de Lange-Taziaux SPRL

Contactgegevens de Lange-Taziaux SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data de Lange-Taziaux SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

de Lange-Taziaux SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Montagne de Bueren 2; 4000; Liège 1, België

Telefoon (phone): 04 223 73 87 (+32-04 223 73 87) 04 223 73 87 (+32-04 223 73 87)

Fax (fax): 04 223 73 87 (+32-04 223 73 87) 04 223 73 87 (+32-04 223 73 87)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) de Lange-Taziaux SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "de Lange-Taziaux SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "de Lange-Taziaux SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van de Lange-Taziaux SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen de Lange-Taziaux SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of de Lange-Taziaux SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees de Lange-Taziaux SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti de Lange-Taziaux SPRL
Products information de Lange-Taziaux SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03059112548
Ondernemingsnummer: 4889160156
Hoofdstad (capital): 278,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 531,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Antiques

Product categorie (product category): Valuers - Art

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor de Lange-Taziaux SPRL
(Get full report from official database of BE for de Lange-Taziaux SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor de Lange-Taziaux SPRL
Addition kinds of activities for de Lange-Taziaux SPRL

26790400. Labels en labels, papier | Tags and labels, paper
30530202. Verpakking, leer, nec | Packing, leather, nec
32550204. Tankblokken, glashuis: klei | Tank blocks, glasshouse: clay
34620300. Auto- en verbrandingsmotoren | Automotive and internal combustion engine forgings
35320407. Ploegen, kolen | Plows, coal
39619901. Kostuumjuwelen, ex. | Costume jewelry, ex. precious metal and semiprecious stones
42149901. Meubelen bewegen en opslaan, lokaal | Furniture moving and storage, local
54619900. Retail bakkerijen, nec | Retail bakeries, nec
87330103. Medisch onderzoek | Medical research

Werken bij de Lange-Taziaux SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in de Lange-Taziaux SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor de Lange-Taziaux SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for de Lange-Taziaux SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Sanitair Installateur (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio van Roeselare zijn we dringend op zoek naar een Sanitair Installateur. Je plaatst sanitaire installaties en verwarming in nieuwbouwwoningen, scholen, ziekenhuizen en kleinere appartementsgebouwen (maximum 10 appartementen per gebouw).

  • Technieker sanitair/ centrale verwarming (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een familiaal bedrijf regio Koekelare, gaan wij op zoek naar een gemotiveerde technieker sanitair/centrale verwarming (m/v)! Je staat in voor het onderhoud en kleine herstellingen van centrale verwarming en sanitair. Dit bij particulieren in de buurt.

  • Winkelmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt te Kortrijk zijn wij op zoek naar een voltijdse medewerker. Je doet zowel de kassa als het aanvullen van de rekken.

  • inpakker/productiemedewerkers (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Inhouse Vandemoortele Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor onze klant, een gerenomeerd voedingsbedrijf, regio meetjesland, zoeken we gemotiveerde INPAKKERS/PRODUCTIEMEDEWERKERS. Je wordt opgenomen binnen de actieve poollijst van kandidaten en wordt in functie van de planning ingeschakeld in diverse afdelingen binnen de productie aan de hand van dagcontracten.

  • Medewerker metaalhandel (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt de klanten bij het wegen en sorteren van materiaal. Je stelt vast welke materialen de klanten binnenbrengen, neemt ze aan, sorteert ze, weegt ze en geeft klanten een bonnetje mee. Je stockeert de materialen daarna op de juiste plaats. Ondertussen heb je oog voor de orde in het magazijn en doe je diverse andere kleine taken binnen de firma.

  • Onderhoudstechnieker - automatisch magazijn 2 ploegen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij aan de slag gaan bij een bedrijf dat: luistert naar zijn werknemers? zijn werknemers soigneert? een job op lange termijn aanbiedt? en verschillende doorgroeimogelijkheden heeft? Dan stellen wij jou graag volgende job voor om je vingers bij af te likken!Geen ervaring noodzakelijk Forum Jobs zoekt namelijk een operator die interesse heeft om door te groeien naar een technieker. Je hoeft hiervoor geen technische opleiding te hebben maar wel wat technisch inzicht hebben. Het bedrijf is bereid om jou alles intern aan te leren. Binnen het bedrijf zijn er verschillende lijnen die bemand worden door productiemedewerkers, operatoren en een ploegchef. Wegens de bouw van een volautomatisch hoogbouwmagazijn gaat de firma op zoek naar versterking voor de technische dienst.Takenpakket als technisch operator Je bent verantwoordelijk voor het functioneren van het hoogbouwmagazijn. Je voert regelmatig controles uit op kritische punten. Je biedt ondersteuning bij het onderhoud van rollend materieel (heftrucks, reachtrucks, etc.), gebouwen en installaties. Je lost technische storingen op, zowel op mechanisch als elektrotechnisch vlak. Je werkt in een 2 ploegensysteem van maandag t.e.m. vrijdag.

  • MECHANIEKER HEFTRUCKS - KALLO (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen in Kallo en gespecialiseerd in logistieke dienstverlening zijn wij opzoek naar een gedreven en enthousiaste mechanieker voor onze heftrucks. Het bedrijf telt vandaag ruim 1100 gemotiveerde werknemers. Functieomschrijving: Je onderhoudt en herstelt samen met jouw collega's heftrucks met elektro -en dieselmotoren Daarnaast maak je bestekken op en zorg je dat er een geoliede planning en opvolging is van de onderhoudscycli Je werkt in dagdienst in een vijfdagenstelsel

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoeilaart – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Inpakafdeling voor de maand OKTOBER/NOVEMBER (M/V) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: KLINGELE CHOCOLADE

    Type: Studentenjob

    Voor ons chocoladebedrijf in Evergem zoeken we jobstudenten die kunnen werken in september en oktober. Voor één of meerdere vaste dagen in de week of voor volledige weken. Functieomschrijving: Het inpakken van de verwerkte producten, zowel machinaal als manueel De verpakte goederen voorzien van de juiste etiketten Afgewerkte goederen in rekken zetten Indien nodig inspringen waar hulp nodig is, ook productie Oplossen van kleine verpakkingsproblemen Op het einde van de dagtaak de verpakkingsruimte op orde brengen Profiel: Goede kennis van NL Je studeert een bachelor of masteropleiding Je bent een harde werker Je vindt kwaliteit belangrijk Periode: Wij zoeken jobstudenten die één of meerdere (vaste) dagen per week kunnen werken, dit in vroege en/of afwisselend late ploeg. Vroege ploeg: maandag tot donderdag: 6u tot 14.30u, vrijdag: 6u tot 12.30u - Late ploeg: maandag tot donderdag: 11u-19.30 u, vrijdag: 11u tot 17.30u.

  • Second line support medewerker (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons, een geronommeerde retail keten, zijn wij op zoek naar een second line support medewerker. Hun group IT services is een jong en dynamisch team die voor alle bedrijven van de group in de vier verschillende landen, IT en digital experience oplossingen bouwt. Alle oplossingen vertrekken vanuit vernieuwende ideeën waarbij ze innovatief willen zijn op de markt, door op zoek te gaan naar nieuwe efficiëntere bedrijfsprocessen en technologieën. Binnen het team krijgen de mensen de ruimte om te experimenteren, hun visie op medewerkers is dat iedereen zich ten volle moet kunnen ontplooien door de mensen de vrijheid te geven om buiten hun strikte taakomschrijving mee initiatief te kunnen nemen. Als bedrijf zijn ze heel Agile, gebruiken ze de SCRUM methodologie volledig. Al hun ontwikkelingen hebben een heel korte ‘time to market’. Door de continue groei en in functie van de strategische opbouw van het ICT-team, hebben zij op vandaag heel wat jobopportuniteiten. Zin in een nieuw avontuur als Application Support Engineer? Je bent de brug tussen de IT helpdesk, business analisten en de development teams (intern en extern). Je biedt functionele ondersteuning met betrekking tot het gebruik van de diverse custom made core applicaties die in gebruik zijn op het hoofdkantoor, magazijnen, winkels en website. Je bent medeverantwoordelijk voor het adviseren van de interne medewerkers i.v.m. het gebruik, onderhoud en beheer van deze applicaties. Je stelt documentatie op voor het helpdesk team en interne gebruikers. Je werkt in een team van 3, waarbij teamwork en een goede communicatie cruciaal is. Je rapporteert aan de Group ICT Manager. Je werkt vanuit de hoofdzetel in Hoboken, maar je reist af en toe naar de andere vennootschappen (Nederland, UK, Duitsland).

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Warehouse Professionals (part-time bijverdienste/op afroep) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: BRADY

    Type: Flexijob

    Voor ons Warehouse team in Zele, zijn wij wij op zoek naar enkele flexkrachten (deeltijds/flexibel). Als flexkracht ben je enkel dagen per week/per maand beschikbaar (naast bijvoorbeeld je studie of zelfstandige activiteit) om ons team te komen versterken. Je werkt samen met andere Warehouse professionals en de Cluster Coordinator. Je kan hier het filmpje bekijken waarin we je een kijkje tonen in ons Warehouse. Verantwoordelijkheden/taken: Producten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verpakken Goederen en producten ontvangen De levering controleren De werkzone reinigen en opruimen (materieel, hulpstukken, ...) Verpakken en eenvoudige assemblages uitvoeren Beschadigde producten opnieuw conform maken, ... Opvolggegevens van orders registreren Een lijst van de beschadigde producten en van defect materiaal opmaken Goederen naar de verzend-, opslag- of productiezone brengen Voorraden opvolgen De ontvangst van de producten controleren Picken volgens de instructies van de ordervoorbereiding De pakketten, partijen, ... samenstellen Goederen in opslagzones plaatsen

Zoek naar antwoorden van de Lange-Taziaux SPRL in sociale netwerken
Look for responds of de Lange-Taziaux SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor de Lange-Taziaux SPRL. Laat een reactie achter voor de Lange-Taziaux SPRL. de Lange-Taziaux SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for de Lange-Taziaux SPRL. Leave a respond for de Lange-Taziaux SPRL. de Lange-Taziaux SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie de Lange-Taziaux SPRL op de google maps. Adres en contacten de Lange-Taziaux SPRL
Location of de Lange-Taziaux SPRL on the google maps. Address and contacts of de Lange-Taziaux SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come de Lange-Taziaux SPRL de Lange-Taziaux SPRL: FLGEOS NV | M. VLERICK | Verhoestraete Metalen NV | JACOBUS MARTENS | I.C.E. INTERIEUR

Other related companies as de Lange-Taziaux SPRL: FLGEOS NV | M. VLERICK | Verhoestraete Metalen NV | JACOBUS MARTENS | I.C.E. INTERIEUR

de Lange-Taziaux SPRL is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is de Lange-Taziaux SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03059112548. Het bedrijf de Lange-Taziaux SPRL bevindt zich op het adres: Montagne de Bueren 2; 4000; Liège 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 278,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 531,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Valuers - Art. Lijst met producten zijn Antiques.
De hoofdactiviteit van de Lange-Taziaux SPRL is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van de Lange-Taziaux SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van de Lange-Taziaux SPRL, openstaande posities, locatie van de Lange-Taziaux SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

de Lange-Taziaux SPRL is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is de Lange-Taziaux SPRL, company assigned to the tax number BE03059112548. The company de Lange-Taziaux SPRL is located at the address: Montagne de Bueren 2; 4000; Liège 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 278,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 531,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Valuers - Art. List of products are Antiques.
The main activity of de Lange-Taziaux SPRL is National Security and International Affairs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of de Lange-Taziaux SPRL is not available. You also can look at reviews of de Lange-Taziaux SPRL, open positions, location of de Lange-Taziaux SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over de Lange-Taziaux SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf de Lange-Taziaux SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about de Lange-Taziaux SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company de Lange-Taziaux SPRL, employees, financial statistics.