V.S.O.A.-S.L.F.P./C.G.S.L.B.-S.L.F.P.

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • V.S.O.A.-S.L.F.P./C.G.S.L.B.-S.L.F.P.
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • V.S.O.A.-S.L.F.P./C.G.S.L.B.-S.L.F.P.

Contactgegevens V.S.O.A.-S.L.F.P./C.G.S.L.B.-S.L.F.P.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V.S.O.A.-S.L.F.P./C.G.S.L.B.-S.L.F.P.: address, phone, fax, email, website, opening hours

V.S.O.A.-S.L.F.P./C.G.S.L.B.-S.L.F.P.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE STASSARTSTRAAT 35B7; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 25129163 (+32-25129163) 25129163 (+32-25129163)

Fax (fax): +32 (87) 797-41-47 +32 (87) 797-41-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V.S.O.A.-S.L.F.P./C.G.S.L.B.-S.L.F.P.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V.S.O.A.-S.L.F.P./C.G.S.L.B.-S.L.F.P."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V.S.O.A.-S.L.F.P./C.G.S.L.B.-S.L.F.P."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V.S.O.A.-S.L.F.P./C.G.S.L.B.-S.L.F.P., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V.S.O.A.-S.L.F.P./C.G.S.L.B.-S.L.F.P.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V.S.O.A.-S.L.F.P./C.G.S.L.B.-S.L.F.P., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V.S.O.A.-S.L.F.P./C.G.S.L.B.-S.L.F.P.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V.S.O.A.-S.L.F.P./C.G.S.L.B.-S.L.F.P.
Products information V.S.O.A.-S.L.F.P./C.G.S.L.B.-S.L.F.P.

BTW identificatienummer (tax): BE07185852050
Ondernemingsnummer: 7338287353
Hoofdstad (capital): 757,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 862,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in V.S.O.A.-S.L.F.P./C.G.S.L.B.-S.L.F.P. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vakbonden

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V.S.O.A.-S.L.F.P./C.G.S.L.B.-S.L.F.P.
(Get full report from official database of BE for V.S.O.A.-S.L.F.P./C.G.S.L.B.-S.L.F.P.)

Aanvulling soorten activiteiten voor V.S.O.A.-S.L.F.P./C.G.S.L.B.-S.L.F.P.
Addition kinds of activities for V.S.O.A.-S.L.F.P./C.G.S.L.B.-S.L.F.P.

3728. Vliegtuigonderdelen en -uitrusting, nec | Aircraft parts and equipment, nec
176101. Dakwerk en gootwerk | Roofing and gutter work
493199. Elektrische en andere diensten gecombineerd | Electric and other services combined
16290200. Spoorweg- en metrobouw | Railroad and subway construction
31610102. Schoenkits | Shoe kits
36340203. Voedselmixers, elektrisch: huishouden | Food mixers, electric: household
45220101. Luchtvaartmaatschappijen, onbeschadigd | Air passenger carriers, nonscheduled

Werken bij V.S.O.A.-S.L.F.P./C.G.S.L.B.-S.L.F.P.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V.S.O.A.-S.L.F.P./C.G.S.L.B.-S.L.F.P.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V.S.O.A.-S.L.F.P./C.G.S.L.B.-S.L.F.P.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V.S.O.A.-S.L.F.P./C.G.S.L.B.-S.L.F.P.. Looking for open vacancies in other companies

  • Huishoudhulp met dienstencheques (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: DCO Op en Top Fris

    Type: Dienstenchequebaan

    In het kader van dienstencheques zijn wij op zoek naar nieuwe werkkrachten. U voert huishoudelijke taken uit zoals onder andere poetsen, strijken en boodschappen doen. We stellen een werkrooster op maat op waarbij de werkplaatsen zich dicht bij de woonplaats bevinden en de werkuren binnen de schooluren vallen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO HEULE-GULLEGEM-BISSEGEM (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: GREENHOUSE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Heule-Gullegem-Bissegem zoeken een goede hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS DESSELGEM/BEVEREN-LEIE (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit DESSELGEM & BEVEREN-LEIE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudenten zorg of verpleging voor ons nieuw WZC Hardoy te Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: WZC Hardoy

    Type: Studentenjob

    Voor ons nieuw WZC Hardoy te Ardooie is Orpea op zoek naar jobstudenten om het zorgteam van het residentie versterken in zijn dagelijkse taken.

  • LESGEVER MULTIMOVE (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks multimove (start januari 2019) in Zulte zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan wekelijks door op zaterdagvoormiddag van 09:00-12:00u. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Stagiair(e) Azure AD migratie met implementatie security voor Azure AD (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Meer en meer bedrijven verwachten een always-on infrastructuur waarbij men denkt aan een migratie naar Azure AD. Onderzoeksvraag: Hoe kan je op de meest efficiënte manier een bestaande IT omgeving migreren naar Azure AD met aandacht voor security en de implementatie ervan? Doel: Het opzetten van een migratie pad voor onze testomgeving en de uitvoering van de huidige AD omgeving naar Azure AD. Tevens de implementatie van bijkomende security zoals conditional access, MFA, etc. alsook de implementatie van group policies met betrekking op security en updates. Effectieve testen uitvoeren om op basis hiervan gegronde beslissingen te kunnen nemen voor de klanten en hun behoeftes.

  • Product Engineering Manager (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ENGINITY

    Type: Vaste Job

    De Product Engineering Manager is verantwoordelijk voor de industrialisatie en het continue verbeteringsproces van de sensoren productfamilie voor HEN wereldwijd. De Product Engineering Manager rapporteert aan de General Manager HEN en maakt deel uit van het managementteam van de Plant. Taken en verantwoordelijkheden De Product Engineering Manager leidt de 3 Product Engineering teams van de product familie sensoren in de realisatie van de industrialisatie van nieuwe producten die in de markt geïntroduceerd worden, product/proces verbeteringen en behandeling van klantenklachten. Verantwoordelijk voor het volledig beheer van de industrialisatie van nieuwe producten en dit van concept/studie fase tot uitvoering en product lancering en dit in nauwe samenwerking met de R&D afdeling. Zorgen voor het continue verbeteringsproces door afvalvermindering, productie-efficiëntie en optimalisatie, verbetering van materialen en materiaalstromen. Verhoging van de productiviteit door middel van ‘zero defect’ denken, processen en technologie verbeteringen. Zorgt voor een pro-actieve borging van de kwaliteit van de producten door toepassen en optimaliseren van het FMEA-proces. Gedreven door feiten & cijfers en solide beslissingen kunnen nemen. Geeft sturing aan de lopende product & procesverbeteringen om alzo kwaliteit vereisten, productie doelen en kosten efficiëntie te bereiken. Geeft sturing en ondersteuning waar vereist om product & proces problemen op te lossen en klantenklachten op een efficiënte en doeltreffende manier op te lossen. Hij heeft een overzicht over de verschillende productgroepen, evalueert resultaten en gaat voor resultaatsgerichte oplossingen om de producten continu te verbeteren. Verantwoordelijk voor het gelijktijdig beheren van meerdere verbeteringsprojecten. Coördinatie van bovenstaande verantwoordelijkheden voor HEN wereldwijd.

  • Functioneel Analist (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ONS

    Type: Vaste Job

    Ons ICT is een overkoepelende dienst voor alle Ons organisaties en maakt al meer dan 20 jaar eigen software. Steeds vaker kregen we vanuit de sectoren waarin we actief zijn de vraag of deze software ook aangekocht kon worden. In de schoot van Ons ontstond hierdoor in 2016 CareIT, als spin-off, met het specifieke doel de toepassingen van Ons te commercialiseren. Ter versterking van Ons softwareteam zijn wij momenteel op zoek naar een m/v: Functioneel analist Wijgmaal Voltijds (min. 80%), onbepaalde duur Wat houdt de job in? Je analyseert de functionele behoeften van de klant en vertaalt deze noden naar user stories. Je organiseert en faciliteert analysemeetings met de business experten van de klant. Je voert de analyses, high-level en detail, en testen uit. Jij bent in het projectteam de vertegenwoordiger van de klant en aanspreekpunt voor functionele vragen. Je volgt in het projectteam de ontwikkeling en het testen van de functionaliteiten beschreven in de user stories op. Je organiseert demo’s voor de klant en faciliteert acceptatietesten.

  • Telecommunications Engineer / In-Building RF Design Engineers (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: NGIS

    Type: Vaste Job

    Werken bij NGIS is elke dag weer aan de slag met de nieuwste technologieën en innovaties voor onze mooiste klanten in de Benelux. Technologie beheerst ons dagelijks leven en de vraag naar specialistische know-how neemt dan ook alleen maar toe. Maar technologie op zichzelf is niet onderscheidend; onze mensen zijn dat wel. Of het nu gaat om specifieke oplossingen of beheer en onderhoud van netwerken de mensen bij NGIS maken het verschil. Als In-Building RF Design Engineer heb je nodige affiniteit met draadloze communicatie systemen en versta je hoe radio golven zich gedragen in verschillende omgevingen. Je rapporteert aan de technische directeur. Je brengt de klant behoeftes in kaart aangaande de mobiel radio dekking (DMR / TETRA / GSM / UMTS / LTE en weldra 5G). Na analyse van de verschillende meetcampagnes werk je het complete indoor distributie systeem uit (DAS). Hiervoor heb je uiteraard de nodige kennis in het domein van de radio linkbudget nodig alsook een elementaire systeem kennis van de verschillende cellulaire elementen. Het uitgetekende distributed antenna systeem zal je dan in samenwerking met onze architecten omzetten in een implementatieplan en volg je nadien de uitvoering op. Uiteraard hou je jezelf continue op de hoogte van de evoluties en ontwikkelingen om een excellente service aan onze klanten te kunnen bezorgen.

  • Mechanisch ontwerper (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Mechanical Design Engineer! Binnen het team van R&D, staat u in voor het volledige ontwerp van productiemachines in SolidWorks. Aan de hand van klantspecificaties ontwerpt u complete productiemachines. U voert zelfstandig berekeningen voor technische constructies uit. U modelleert in SolidWorks (samenstelling en detailengineering). U bent verantwoordelijk voor de validatie en documentatie van nieuwe installaties en onderdelen. U begeleidt andere collega’s in de productie waar het ontwerp wordt gemaakt. U onderhoudt contact met de klant (researchers) en voert technische onderhandelingen met leveranciers. U staat in voor de controle en vrijgave van tekeningen en stuklijsten.

  • Ervaren snoeiers-tuinarbeiders (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: MAHIEU NV

    Type: Vaste Job

    Firma Mahieu is een dynamische KMO met als specialisatie: tuin en wegenbouw. Onze klanten zijn steden, gemeenten en particulieren. Voor uitbreiding zoeken wij gemotiveerde snoeiers-tuinarbeiders: Taken: Aanplanten / Aanleg. Hagen scheren Onkruid verwijderen

  • Freelance docent Copywriter - (e-learning) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Centrum Voor Afstandsonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum voor Afstandsonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Momenteel zijn wij op zoek naar een freelance docent voor de opleiding copywriter. Als freelance docent zet je je in eerste instantie in voor het ontwikkelen van het lesmateriaal. Dit doe je vanuit jouw opgedane praktijkervaring, op basis van de richtlijnen van de school en de desbetreffende doelgroep. Je kan je daarnaast ook laten inspireren door bestaand lesmateriaal. Dit is de ideale manier om het lesmateriaal dat je al ontwikkeld hebt, op een nieuwe manier in te zeten. Verder corrigeer je als docent ook de huiswerktaken van onze studenten en geef je hen, op afstand, de inhoudelijke ondersteuning gedurende hun opleiding. Een ideale en handige tool hierbij is ons online studentenplatform.

Zoek naar antwoorden van V.S.O.A.-S.L.F.P./C.G.S.L.B.-S.L.F.P. in sociale netwerken
Look for responds of V.S.O.A.-S.L.F.P./C.G.S.L.B.-S.L.F.P. in social networks

Lees alle opmerkingen voor V.S.O.A.-S.L.F.P./C.G.S.L.B.-S.L.F.P.. Laat een reactie achter voor V.S.O.A.-S.L.F.P./C.G.S.L.B.-S.L.F.P.. V.S.O.A.-S.L.F.P./C.G.S.L.B.-S.L.F.P. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V.S.O.A.-S.L.F.P./C.G.S.L.B.-S.L.F.P.. Leave a respond for V.S.O.A.-S.L.F.P./C.G.S.L.B.-S.L.F.P.. V.S.O.A.-S.L.F.P./C.G.S.L.B.-S.L.F.P. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V.S.O.A.-S.L.F.P./C.G.S.L.B.-S.L.F.P. op de google maps. Adres en contacten V.S.O.A.-S.L.F.P./C.G.S.L.B.-S.L.F.P.
Location of V.S.O.A.-S.L.F.P./C.G.S.L.B.-S.L.F.P. on the google maps. Address and contacts of V.S.O.A.-S.L.F.P./C.G.S.L.B.-S.L.F.P.

Andere gerelateerde bedrijven als come V.S.O.A.-S.L.F.P./C.G.S.L.B.-S.L.F.P. V.S.O.A.-S.L.F.P./C.G.S.L.B.-S.L.F.P.: D'Haemers M | Naessens P | VAN EYCK | Van den heuvel J | BAUWENS JORN

Other related companies as V.S.O.A.-S.L.F.P./C.G.S.L.B.-S.L.F.P.: D'Haemers M | Naessens P | VAN EYCK | Van den heuvel J | BAUWENS JORN

V.S.O.A.-S.L.F.P./C.G.S.L.B.-S.L.F.P. is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V.S.O.A.-S.L.F.P./C.G.S.L.B.-S.L.F.P., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07185852050. Het bedrijf V.S.O.A.-S.L.F.P./C.G.S.L.B.-S.L.F.P. bevindt zich op het adres: DE STASSARTSTRAAT 35B7; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 757,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 862,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Vakbonden. Producten gemaakt in V.S.O.A.-S.L.F.P./C.G.S.L.B.-S.L.F.P. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van V.S.O.A.-S.L.F.P./C.G.S.L.B.-S.L.F.P. is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V.S.O.A.-S.L.F.P./C.G.S.L.B.-S.L.F.P. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V.S.O.A.-S.L.F.P./C.G.S.L.B.-S.L.F.P., openstaande posities, locatie van V.S.O.A.-S.L.F.P./C.G.S.L.B.-S.L.F.P. op de kaart.

V.S.O.A.-S.L.F.P./C.G.S.L.B.-S.L.F.P. is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is V.S.O.A.-S.L.F.P./C.G.S.L.B.-S.L.F.P., company assigned to the tax number BE07185852050. The company V.S.O.A.-S.L.F.P./C.G.S.L.B.-S.L.F.P. is located at the address: DE STASSARTSTRAAT 35B7; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 757,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 862,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Vakbonden. Products created in V.S.O.A.-S.L.F.P./C.G.S.L.B.-S.L.F.P. were not found.
The main activity of V.S.O.A.-S.L.F.P./C.G.S.L.B.-S.L.F.P. is Pipelines, Except Natural Gas, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of V.S.O.A.-S.L.F.P./C.G.S.L.B.-S.L.F.P. is not available. You also can look at reviews of V.S.O.A.-S.L.F.P./C.G.S.L.B.-S.L.F.P., open positions, location of V.S.O.A.-S.L.F.P./C.G.S.L.B.-S.L.F.P. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over V.S.O.A.-S.L.F.P./C.G.S.L.B.-S.L.F.P., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V.S.O.A.-S.L.F.P./C.G.S.L.B.-S.L.F.P., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V.S.O.A.-S.L.F.P./C.G.S.L.B.-S.L.F.P., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V.S.O.A.-S.L.F.P./C.G.S.L.B.-S.L.F.P., employees, financial statistics.