D V C-VERKOOPZAAL GALERIJ

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • D V C-VERKOOPZAAL GALERIJ
Private companiesOil and Gas Extraction • D V C-VERKOOPZAAL GALERIJ

Contactgegevens D V C-VERKOOPZAAL GALERIJ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D V C-VERKOOPZAAL GALERIJ: address, phone, fax, email, website, opening hours

D V C-VERKOOPZAAL GALERIJ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ellermanstraat 36; 2060; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 232 36 64 (+32-03 232 36 64) 03 232 36 64 (+32-03 232 36 64)

Fax (fax): 03 234 22 14 (+32-03 234 22 14) 03 234 22 14 (+32-03 234 22 14)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D V C-VERKOOPZAAL GALERIJ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D V C-VERKOOPZAAL GALERIJ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D V C-VERKOOPZAAL GALERIJ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D V C-VERKOOPZAAL GALERIJ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D V C-VERKOOPZAAL GALERIJ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D V C-VERKOOPZAAL GALERIJ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D V C-VERKOOPZAAL GALERIJ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D V C-VERKOOPZAAL GALERIJ
Products information D V C-VERKOOPZAAL GALERIJ

BTW identificatienummer (tax): BE03236541748
Ondernemingsnummer: 4950134277
Hoofdstad (capital): 798,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 762,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Auction rooms

Product categorie (product category): Valuers - Art

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D V C-VERKOOPZAAL GALERIJ
(Get full report from official database of BE for D V C-VERKOOPZAAL GALERIJ)

Aanvulling soorten activiteiten voor D V C-VERKOOPZAAL GALERIJ
Addition kinds of activities for D V C-VERKOOPZAAL GALERIJ

754901. Automotive onderhoudsdiensten | Automotive maintenance services
22690101. Flock printen van smalle stoffen | Flock printing of narrow fabrics
23290303. Voetbaluniforms: mannen, jongeren en jongens | Football uniforms: men's, youths', and boys'
34620302. Verbrandingsmotoren van de verbrandingsmotoren, ysterhoudend | Internal combustion engine forgings, ferrous
36340402. Beddengoed, elektrisch | Bedcoverings, electric

Werken bij D V C-VERKOOPZAAL GALERIJ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D V C-VERKOOPZAAL GALERIJ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D V C-VERKOOPZAAL GALERIJ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D V C-VERKOOPZAAL GALERIJ. Looking for open vacancies in other companies

  • MEDEWERKER VERZENDING/EXPEDITIE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Inhouse Jebo Food

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bent u klaar om te werken in een groeiend voedingsbedrijf te Brugge? Dan zoeken wij uw talent! Een dynamisch voedingsbedrijf uit Brugge is op zoek naar gedreven expeditiemedewerkers. Het bedrijf maakt artisinale, rijke brood- en toastsalades in een industriële omgeving mét een kmo-spirit. Uw takenpakket: - Correct wegzetten van producten in de frigo. - Correct klaarzetten van de producten voor de bestellingen. - Afgewerkte producten in dozen plaatsen. - Dozen stapelen. - Paletten verplaatsen met een manueel transpallet.

  • Siteverantwoordelijke Heuvelland - catering (HEUVELLAND)

    Regio: HEUVELLAND

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je bent verantwoordelijk voor de bestelling van maaltijden je bent verantwoordelijk voor de portionering maken van afgeleiden en afwerking van de maaltijden je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van de maaltijdregeling en helpt hierbij actief mee je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van de gegevens Je staat in voor de opvolging en opleiding inzake de algemene hygiëne en veiligheidsprocedures Je staat in voor de implementatie en opvolging van maaltijdbeheersysteem Je staat in voor een goede communicatie met je klant de medewerkers en onze interne diensten Je bent het aanspreekpunt van directie en diensthoofden van je klant

  • Operatoren (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: t-interim Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bedient één of meerdere machines en voert de nodige controles uit.

  • TIG lasser dagwerk (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in balustrades zijn wij op zoek naar een TIG lasser. Je staat in voor de constructie van metalen en aluminium onderdelen aan de hand van plannen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herenthout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Huishoudhulp in Brecht-Wuustwezel (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • R&D Test Engineer (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: EKINOPS BELGIUM NV

    Type: Vaste Job

    Als R&D System Test Engineer werk je mee aan de validatie en verificatie van professionele datacommunicatie routers. Je werkt in een internationaal team van test ingenieurs, ontwerpt en test gesimuleerde netwerk omgevingen van klanten (netwerk operatoren), met bijhorende manuele en geautomatiseerde testen.

  • Capaciteit Planner Ingenieur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    INTRODUCTIE Onze klant is 's wereld grootste biofarmaceutisch bedrijf met een productaanbod voor alle fasen in een mensenleven, een sterke productenpijplijn en toonaangevend research- en productiecapaciteiten. Hun missie: samen werken aan een gezondere wereld. Binnen de afdeling Operation Excellence - Plant Performance zijn ze op zoek naar een Long Range Capacity Planner; een spilfiguur in het analyseren van de capaciteit. FUNCTIE - Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de beschikbare capaciteit van equipment op middellange en lange termijn - Je neemt zowel bestaande volumes als voorstellen voor nieuwe producten mee op in de analyses - Je voert deze analyses proactief uit zodat capaciteitstekorten tijdig kunnen vermeden worden - Je maakt voorstellen om deze capaciteitstekorten op te vangen: business cases opstellen voor nieuw equipment, organisatorische aanpassingen of projecten voorstellen om efficiëntie te verhogen - Op een eenvoudige en pragmatische manier visualiseren en presenteren - Je presentatie is de basis voor de strategische beslissingen die de site moet nemen PROFIEL - Hogere technische opleiding of gelijk door ervaring - Aantal jaren projectervaring in een productie omgeving - Ervaring met het implementeren van optimalisaties (DMAIC, six sigma, lean) - Yellow & Green belt certifiëring is een plus - Goed zelfstandig en in team kunnen werken - Goede communicatieve en sociale vaardigheden - Taalvaardigheden: Nederlands en Engels OFFERTE Onze klant biedt u een aantrekkelijk salaris binnen een dynamisch bedrijf. Wilt u er meer over weten? Of is dit nog niet helemaal wat u zoekt? Contacteer Charlotte Vincentelli;

  • Service technieker kranen (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: KONECRANES NV

    Type: Vaste Job

    Je zal samen met collega’s instaan voor: het uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud op verschillende types kranen het doen van interventies en herstellingen bij storingen aan kranen het analyseren en oplossen van problemen

  • Analist (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: Virtus Select

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: - de communicatie tussen de business en de pragmatische IT-wereld - de vertaling van een abstract niveau naar een bruikbare roadmap voor de codegenerators - de opstart van het project samen met de verantwoordelijke programmeur (de pré-analyse) - het gieten van de pré-analyse in een standaard en werkbare vorm + doorgeven aan de development afdeling - het aanleveren van alle gegevens nodig voor de realisatie van het project - het meewerken aan het project tot aan de oplevering - het bespreken van de wijzigingen met de programmeur Je rapporteert aan de Teamleader

  • FREELANCE STUDIECOACH (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

  • Schrijnwerker regio Charleroi (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van D V C-VERKOOPZAAL GALERIJ in sociale netwerken
Look for responds of D V C-VERKOOPZAAL GALERIJ in social networks

Lees alle opmerkingen voor D V C-VERKOOPZAAL GALERIJ. Laat een reactie achter voor D V C-VERKOOPZAAL GALERIJ. D V C-VERKOOPZAAL GALERIJ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D V C-VERKOOPZAAL GALERIJ. Leave a respond for D V C-VERKOOPZAAL GALERIJ. D V C-VERKOOPZAAL GALERIJ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D V C-VERKOOPZAAL GALERIJ op de google maps. Adres en contacten D V C-VERKOOPZAAL GALERIJ
Location of D V C-VERKOOPZAAL GALERIJ on the google maps. Address and contacts of D V C-VERKOOPZAAL GALERIJ

Andere gerelateerde bedrijven als come D V C-VERKOOPZAAL GALERIJ D V C-VERKOOPZAAL GALERIJ: FA. PLASTI-SIGN | INSTITUT INTEMPOR'ELLE | MICHEL BROUCK | ROLAND SANEN | DE CEUSTER

Other related companies as D V C-VERKOOPZAAL GALERIJ: FA. PLASTI-SIGN | INSTITUT INTEMPOR'ELLE | MICHEL BROUCK | ROLAND SANEN | DE CEUSTER

D V C-VERKOOPZAAL GALERIJ is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D V C-VERKOOPZAAL GALERIJ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03236541748. Het bedrijf D V C-VERKOOPZAAL GALERIJ bevindt zich op het adres: Ellermanstraat 36; 2060; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 798,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 762,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Valuers - Art. Lijst met producten zijn Auction rooms.
De hoofdactiviteit van D V C-VERKOOPZAAL GALERIJ is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D V C-VERKOOPZAAL GALERIJ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D V C-VERKOOPZAAL GALERIJ, openstaande posities, locatie van D V C-VERKOOPZAAL GALERIJ op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

D V C-VERKOOPZAAL GALERIJ is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is D V C-VERKOOPZAAL GALERIJ, company assigned to the tax number BE03236541748. The company D V C-VERKOOPZAAL GALERIJ is located at the address: Ellermanstraat 36; 2060; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 798,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 762,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Valuers - Art. List of products are Auction rooms.
The main activity of D V C-VERKOOPZAAL GALERIJ is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of D V C-VERKOOPZAAL GALERIJ is not available. You also can look at reviews of D V C-VERKOOPZAAL GALERIJ, open positions, location of D V C-VERKOOPZAAL GALERIJ on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over D V C-VERKOOPZAAL GALERIJ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D V C-VERKOOPZAAL GALERIJ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D V C-VERKOOPZAAL GALERIJ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D V C-VERKOOPZAAL GALERIJ, employees, financial statistics.