Goldrush BVBA

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Goldrush BVBA
Private companiesMotion Pictures • Goldrush BVBA

Contactgegevens Goldrush BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Goldrush BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Goldrush BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Paardenmarkt 79; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 225 21 34 (+32-03 225 21 34) 03 225 21 34 (+32-03 225 21 34)

Fax (fax): 03 225 21 34 (+32-03 225 21 34) 03 225 21 34 (+32-03 225 21 34)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Goldrush BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Goldrush BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Goldrush BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Goldrush BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Goldrush BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Goldrush BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Goldrush BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Goldrush BVBA
Products information Goldrush BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06035034179
Ondernemingsnummer: 2902557373
Hoofdstad (capital): 150,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 510,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Gold - Purchase & sale; Coins & medals

Product categorie (product category): Valuers - Art

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Goldrush BVBA
(Get full report from official database of BE for Goldrush BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Goldrush BVBA
Addition kinds of activities for Goldrush BVBA

301100. Banden en binnenbanden | Tires and inner tubes
28739900. Stikstofmeststoffen, nec | Nitrogenous fertilizers, nec
36450101. Lamp tinten, metaal | Lamp shades, metal
38230403. Computer interface apparatuur, voor industriële proces controle | Computer interface equipment, for industrial process control
50139903. Aanhangwagen onderdelen en accessoires | Trailer parts and accessories
50520106. Zinkerts | Zinc ore

Werken bij Goldrush BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Goldrush BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Goldrush BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Goldrush BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Vorkliftchauffeur (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Laden/lossen van vrachtwagens Stickers kleven, strapping, wikkelen,... Aan- en afkoppelen van slangen/pompen/ventielen

  • Onderhoudstechnieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde onderhouds-/storingstechnieker voor het preventief en curatief onderhoud van diverse verpakkingsmachines.

  • Model based ingenieur (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverende marktleider in VEURNE zijn wij op zoek naar een MODEL BASED INGENIEUR om het R&D-team te versterken. Daarbij sta je in voor het formeel beschrijven van de intelligentie van de producten om zo de basis te leggen voor het verdere ontwerp. De klant zelf ontwikkelt intelligente technieken voor het huis van de toekomst om zo in te spelen op de vraag naar duurzame energie. Als model based ingenieur verzorg je het model based ontwerp en daarbij sta je ook in voor de nodige validatie. Om in te spelen op de noden en wensen van de klanten zijn de producten voorzien van de gevraagde intelligentie, waarbij ook rekening wordt gehouden met klimaatvoorwaarden en -normen. Verder volg je de technologische evoluties op omtrent de nieuwste technieken en energiemanagement om zo snel in te spelen op kansen en mogelijkheden. Je werkt nauw samen met diverse interne en externe partners.

  • Huishoudhelden regio OELEGEM. Solliciteer per SMS! (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Ranst, Emblem, Broechem, Oelegem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Sms 'easyjobs’ + je postcode naar 6033

  • Handlanger tentenbouw (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Je bent de eerste 3 weken van september beschikbaar? Dan is deze afwisselende job in een tof team zeker iets voor jou! Jouw takenpakket bestaat uit: de opbouw van (party)tenten aankleding, vloeren plaatsen,...

  • Student magazijnswerk 18+ (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Studentenjob

    Je wordt tewerkgesteld op een afdeling binnen één van onze grote logistieke spelers, nl. katoen Natie. Jouw taken kunnen volgende omvatten: laden en lossen van containers inpakwerk aan de hand van een bestelbon, goederen uit het magazijn halen en klaarmaken voor verzending (handmatig of met scanner) tellen van stock kwaliteitscontrole

  • Junior Recruiter - Internship (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: VOLVO GROUP BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleiding binnen HR en ben je geboeid door alles wat met rekrutering te maken heeft? Ben je benieuwd hoe wij de juiste mensen selecteren en wil je zelf graag de kneepjes van het vak leren? Zoek niet langer verder, want wij hebben voor jou de perfecte stageplaats! Jouw takenpakket Wij geloven dat variatie belangrijk is in een job. Zo hebben wij een takenpakket samengesteld waarin je de kans krijgt om met de verschillende aspecten van het selectieproces in aanraking te komen. De rode draad doorheen jouw stageperiode zal bestaan uit administratieve ondersteuning. Samen met de recruitment administrator zal jij ervoor zorgen dat elke stakeholder up-to-date blijft en dat kandidaten goed worden opgevolgd. Ook beschik jij over een gezonde dosis mensenkennis en weet jij de juiste mensen te selecteren en aan te spreken. Zo zal een deel van jouw takenpakket bestaan uit searchen op verschillende jobboards. Ben je ook nog eens communicatief ingesteld? Perfect! Samen met jouw collega’s zal je Volvo Group vertegenwoordigen op jobbeurzen waar je de kans krijgt je te profileren een echte Volvo Ambassador. Verder zal jij de kans krijgen om een nieuw project (stagebeleid) op te starten. Zo mag jij je volledig laten gaan bij het uittekenen van het proces, het verloop en de opvolging. Laat je inspireren, leg contacten en durf zelfstandig werken. Allerlaatst zal je in een ander belangrijk project ook ondersteuning bieden in het vinden van kandidaten binnen een specifieke doelgroep.

  • JOBSTUDENTEN ZAAL (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

    Type: Studentenjob

    Periode: weekends en vakantieperiodes Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerkers voor de bediening van onze klanten. U neemt de bestelling op, serveert gerechten en dranken en ontvangt ook geld. Interesse? Solliciteer snel.

  • Onderhoudstechnicus/ storingstechnieker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Het doel is dat u wordt ingezet als storingstechnieker/ maintenance engineer. Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opsporen, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.

  • Office Angel (m/v) (VOSSELAAR)

    Regio: VOSSELAAR

    Bedrijf: ONE TWO ASSIST

    Type: Vaste Job

    Onze klanten zoeken een ondernemende administratieve duizendpoot met oog voor detail. Als office manager speel je namelijk een cruciale rol in het succes en de groei van een bedrijf. Je ondersteunt de zaakvoerder door het administratieve beheer op jouw te nemen. Je bent een echte teamplayer maar beschikt over voldoende maturiteit om zelfstandig te werken. Je bent enthousiast, taak en klantgericht en je hebt zin voor initiatief, kortom je hebt een hands-on-mentaliteit. Je zal instaan voor een ruim en gevarieerd takenpakket. · Administratie en organisatie · Boekhoudkundige en fincanciële verrichtingen · Personeelsadministratie (ism sociaal secretariaat) · Communicatie en marketing

  • zelfstandige logopediste (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: ZELFSTANDIGE LOGOPED. PRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor onze groepspraktijk om één van onze medewerkers, die gaat verhuizen, te vervangen. We behandelen leer- en taalstoornissen, articulatieproblemen, stemstoornissen, afasie, slikmoeilijkheden en myofunctionele problemen.

  • Interim Zorgkundige ANTWERPEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    We zijn op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen in regio Antwerpen die willen bijwerken in verschillende woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van Goldrush BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Goldrush BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Goldrush BVBA. Laat een reactie achter voor Goldrush BVBA. Goldrush BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Goldrush BVBA. Leave a respond for Goldrush BVBA. Goldrush BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Goldrush BVBA op de google maps. Adres en contacten Goldrush BVBA
Location of Goldrush BVBA on the google maps. Address and contacts of Goldrush BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Goldrush BVBA Goldrush BVBA: Penasse B Ets | ZONNEWERINGEN DEFRABEL | Raes A | REGINA DENEWET | Moraux & Fils

Other related companies as Goldrush BVBA: Penasse B Ets | ZONNEWERINGEN DEFRABEL | Raes A | REGINA DENEWET | Moraux & Fils

Goldrush BVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Goldrush BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06035034179. Het bedrijf Goldrush BVBA bevindt zich op het adres: Paardenmarkt 79; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 150,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 510,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Valuers - Art. Lijst met producten zijn Gold - Purchase & sale; Coins & medals.
De hoofdactiviteit van Goldrush BVBA is Motion Pictures, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Goldrush BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Goldrush BVBA, openstaande posities, locatie van Goldrush BVBA op de kaart.

Goldrush BVBA is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Goldrush BVBA, company assigned to the tax number BE06035034179. The company Goldrush BVBA is located at the address: Paardenmarkt 79; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 150,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 510,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Valuers - Art. List of products are Gold - Purchase & sale; Coins & medals.
The main activity of Goldrush BVBA is Motion Pictures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Goldrush BVBA is not available. You also can look at reviews of Goldrush BVBA, open positions, location of Goldrush BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Goldrush BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Goldrush BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Goldrush BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Goldrush BVBA, employees, financial statistics.