WIDART MARIE-CLAIRE

Contactgegevens WIDART MARIE-CLAIRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIDART MARIE-CLAIRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIDART MARIE-CLAIRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE LAVAUX 9; 6987; RENDEUX, België

Telefoon (phone): 84477243 (+32-84477243) 84477243 (+32-84477243)

Fax (fax): +32 (53) 701-69-86 +32 (53) 701-69-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIDART MARIE-CLAIRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIDART MARIE-CLAIRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIDART MARIE-CLAIRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIDART MARIE-CLAIRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIDART MARIE-CLAIRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIDART MARIE-CLAIRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIDART MARIE-CLAIRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIDART MARIE-CLAIRE
Products information WIDART MARIE-CLAIRE

BTW identificatienummer (tax): BE08865112304
Ondernemingsnummer: 5240447998
Hoofdstad (capital): 313,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 386,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in WIDART MARIE-CLAIRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vakantiehuizen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIDART MARIE-CLAIRE
(Get full report from official database of BE for WIDART MARIE-CLAIRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIDART MARIE-CLAIRE
Addition kinds of activities for WIDART MARIE-CLAIRE

07239901. Moss ginning diensten | Moss ginning services
14790300. Zout- en zwavelwinning | Salt and sulfur mining
25119903. Kinderbedjes, huishouden: hout | Cots, household: wood
33120105. Kooltentresten, afgeleid van chemische herstelcokesovens | Coal tar crudes, derived from chemical recovery coke ovens
33390200. Edele metalen | Precious metals
33419904. Brons smelten en raffineren (secundair) | Bronze smelting and refining (secondary)
35249904. Heggenscharen, elektrisch | Hedge trimmers, electric
38220306. Thermostaten, behalve ingebouwde | Thermostats, except built-in
76239904. Ijsmakerij reparatie service | Ice making machinery repair service
87110101. Verontreinigingstechniek | Pollution control engineering

Werken bij WIDART MARIE-CLAIRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIDART MARIE-CLAIRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIDART MARIE-CLAIRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIDART MARIE-CLAIRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpmecanicien (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Samen met een collega van de Werkplaats HVAC en Sanitair zorg je mee voor de optimale werking van HVAC-installaties in de gebouwen van de KU Leuven. Je biedt ondersteuning bij het mechanisch onderhoud aan HVAC-installaties. Dat houdt in: filters vervangen ventilatiegroepen reinigen lagers smeren riemen en lagers vervangen Je biedt ondersteuning bij het mechanisch accidenteel onderhoud aan HVAC-installaties. Bedrijfsprofiel: Bij de Technische Diensten beheren meer dan 400 collega's het patrimonium van KU Leuven. We verzorgen het onderhoud van honderden gebouwen en werken mee aan de ontwikkeling van nieuwe sites. Zo werken we een dag in een historische bibliotheek en de volgende in een hypermodern labo. De Facilitaire Diensten (afdeling van de Technische Diensten) garanderen een kwaliteitsvolle, competitieve en professionele ondersteunende dienstverlening zowel op technisch vlak als op logistiek vlak, ter ondersteuning van de kerntaken van de universiteit.

  • Groenarbeider m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Kan je vlot en veilig werken met een bosmaaier? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor een tuin- en landbouwbedrijf gelegen in Zele zijn wij op zoek naar groenarbeiders (M/V) om onderhoudswerken uit te voeren. Je maait de hoge grassen en onkruid met een bosmaaier rond obstakels van zijbermen en/of middenbermen. Je ruimt zwerfvuil op. Je plaatst planten. Je werkt op verschillende plaatsen in Vlaanderen.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudelijke taken (poetsen, strijken,...) bij particulieren.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wetteren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Kortenberg (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Barman Brasserie (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET MOMENT

    Type: Studentenjob

    - dranken voorbereiden - onderhoud zaal

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER M/V (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: FRANK SPRUYT

    Type: Vaste Job

    Het kantoor van Gerechtsdeurwaarder FRANK SPRUYT is een toonaangevend Gerechtsdeurwaarderskantoor in volle groei dat met de modernste informatica-systemen werkt. Voor onze administratieve zetel te Zellik zijn we op zoek naar een bediende om ons team van dossierbeheerders en juristen te versterken. We streven naar verantwoordelijkheid en open communicatie. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door wederzijds respect, teamspirit en vertrouwen in het individuele potentieel van elke bediende. Werknemers dragen actief en succesvol toe tot de kwaliteitsverhoging van onze diensten en om een verdere ontwikkeling te ervaren die in lijn is met de individuele sterke punten en potentieel. De sleutel van ons succes zijn plichtsgetrouwe, gemotiveerde en gekwalificeerde werknemers. Je krijgt als administratieve medewerker je eigen klantenportefeuille in beheer. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de onbetaalde facturen van je klant ingevorderd worden. Je krijgt de verantwoordelijkheid over een minnelijke en/of een gerechtelijke procedure. Jij bepaalt het volledige traject en neemt alle beslissingen, in samenspraak met de wensen van de klant. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van juridische akten/aanmaningen en voor de opvolging van de aan jou toevertrouwde dossiers. Je verricht opzoekingen in het rijksregister, centraal systeem van beslagberichten en de DIV. Je behandelt briefwisseling en betwistingen. Je onderhandelt afbetalingsplannen en zorgt voor de opvolging hiervan. Je communiceert met je klant of opdrachtgever en rapporteert op regelmatige basis aan je teamleader over je werkzaamheden. • Teamleader assisteren in zijn dagelijkse taken • Relatiebeheer • Zelfstandig debiteurenbeheer (gerechtelijke procedures) • Zelfstandige administratieve verwerking van aktes • Ondersteunen van de (kandidaten-) GDW, stagiairs • Behandelen van binnenkomende oproepen (klanten & debiteurs) • Loket werkzaamheden • Verwerking briefwisseling • Begeleiden (jr) administratieve medewerkers

  • Service monteur frames/gevel (m/v) (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    We kijken uit naar een gemotiveerd monteur om allerhande frames te monteren. Dit op verschillende plaatsen in West-Vlaanderen bij verschillende klanten. Je zal de installaties uitvoeren vaak op hoogte met behulp van een hoogtewerker. Hierbij heb je dus zeker geen hoogtevrees. Vaak zul je ook de grondwerken uitvoeren (plaatsing van bv een paal om de frame op te bevestigen). Een heel toffe job met veel vrijheid en afwisseling. Je vertrekt vanuit regio Ieper tussen 6u30-7u 's morgens.

  • Assistent Winkelverantwoordelijke (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SPAR SUPERMARKT

    Type: Vaste Job

    Je staat de winkelverantwoordelijke bij in het dagelijks beheer van een supermarkt: - de activiteiten van het team coördineren - instructies en aanwijzingen geven aan het team - de geleverde producten ontvangen en controleren - klanten adviseren en informeren over producten - kassahandelingen uitvoeren (bedienen kassa, betaalmiddelen controleren) - verkoopeenheid in orde brengen - bestellingen plaatsen - producten uitstallen

  • ENQUETEURS Statut indépendant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    GfK Belgium est un des plus grands bureaux d¿études de marché en Belgique. Nous sommes situés dans la région de Louvain et sommes à la recherche de*******Tâches: En tant que « enquêteur face-à-face » vous réalisez des enquêtes à Bruxelles 19 auprès de particulier. Vous conviez des répondants à participer au enquêtes concernant leur utilisation des médias. Vous avez une date limite pour laquelle votre travail devra être achevé mais c¿est vous qui déterminez votre emploi du temps dans ce délai. Horaires flexibles à déterminer. Vous travaillez comme interimaire entre 10 et 20 heures par semaine

  • Winkelmedewerker (flexijob) (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: MINGNEAU

    Type: Flexijob

    Je helpt in het weekend in onze slagerij/traiteurszaak. Je bedient klanten. Je vult de toonbank aan. ...

  • Flexijob bakkerij (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Flexijob

    Voor een gekende bakkerij regio Deinze zijn wij op zoek naar een flexijobber om mee te helpen met de verkoop op zaterdagnamiddag. Taken: Bestellingen klaarzetten, klanten bedienen, winkel aanvullen en netjes houden, afrekenen aan de kasse. Uren: Je werkt van 12u30 tot 19u00 (op zaterdagnamiddag). Wat is een flexi-job en wie komt in aanmerking: Een flexi-job is een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen

Zoek naar antwoorden van WIDART MARIE-CLAIRE in sociale netwerken
Look for responds of WIDART MARIE-CLAIRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIDART MARIE-CLAIRE. Laat een reactie achter voor WIDART MARIE-CLAIRE. WIDART MARIE-CLAIRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIDART MARIE-CLAIRE. Leave a respond for WIDART MARIE-CLAIRE. WIDART MARIE-CLAIRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIDART MARIE-CLAIRE op de google maps. Adres en contacten WIDART MARIE-CLAIRE
Location of WIDART MARIE-CLAIRE on the google maps. Address and contacts of WIDART MARIE-CLAIRE

Andere gerelateerde bedrijven als come WIDART MARIE-CLAIRE WIDART MARIE-CLAIRE: F.C. ALDEGONDOIS | INSTITUUT LECLUYSE | Ch?teau du Biez | FAST BOYS | Thonnard M-H

Other related companies as WIDART MARIE-CLAIRE: F.C. ALDEGONDOIS | INSTITUUT LECLUYSE | Ch?teau du Biez | FAST BOYS | Thonnard M-H

WIDART MARIE-CLAIRE is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIDART MARIE-CLAIRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08865112304. Het bedrijf WIDART MARIE-CLAIRE bevindt zich op het adres: RUE LAVAUX 9; 6987; RENDEUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 313,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 386,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Vakantiehuizen. Producten gemaakt in WIDART MARIE-CLAIRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WIDART MARIE-CLAIRE is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIDART MARIE-CLAIRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIDART MARIE-CLAIRE, openstaande posities, locatie van WIDART MARIE-CLAIRE op de kaart.

WIDART MARIE-CLAIRE is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIDART MARIE-CLAIRE, company assigned to the tax number BE08865112304. The company WIDART MARIE-CLAIRE is located at the address: RUE LAVAUX 9; 6987; RENDEUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 313,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 386,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Vakantiehuizen. Products created in WIDART MARIE-CLAIRE were not found.
The main activity of WIDART MARIE-CLAIRE is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of WIDART MARIE-CLAIRE is not available. You also can look at reviews of WIDART MARIE-CLAIRE, open positions, location of WIDART MARIE-CLAIRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIDART MARIE-CLAIRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIDART MARIE-CLAIRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIDART MARIE-CLAIRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIDART MARIE-CLAIRE, employees, financial statistics.