C.S.C. - SERVICES PUBLICS

Contactgegevens C.S.C. - SERVICES PUBLICS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.S.C. - SERVICES PUBLICS: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.S.C. - SERVICES PUBLICS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDERGEMSELAAN 26; 1040; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22387211 (+32-22387211) 22387211 (+32-22387211)

Fax (fax): +32 (68) 885-90-93 +32 (68) 885-90-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.S.C. - SERVICES PUBLICS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.S.C. - SERVICES PUBLICS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.S.C. - SERVICES PUBLICS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.S.C. - SERVICES PUBLICS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.S.C. - SERVICES PUBLICS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.S.C. - SERVICES PUBLICS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.S.C. - SERVICES PUBLICS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.S.C. - SERVICES PUBLICS
Products information C.S.C. - SERVICES PUBLICS

BTW identificatienummer (tax): BE08957122802
Ondernemingsnummer: 5885070800
Hoofdstad (capital): 368,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 832,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in C.S.C. - SERVICES PUBLICS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vakbonden

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.S.C. - SERVICES PUBLICS
(Get full report from official database of BE for C.S.C. - SERVICES PUBLICS)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.S.C. - SERVICES PUBLICS
Addition kinds of activities for C.S.C. - SERVICES PUBLICS

30530201. Cup verpakking, leer | Cup packing, leather
38410406. Klemmen, chirurgisch | Forceps, surgical
50120204. Taxi's | Taxicabs
51820102. Wijnkoelers, alcoholische | Wine coolers, alcoholic
61110102. Federale hypothecaire hypotheek bedrijf | Federal home loan mortgage corporation

Werken bij C.S.C. - SERVICES PUBLICS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.S.C. - SERVICES PUBLICS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.S.C. - SERVICES PUBLICS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.S.C. - SERVICES PUBLICS. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur-lasser regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Functieomschrijving Voor onze klant in de regio van Hasselt zijn we op zoek naar een gemotiveerde monteur-lasser. Motivatie primeert over ervaring! Je zal de bedradingen en montage van gaskabels doen bij openbare nutsvoorzieningen. Vroege starturen, maar ook in de vroege namiddag gedaan. Jobgerelateerde competenties De assemblagebewerkingen en de benodigde materialen bepalen op basis van instructies, technische dossiers, ... Structuurelementen, las- en assemblagepunten, ... plaatsen en markeren De structuurelementen assembleren en bevestigen volgens de montageplannen en -richtlijnen Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren (storingen, interventies, ...) Afmetingen, vormen, lasnaden, ... controleren en de nodige bijwerkingen, afstellingen of aanpassingen uitvoeren bij vervormingen of fouten in de uitlijning

  • INPAKKERS te Kapelle-op-den-Bos (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een vleesverwerkend bedrijf te Kapelle-op-den-Bos zijn wij op zoek naar inpakkers in de dagdienst (07.30-16.30 uur)

  • Operator vaste namiddag of vaste nacht (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Ronse zijn we op zoek naar operatoren. Je zal tewerkgesteld worden aan een machine die kartonnen kokers produceert. Je bent verantwoordelijk voor het inpakken van de kokers, het besturen van een heftruck, de conrole van de stock en het onderhoud van de productie omgeving.

  • Senior GL Accountant - Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Senior GL Accountant (m/v) voor een bedrijf in Vilvoorde. Het bedrijf is gevestigd in Vilvoorde. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Senior GL Accountant zijn: Je bereidt de BTW- en Intrastataangiftes voor; Je bereidt de vennootschapsbelasting voor; Je verzorgt de maandafsluiting: Je voert diverse boekingen uit; Je verzorgt de maandelijkse balansreconciliaties; Je biedt ondersteuning voor jouw andere collega's indien nodig. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Calculator (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een jong en dynamisch bedrijf zijn we op zoek naar een Calculator (M/V) Verantwoordelijkheden: - Je staat in voor het voorbereiden en calculeren van inkomende prijsvragen. - Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van meetstaten. - Je voert technische berekeningen en kostprijscalculaties uit. - Je onderhoudt goede contacten met onze klanten, toeleveranciers en onderaannemers. - Je zorgt voor een vlotte dossieroverdracht naar de projectleiders.

  • Mig/Mag Lasser (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature Mig/Mag lasser krijg je heel wat taken toegewezen. Onderstaande taken zal jij uitvoeren: planlezen op maat lassen van diverse metaalconstructies

  • Huishoudhulp in Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Onderhoudmedewerker (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Hasselt zijn we op zoek naar een gemotiveerde onderhoudmedewerker. Je staat in voor de bewaking en onderhoud van sanitaire ruimtes. Je wordt ingeschakeld op momenten dat er evenementen plaatsvinden en je zal staat in de VIP-tent.

  • Student Bachelor bouwkunde - 1 dag per week (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een landmetersbureau zoeken we een student Bouw. Je ondersteunt de ingenieur door volgende taken te doen: plaatsbeschrijvingen opmaken algemeen administratief werk bureauwerk zoals tekeningen afwerken met autocad, verslagen opmaken, ... meetwerk (met GPS)

  • AUTO - EXPERT (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: EXPERTISEBUREAU ANTEX

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de uitvoering van de expertise-opdrachten die je worden toevertrouwd en zorgt voor correcte begroti,ng van de schade Je bent technisch uitstekend op de hoogte van de nieuwste technologien en je hebt een verzorgd voorkomen Je bent een teamplayer Je beschikt minstens over een graduaat/bachelor diploma auto-expertconform de voorziene voorschriften voor het uitoefenen van het beroep van auto-expert (cfr : www.iaeiea.be)

  • Productieoperator vullijn dranken flessen (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EVIDEL

    Type: Vaste Job

    Bij de glaslijn krijgt werkt u samen met 2 collega's. In een flexibele opstelling bedient men met 2 personen alle machines (KRONES): inpakker, uitpakker, vuller, inspector, etiketmachine, spoelmachine, .. U werkt in een team van 3 collega's en dit in een vaste ploeg. U leert alle functionaliteiten van de diverse machines. U waakt over de goede werking van de machines, u leert alle details van de machine en kan deze zelf afstellen en ombouwen naar een ander flesformaat. U bent verantwoordelijk voor de werking en netheid van uw machine. Dagelijks bij het einde van de shift wordt er grondig gereinigd.

  • Homeopaat/Homeopate (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ViZiT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis in de groepspraktijk, waar je deel uitmaakt van ons paramedisch team. Je staat in voor het bieden van homeopathische/medische behandelingen. Je verzorgt de administratie van je eigen patiënten. Er is reeds een bestaand patiëntenbestand, maar er is ruimte om zelf nieuwe patiënten aan te brengen.

Zoek naar antwoorden van C.S.C. - SERVICES PUBLICS in sociale netwerken
Look for responds of C.S.C. - SERVICES PUBLICS in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.S.C. - SERVICES PUBLICS. Laat een reactie achter voor C.S.C. - SERVICES PUBLICS. C.S.C. - SERVICES PUBLICS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.S.C. - SERVICES PUBLICS. Leave a respond for C.S.C. - SERVICES PUBLICS. C.S.C. - SERVICES PUBLICS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.S.C. - SERVICES PUBLICS op de google maps. Adres en contacten C.S.C. - SERVICES PUBLICS
Location of C.S.C. - SERVICES PUBLICS on the google maps. Address and contacts of C.S.C. - SERVICES PUBLICS

Andere gerelateerde bedrijven als come C.S.C. - SERVICES PUBLICS C.S.C. - SERVICES PUBLICS: WANG HUNG | INFORMAT | F.C. SOLVAY | EURO LETTRAGE | LULLY J.

Other related companies as C.S.C. - SERVICES PUBLICS: WANG HUNG | INFORMAT | F.C. SOLVAY | EURO LETTRAGE | LULLY J.

C.S.C. - SERVICES PUBLICS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C.S.C. - SERVICES PUBLICS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08957122802. Het bedrijf C.S.C. - SERVICES PUBLICS bevindt zich op het adres: OUDERGEMSELAAN 26; 1040; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 368,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 832,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Vakbonden. Producten gemaakt in C.S.C. - SERVICES PUBLICS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C.S.C. - SERVICES PUBLICS is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.S.C. - SERVICES PUBLICS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.S.C. - SERVICES PUBLICS, openstaande posities, locatie van C.S.C. - SERVICES PUBLICS op de kaart.

C.S.C. - SERVICES PUBLICS is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is C.S.C. - SERVICES PUBLICS, company assigned to the tax number BE08957122802. The company C.S.C. - SERVICES PUBLICS is located at the address: OUDERGEMSELAAN 26; 1040; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 368,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 832,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Vakbonden. Products created in C.S.C. - SERVICES PUBLICS were not found.
The main activity of C.S.C. - SERVICES PUBLICS is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of C.S.C. - SERVICES PUBLICS is not available. You also can look at reviews of C.S.C. - SERVICES PUBLICS, open positions, location of C.S.C. - SERVICES PUBLICS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.S.C. - SERVICES PUBLICS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.S.C. - SERVICES PUBLICS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.S.C. - SERVICES PUBLICS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.S.C. - SERVICES PUBLICS, employees, financial statistics.