DE MICHAELHOEVE

Contactgegevens DE MICHAELHOEVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE MICHAELHOEVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE MICHAELHOEVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OPHEERSSTRAAT 31; 3870; HEERS, België

Telefoon (phone): 11484123 (+32-11484123) 11484123 (+32-11484123)

Fax (fax): +32 (4) 207-65-83 +32 (4) 207-65-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE MICHAELHOEVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE MICHAELHOEVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE MICHAELHOEVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE MICHAELHOEVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE MICHAELHOEVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE MICHAELHOEVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE MICHAELHOEVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE MICHAELHOEVE
Products information DE MICHAELHOEVE

BTW identificatienummer (tax): BE05256652832
Ondernemingsnummer: 4864166259
Hoofdstad (capital): 689,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 246,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in DE MICHAELHOEVE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vakantiehuizen; Varkenskwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE MICHAELHOEVE
(Get full report from official database of BE for DE MICHAELHOEVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE MICHAELHOEVE
Addition kinds of activities for DE MICHAELHOEVE

36749903. Hall effect apparaten | Hall effect devices
39310405. Trombones en delen | Trombones and parts
50720104. schroeven | Screws
51370100. Buitenkleding van vrouwen en kinderen | Women's and children's outerwear
72180206. Werkkleding levering | Work clothing supply
73389900. Secretariële en gerechtelijke melding | Secretarial and court reporting, nec
94410000. Administratie van sociale en mannelijke programma's | Administration of social and manpower programs

Werken bij DE MICHAELHOEVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE MICHAELHOEVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE MICHAELHOEVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE MICHAELHOEVE. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur Assemblage (m/v) (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een assemblagemedewerker te Bilzen- Voormonteren en assembleren van behandelingsbanken (kinesistenbank merk Gymna) Dit is licht bandwerk in een montagelijn. Correct uitvoeren van de assemblagehandelingen Correct uitvoeren van de kwaliteitscontroles Correct verzendklaar maken, verpakken en labelen. 

  • Verkoop Colruyt Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • AY Accountant (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf gelegen in Kallo is op zoek naar een AY Accountant om het team te versterken. Heb je voeling met de boekhouding, ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou! Het takenpakket als AY Accountant Analytische boekhouding van 10 entiteiten Controleren van de rekeningen Opvolgen van openstaande facturatie Boeken van betalingen Klant- en leveranciersfacturatie verwerken en boeken Maandelijks afsluitingen Je rapporteert naar de hoofdboekhouder die de eindverantwoordelijkheid draagt

  • Huishoudhulp regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb jij ervaring als huishoudhulp? Ben je discreet, eerlijk en goedgehumeurd? Ben je nauwkeurig en hou je er van dat je huis steeds piekfijn in orde is? Dan ben jij de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar mensen zoals jij, naar die flexibiliteit en dat enthousiasme. Bij verschillende particulieren sta je in voor het schoonmaken, opruimen, strijken, ...

  • KANTOORVERANTWOORDELIJKE kantoor MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HEYLEN JOHAN

    Type: Vaste Job

    Heylen Vastgoed, met 9 vestigingen te Turnhout - Malle - Antwerpen - Herentals - Geel - Lier - Heist op den Berg - Ekeren en Mechelen, is wegens succes en groei op zoek naar een COMMERCIEEL VASTGOEDTALENT voor het kantoor te MECHELEN/LIER. Wij zijn op zoek naar collega’s die willen groeien, gemotiveerd zijn en geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Jouw belangrijkste taak bestaat uit de verdere uitbouw van onze pandenportefeuille door actief op zoek te gaan naar eigendommen. De focus ligt hierbij op prospectie en inkoop. Je bent het gezicht van Heylen Vastgoed, die de eerste contacten legt met opdrachtgevers, en de klantenrelaties onderhoudt. Je verzorgt daarnaast de administratie van uw dossiers en voert onderhandelingen. Verder stuur je jouw kantoor aan.

  • Young Potential International Service Engineer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Experis is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Finance, Engineering & IT. Met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team op zoek naar de meest boeiende jobs onder een vast contract. Client Details Voor een hoogtechnologische onderneming in regio Waregem, actief binnen een nichemarkt, zijn we op zoek naar een schoolverlater (m/v) met een ingenieursdiploma en interesse in service engineering binnen een internationale context. Description Als Young Potential word je in een eerste fase opgeleid door een ervaren team ingenieurs en programmeurs Na deze grondige opleiding krijg je verschillende internationale klanten en opdrachten toegewezen Je bent hierbij verantwoordelijk voor de montage, kalibratie en het onderhoud van deze hoogtechnologische machines Voor de klanten geld je als aanspreekpunt en je helpt hen op een professionele wijze verder Verder help je mee aan interne projecten en werk je mee aan optimalisaties

  • IT programmeur C# (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Dekeyzer - Ossaer

    Type: Vaste Job

    Programmeren van bedrijfseigen software in C#.net WPF Problemen analyseren en oplossen a.d.h.v. nieuwe programmaties Webdevelopment (asp.net; AngularJS; PHP)

  • Technieker / steller (2 ploegen) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: DIDAK INJECTION

    Type: Vaste Job

    Ombouw van matrijzen op spuitgietmachines Productieproces opstarten en optimaliseren Automatisaties aansturen en robots programmeren Kleine technische storingen oplossen

  • cleaner-heftruckbestuurder (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Zeebrugge actief in de tankcleaningssector zijn we op zoek naar een cleaner - heftruckbestuurder in 2 PLOEGEN.

  • TECHNICUS AUTOMATISATIE - MOOIE VERLONING (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Samen met je team sta je in voor het tijdig, correct en veilig uitvoeren van storingsinterventies binnen een productieproces gebaseerd op nieuwe technologieën. Je staat in voor het onderhoud van de elektro-en automatiseringsinstallaties. Bovendien zorg je voor preventief onderhoud en periodieke revisies van het machinepark en  onze procesapparatuur. Het gaat om industriële meetomvormers- en versterkers, geregelde aandrijvingen/robotten en pneumatische, hydraulische en PLC-sturingen Je bent sterk in storing analyse en de bediening van computer gesimuleerde industriële processen Dit alles doe je met als doel om de productie efficiënt en kwalitatief te laten verlopen en de levensduur van de installaties te optimaliseren Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van je functie en/of afdeling ten goede komen Veiligheid staat voorop in jouw dagelijkse werking. Je volgt daartoe nauwgezet de veiligheidsvoorschriften. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in Limburg. Wij zijn momenteel op zoek naar gedreven mensen die actief willen meewerken aan de groei en versterking van hun positie op de markt.

  • Elektromechanicien (2 ploegen) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DAF TRUCKS

    Type: Vaste Job

    Voor de technische dienst binnen de cabinefabriek zijn wij op zoek naar een Elektromechanicien, waarbij je wordt tewerkgesteld in een tweeploegenstelsel (vroege/late). Als Elektromechanicien waarborg je de beschikbaarheid en bedrijfszekerheid van onze installaties dankzij jouw efficiëntie en flexibiliteit. Jouw verantwoordelijkheden: Wijzigingen en revisies uitvoeren aan installaties, robotten, mallen en hulpapparatuur Curatieve, preventieve en predictieve onderhoudswerkzaamheden uitvoeren, voornamelijk elektrisch en elektronisch, maar ook kleine mechanische, pneumatische en hydraulische werken Als Elektromechanicien rapporteer je aan de Supervisor Onderhoud.

  • PRAKTIJKTRAINERS ONDERHOUD TUINMACHINES (WEST- EN OOST-VLAANDEREN) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    PROVINCIE WEST- EN OOST-VLAANDEREN Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding basisonderhoud tuinmachines (haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, ....), defecten analyseren en verhelpen. U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

Zoek naar antwoorden van DE MICHAELHOEVE in sociale netwerken
Look for responds of DE MICHAELHOEVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE MICHAELHOEVE. Laat een reactie achter voor DE MICHAELHOEVE. DE MICHAELHOEVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE MICHAELHOEVE. Leave a respond for DE MICHAELHOEVE. DE MICHAELHOEVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE MICHAELHOEVE op de google maps. Adres en contacten DE MICHAELHOEVE
Location of DE MICHAELHOEVE on the google maps. Address and contacts of DE MICHAELHOEVE

Andere gerelateerde bedrijven als come DE MICHAELHOEVE DE MICHAELHOEVE: FA. OLLEVIER LEO | COIFFURE ANDREA | BRUYNSEELS | AQUAPROCESS | Auto Sprint

Other related companies as DE MICHAELHOEVE: FA. OLLEVIER LEO | COIFFURE ANDREA | BRUYNSEELS | AQUAPROCESS | Auto Sprint

DE MICHAELHOEVE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE MICHAELHOEVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05256652832. Het bedrijf DE MICHAELHOEVE bevindt zich op het adres: OPHEERSSTRAAT 31; 3870; HEERS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 689,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 246,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Vakantiehuizen; Varkenskwekers. Producten gemaakt in DE MICHAELHOEVE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE MICHAELHOEVE is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE MICHAELHOEVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE MICHAELHOEVE, openstaande posities, locatie van DE MICHAELHOEVE op de kaart.

DE MICHAELHOEVE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE MICHAELHOEVE, company assigned to the tax number BE05256652832. The company DE MICHAELHOEVE is located at the address: OPHEERSSTRAAT 31; 3870; HEERS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 689,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 246,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Vakantiehuizen; Varkenskwekers. Products created in DE MICHAELHOEVE were not found.
The main activity of DE MICHAELHOEVE is Primary Metal Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DE MICHAELHOEVE is not available. You also can look at reviews of DE MICHAELHOEVE, open positions, location of DE MICHAELHOEVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE MICHAELHOEVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE MICHAELHOEVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE MICHAELHOEVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE MICHAELHOEVE, employees, financial statistics.