Thonnard M-H

Contactgegevens Thonnard M-H: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Thonnard M-H: address, phone, fax, email, website, opening hours

Thonnard M-H

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Labouxhe 22; 4633; Soumagne (Melen), België

Telefoon (phone): 04 377 35 60 (+32-04 377 35 60) 04 377 35 60 (+32-04 377 35 60)

Fax (fax): +32 (84) 898-20-12 +32 (84) 898-20-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Thonnard M-H: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Thonnard M-H"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Thonnard M-H"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Thonnard M-H, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Thonnard M-H. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Thonnard M-H, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Thonnard M-H. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Thonnard M-H
Products information Thonnard M-H

BTW identificatienummer (tax): BE02785552978
Ondernemingsnummer: 7915893554
Hoofdstad (capital): 184,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 743,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Thonnard M-H zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Thonnard M-H
(Get full report from official database of BE for Thonnard M-H)

Aanvulling soorten activiteiten voor Thonnard M-H
Addition kinds of activities for Thonnard M-H

382202. Hardware voor milieu toezichthouders | Hardware for environmental regulators
35999905. Krukassen en nokkenassen, bewerking | Crankshafts and camshafts, machining
38410419. Chirurgische mesbladen en handgrepen | Surgical knife blades and handles
51690200. Industriële gassen | Industrial gases
58120602. Pizzeria, onafhankelijk | Pizzeria, independent
80210101. Tandchirurg | Dental surgeon
80210104. Mondpatoloog | Oral pathologist
87349900. Testlaboratoria, nec | Testing laboratories, nec
87419902. Bouwmanagement | Construction management

Werken bij Thonnard M-H: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Thonnard M-H: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Thonnard M-H. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Thonnard M-H. Looking for open vacancies in other companies

  • Ben jij de TOP elektricien (industrieel/residentieel) die ik zoek? (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je trekt de kabels en zorgt ervoor dat alles volgens plan verloopt. Je kan werken in team maar ook zelfstandig

  • Tekenaar/ontwerper (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als tekenaar ben je voor 40% verantwoordelijk voor het projectwerk. Hierbij sta je in voor de specifieke vragen van de klant en pas je de gerichte aanpassingen toe. Daarnaast besteed je 40% van de tijd aan het updaten en het verder opvolgen van bestaande machines 20% wordt dan besteed aan het ontwerpen van nieuwe machines. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van machines 

  • Commercieel bediende binnendienst (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een interne opleiding groei je uit tot het aanspreekpunt van klanten en transporteurs. Op termijn en afhankelijk van je inzet en ambities, krijg je binnen de dienst meer verantwoordelijkheden en mogelijkheden. Als commercieel bediende verzorg je de orderopvolging van A tot Z: input, voorraadcontrole, orderbevestiging, organisatie en opvolging van het transport. Het bijhouden van verkoop statistieken en het opmaken van prognoses behoort ook tot jouw takenpakket. Je werkt nauw samen met de collega's van planning en de kwaliteitsdienst.

  • Werfleider (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf zijn wij op zoek naar een meestergast metser. Dit om werven op te volgen van A tot Z. Dit vooral voor appartements- en woningbouw. Een zekere maturiteit en ervaring zijn dus echt een vereiste.

  • Productiemedewerker (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hamont-Achel, zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Takenpakket: - Bedienen van de machine - Grondstoffen toevoegen in de machine - Inpakwerk van afgewerkte producten - Kwaliteitscontrole - Ponsen, knippen, strippen maken, ...

  • Metser (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Tongeren zijn wij op zoek naar een metser. Dit bedrijf is gespecialiseerd in woningbouw en industriële projecten van A tot Z: ruwbouw, grondwerken, dakwerken,.... 

  • Proximus Young Professional Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676522-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Bij Proximus krijg je de kans om je eigen toekomst én de digitale toekomst van onze klanten vorm te geven. Je maakt deel uit van een groep ondernemers die de klant centraal stellen en gestimuleerd worden om professionele verantwoordelijkheid en leiding te nemen in een innovatieve omgeving, die constant in verandering is. In deze omgeving leer je continu bij en krijg je de kans om te groeien en je carrière uit te bouwen. Je krijgt de flexibiliteit en autonomie om beter te leven en slimmer te werken. Het Proximus Young Professionals programma biedt kwalitatieve opleidingen en de kans om jezelf op korte tijd te ontwikkelen tot een expert in je domein. Door contacten met verschillende departementen en andere Young Professionals leer je het bedrijf kennen, en neemt je carrière een vliegende start. Welk expertisedomein kan je kiezen? Het Young Professionals programma 2019 biedt je de kans om te starten in een van onderstaande functies: Junior Project Manager: als projectmanager ben je verantwoordelijk voor (in het begin kleinere) technische of business projecten. Je zorgt ervoor dat ze binnen de afgesproken tijd, scope en budget opgeleverd worden volgens de methodologie en coördineert de verschillende stakeholders en teams zodat ze gealigneerd blijven. IT analyst: je designt oplossingen op basis van de noden van de business (requirements) en technische mogelijkheden in termen van development en impact op de bestaande infrastructuur. Data architect: je bewerkt en structureert grote datasets om deze bruikbaar te maken voor concrete toepassingen op vlak van statistieken/reporting of het voeden van applicaties. Security engineer: je analyseert de security en mogelijke threats op ons eigen netwerk of bij klanten. Je verdiept je in identity & access management, forensics (De oorzaak van een incident bepalen aan de hand van de log files), verdediging of PEN testing. Netwerk ingenieur: je verdiept je in de opbouw van onze netwerkinfrastructuur, met een focus op de uitrol van ons glasvezelnetwerk in de komende jaren. Het is niet nodig om al een expert te zijn in deze domeinen, maar een basiskennis van het domein en een sterke interesse om je hier verder in te verdiepen zijn essentieel. We verwachten dat je leergierig bent en jezelf investeert in het programma. Met de juiste mindset, voldoende potentieel en een passie voor nieuwe technologieën in het algemeen en je expertisedomein specifiek, kan je het programma succesvol afronden en zo je carrière als expert binnen Proximus lanceren.

  • 1ste Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Olen 38 uur (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    • Voeding interesseert je? • Heb je ervaring als verkoopster en ben je klaar voor de volgende stap? Een 1ste verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Meewerken in het filiaal: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Ondersteunen leidinggevende: Je staat jouw filiaalverantwoordelijke regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • Talent in Heidenhainsturing / cnc frezer gezocht (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het instellen, programmeren en bedienen van de 5-assige CNC freesmachine (Heidenhain sturing) . Je staat in voor diverse verspanende bewerkingen met behulp van een cnc-machine. Je werkt mee aan zowel seriewerk als stukwerk. En dit voor kleine tot middel grote series (inclusief stukwerk voor prototypes).

  • Klinisch Psycholoog voor kinderen (zelfstandige basis) (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: KICK START

    Type: Zelfstandige activiteit

    De multidisciplinaire praktijk KiCK-start is op zoek naar een klinisch psycholoog (M/V) met een bijzondere interesse en voorkeur voor kinderen. Starten ASAP. Deze job kan je combineren met een andere job of je kan hier je hoofdberoep van maken (zelf in te vullen).

  • Fiber Project Leader (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670205-inline.html?cid=Partner_VDAB Tec ICT is active in the field of telecommunications. In addition to the installation of telecom infrastructure and the provision of services, the company is mainly engaged in the detachment of Telecom profiles.  The “fibre Project Leader” will take the operational lead for the roll-out of one or more fibre projects. The main responsibility of this project leader will be the set-up of an effective project organisation and project planning. This organisation must assure that customers can be connected to the new Proximus fibre network within the pre-defined schedule and budget and aligned with local business partners. He/she will do so in close cooperation with his/her colleagues of other departments and with national roll-out, design and engineering teams. Set up an effective project organisation with clear roles & responsibilities Establish a planning baseline (for both the architecture and the construction), and a cost baseline allowing timely and on budget delivery of the objectives Analyse and mitigate both internal and external risks to maintain the project baseline Plan & lead local meetings with all involved stakeholders to assure a close follow-up of the planning, trigger all necessary actions to realise the EOY objective for the program. This also includes communication to external partners and internal area teams, the National Program Manager and the local area manager Check and approve high level designs for both feeding (internal) and distribution (external partner) Assure the data quality in the tools for project follow-up and network documentation Consolidate and asses confidence level for the “Go for construction” Assure timely execution of required core network activities Follow-up of correct financial actualisation with both internal departments & external partners Represent the network deployment department (provide feed-back regarding planning, design and status) in local cross-departmental teams with sales, Marketing, Customer operations Actively participate in initiatives for definition/updates of design rules, processes, work instructions, reporting, lessons learned…

  • BIS-stage Winkel medewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ECOSO

    Type: Leercontract

    Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als winkel medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: Je leert de kassa te bedienen Je leert de kassa te controleren en af te sluiten Je leert de dienst na verkoop; garantie, terugbetaling enzovoort Je leert hoe je de producten in de winkel moet plaatsen Je leert de voorrraad van de goederen op peil te houden Je leert wanneer je artikelen in en uit de winkel moet halen Je leert hoe je de winkel netjes en proper kunt houden Je leert omgaan met klanten en collega´s Je leert samen te werken Je leert beveiligingen aan te brengen en deze bij de afrekening terug te verwijderen Je leert klant gericht te werken Je krijgt kennis van de waarde van goederen Je leert goederen te prijzen en juist te sorteren voor de winkel

Zoek naar antwoorden van Thonnard M-H in sociale netwerken
Look for responds of Thonnard M-H in social networks

Lees alle opmerkingen voor Thonnard M-H. Laat een reactie achter voor Thonnard M-H. Thonnard M-H bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Thonnard M-H. Leave a respond for Thonnard M-H. Thonnard M-H on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Thonnard M-H op de google maps. Adres en contacten Thonnard M-H
Location of Thonnard M-H on the google maps. Address and contacts of Thonnard M-H

Andere gerelateerde bedrijven als come Thonnard M-H Thonnard M-H: KEMPISCHE ALLUMINIUMCONSTRUCTIE NV | Breeur C | COUTURE GIOVANNI BIASIOLO | SECURUS VERZEKERINGEN | Alcopa nv

Other related companies as Thonnard M-H: KEMPISCHE ALLUMINIUMCONSTRUCTIE NV | Breeur C | COUTURE GIOVANNI BIASIOLO | SECURUS VERZEKERINGEN | Alcopa nv

Thonnard M-H is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Thonnard M-H, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02785552978. Het bedrijf Thonnard M-H bevindt zich op het adres: Rue Labouxhe 22; 4633; Soumagne (Melen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 184,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 743,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Thonnard M-H zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Thonnard M-H is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Thonnard M-H is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Thonnard M-H, openstaande posities, locatie van Thonnard M-H op de kaart.

Thonnard M-H is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Thonnard M-H, company assigned to the tax number BE02785552978. The company Thonnard M-H is located at the address: Rue Labouxhe 22; 4633; Soumagne (Melen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 184,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 743,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Physiotherapists. Products created in Thonnard M-H were not found.
The main activity of Thonnard M-H is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Thonnard M-H is not available. You also can look at reviews of Thonnard M-H, open positions, location of Thonnard M-H on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Thonnard M-H, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Thonnard M-H, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Thonnard M-H, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Thonnard M-H, employees, financial statistics.