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Wil je graag werken bij een internationale speler binnen de banksector? Hou je van klantencontact? Dan is een job als klantenadviseur zeker iets voor jou! We zijn op zoek naar een klantenadviseur voor ons kantoor in Sint-Niklaas. Je ontwikkelt en beheert een klantenportefeuille op een proactieve manier, in samenwerking met het hele team en onder toezicht van de kantoordirecteur, en in overeenstemming met de doelstellingen en de strategie van de bank en de doelstellingen van het agentschap. Jouw taken zien er als volgt uit: Portefeuilles op een proactieve en autonome manier met de klanten beheren. De opvolging van het commerciële actieplan voor particuliere klanten waarborgen, en dit in samenwerking met de kantoordirecteur. Het commerciële actieplan omzetten in concrete acties, en de uitvoering, het verloop, de opvolging en de communicatie ervan waarborgen. Steeds een professionele houding hebben tegenover de klanten en prospecten die met de bank in contact treden, zowel per telefoon, per e-mail als face-to-face. Klantenbinding opbouwen door regelmatige proactieve contacten en een bepaald aantal afspraken per werkdag maken. Verkoopopportuniteiten bij klanten optimaliseren om de doelstellingen van het agentschap te overtreffen. Aan het rotatiesysteem voor het beheer van de kassa en de GAB deelnemen (indien verkooppunt met kassa en geen commerciële medewerker). De interne en externe referrals (klanten), de marketingcontacten en andere contacten (leads) actief gebruiken. Andere taken: specifieke taken uitvoeren om bij te dragen aan de goede werking van het agentschap en/of van de sector.

  • Relatiebeheerder verzekeringen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Vaste Job

    Ik heb jouw cv gezien op de site van Stepstone en vroeg mij af of u soms nog op zoek bent naar een nieuwe uitdaging ? Voor een verzekeringsmakelaar in Gent gespecialiseerd in bedrijfsverzekeringen ben ik nog op zoek naar een account advisor en een account manager . Onze klant is sinds 25 jaar een gevestigde waarde in de verzekeringswereld en in de top 10 van beste verzekeringsmakelaars van België. Ze werken met een team van 28 experten in hun vak. Wat zijn de taken? (account advisor)  U onderhandelt met verzekeraars optimale verzekeringsvoorwaarden voor de u toegewezen ondernemingsklanten.  U verzorgt het polisbeheer voor deze klanten.  Voor de u toegewezen klanten bent u een bereikbaar aanspreekpunt voor alle courante wijzigingen in hun dossier.  U ondersteunt de Account manager in de commerciële relatie met de klant. Wat zijn de taken (account manager )  Actief zoeken naar, benaderen en realiseren van doelgroepklanten met de nadruk op property en technische verzekeringen;  Uitbouwen van een sterk zakelijk netwerk;  Adviseren en optreden als contactpersoon voor een eigen portefeuille ondernemingsklanten. Dit uiteraard met ondersteuning van en in team met de Account Advisors en Product Managers;  Correct rapporteren van klantencontacten en andere commerciële activiteiten.

  • IT-Planet - Product Owner met Java achtergrond (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving De opdracht als Product Owner is het verzamelen, managen en vertalen van de verwachtingen van elke stakeholder. Je neemt het beleid van het stakeholder management op je, en onderhoudt contacten met alle departementen. Vanuit een Agile mindset handel je als facilitator en durf je beslissingen te nemen: je maakt planning op voor alle betrokken partijen, met duidelijke doelstellingen, mogelijkheden en deadlines. Daarnaast behoud je het overzicht en hou je rekening met de verwachtingen en prioriteiten.  Je komt terecht in een gerenommeerd bedrijf, met toffe collega's, die net als jij gepassioneerd zijn en graag bijleert. Geen enkele week zal dezelfde zijn, waarbij je dagelijks gestimuleerd zal worden.    Profiel Je bent zeer technisch aangelegd met achtergrond in Java (full stack). Je hebt voeling met UX/UI. Je kent de uitdagingen in stakeholder management, en bent in staat een goede relatie op te bouwen en duidelijk te communiceren. Je hebt een Agile mindset, en ervaring in Scrum of andere Agile/lean methodologie. Je kan moeilijke problemen vertalen in mensentaal. Je voelt je goed in een adviserende rol, als goede en open communicator. Je bent gepassioneerd door analytisch denken en denkt graag out-of-the-box. Je bent bereid om sporadisch naar Nederland of Denemarken te reizen.   Aanbod   Bij ons word je verloond naar werk, kennis & competenties. Met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps-en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdcheques... Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden & training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er al weer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten klaar.   Freelance? Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een voorstel op maat.     Interesse? Stuur je CV en eventueel je motivatiebrief via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van ANDRE VANDENABEELE in sociale netwerken
Look for responds of ANDRE VANDENABEELE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDRE VANDENABEELE. Laat een reactie achter voor ANDRE VANDENABEELE. ANDRE VANDENABEELE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDRE VANDENABEELE. Leave a respond for ANDRE VANDENABEELE. ANDRE VANDENABEELE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDRE VANDENABEELE op de google maps. Adres en contacten ANDRE VANDENABEELE
Location of ANDRE VANDENABEELE on the google maps. Address and contacts of ANDRE VANDENABEELE

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDRE VANDENABEELE ANDRE VANDENABEELE: UBICON NV | JOSEPH ASNONG | LENATRANS | S.A MICHEL KLINKENBERG | RUSTHUIS ZOETENAARD

Other related companies as ANDRE VANDENABEELE: UBICON NV | JOSEPH ASNONG | LENATRANS | S.A MICHEL KLINKENBERG | RUSTHUIS ZOETENAARD

ANDRE VANDENABEELE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDRE VANDENABEELE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02920959472. Het bedrijf ANDRE VANDENABEELE bevindt zich op het adres: WOLFSTRAAT 42; 8930; MENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 391,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 266,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Varkenskwekers. Producten gemaakt in ANDRE VANDENABEELE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANDRE VANDENABEELE is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDRE VANDENABEELE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDRE VANDENABEELE, openstaande posities, locatie van ANDRE VANDENABEELE op de kaart.

ANDRE VANDENABEELE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDRE VANDENABEELE, company assigned to the tax number BE02920959472. The company ANDRE VANDENABEELE is located at the address: WOLFSTRAAT 42; 8930; MENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 391,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 266,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Varkenskwekers. Products created in ANDRE VANDENABEELE were not found.
The main activity of ANDRE VANDENABEELE is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDRE VANDENABEELE is not available. You also can look at reviews of ANDRE VANDENABEELE, open positions, location of ANDRE VANDENABEELE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDRE VANDENABEELE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDRE VANDENABEELE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDRE VANDENABEELE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDRE VANDENABEELE, employees, financial statistics.